sobota 17. února 2024

Jak dál po rozpadu EU

 Náš národ byl pro anglosasy vždy nebezpečný,protože by jsme je předběhli a oni by byli "nýmandi", teď jsme zatím jejich kolonie. Vyzkoušeno!Kdo si myslí,že patří na západ, ať tam rychle odjede.

Německý pohled na Čechy

https://www.michalapetr.com/map-1913-doplneni-k-videu-z-15-2-2024-himmleruv-citat-o-cesich-a-rusech-text-a-odkaz-na-zdroj/

19 komentářů:

  1. k tomuto: Německý pohled na Čechy
    lze doporučit shlédnout seriál F.L. Věk

    jiriik

    OdpovědětVymazat
  2. Ivan Filimonenko si ako vedec kládol otázku, prečo je v skutočnosti ľudský život v našich dňoch obmedzený na krátke obdobie 75 rokov? Sadol si do archívu, pozbieral mnohé historické dokumenty a presvedčil sa, že áno, v dávnych dobách ľudia žili oveľa dlhšie. Ale prečo?

    https://www.biosferaklub.info/je-mozne-zit-tisice-rokov/

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečo, probíhá zde okupace, byl zásah do lidského genomu, lidi nyní služí někomu jako baterie (myslím ty ovce), otrávená voda vzduch jídlo a země (pole - chemie), ovcím dávaj injekce kerý se tvářej že jsou pro jejich zdraví ano jsou ale v negativním smyslu, doktoři celkově ničí zdraví, umělý záměrný stresy a je toho asi víc, prostě jsou tu podmínky aby člověk žil jen málo.
      Ještě dnes se navzdory všemu člověk dožívá i stovek let no je to spíš ojedinělý, tajga, amiši, atd. vedarus

      Vymazat
    2. vedarus: třeba poslední report fulforda stojí za zamyšlení - ohledně "genocidy evropského kontinentu" a hlavně EU:
      Podívejte se na situaci s ukrajinským obilím. ChM se snaží přivést evropské zemědělce na mizinu tím, že zaplavují Evropu podhodnoceným ukrajinským obilím, které bylo záměrně otráveno. Podle polské rozvědky jsou potraviny z Ukrajiny otrávené nanočásticemi, které jsou návykové a způsobují duševní zmatek.
      Aby nás donutili jíst jejich toxické potraviny, navrhlo Světové ekonomické fórum (WEF) úplný zákaz výroby vlastních potravin s odvoláním na svou oblíbenou výmluvu: změnu klimatu.

      Obří zemědělské společnosti jako Cargill, Dupont a Monsanto, které jsou všechny vlastněny společnostmi BlackRock, Vanguard a State Street and Banking, mezitím pašují do Evropy falešně označené obilí. Evropští zemědělci v nejméně 14-ti zemích bojují za to, aby je toto obilí nepřivedlo na mizinu. Zemědělci blokují silnice, aby tento dovoz zastavili, zatímco vládní úředníci se podle polské rozvědky snaží blokády obejít tím, že obilí dovážejí loděmi.
      https://tadesco.org/s-dostatecnym-usilim-muzeme-se-satanisty-skoncovat-navzdy/

      jirik

      Vymazat
  3. Archeológia, na rozdiel od oficiálnej histórie, je založená na konkrétnych nálezoch a nie na mýtoch, ktoré vymysleli „dvorní“ vedci v záujme vládnucich elít. Preto sa často stáva, že mnohé archeologické nálezy sú pred väčšinou svetovej populácie buď skryté v skladoch múzeí alebo súkromných zbierok, alebo sú starostlivo ukryté.

    https://www.biosferaklub.info/ako-sa-zamlcuju-archeologicke-objavy/

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor na to, uz dlouho se i archeologicky nalezy falsujou........proud

      Vymazat
  4. Událost, která by mohla vést k nastolení NWO - 2. díl: Kybernetická pandemie podle WHO
    cca 19 minut
    https://rumble.com/v4emal3-udlosti-kter-by-mohly-vst-k-zaveden-nwo.html

    jirik

    PS: Kybernetická pandemie má být katastrofálnější než za COVIDU!

    PPS: není se čemu divit - závislost obyvatelstva na elektřině, počítačích, mobilech, TV,... je obrovský....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zkusil jsi co budu zkouset ja? Zatlucu do zeme zemnici tyc a na strechu dam drateny(koste)......a budu merit ;-)....................proud

      Vymazat
  5. K clanku, jak dal po cemkoliv nepatram, mam vlastni strategii -"divoky jidlo", podle rceni ze jidlo nam ma byt lekem, je dobry se ucit divoky bylinky a co vsechno jde snist v polnich podminkach a bez zabijeni, vcetne uprav jak toho co nasbiram, tak i vody ;-). A ze toho je............proud

    OdpovědětVymazat
  6. Full Body Healing Frequency | DNA Stimulation & Repair | Cell Regeneration - Spooky2 Rife Frequency
    Toto je mocné holistické video o frekvenci léčení a zotavení. Toto frekvenční video je tvořeno uklidňujícími a uklidňujícími zvuky léčení celého těla. Pomáhá obnovit poškozené buňky a nervy prostřednictvím silné léčivé frekvence pro mysl. Pomáhá také stimulovat opravu DNA a odstranit všechny infekce a detoxikovat vaši mysl a tělo.
    video 8.5 hodiny
    https://www.youtube.com/watch?v=ggJWmwSQrYU

    jirik

    OdpovědětVymazat
  7. Český háj to na pohled. Co tím myslel Karel IV, když zakládal v Čechách Nový Jerusalem? Proč poté vznikla židozednářská ČSR v roce 1918? Proč v době indiánských válek vznikl v Americké Český háj? Proč ČESKÝ,ne moravský,slovenský, či jiný? https://rumble.com/embed/v4cknck/?pub=1sfave




    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to korendor
      Dobré povídání : https://www.indigovyzpravodaj.cz/clanky/videa/aktuality-5.12.23--b--e--mobe-a---opo--pab----------predkove-csr.2.html

      Vymazat
    2. to Iv
      perfektní povídání díky! Stejnou verzi vyprávěla paní učitelka na střední a ty motýlci v břiše při poslechu pravdu potvrzujou. vedarus

      Vymazat
  8. FRANCIE – Několik států NATO a EU zvažuje vyslání vojáků na Ukrajinu na bilaterální bázi, prohlásil slovenský premiér před setkáním evropských lídrů v Paříži.
    Robert Fico, proruský populista, který se dlouhodobě staví proti vyslání vojenské pomoci na Ukrajinu, řekl: „Omezím se na konstatování, že z těchto tezí (v rámci přípravy na pařížské jednání) vyplývá, že řada členských států NATO a EU zvažuje, že vyšle své vojáky na Ukrajinu na bilaterální bázi.“
    https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/nekolik-clenu-nato-pry-zvazuje-vyslat-vojaky-na-ukrajinu/

    Vládní politici by podpořili povinné administrativní odvody do armády. O možnosti jejich zavedení, aby Česko mělo představu, koho může povolat k obraně státu, hovořil v neděli odpoledne prezident Petr Pavel v pořadu Za pět minut dvanáct na televizi Nova. Podle ministra pro evropské záležitosti Martina Dvořáka by všechny země v Evropě měly podniknout preventivní kroky, aby byly připravené proti rozpínavosti Ruska. Kandidát do Evropského parlamentu za SPD Petr Mach se ale obává posílání Čechů do bojů na Ukrajině. Není to primárně naše válka, řekl Mach pro CNN Prima NEWS.
    https://cnn.iprima.cz/cesti-vojaci-pujdou-na-ukrajinu-boji-se-mach-evidence-neni-zakerna-haji-odvody-dvorak-426407

    Premiér Petr Fiala (ODS) v pondělí reagoval na slova prezidenta Petra Pavla, který podpořil zavedení odvodů. Předseda vlády chce být ohledně tohoto kroku opatrný. Zároveň slíbil, že jeho kabinet nezavede povinnou vojnu ani nepošle české vojáky na Ukrajinu.
    Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/543659-vojny-se-nemusite-bat-slibil-fiala-ceske-vojaky-na-ukrajinu-neposle?campaignsrc=tn_clipboard

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/kreml-pujdeme-s-nato-do-valky-pokud-na-ukrajinu-vstoupi-vojska/

      jirik

      Vymazat
  9. Německá ekonomika je v troskách a propadá se do recese. Každý týden přicházejí zprávy o uzavření další továrny. Deník Bild přináší neradostnou prognózu pro nejbližší budoucnost:

    Rok 2024 bude v Německu rokem rozsáhlých stávek. Jako první vyjdou do ulic zemědělci kvůli cenám nafty a daním z motorových vozidel. Železnice se zastaví, protože strojvedoucí již nyní požadují zvýšení mezd. Vystoupí také silniční dopravci, kteří nebudou spokojeni se zvýšením mýtného.

    Bild předpovídá, že se Německo promění v jedno velké náměstí stávkujících dělníků, na kterých budou závislí migranti z Asie a Ukrajiny.

    Na tomto pozadí se mezi Němci stal populárním ministr obrany Boris Pistorius, který navrhl zavést povinnou vojenskou službu pro všechny. U moci by ho rádo vidělo 42 procent dotázaných. Ale než ho posadí do kancléřského křesla, bude země v rámci všeobecné vojenské hysterie již zcela přepnuta na vojensko-průmyslový komplex. A bude připravena znovu bojovat za velikost národa.

    Jenže Němci si na Rusko, které se bezpečně chrání kynžaly, netroufnou. Ale Polsko by si mělo dávat pozor. A také Česko, Francie, Holandsko... Historie má tendenci se opakovat.

    https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2024/02/protiruske-sankce-zvitezily-nemecko.html#more

    A jak to vypadá s českými podniky, které jsou navázány na německou ekonomiku?
    jirik

    OdpovědětVymazat
  10. tak to vypadá, že letos bude silvestrovská oslava dříve....

    Své varování předeslal konkrétní zmínkou o nápadu, který v pondělí vyslovil francouzský prezident Emmanuel Macron, aby evropští členové NATO vyslali na Ukrajinu pozemní jednotky – návrh, který Spojené státy, Německo, Británie a další země rychle odmítly.
    „(Západní země) si musí uvědomit, že máme také zbraně, které mohou zasáhnout cíle na jejich území. To vše skutečně hrozí konfliktem s použitím jaderných zbraní a zničením civilizace. Copak jim to nedochází?!“ řekl Putin.
    https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/putin-varuje-zapad-riskujete-jadernou-valku/

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. duben 24 se blíží... Ale třeba se nic nestane :-)
      Cejtím v kostech svobodu tu skutečnou jak se pomalu blíží!! vedarus

      Vymazat
  11. NATO = mafiánský ochranný kruh

    2.3.24
    Neurčeno:

    NATO je distribuční sítí pro americké výrobce zbraní, kteří prodávají americké zbraně členům NATO. Poptávku po těchto zbraních vytváří CIA, která neustále vyvolává chaos a krize po celém světě.
    Jde o mafiánský obchodní model, kdy se vytváří hrozba a prodává ochrana.
    Zločinci.
    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/nato-mafia-protection-racket

    jirik

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.