čtvrtek 7. července 2011

Kdo by nejvíce doplatil na zhroucení dolaru.

Jednoduchá odpověď – ti, kteří založili tento kořistnický systém, včetně náboženství, které bylo stvořeno pro to, aby ochraňovalo jejich zájmy a udržovalo lidi v pokoře a oni mají stále málo. Doporučuji shlédnout film "Agora" kde je dost odvážně vyslovena pravda jak vše začalo a proč byla snaha vybít  Pohany a tedy i Slovany, kteří byli nejvíce věrni odkazu svých předků.Zásluhou Říma začala největší doba temna, tam to začalo a tam to taky skončí. http://www.uloz.to/agora+2009

                                                                      
Západní civilizace je postavena na moci peněz a vesměs zvrácená. Základní hodnoty vyspělé civilizace jsou deklarovány jen veřejně na oko, ale ve skutečnosti je to naopak. Zlo a lež je pravda a pravda je lež. Společnost velmi zvrácená ve svých hodnotách a to vždy směřuje k jejímu rozkladu, příklady v dějinách jsou, např. říše Římská atd.
Pokud se zhroutí  finanční sektor, zhroutí se i tato zvrácená civilizace, božsky opěvovaný dolar, na kterém vše stojí. Tato politika je nyní neudržitelná a bude mít své následky.

Nejvíce na to doplatí Izrael, jenž byl vytvořen Anglo-američany za mocné podpory Rothschildů. Pokud se dolar zhroutí, budou mít Američané co dělat sami se sebou doma. Tento malý proužek země, obklopen ze všech stran muslimy neustojí svou existenci, aby mohlo zásobovat svoje obyvatelstvo potravinami, pohonnými hmotami, tento stát se ekonomicky zhroutí.

Další nebezpečnou oblastí bude Anglie, lidé tam si zvykli na určitý pohodlný standart a v případě nastalých ekonomických potíží bude lid vinit okamžitě jejich „Elitu“. Co se stane, když najednou bude tento ostrov odříznut od potravin a pohonných hmot? Vzpomeňte si na výtržnictví při fotbalových zápasech, jenže to pak už nebude jen na stadionu.

To stejné se bude týkat i USA v jejich velkých městských aglomeracích, jako je New York, Washington. Vzpomeňte si na hurikán Katrin, kdy americká vláda nebyla schopna rychle reagovat a bylo dlouho bezvládí. Za nynější situace je to ještě horší, jelikož se tento agresivní systém pustil do dalších válek ve světě a nebude mít sílu ochránit své vlastní území.

Takže, pokud to shrneme, lidé v těchto vyjmenovaných oblastech si žili většinou nad standart a v této době kolapsu dolaru to budou velmi nebezpečná území. Když se rodí nová doba, bude to i bolet, jenže většina lidí dávno trpí a ostatní se nacpávají kaviárem, mysleli si, že budou vládnout do nekonečna, jenže už jsou v cílové pásce a vítá je nápis ENDE. Politika se nezměnila, i za totality se na palubě zpívalo a pěly oslavné ody, rovněž i tento systém dnes dělá to samé a loď se potápí. Budou mít Máyové a jiná proroctví ve světě pravdu? Přemýšlejte!
Aktualizace 10.8.2011:  odkazuji i na článek  "Největší erupce na Slunci" poslední odstavec.

A nejnovější:http://orgo-net.blogspot.cz/2012/09/cina-chysta-novou-svetovou-menu-krytou.html

4 komentáře:

  1. Celkem zajímavý názor jednoho posluchače českého rozhlasu týkající se této problematiky :-)
    http://www.email.cz/getAttachment?session=%9F%82p%F0%C7%D8%2A%27tI%2B%AA%B5%07%ED%B1%D3%1F%95%AD%90%C4V%AB%C2%1D%0D%BAe%8EK%FBw%FFS%01%FA%8D%D5%DE%EDj%8D%ADm%7C%8E%ED%98%FB%F9%26%97%C8I%D3%BD%D7%08%7D%81%FB%FE%E8.%EF%8E%FBf%BB%8ESo%D7A%CBV%C3%7F%DD%D8%CAr%ED%E6%82%AD%9Dz%AE%839b%E6%D6%EE%9B%15%B7%9D%E9F%D3%C1%E2WG%3Fk%D2%F6&download=1

    Michal

    OdpovědětVymazat
  2. Nefunkční odkaz - nechám do opravy.

    OdpovědětVymazat
  3. Omlouvám se. Bylo to přístupné jen z mého mailu. Tady je funkční odkaz:
    http://www.uloz.to/9610292/nazor-posluchace-mp3

    Michal

    OdpovědětVymazat
  4. Výborný názor, měl by být vysílán v rádiu jako nekonečná smyčka. Jenže to nepůjde, nezapadá to do konceptu Bu Bu Bu !

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.