pondělí 9. ledna 2023

Jak se napojovat na Sílu a bránit se

 

Jak se napojovat na Sílu a bránit se.

 Na našem webu jsme otiskli již dávno články o Síle http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/sila-jeji-uchopeni.html

http://energieupramene.blogspot.cz/2012/05/jak-se-napojit-na-silu.html

http://energieupramene.blogspot.cz/2014/07/spolehejte-na-silu.html

aby vám v těchto těžkých časech pomohla proplout těžkým obdobím, které se dnes na nás valí, zejména od institucí, které nerespektují Univerzální zákony Univerza. Tyto instituce naopak vyrábí ve společnosti záměrný strach, nenávist, zlobu aby vás záměrně odpojili od základní energie Univerza (Boha) a nemohli s ní komunikovat a tak z vás udělali jen loutky, které si netvoří svou realitu – svůj život. A Oni toto tajemství znají a mají strach z toho, že se dozvíte o tvořící Síle a nebudou si moci vás manipulovat a zneužívat ji proti vám. 

 

Síla, kterou jsem v článcích popisoval, je vlastně kvantové pole, procházející všemi stvořenými vesmíry, které stvořilo Univerzum (Bůh) a má od něj zakódováno vše, co je potřeba pro stvoření všeho. Vám jen zbývá naučit se komunikovat s tímto kvantovým polem (Sílou). 

Toto pole, propojuje všechny jevy ve vesmíru, hmotné a duchovní, pole, jehož jsme součástí, a které nás spojuje navzájem se všemi dalšími bytostmi, událostmi a úkazy ve vesmíru, od nejmenších k největším. 

Jazyk, kterému toto pole rozumí a odpovídá, jsou naše POCITY a to je jazyk našeho srdce (třeba i  to, aby tato vláda táhla na smeťák, čím vás bude víc, tím silnější). Energetické pole našeho srdce je asi 5000 krát silnější než naše myšlenka v mozku (Ego), proto je tak důležitý POCIT pro napojení na Sílu (kvantové pole). Pole odráží informace, přicházející ze srdce a okamžitě na ně reaguje. Přitáhneme do naší reality jen a pouze to, co rezonuje s našim srdcem. Na základě informací, které naše srdce vysílá kvantovému poli, pole synchronně mění materiální realitu a vytváří ji v našem prostředí. Síla už si pak najde prostředky v poli možností, jak naši lepší realitu uskutečnit. Pak se současně i začnou vyskytovat ve vašem životě jisté synchronicity, které vám i budou napovídat jak postupovat dál. Synchronicity mají uvnitř procesu vytváření reality funkci nasměrovat naše chování k dosažení požadovaného výsledku. Výchozím bodem jsou tedy vždy naše pocity, které komunikují s polem. Pole obdrží informace a na jejich základě změní realitu. Pro posílení procesu je proto důležité věnovat pozornost synchronicitám, dokonce i těm zdánlivě banálním. 

Zmařte to, co se na nás valí a co nechcete vědomě a s CITEM, bez nechání se mlátit pendrekem, bojovat s lidmi, napojenými na Černou nitku, pokažte jim to vědomě, Síla (kvantové pole), vyzařující ze Zdroje (Boha) na tom bude pracovat.  Pokud budeme netrpěliví, úzkostlivý nebo se budeme bát, že nedostaneme to, co chceme, můžeme zablokovat proces, proto na nás útočí strachem, aby jste byli odpojeni (nemohli tvořit svou realitu) od této tvůrčí energie, která vám byla dána Univerzem (Bohem) hned od Vašeho narození!

Pro nerozhodnuté voliče na prezidenta něco zde: http://energieupramene.blogspot.com/2023/01/otevre-moskva-archiv-po-r-1989.html

6 komentářů:

  1. Ještě než se zkusím napojit na Sílu tak se ví, že se musím vždy zklidnit / "naladit" a to navzdory aktuální situaci kdy např. po přečtení pár článků v mejnstrýmu se chvilema jednému pomyslně otvírá kudla v kapse. A VĚŘIT.
    Srdečně děkuju ♡Ter+Iv♡ Sílo chraň a provázej celou Rodinku u Pramene.
    https://prnt.sc/RTvOjAWK9jdY

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za článek, Síla ať je s vámi všemi, Zdeněk

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.tartaria.sk/navrat-zssr/

    OdpovědětVymazat
  4. https://newtube.app/user/yandex/ovKNtq7

    OdpovědětVymazat
  5. Naprosta bomba, ze vcera na dnesek jsem s ni pracoval pri zachrane fenky na Slovensku, zadarilo se .................. proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to proud
      Držím palce a jsem moc rád, že zase jeden pochopil a experimentuje.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.