pátek 12. července 2013

Rodina a děti v ohrožení


Človek so zdravým rozumom musí vidieť, čo sa deje. Dookola sa omieľajú frázy o ľudských právach, o ľudskom pokroku, atď. Pravda je ale tá, že ľudské práva sa postupne a veľmi tvrdo potláčajú a ľudským pokrokom sa nazýva totálny duševný a duchovný úpadok.
Ešte nedávno som si kládla otázku, či náhodou nie sú tieto toľko presadzované a neustále riešené práva LGBT/P/ nejakým zastieracím manévrom reálnych problémov, ako je kríza, nezamestnanosť, ap., čo by bol ten lepší prípad. Teraz už viem, že nie. Preto je tak potrebné nemlčať a nezavierať pred tým oči.




Zdroj: 
http://www.magnificat.sk/2013/07/aktualne-vsetkym-matkam-a-rodinam-slovenska-ktore-si-chrania-svoje-deti/
Další video http://www.youtube.com/watch?v=6Y7-R3TaOMM&feature=player_embedded
Další článek:  
http://prekladrozhovoru.blogspot.sk/2013/06/preklad-clanku-z-novin-zavtra-zajtra.html 
http://leva-net.webnode.cz/products/novela-zakona-o-tzv-socialne-pravni-ochrane-deti-platna-o-1-1-2013/ 
Starší článek http://energieupramene.blogspot.cz/2013/07/rusko-australie-nechce-dopustit-rozklad.html
Žádáme proto Rusko a Austrálii jako řádné členy OSN, aby iniciovalo vyšetřování vzniku tohoto zákona a důsledně vyšetřilo konkrétní osoby, které tento zákon navrhly a byla zahájena trestná stíhání.  
Поэтому Россия и Австралия, как обычные члены ООН начать расследование настоящего Закона, и тщательно расследовать конкретного человека, что этот закон был предложен и судебного преследования.
Žádost o iniciaci s odkazem na tento článek, byla zaslána do Ruska  dne 12.7.13  Iv.

Věřící se velmi vehementně zastávali církevních restitucí, proč se nyní nepostaví za práva rodin a dětí, jež začínají být pošlapávána, kde se ztratila láska k bližnímu, tak proklamovaná v těchto institucích? 

Novější článek:
http://energieupramene.blogspot.cz/2013/08/juvenilni-justice-agenda.html

http://energieupramene.blogspot.cz/2013/10/teorie-v-praxi-koncentracni-tabory.html 
 

3 komentáře:

  1. Všechny ty zprávy kolem juvenilní justice jsou tak neuvěřitelné, že když o tom někomu povídám, kouká na mě podezíravě, jestli už mi opravdu s konečnou platností nestraší ve věži. Prostě mi nikdo nevěří. :-((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Vlabi
      Jen povídejte dál, společnost je tak již nastavena záměrně např. přes konspirační teorie atd. aby nemohly být kladeny překážky pro tyto zákony. Šiřte tyto informace dál.

      Vymazat
  2. Nejvíce omlazuje starý organismus krevní transfuze,psali to onehdá na Novinkách,že na to přišli doktoři,no.Čachtická paní je břídil,jdu blejt velebnosti,hnus.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.