čtvrtek 19. října 2023

Jsem svobodný Džafa

 

Jsem svobodný Džafa


To co si dovolují evropské „elity“ je do nebe volající. Nakazují lidem co mají jíst, pít, jak se mají chovat, atd. zástěrkou pro jejich údajné „blaho“. To co předvádí EU je opravdu nenormální, jako kdyby lidé byly bez mozků a neměli svůj vlastní názor na život. Tato „elita“ je úplně v jiném světě, spíše po česku na Chocholouška. Každý člověk ví moc dobře co má a nemá dělat, bez jejich rad komise EU. Vše je pod zástěrkou dělání dobře pro občany, ale ve skutečnosti je to děláno tak, aby obyvatelstvo vymíralo, prostě genocida pod zástěrkou humanizace, opak je pravdou. Lidé nejsou tak hloupí a toto vše nasvědčuje, že nynější EU garnitura si sama podřezává větev a tomu fandím, protože celý Systém o  to rychleji zanikne. Rozdělování na lepší a horší kasty obyvatel vždy vedlo k zániku Systému, nikdo není lepší a horší, všichni kadí stejné bobky a je potřeba tyto "elity" zničit. Ti kdo znají, používají Sílu a mění v protonačním poli realitu, prosím všechny co „vědí“ používejte! Žid a anglosas je vesmírný parazit, dokud nebudou zničeni, nebude klid, včetně okultního místa Prahy a Vídně. Bezpodmínečná kapitulace Ukrajiny nastane v březnu 2024 a Blecrook ( BlackRock) utře po znárodnění, tedy po územních zizcích vítěze. Celosvětové společenství není schopno ničeho dosáhnout, ať je to WHO nebo OSN, to si některé státy dělají z něj jen srandu, lidskost je jim ukradená, hlavně že to sype a lidé umírají a vše je v pohodě - zrušit.

13 komentářů:

  1. To vše je pravda a platí to pro ty dvě Blécrok + Vaangujard a do tej Babety jim taky včera někdo hodil vidle tak tady bude fučet asi až odpoledne.
    Mnoho zdraví všem dobrým lidem♡

    OdpovědětVymazat
  2. Irituje mne ta hlava lahvace.Puvodni byla lidska. Cekam prazske povyrazeni kolem toho trapneho svatku.A do konce rijna..

    OdpovědětVymazat
  3. Být praktický a přitom být duchovní. Schavi M Ali
    https://www.youtube.com/watch?v=99EgniJCMck
    čte eli stanikova

    jirik

    OdpovědětVymazat


  4. Corbettův report: Velký cestovní reset

    Víte o Velkém cestovním resetu, který již probíhá? Měli byste! Jste pobouřeni skutečností, že vám před nosem kradou jedno z vašich nejzákladnějších lidských práv? Měli byste být! Jste ochotni věnovat více než pár minut týdně tomu, abyste se o této problematice informovali? To byste měli! Pokud chcete dvouminutové vysvětlení tohoto tématu, přejděte na TikTok. Pro všechny ostatní je zde Corbettův report.
    https://otevrisvoumysl.cz/corbettuv-report-velky-cestovni-reset/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  5. Máte chytrý telefon? Tak tohle byste rozhodně měli vědět. Ukázalo se, že chytré telefony sledují každý pohyb svého majitele a dokonce ho snímají bez jeho vědomí.
    https://aluska.org/spinava-pravda-o-vasem-iphonu/

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám smrtfouna z roku 2016 a k tomu 3 aku k výměně na pařezu. korendor

      Vymazat
    2. Mam, kdo nema? :-), v kazdym pripade jak dojde k maleru a bude skutecne hrozit trasovani s nasledkama, leti do popelnice.Prozatim je to vicemene jedno, trasovat jde i stara nokie, to je zalezitost poskytovatele, ne founa..........proud

      Vymazat
  6. Hodně zajímavých názorů i ze zámoří najdete na stránkách https://amg-news.com/category/news/

    OdpovědětVymazat

  7. Důkazy o úmrtí a poškození způsobené COVID očkováním na Novém Zélandu – vláda vše věděla
    https://otevrisvoumysl.cz/dukazy-o-umrti-a-poskozeni-zpusobene-covid-ockovanim-na-novem-zelandu-vlada-vse-vedela/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  8. Cim to, ze se mi objevuje: "WARNING: Phishing Mirror !!!" ? Pri najeti tyhle stranky?............proud

    OdpovědětVymazat
  9. to Proud
    Už jsem si všiml tak týden, že jsou naše stránky hlídány a záměrně odpuzují čitatele. Díky za informaci, protože mně se nic neukazuje. Jdeme správným směrem!

    OdpovědětVymazat
  10. Komunistická propaganda. Byli jsme z ní tak znechucení,že jsme v kině čekali na chodbě,až týdeník skončí,neb jsme toho měli plné zuby. A nyní holt po letech člověk zjištuje,že měli pravdu. https://www.youtube.com/watch?v=r1m0CB6Sia8&pp=ygUsxI1lc2tvc2xvdmVuc2vDvSBmaWxtb3bDvSB0w71kZW7DrWsgNDEvMTk4NCA%3D

    OdpovědětVymazat
  11. V mnohem, ve vsem ani zdaleka ne.................proud

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.