neděle 18. prosince 2022

Ekoalarmismus

 

Ekoalarmismus

 

A co lidské působení na klima? Bjorn Lomborg je dánský ekolog, který mimochodem žije v Praze. Název jeho nedávné knihy zní „Falešný poplach: Jak nás panika v důsledku změny klimatu stojí biliony, bolí chudé a nedokáže napravit planetu“. V této knize Lomborg referuje o své recenzované studii, ve které zkoumal, co kdyby všechny země splnily své – podotkněme nezávazné – cíle Pařížské dohody ohledně možnosti snížení teploty na planetě?

Ve studii Bjorn Lomborg uplatnil počítačový model „MAGICC“, který používají přispěvatelé IPCC. Zjistil, že pokud by všechny země splnily své cíle do roku 2030, výsledné snížení oteplování do roku 2100 by bylo 0,05°C. Pokud by pokračovaly v plnění cílů, do roku 2100 by to bylo skvělých 0,17°C – neboli snížení o 12 setin stupně Celsia při oteplování do roku 2100. To je v podstatě neměřitelné a zcela se rozchází s deklarovaným cílem snížení teploty o 1,5°C či o 2°C, který veřejnosti slíbili politici a bankéři jako Mark Carney a aktivisté jako Naomi Klein nebo Bill McKibben. A v neposlední řadě, náklady na pokus o splnění těchto cílů by podle dánského ekologa činily 1–2 biliony $ ročně.

Zdroj: https://realisticka.cz/2021/03/25/dansky-ekolog-bjorn-lomborg-demaskuje-falesny-ekoalarmismus/

Propagovaný zelený debilismus

  Příští revoluce nebude  něžná:

11 komentářů:

  1. Je takový film s Delonem a jmenuje se Bumerang. Delon je polský přistěhovalec do Francie a jeho syn se zamotá do vraždy v drogového afektu. Ukázku opakuji zde https://newtube.app/user/yandex/f45BGlg Karma otce dostihne syna,jako současný dáreček pro Poláky. https://www.youtube.com/watch?v=knRRvJIscVc

    OdpovědětVymazat
  2. To neni debilismus, ale vychcanismus, debilove jsou ti co ho trpej.........proud

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy samozrejme i ja, protoze bez ostatnich jsem v riti, uz nevime co je to sjednoceni se v zakladnich vecech pro dobrou vec a jeji prosazeni, GP odvadi dobrou praci v rozdel a panuj i v kazeni generaci od deti, aby to sjednoceni nikoho ani nahodou nenapadlo.............proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hochu proude, ty nejseš debil co to trpí. Takhle to není. Když pomineme frekvenční nastavení kolektivního myšlení, tak jsi se dozajista snažil pracovat se svým okolím. Debilové jsou ti kdož na to nepřišli a ti nás uvrhli do tady tohoto, pač přistoupili na hru vlastizrádců. Jako soukromník, můžeš zákazníka pouze nasměrovat pokud má zájem a i toto je na hraně.

      Ve fabrice mám asi větší okruh ke změně jak ty a představ si jsem téměř neúspěšný.

      Šťouraný jsou všeci kromě mě a netečko je nás pár. Nabízel jsem jim ať se tedy přidají k mé revoltě, začali vymýšlet proč to nejde a že mě se to mluví když su jediný eletrikář a já zas že se můžem všeci spojit, to přec není žádný problém. Je to problém. I předvedl jsem jim jak to bude vypadat když fabrika bude čtrnáct dní bez eletrikáře. Čtyřikrát mě volali na tajňáka a jel jsem autem až ke svým dveřím. Když jsem přišel nahoru, někteří se začali chovat jako kdybych měl lepru (k sobě chodím přez šatna muži). Vždyť ty tragédi z vedení proti mě zavolali kohosi, ten se v tej lince vrtal tři dni... a nic, ten JARYN otevřel osumnáctery dveře a nevím proč neotevřel ty jediné které otevřít měl. Jedině takhle je jde vycukat a i na to již dnes nemám sílu. Po novém roce vezmu do ruky bič, prasknu nad hlavou, a rychle pryč. Jojo, rozumím ti. Vždyť to tam do nich hustím víc jak šest let a doslova hovno platný. A tak se ti ani nedivím jesi tě to teďka dostalo.

      Sílo, ochraňuj všechny člověky

      rusido

      Vymazat
    2. 80% lidí jsou bezmozci (ti si myslí však,jací jsou géniové)-nedovedou kombinovat souvislosti, 10% lidí zatím neví a nemá jistotu, jestli to funguje a zbytek 10% už ví, jak to funguje. Pak je jasné co se děje a do těch 80% může člověk hustit spodem vrchem a nic, ještě budou nasratí.

      Vymazat
  4. Potěšte Sobotníčky...Poznáte je, když toto uslyší vzpomenou si.. https://www.youtube.com/watch?v=P44x0MutExY

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně "lidí" má pouze kaleidoskopické vídění věcí, nikoli mozaikovité. To je průser. A tak odejdou.

    rusido

    OdpovědětVymazat
  6. Ten Staněk se roztomile poslouchá asi jako Pružinský s jeho rozumy..Ale jejich minulost ve špičkových funkcích globalčiku,ta je dožene,jako tohoto špeditéra. https://newtube.app/user/yandex/6Rc3eUJ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dozenie,nedozenie,otom rozhodnu samy.Velka bytost uci sa sama sebou(a tiez na chybach).Ostatne kazdy sam rozhodne ci chce byt(sam sebou) nakopany.Dolezite je odovzdavat poznanie..ukazovat takovost,uvedomovat si kto co moj vnutorny svet ovada pretoze podla toho sa uberam..a minulost je skusenost.Ak vnutorne boli je to priputanostou k jej podstate.Stejne vsetko vznikne chvylu trva a zanika a vysledok je 0nula.Teda nemozne je trvale uspiet ani zlihat,nic trvale ziskat ani stratit.Su to skusenosti,stale dookola zazivanie iluzie(vnutornej naprogramovanej)..alebo i nie. Obymam,prajem krasne sviatky Iv,Terezka,Rodinka u pramene ..Mailo

      Vymazat
  7. Tak slovutný VK zjistil,že Meyrink byl židovský bankéř. V diskuzi ALE nebylo zveřejněno,že Meyrink založil v roce 1895 na Václavském nám, PRVNí křestanskou banku... Jeho skuhrání o prachy je potom marné,když se cokoliv dotkne jeho neotřesitelných faktu a má cenzuru jako řemen.

    OdpovědětVymazat
  8. Přednáška profesora petera staňka
    Konference 11.12.2022 Continental
    1.5 hodiny - stojí za poslech a archivaci
    https://www.youtube.com/watch?v=qZctb_BKlyc

    jirik

    ps: chvílemi informační šoky na hlavu......

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.