pondělí 22. srpna 2011

Ledinková voda



Jednoduchou úpravou vody získáme silný energetický zdroj, můžeme zamezit stálé únavě a dokonce zvýšit svou potenci. Když někomu radím užívat „ ledinkovou vodu „ , často vzpomenu na jednu babičku, která se ke mně přišourala. Je faktem, že jsem ji pomohl i jinak, ale ona za mnou přiběhla za dva měsíce a byla ohromně nadšena právě ledinkovou vodou. Podruhé jsem ji nepoznal. Nebyla to už babička, ale dáma....

Vyprávěla, jak ji ledinková voda postavila na nohy, že prý je ji 68 let a 20 let se už vůbec nezajímala o muže. Tato voda ji tak omladila, že začala muže potřebovat. Nejbližší chlap byl kostelník, kterého vyloženě znásilnila.
Příprava ledinkové vody je jednoduchá, ale vše geniální je v podstatě jednoduché:
  1. Necháme v mrazáku zmrazit asi litr vody v nádobě, která se neroztrhne. Pak ji necháme rozmrazit při pokojové teplotě. Zmrzlá a roztátá voda obsahuje takové útvary ( ledinky ), které se nalepí na buňky a regenerují je, samozřejmně, když tu vodu pijeme.
  2. Voda se nesmí více ohřát než na 38 stupňů, jinak ledinkové útvary zmizí. Než voda v nádobě promrzne, trvá to nějakou dobu, proto necháme současně jednu vodu mrazit a druhou tající přes den popíjíme.
Snad každý z nás si všiml,že když dáme do nějakého nápoje led,že nás to osvěží. Není to tím, že je nápoj chladný, ale právě ledinkami. Ledinky najdeme také ve zmrzlině, která nás zpočátku osvěží,ale tuk, který zmrzlina obsahuje, za nějaký čas naopak zvýší tělesnou teplotu a dochází k útlumu.
V ledinkové vodě, kterou necháme nejdřív roztát, můžeme louhovat slupky z jablek, ale i jiné ovoce. Když sníme celé jablko, to se dostane do trávení a působí jinak. Slupky z jablek louhované 10 hodin ve vodě působí povzbudivě na intelektuální sféru člověka a hlavně posílí srdce. Čím kyselejší jablko, tím lépe.Můžeme využít i pláničky, které jinak nikdo nechce. Vylouhované slupky jsou bezcenné, ty vyhodíme. Nejúčinnější je popíjet tuto vodu po troškách celý den.
Ledinky objevil a pojmenoval jakýsi ornitolog, který zjistil, že ptáci, kteří pijí roztátou vodu z ledu, jsou proti stejnému druhu z teplejších krajin ( kde tato možnost není ) čilejší, zdravější, rychleji jim rostou mláďata a dožívají se 3x delšího věku!


Z knihy Jana Spěváčka „ Rozmluva s duchovním mistrem 1. - Cesta magie
P.S Vždycky  jsem se divil, proč naši pejsci při oblevě letěli pít (vyloženě chlemtat) roztátý sníh, i když doma měli vždy čerstvou misku,  dnes je to jasné, lidi, lidi, máme se stále co učit od přírody a ne si myslet opak, že ji budeme poroučet, snad ještě bude trpělivá.

13 komentářů:

  1. Po kompletnim precteni informaci na techto strankach za ktere moc velky dik, jsem se vcera dostal k tomu ze zacnu delat neco ohledne sveho zdravi a otestoval jsem pit odmrzlou vodu. Jsem clovek ktery je dost pracovne vytizeny a zjistil jsem ze posledni dobou jsem sve zdravi hodne zanedbal a az jsem se dostal do pozice ze mivam strach o sve zdravi. Vcera rano jsem hodil flasku vody do mrazaku, cirou nahodou me vcera prepadla chripajzna ktera me vzdycky doprovazi bolstmi kloubu a celkovou pohybovou unavou. Dnes rano jsem zacal pit odmrzajici vodu a svete div se ve 2 hodiny odpoledne jsem zaznamenal rapidni zlepseni meho stavu. A to tak ze me odeznela bolest kloubu a svalu a jsem dase rict uplne v pohode krom nepatrne bolesti v krku ktera me nijak neomezuje. Takze muj osobni nazor na tento clanek je velice kladny a neberu ho na lehkou vahu. Dekuji, jsem zavazan.

    OdpovědětVymazat
  2. Pili jste někdy vodu z ledovce?Já ano,je to jak živá voda.
    Ledinková voda má podobnou chuť.Věřím,jí.Je to dobrota.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna dnes jsem si to přečetla a už mrzne,zítra se napiju a budu vědět,jak asi chutná voda z ledovce.Ted už se i těším.T.

      Vymazat
  3. Ahoj lidičkové,piji tuto "ledinkovou vodu" už měsíc po doporučení švagra a věřte, nebo né při každém pití se mi točí hlava, jako na poutích u zázračné studánky Panny Mari.Oblíbila jsem si toto pití a nejméně 4-5skleniček konzumuji denně.Opravdu je chutná i čirá bez příchutí vyluhovaného ovoce a vždy na ex vypiji každou skleničku.Cítím se fakt plná elánu a síly.Postup řeším 3ks PC lahvemi.Jednu piji,druhá se rozmrazuje a třetí mrzne v mrazáku a tak to točím a mám denně 1 litr k pití.Jsem vděčná za tento recept.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voda by se měla mrazit v kovových nádobách. Při zmrazení se uvolňují z plastu nezdravé látky....

      Vymazat
  4. Mam za to, ze sa jedna o likvidaciu vacsiny parazitov vo vode, kedze aj tie obsahuju vodu a krystal vody ich poskodi. Chemie a neviditelnych tazkych kovov sa ani z takejto vody nezbavite, na to je najvhodnejsia destilacia + aktivne uhlie.
    Skuste tu: http://www.badatel.sk/kpm/paraziti-ako-pricina-mnohych-chorob/

    OdpovědětVymazat
  5. Spozoroval som, že po rozmrazení pri izbovej teplote na dne pohára u mňa vznikajú usadeniny. Tie nepijem. Ostatok je veľmi osviežujúci a povzbudivý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já znám zmrazování vody tak, že se ma zbytek nerozmrazené vody vylít - asi tak 2-3 cm vody po rozmrazení zbytku ledu. Tam jsou všechny nežádoucí složky..


      Vymazat
  6. stále neviem pochopiť,či voda vo fľaši má pomaly roztápať a iba tú vodu piť,ktorá je už roztopená,alebo nechať roztopiť a potom piť?

    OdpovědětVymazat
  7. Řešíte zbytečnost, pijte jak chcete, nebo si ten led cucejte.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobry den,chcem sa spytat,ci nepoznate prirodny liek na upchate cievy,dakujem,odp.na oldwoodbike@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to oldwoodbike@gmail.com
      Chlorid draselný KCl smíchát 1:2 s NaCl a tímto si solit jídlo.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.