pondělí 21. listopadu 2022

Volby prezidenta ČR

 

Volby prezidenta ČR

 Chtěl jsem psát o volbách, ale pak jsem to vzdal, protože Kolektivní imbecilismus je u nás rozrostlý jak rakovina. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-prezidentske-efekt-schwarzenberg-zazracny-sprint-ze-zadnich-pozic-tentokrat-zrejme-nehrozi-219452#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest203_personalizovany_layout_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz   Nemáme u nás žádného pořádného kandidáta, vše co se uchází je póvl. 

Pavel bude skákat jak píská NATO a EU, Nerudová se nechala slyšet, že její vzor je krvavá Madlen a moře neukojených puberťáků bude u voleb slintat a dá ji hlas, Babiš je ukrajinský Sabaťák s tečkama, o dalších je škoda mluvit. Jen prosím, uvědomujte si, že to co proklamuje mainstrém, to je vždy pro národ špatně. 

Je to paradox, ale na potvoru bych asi doporučoval volit mádla Zítka, ikdyž  je to taky expert, ale tím hodíte vidle do celého řízeného systému voleb. Kolektivní imbecilismus jede na plné obrátky a ti volové nakonec budou i volit chameleona s rudou hvězdou na čele Pavla, volte další psychopaty, ale pak si nestěžujte a  budete nosem rýt pak v zemi, aspoň bude rýha na sázení brambor, aby jste se udrželi při životě. Moje maminka po revoluci říkala, budete germánům dělat jen otroky a měla pravdu. 

Dnes jsem nakupoval v Penny a u pokladny jsem jen zlehka naznačil, že vláda stojí za prd, osoba přede mnou udělala pohled H4 a řekl jsem, že u pokladny budeme muset zařvát "Sláma u kravína", tak osůbce asi praskla guma u kalhotek, takže Kolektivní imbecilismus, a  jen tak dál, nedostanou ani zhnilou bramboru, nejsem sluníčkář.

Kdo je výš v rozhledu, tak zde stačí, to je blbost přeci a náhoda, nezná symboliku Univerza. :  https://cz24.news/neuveritelne-ale-pravdive-zadny-hoax-v-dobe-demonstrace-od-ct-pres-vysehrad-na-narodni-byl-na-slunci-zobrazen-napis-ct-lze-a-rano-pak-ct-je-zlo/

10 komentářů:

  1. Dobrý den, já myslím, že k volbám v lednu nedojde, asi přijde brzy nějaká změna, cítím v kostech, že už se ten systém dlouho neudrží. Ted od prázdnin sleduju, že v běžném životě, v práci, obchodě, dopravě, prostě ve všem věci nefungují jako dřív. Jsme unavenější, než v době falešného kovidu, přitom se nám nic hrozného neděje, ale ta atmosféra mi připomíná dobu těsně před listopadem 1989. Příznaky tý doby jsou stejný. Například, nejsou lidi. Prostě nejsou lidi, kteří by něco uměli, pracovali spolehlivě. To bylo tenkrát taky. Máme možnost si koupit krásné zboží, ale nemáme na něj. To bylo tenkrát stejný. Byl TUZEX, LUXUS a další prodejny. Navíc nám jinak nic nechybělo, ale byli jsme unavení a otrávení. To je ted taky. . . . Jinak souhlasím s volbou prezidenta. Pavel Zítko se mi zdá jako dobrý týpek do televizních debat. Doufám, že se dožije. . . . . uvidíme, co čas přinese, uvidíme. . . přeji klid, mír a pevné nervy všem iva

    OdpovědětVymazat
  2. Světová premiera dokumentu "Zemřel náhle", anglicky cca 1hod
    https://rumble.com/embed/v1to6s2/?pub=aw9cg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zde video v čj anebo s cz titulky, zdraví vedarus
      https://otevrisvoumysl.cz/nahla-umrti-dokument-o-devastujicim-dopadu-covid-vakcin/

      Vymazat
  3. Rodičové jistě dáváte pozor. Ve všech současných, i kalendářních vakcínách pro miminka je obsažen jed názvem grafen. (!!!) Konkrétně je to v Prevenar 13, a Infanrix hexa. Jsou to prrávě ty, které jakoby na suklu stahují.
    Dále, nyní vycházejí články kterak se "odborníci starají o naše blaho", haha, nevěřím ani ťuk jsou to podvodníci co by prodali vlastní mámu. Sukl lže jak když čtk tiskne. např zde: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-lekovy-ustav-stahl-vakciny-pro-kojence-220015#
    vedarus

    OdpovědětVymazat
  4. Pavel Zítko?
    Ten chlap smrdí člověčinou, vydal se do pekla a tak ho budu volit. Vidle mám dvoje, kdyby bylo potřeba, jako že je potřeba. Kyj nemám, ale je zde násada od krumpáče.

    rusido

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Rusido
      Venkov byl vždycky nečekaný algoritmus, který perfektně hodil Systému vidle a nikdy úplně nezničil národ, zvláště tuto kotlinu. Jo, ve městech se dá dobře manipulovat a tak to taky je, partyzánština je zde zakořeněná dobře od našich dědů a proto škodolibý úsměv na Systém.

      Vymazat
    2. Rusido dík žes to sem s P Zítkem přihrál. TV doma nemám dění v politice moc nesleduju volby jsou leta cinklý tak co s tím, musíme jinak. A víš co taky zvednu zadek a Pavlu Zítkovi to hodím. Vidle mám a násada vod krumpáče je za vratama zajímavá shoda, ještě je trochu potentonc od vlaštovek z leta ale to přece případnýmu postiženýmu nijak nevadí. Takový razítko prostě. Takže dík za tip.

      Vymazat
  5. Rychetský má připravenu novelu zákona č. 275/2012 Sb. o volbě prezidenta ČR pro nastávající prezidentské volby...

    Jednotliví kandidáti mohou utvořit koalici kandidátů a vstoupit do voleb o hrad jako tým. Hlasy, které jednotliví kandidáti získají se sečtou a budou porovnány s počtem hlasů, které získají kandidáti, kteří vstoupí do voleb jako jednotlivci. V případě, že koalice kandidátů ve volbách zvítězí větším počtem hlasů, zvolí si pak koalice v tajném hlasování ze svého středu jednoho, který se pak stane prezidentem České republiky. (kráceno)
    https://t.me/jiznimorava/32248
    vedarus

    OdpovědětVymazat
  6. Už nejen ovce. Také sobi, mravenci, koně, kosatky se pohybují v kruzích.
    Žeby souvislost s přepolováním? Přepólování mi vycházelo výpočtem zhruba na začátek 2023. https://t.me/Mundo_Desconocido_Oficial/1206
    podobné zde: https://t.me/laquintacolumna/28222

    OdpovědětVymazat
  7. překlad slova NASA z hebrejštiny je "obelhat". https://prnt.sc/PpDBOWIvvKFQ
    https://t.me/LaskyplnyGalaktickyKontakt/3678

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.