středa 7. prosince 2022

Lidstvo obdrží lekci

 

Lidstvo obdrží lekci, kterou si bude pamatovat více než 400 let “: Indický teenager - Prorok dal prognózu na rok 2023. Nejmladší astrolog Abhigya Anand říká, že umístění planet nabývá hrozivé postavení pro naši zemi. 

Chlapec z Indie Abigya Anand se stal slavným poté, co se jeho proroctví stalo skutečností, že svět „pokryje“ pandemie, která nás po delší dobu vyřadí z obvyklého života. Poté pak teenager odešel do vesnice a začal se čas od času znovu objevovat, aby mluvil o své další předpovědi. 

Nedávno nejmladší astrolog na světě opět sdílel světovou předpověd na rok 2023. Pro dnešní zběsilou dobu. Ekonomika většiny zemí dnes zažívá nemocné časy, a to lidi zneklidńuje, říká Abigya Anand. Obyčejní lidé již cítili energii potravinové krize. Ceny v obchodech, za teplo a světlo jsou neúnosné, a na to všechno nebudou peníze a dokonce si budou brát na to půjčky.Lidé se bojí, že hlad a bankrot je mohou ohrozit. Bojí se hladu a úplného bankrotu, panika a strach i o blízké roste, řekl Anand. 

Ale všechno není tak děsivé, jak se zdá, mladý astrolog ujistil. Situace, ačkoli je to obtížné, ale ne tragické, na jaře se situace zlepší, hlásí. Úřady budou muset lidi podporovat, jinak budou v zemích existovat stávky a ne vždy mírové. Rusku předpovídá růst ekonomiky. Sankce zavedené proti Rusku, Abigya, mu jen pomohou. "Rusko je pod znamením Vodnáře a Země je součástí éry Vodnáře", proto pro Rusko přichází velmi příznivé období ve všech sférách života," říká astrolog. 

Virus se bez boje nevzdává

 Virus, který v posledních letech zaskočil lidstvo, znovu „stoupá“.Jak vysvětlil, zlý patogen studoval lidské tělo  a „hledal mezery“, aby mohl znovu zaútočit. "Člověk ale pro něj není cíl." Můžeme dokonale koexistovat společně, aniž bychom zabránili "někomu" žít. A kdyby si vědci jednou nestanovili úkol najít způsob, jak se s ním vypořádat, nic by se nestalo - civilizace by nadále žila pokojně a nezasahovaly by do sebe, “řekl Abigya Anand. Problém je v tom, že osoba jež byla zasažena patogeny se naučila bránit a on se stal silnějším. Zima bude komplikovaná, takže minulá pandemie se bude zdát nevýznamnou karanténou. 

 Hlavní nebezpečí 

 Nicméně žádný nový patogen nebude pro lidi hlavním nebezpečím. Nová hrozba, před kterou varuje, přijde zvenčí. Abigya viděl umístění planet, které pro zemi mají ohrožující postavení. Něco by se mělo stát, něco velkolepého, říká teenager. Dojde ke globální události, která stanoví základ pro příští čtyři století, tvrdí astrolog. 

Radí všem, aby trávili co nejvíce času v přírodě, jedli přírodní jídlo a ve všem viděli něco pozitivního. Jakmile se člověk otočí ke světlu, stane se čistší a jasnější, aby byla  temnota menší na naší zemi, napomíná. 

A ještě jak vidí budoucnost Evropy ruský geostratég Školnikov :

22 komentářů:

  1. Děkuji za článek a nyní, samohybný dědeček. Nano-nono.
    https://t.me/proofzzz/6743 v.

    OdpovědětVymazat
  2. Hromada sdělovadel https://newtube.app/user/yandex/JB8AOs4 korendor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to korendor
      Tomuto již není pomoci, je to PLEVEL, přijde Randap ...

      Vymazat
  3. Žena jela busem a řidič povídá, jeho žena pracuje někde poblíž v menší školce, z celkového počtu 24 dětí došly jen 4. U nás asi polovina chybí. Naše 2 školkové jsou doma. Dnes měla L. 38,6st ale už běhá. zdraví vedarus

    OdpovědětVymazat
  4. 1/ Stromy a mikrovlny od 5:50 minuty https://rumble.com/vk4l7l-5g-zdravotni-rizika-dr.-bar..
    jak stromy přes kořeny mezi sebou komunikuji a pomáhají si, 70 procent ryby je ze stromu, zabijeme strom zabijeme všechno, o mikroorganismech, změna ph v půdě, stromy jsou citlivé na mikrovlny ...
    2/ Bezdrátová Technologie Zabijí Stromy, Ptáky, Žáby, Celý biologický Život
    https://rumble.com/vq2rpn-bezdrtov-technologie-zabij-..
    3/ 5G Věž Zničila Vodu https://rumble.com/vtwiny-5g-v-zniila-vodu.html
    4/ TEST KRVE – Degradace krve po dvou minutách před SMART Bezdrátovým Zařízením https://rumble.com/vqvuxd-test-krve-degradace-krve-po..
    5/ Chemtrails + Mikrovlny https://rumble.com/v1hu12l-tich-holocaust-.html
    zdroj: https://vk.com/stop5g__cz vedarus

    OdpovědětVymazat
  5. Všichni očkolidé budou napadeni. 5G zabijácký "vypínač" ve vakcínách, CZ titulky, díky za překlad Rudo!!! zdroje: http://vlnovagenetika.cz/ zdraví vedarus https://rumble.com/v1kt8bx-5g-zabijck-vypna-ve-vakcnch.html

    OdpovědětVymazat
  6. Největší zlo je dnes ASPEN, lidé se hádají o různé strany a Aspeňáci jako globalisti jsou záměrně nalezlí ve všech stranách a lidem se pak smějí jak se dohadují a oni mají volnou ruku. Je to moderní hnědý mor. O ASPENu jsem našel na internetu nejvíce zde: https://www.spd.cz/v-ceske-republice-ma-vlivna-globalisticka-organizace-aspen-institute-hajici-zajmy-globalistickych-elit-usa-spolupracovniky-i-mezi-znamymi-politiky/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspen Kovanda a trudne ekonomicke vypravenky v MSM hnoji. Korendor.

      Vymazat
  7. Ty lekce si davame sami a nesetrime se, ve vlastni hlouposti..........proud

    OdpovědětVymazat
  8. Lidovec Bartošek vysvětlil, proč mají Slováci čtyřikrát levnější energie.
    https://t.me/jiznimorava/33471

    OdpovědětVymazat
  9. Shrnutí nezvratných důkazů – foto a video, o přítomnosti grafenu a nano/ mikrotechnologií, 95 odkazů, vedarus
    http://xochipelli.fr/2022/12/recapitulatif-des-preuves-irrefutables-en-photographies-et-videos-de-la-presence-de-graphene-et-de-nano-micro-technologies-dans-les-injections-coquevide/

    OdpovědětVymazat
  10. Veľmi zaujímavé a dôležité video
    https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/reditel-sberbank-hermann-gref-zapomnel-ze-je-v-primem-prenosu/

    OdpovědětVymazat
  11. Všemu obyvatelstvu, předpověď na rok 2023.
    Končí nám 2022 a vězte, že rok 2023 bude o mnoho lepší. Více zde:
    https://t.me/savanichi/36865

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PS.: To byl vtip naštěstí, budky se pod most přeci jen vejdou, úhel pohledu. https://prnt.sc/xpJxbZUoWIlL

      Vymazat
  12. I přes určité výhrady odkazuji na článek p. Karpety (Ragauian) a obzvláště na jím přeloženou vizi pí. Elžbiety Starko z polštiny. Nějak cítím, že to zapadá do mnohého... Zdravím soukmenovce :-)

    https://www.ragauian.cz/par-vet-o-tom-jak-prestat-byt-kusem-dobytka-s-cislem-vlozenym-do-usniho-boltce-a-stat-se-vedomym-nositelem-lidstvi-pravdy-klidu-a-svetla-pro-sebe-sama-i-pro-sve-okoli/

    OdpovědětVymazat
  13. Dík za odkaz, dobrý článek a odpovídá i tomu, co popisujem většinou i zde na stránkách. Dík.

    OdpovědětVymazat
  14. Včera jsem měl zase jednou štěstí, které bych si klidně odpustil. Potkal jsem se s bývalým kolegou z práce. Byla to naprostá náhoda, došel jsem si na oběd a koho v restauraci nenajdu… Náš bývalý elektrikář tam zdolává smažák… Odešel od nás před dvěma roky v té nejlepší době k ČEZu. Respektive k jejich distribuční firmě. Má se tam hodně dobře, jeho plat je možná dvojnásobný oproti tomu, co měl u nás, ale víc se nadře a když někde spadne vedení, tak se nikdo neptá, jestli prší, mrzne, nebo je svátek.
    https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/branibori-v-cechach?page=2#comment-2107214
    *****
    tak by mě zajímalo, kde jsou ti, co dokáží vyrobit "zdroj volné energie" a poskytnou ho těm potřebným! O Češích se říkalo, že je to ráj kutilů, ale spíše přešli do teoretiků a žvanilů na netu.

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jirik
      Lidé mají to, co si zaslouží, hlavně díky dnešním šamponům a eurohujerům a to i v politické i hospodářské sféře. To co se děje není krize, ale boj o energie a suroviny, protože jich bude brzy nedostatek na celém světě, to co mainstrém publikuje jsou jen lži a hlavně, dokud nedojde i na vyšší třídu až globalisty, nebude konec a žádná VE nebude. Východ dnes již taky nebude krmit střední a východní Evropu – proč by to dělal. Stačí se podívat na dnešní eurohujery. Větší VE generátor již existuje http://energieupramene.blogspot.com/2021/04/rusko-vyvinulo-novy-atomovy-reaktor.html
      Taky jsem dal na zkoušku do eteru zařízení Ufko a co bylo kritizérů, tak už nic, musí to vše spadnout až na dno.

      Vymazat
    2. to lv: je to velmi smutné, ale máš pravdu energetika,... musí spadnou na dno, když jsem zkusil různě nadhodit "jenom" teslovu volnou energii, většina kouká a nechápe o čem je řeč, myslí si, že je to podvod nebo něco z filmů SCI FI. Našel jsem pouze dvě osůbky, které měli ponětí o čem je řeč.... jirik

      Vymazat
    3. to jiří
      Jak dopadl Tesla, u něhož převládalo esoterično, neprotnul duchovno s materialismem - protnutí duchovního materialismu, pak dopadl jak dopadl, takzvaná "elita" (Edison atd.) ho podvedli. Nejprve se musí zničit zvaná "elita", takže jsme teprve na začátku, kdy to odnáší ti nejnižší co neprohlédli, např. co si nechali dát tečku ( i svým dětem).

      Vymazat
  15. Dnešní informace, u nás ve školce přítomno 6 dětí z cca 40. zdraví vedarus

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.