čtvrtek 21. března 2013

Obama a jeho ochranka



Ve Washingtonu se konala konference 4.4.2012 za projevu  amerického prezidenta a byla samozřejmě natáčena. Digitální fotoaparáty mají tu vlastnost, že vidí i to, co běžné lidské oko nevidí a tedy i tuto postavičku ochranky přítomní neviděli. Ať je to hra světel, nebo skutečnost, video je zajímavé.

49 komentářů:

  1. Alien to rozhodne neni:-))......proud

    OdpovědětVymazat
  2. Proč "Alien to rozhodne neni"? Na základě čeho to můžete tvrdit.

    OdpovědětVymazat
  3. To by bylo na dlouhy vysvetlovani a nejspis bych zustal nepochopenej."Za vsim hledej cloveka".Ale abysme ani netusili ze bysme vubec mohli zacit tusit o co tu jde,proto je nas treba zamestnat,plne vytizit,cimkoliv,treba i vzajemnym vybijenim se,porad je to pro nekoho prijatelnejsi a vitanejsi,nez abysme byt jenom zacli tusit pravdu o nasem svete!.....proud

    OdpovědětVymazat
  4. Na mě ta bytost působila jako nějaké cvičené, inteligentní(ale ne zase natolik, aby jednalo samostatně), zvíře. Zvíře, které má jiný druh vidění. Třeba, že vidí emoce jako barevná pole směřující od daného člověka k místu, k němuž se emoce vztahují nebo něco podobného. I chování odpovídalo spíše na úzce a specializovaně vychované zvíře.
    Zvíře, které má převlek člověka, aby mohlo být nenápadně použito. Medvěd nebo kondor by tam přece jen nezapadnul :-) "Psovod" onoho zvířete stál celou dobu za ním, udržoval ho na potřebném místě a ve střehu a byl připraven rozhodovat, jak s případným "nálezem" svého "pejska" naložit.
    A dost možná šlo jen o hru stínů v nekvalitní nahrávce nebo přece jen o člověka s nevšední vlastností, ale ne schopného se rozumě rozhodovat. Každopádně podle mne nešlo o "obyčejnou" ochranku.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem zapomněl. Je jasně patrno, že od ochranky tam jsou v daném místě minimálně dva (stojící). Ta plešatá postava a ten fešák za ním. Je však zajímavé, že vysílačku (naslouchátko) má jen ten fešák(psovod). Buď ten plešatý neumí mluvit, neumí dostatečně rychle a jasně se verbálně vyjadřovat (než by řekl co a jak, bylo by po všem), nebo komunikuje s někým dalším v ochrance jiným efektním způsobem.
    A teď konec konspiracím, mizím za kravkama :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Fantazii ze meze nekladou Miso,jeste zes neprisel s genetickym inzenyrstvim a vyrobenym vojakem:-))))))))......proud

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavé jsou kývavé pohyby postavy, jak když se kolýbe krajta a vždy otočí hlavu tím směrem, kam se bude kývat, velmi zajímavá motorika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to je to, co mě na celém videu zaujalo nejvíce a díky tomu jsem ho začal zkoumat blíže. To kývání. Vyškolený žoldák by toto nedělal.

      Vymazat
    2. No a nějak mu ty uši taky uřezali, má tam jen otvory a když se Míšo podíváte v jednom spektru lépe, tak si i něco mumle.

      Vymazat
  8. No nevim lv :-),ale podobny tvary hlavy tam ma lidi vic :-),no zkuste se naklonit jinam,nez kam otocite hlavu,zjistite,ze to je neprirozenej pohyb,nejak jsme zvykli divat se tam,kam se naklanime,nechci tim nikomu nic vsugerovavat,ale prece jen bych nabadal k pohledu na "fragmenty" sveta jakoby z vejsky,celkovymu pohledu pozorovatele,kterej vidi vsechny veci najednou jakoby v jednom celkovym pohledu kterej obsahne vsechno naraz.Pak se leccos bude jevit v jinym svetle(treba i ta duta Zeme ve ktery pravdepodobne zijeme,mimochodem,tam venku musi bejt nadherna priroda,pravy nebe a cisto) ;-)......proud

    OdpovědětVymazat
  9. Tak jsem to ze zajímavosti pustil manželce. Ani to nedokoukala, jaký z toho měla stísněný pocit (a to koukáme i na horory, jen to řinčí -:) ). Neřekl jsem jí nic, jen jsem chtěl vědět pocity, které z videa bude mít. Již po prvních záběrech se ptala: to je nějaký robot nebo zvíře? Pak udělal těch pár pohybů kobry v ohrožení a video letělo z obrazovky pryč. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak má na hlavě nádherně vidět lebeční podélné kosti, na obou stranách hlavy nad ušima(otvory) a na vrcholu hlavy, trochu jiné od běžného lidského typu. Jen se dohaduji?!?!?!

      Vymazat
    2. Je fakt,ze vypada namaskovane,jak z filmu,nalestenej:-).......proud

      Vymazat
  10. dobrý den:)video je super, je jich tam víc, můj názor je, že se jedná o skutečného klona, nebo hybrida ještěrek, myslím, že to není nic vyjímečného, vysvětluje se tím mnoho, například známá hláška . . nelidské chování . . . , dál také je jasné, kde se berou neskutečně krutí příslušníci světových armád, kam se poděje tolik dětí na světě a hlavně v USA. . . POKLÁDÁM TO ZA DŮKAZ A DALŠÍ KOSTIČKA DO SKLÁDANKY. Hezký den přeje Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co kdyz ty deti mizej uplne nekam jinam? Jak se jim tam dari a proc,to se muzem jenom dohadovat.Ale porad nebudeme mit pro zadnou alternativu dukazy,abysme je meli,musime se osvobodit,od ceho? Dalsi dohady a alternativy.Ja to chci vedet,ale dokud se neosvobodime,nemam sanci se to dozvedet,a kdybych se to dozvedel,jak se dozvim,ze to tak skutecne je a nejde o dalsi lez s postrannim umyslem?.....proud

      Vymazat
    2. Proude:
      Nevím proč, ale jsi jediný(o kom vím) od koho mi tu nechodí oznámení o komentářích. ???

      Vymazat
    3. Pravdepodobne zabezpeceni myho pocitace Michale proti "stouralum" :-).....proud

      Vymazat
    4. Problem je,ze nejsem az tak dobrej,abych vedel co presne muzu povolit,aby se to dostalo JENOM tam,kam ma,net je plnej "pavouku".....proud

      Vymazat
    5. Zkus sem napsat pár komentů v jiném prohlížeči.

      Vymazat
  11. Ahoj, podobných videí je na internetu spousta, občas se něco objeví na exopolitika.cz. Moc nevím co si o tomhle i dalších věcech mám myslet, tak to zatím nechávám stranou prostě jako možnost. Většina lidí má podobné věci za nesmysl, to já zase ne. Po tom co už jsem zažil, připouštím že možné je asi úplně všechno co si člověk dovede představit, plus ještě pár věcí co si ani představit nedokáže ;-) Vzpomněl jsem s i k tomu na dvě věci:
    1. Při obamově návštěvě Prahy, mě také zaujal na TV záběrech jeden člen ochranky. Nějak jsem se díval spíš na něj než na Obamu, a ten člověk měl soustředěný výraz a neustále hrozně rychle těkal pohledem z jednoho člověka v davu na druhého. Vypadalo to jako že je to opravdu profík, který do toho dává maximum, ale muselo to být neuvěřitelně náročné, pořád se takhle soustředit.
    Po shlédnutí tohodle videa mě napadlo čím to možná je-ti hoši jsou nadrogovaní. V téhle sféře by to nebylo nic neobvyklého, někteří US piloti co létali ve válce v Jugoslávii, tvrdili že byli pod vlivem různých látek, takže jim nedělalo například vůbec problémy rozstřílet civilní konvoj.
    2. Kamera. Nejsem sice odborník, ale jedna věc na mě působí dost divně - když se obraz přepne jakoby do termovize. Takovejhle záběr vám přece normální kamera neudělá, na to musí bejt speciální, a taky dost drahá. Ale pokud by to záběr z termovize skutečně byl, pak je zajímavé že nejteplejší místo má někde u límečku košile. Jinak jsem narazil na to, že pomocí světelných filtrů, nočního vidění, atp. je možné vidět ledacos. Např. tyhle stránky se věnují části té problematiky: http://infrared-aerial-phenomena-research.blogspot.cz/
    GW

    OdpovědětVymazat
  12. No ono, když pak člověk dokáže nahlédnout pod vnější obal(v tomto případě pomohla technika),to pak valí jen očíčka,co se to kolem něj kolikrát pohybuje za příšery fůůůůůůůj!!!!!No čeče Ivčo,kde jsi s tím JAREM,tady je zima jak v ruským filmu. Doufám, až odtrpíme ten jejich příšerácký svátek(velikonoce,to zas bude hnusná en. uáááá),tak se konečně pořádně OHŘEJEME :).Zdravím všechny ENERGETÁKY :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terýsku:)NEBOJ, JARO UŽ JE, jen se nám trošku někde schovalo, každý den je taky dost nastříkáno od letadel, tak to tomu taky asi nepřidá. . . nás, ale nena. . rou pardon:)HLAVNĚ DŮLEŽITÁ INFORMACE, KRMIT PTÁČKY, OPRAVDU JSOU HLADOVÍ. . . IVA

      Vymazat
    2. Ahoj Ivčo,sestřičko,to víš, že jim sypu FURT,máme jich tady požehnaně,dokonce jsem slyšela a viděla dva skřivánky :),takže jasný, JARO je tady,jak říkáš.Ale dnes,co to na nás zase nasypali za divný sníh,jak nadrobený polystydent(říkal kluk,když byl malý).Jasný vydrž Prťka,vydrž,no tak tedy Jooooo :).Čekám na to teplíčko a nádherný Sluníčko.

      Vymazat
  13. Když už tu zazněla hra světel a stínů, tak bych tu přihodil něco z jiného soudku. Možná to znáte taky.
    V poslední době se mi mnohokrát za den stává, že na okrajích svého zorného pole zahlédnu, nebo si to alespoň myslím, velmi rychlé mihnutí někdy světlých, jindy tmavých polí - někdy jen bod, někdy je to větší. Nikdy to není v oblasti zaměření pozornosti a nikdy nestihnu pozornost zaměřit na danou oblast. Denní doba nerozhoduje.
    Upřesnění pro kolegu Prouda: Nic nekouřím ani vědomě nepožívám žádné návykové či halucinogenní látky (krom čokolády) :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byla prece legrace,pratelsky stouchnuticko:-)......proud

      Vymazat
    2. Dobrý večer, k tomu Obamovi můžu jen sprostředkovaně říct, že můj syn pracuje v Hiltonu jako údržbář, lze předpokládat, že v baráku při takové návštěvě nastane řádění ochranky atd. Ochranka přiletěla s předstihem, v baráku se změnila energie tak, že po sobě všichni šli, přitom na takové hosty jsou tam zvyklí. Všechno se rozbíjelo,bylo to k zalknutí, naštěstí v den kdy to monstrum přiletělo měl synek plánovanou dovolenou kvůli hraní, tak tomu utekl. Pak se dal přeložit do administrativní budovy a má klid.Nechce pracovat ani tam, žádal o zvýšení platu a že prej nemaj peníze:))):))), tak si hledá něco jinýho, protože za tyhle prachy a ještě se strašidlama , tak to neeeee:))) Co se týká ochranky, prezidenta a celého toho áncámblu jsem přesvědčená, že to prostě nejsou lidi. . . . jinak , to, co popisuje Michal mám také, ale zatím si nechci nějak připustit nic jiného, jen, že to je třeba nějaké listí, nebo pták, je pravda, že mám , ale jen vyjímečně pocit, že tam někdo je a když se otočím, tak nic. Děje se mi to ve dne, večer, když chodím kouřnout ven, tak nic. Hezký večer Iva

      Vymazat
    3. Michal, ano stava sa mi to hlavne v interieri niekolkokrat denne. Ochranka je umely vytvor, ale ten Lee Rosenberg mi skor pripada ako nepozemec. Jao.

      Vymazat
    4. Proude:
      vždyť ode mne taky :-)
      (ale stejně mi nejde do hlavy proč mi stále oznamka o tvých komentech nechodí. Takže omluv, pokud to někdy vyzní, že na tebe nereaguji)

      Vymazat
    5. Míšo, protože jeho komenty lovím ze SPAMU

      Vymazat
    6. Prave,to s tema komentama ve spamu mi nedava spat,ale nenachazim proto zadny vysvetleni:-(......proud

      Vymazat
  14. Furt se mi nezdá, že by se někdo takovej nechal natočit. :-D Existuje software různýho typu, jak v dnešní době mít jistotu, že nejde o podvod?

    Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patriku,
      není třeba všechno měřit šuplérou :-) Jsou i jiné způsoby, jak sám sebe přesvědčit, zda je to či ono takové nebo makové. Koneckonců myslím, že to je jedním z hlavních témat táhnoucích se od počátku tímto nevšedním blogem.
      Navíc o pojmu "mít jistotu" by se dala vést také hned tak nekončící debata. :-)

      Ivo:
      taky si stále říkám, že je možnost, že jde o stín ptáka, pohyb listu, optický klam ad. Ale třeba taky ne. Nejde o záblesky, o kterých se tu již párkrát mluvilo.

      Vymazat
    2. Michale, já jsem si toho vědom, jen veřejně uvažuju. :-) Prozkoumal jsem hodně zdrojů, ale zkrátka a jednoduše - učím se ptát, pochybovat a přehodnocovat. Nejde o konkrétní teorie, ale pak o ty důkazy, se kterými se roztrhl pytel.

      Jeden tematický :-):

      "Nevěř tomu, čemu nerozumíš, ale nezavrhuj, cos neprozkoumal." (Karel Čapek)

      P.

      Vymazat
    3. Patriku.
      No to je právě ono - důkazy. Pro někoho je důkaz to, že to říkali na Nově nebo to bylo na youtube, pro jiného je důkazem jedině osobní prožitek.
      Kupříkladu já věřím na spoustu věcí, kterým nerozumím (K. Čapek promine :-) ). Ale i když se dějí u nás doma, členům rodiny, mohu pouze věřit. Nic víc. Vědět to(rozuměj prožít to), tak se o tom už nemusím s nikým nikdy polemizovat a nemusím již o tom hledat informace, které i když jsou pravdivé, tak jsou vždycky zabarvené prožitkem někoho jiného. Na druhou stranu však musím zároveň podotknout, že polemizování a hledání informací pravděpodobně vytváří osobní Záměr a tím se zvyšuje pravděpodobnost osobního prožitku zkoumaného jevu (realizace myšlenek). Možná to vypadá jako rozpor se zdejšími články Iv "Pravda o životě....", ale myslím, že jen na první pohled (viz. nedávný článek Finanční systém – silová mřížka).

      Vymazat
    4. Michale, naprosto souhlasím, lépe bych to nenapsal. :-)

      Vymazat
  15. :)) JE TO PRAVDA, ŽENSKÝ TO ŘÍKALY:) iva

    OdpovědětVymazat
  16. mě je jen zvláštní, že tady na Zemi se pořád divíme predátorům, kteří jedí dětské maso...vždyť taky je hodně lidi, kteří jedí maso jiných dětí...mláďatka jiných tvorů...oni se chovají k nám stejně..proč né??vytvořili jsem si planetu lovců..my lovíme..oni loví nás..nic zvláštního...když podle mě přestaneme tvořit realitu predátorů, tak taky nebudou mít místo...Mon

    OdpovědětVymazat
  17. Už se na to vykašlete,stejně jak na ně přijde Sluní je s nima konééééééééc,to oni nerádi,bojím,bojím :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nechci blábolit, jen takový postřeh ze včerejška, měla jsem taky tendenci chlácholení, bude hezky a bude dobře atd. Můj muž byl ale včera od rána tak nabitej nějakou energií, ale ne, jako pozitivní, takovou bojovou, furt brblal, že by to všechno rozkopal atd. No, na večer jen na zkoušku a když se vrátil v půl 10, tak byl jak beránek a povídal, nahrávali jsme novou písničku a byla to taková sračka, - pardon - a, že jsem to celý rozkopal a předělali jsme to. Je to super:))) , tak se mi zase nějak potvrzuje, že utěšování je vážně nanic a když chceme něco zlepšit k lepšímu, tak to nejdřív probublává, připravuje se to, pak přijde ta síla a člověk se pak naprdne a jde to. Musím se přiznat, že jsem někdy fakt hnusná, ale nějak mi to udělá dobře, včera jsem jela vymrzlá z práce a stavila jsem se nakoupit v Peny, lezu z auta a koukám kachny, hladový u košíků a lidi se jim ještě posmívaj a babka kroutí hlavou a nebudu to rozebírat, slyším jí, jak si jde honem koupit beránka v akci. Já byla tak vytočená, že jsem vběhla dovnitř, přeběhla tu babu, hrábla po posledním beranovi, nakoupila si, koupila ještě kačenám rohlíky a salát a počkala venku, jak baba vylezla, tak jsem toho beránka a všechno to jídlo před ní nadrobila těm hladovejm kachnám. No a udělalo mi to dobře. . . . tak nevím. . . . iva

      Vymazat
    2. Esli,to není tak,kdo čemu věří,to taky řichází,to je tedy Síla,co?

      Vymazat
    3. nevím, ale stydím se, že jsem tak demonstrativně sebrala tý blbý bábě toho beránka a nadrobila ho kachnám, není to ono, nejsem to já, jako by mě v tý chvíli něco pokoušelo:)))) IVA

      Vymazat
    4. No ono by to bylo dost rozsahly psani:-)),ale mozna nebude na skodu,kdyz jen zkracene pro illustraci napisu,ze kdosi chce,abysme verili ruznejm vecem a kdosi se snazi abysme se ty veci dozvedeli jak jinak nez pekne konspirativne,protoze zakazany ovoce nejlip chutna,krome tech ve verejnopravnich mediich, a onen "kdosi" to moc dobre vi,zna kouzlo tajemna,poruseni zakazu,konspirace,lasky i nenavisti,ma psychologii lidstva a jednotlivce v malicku.A to vsechno dela ze zistnejch duvodu a svejch existencnich duvodu,nejen z touhy po moci a veskerym majetku,ty uz davno vlastni,cosi pred nami skrejva a za zadnou cenu se to nesmime nikdy dozvedet,to tajemstvi je tak veliky a zasadni,ze nevaha ani obetovat desitky milionu zivotu ve valkach,jen aby zustalo skryty.Napadlo me,ze by bylo dobry takovou uvahu zverejnit a nechat vas nad ni premejslet :-),tak premejslejte a hledejte,jako to delam ja,at se dozvime o co jde a zachranime sebe i ty po nas.....proud

      Vymazat
    5. Ivo, díky moc za hezkou výpověď. :-) K takovým činům jsem asi příliš "zkostnatělý" či jak bych to nazval. Ale o to víc je obdivuju, nandalas to bábě a je to tak dobře. :-) I zážitek s manželem potvrzuje, že negativita povzbuzuje pozitivně k aktivitě. :-)

      Ter, není to ale vlastně proti tomu, co Iv píše v Pravdě o životě jinak? A to nemyslím ironicky, ale vážně. :-)

      Patrik

      Vymazat
    6. Ivo, možná si ta bába díky tobě taky něco uvědomila... a příště těm kačenám třeba nadrobí sama. A nebo by z toho beránka dostala ona, nebo její kamarádka Máňa žlučníkovej záchvat. Hooj
      DéVé

      Vymazat
    7. Patri,ať každý dělá co umí,tak je to vlastně nééééééééj :).

      Vymazat
    8. Iva..urobila si vlastne dobre..kacicky sa najedli,babka si kupila iste nieco ine takze si jej nijak neublizila..naopak si jej ukazala ze i tie kacicky su ludia(a to si uz teraz iste bude babka pametat).Tomu sa da povedat pozitivne nasr...dena!:-) Super...zlata. ..Mailo

      Vymazat
  18. Děcka nehádéte se tady ;)) mrkněte na toto video - tam není třeba hledat ještěrky. Všechny Vás zdravím:
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fL1bsIguGW4

    DéVé

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.