čtvrtek 3. listopadu 2022

Vývoj Evropy

7 komentářů:

  1. Uf, uf, brodim se pokrk tutovymi informacemi, skoro se topim... Ted zase krvavy mesic a nejake hratky s valkou USA + CINA.. Rusko obsadi Jewropu....Alespon nejaka utecha pred poslednim pomazanim...korendor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo pekny, mohli bysme se vydat konecne na lov vlastizradcu.......a ze jich za ty roky uz je...........proud

      Vymazat
  2. Na Ukrajině Ukrenergo oznámilo, že postupně ukončuje plánované hodinové výpadky proudu dle harmonogramu. Přechází na režim nouzového odstavení, tj. odstávky „když je to nutné“. Důvody, energetický systém po nedávných úderech už není možné vyrovnat a funguje na hraně. Další 1-2 vlny úderů na elektrorozvodny a výsledky mohou být nevratné. https://t.me/intelslava/40626
    SK bratři prý chtějí dodávat elektriku na Ukrajinu...

    OdpovědětVymazat
  3. https://t.me/SolovievLive/138222
    Ukro-novinář se ptá ukrajinské holčičky: "Kam po vítězství pojedeš na dovolenou, kam by ses ráda podívala? " ........ "Do Moskvy..."

    OdpovědětVymazat
  4. Ešte predvčerom tu bolo 9 komentárov od korendora, čakal som, že sa k tomu niekto vyjadrí. Prečo sú zmazané? Nepohdlné info o zúčastnených vo videu? Už aj tu je cenzúra?!!!!!
    ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro Anonymní 7. listopadu 20:15,

      no ono tam bylo "upraveno autorem", to znamená, že autor si to z nějakého důvodu rozmyslel a svůj přízpěvek editoval smazáním textu a provozovatel stránek seznal, že smazání prázdných komentářů je správně. My anonymní-nepřihlášení tuto možnost editace nemáme. Když už někam napíši měl bych se podepsat alespoň přezdívkou, tož to zas má moja osoba k nám anonymním jako su já a nebo ty. Jedná se o autocenzuru (autorskou cenzuru), nikoli cenzuru majitele webových stránek. Asi tak.

      Ať nás Síla provází

      rusido

      Vymazat
    2. to rusido
      Děkuji rusido, přesně! Čekal jsem na korendora, že to napíše ON.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.