čtvrtek 10. listopadu 2022

Předpověď o Rusku a Ukrajině.

 

Předpověď o Rusku a Ukrajině.


 

Spisovatel Alexander Polyukh  (1955-2009) - autor několika knih o cyklech historie (článek „cyklická historie“ jsme zde rovněž psali). V roce 2009 z nějakého důvodu posunul všechna data budoucích událostí před 11 lety a nazval toto období "Velkou hospodářskou krizí".

Předpověď o Rusku a Ukrajině.

"V postsovětském geopolitickém prostoru dojde k velkým změnám Ukrajiny.  Rusko bude zahrnovat většinu.  Západní regiony Ukrajiny se zároveň mohou stát součástí jejích západních sousedů - Polsko, Slovensko , Maďarsko a Rumunsko....".

"Rusko skutečně anektuje pobaltské republiky. Tato událost ukáže naprostou bezmocnost západoevropských politických struktur - NATO a Evropské unie, které v tuto chvíli prožívají akutní krizi. Budou se snažit o ekonomický bojkot Ruska, který však rychle selže."

Válka v Iráku bude pokračovat, tentokrát to bude občanská válka - rebelové, kteří vstoupí do Bagdádu, pomohou zahájit ofenzívu proti vzpurnému Kurdistánu. Iráčtí šíité budou nuceni uzavřít mezináboženský mír se sunnity, kteří nesli hlavní tíhu boje proti cizím vetřelcům.

Rusko bude mít úplně jiné problémy – začne první čistka mocenských struktur od tzv. „páté kolony“, která se kompromitovala spoluprací s USA, Západem a Evropou. To vše bude mít podobu představení zvláštního typu vlády – ruského národního řádu a velmi pečlivé revize tzv. „zapadní demokracie“. To znamená, že téměř všechny více či méně známé světové společnosti se budou snažit dostat do Ruska, přitahovány ekonomickou stabilitou a prosperitou, která v něm existuje, ale politický systém se bude stále více vzdalovat západním standardům. Ruští demokraté a liberálové budou čelit těžkému dilematu – buď emigrovat ze země na ekonomicky zruinovaný Západ, nebo zůstat v dobře živém Rusku s rizikem, že budou žalováni pro své minulé skutky.

V tomto roce budou prakticky všechny velké oligarchické společnosti zlikvidovány a veškeré přírodní zdroje se dostanou pod kontrolu státu. Budou obsahovat všechny kompromitující důkazy nashromážděné o oligarchech a jejich politických spojencích po roce 1991.

"V Rusku, které jsou maximálně ekonomicky prosperující země na světě, začínají procesy radikální revize událostí konce 80. a počátku 90. let, které vedly k rozpadu SSSR. To znamená, že jsou až dosud čistkami státního aparátu, ale poprvé systémovým trestním stíháním zrádců , záškodníků, korupčníků a agentů vlivu. Pokusy "demokratizátorů" ukrýt se v zahraničí jim nic dobrého nepřinesou - mnozí z nich budou vydáni do zemí, kam uprchnou, nechtějíce kazit vztahy s Ruskem. Někteří z nich budou zlikvidováni nebo uneseni ruskými speciálními službami“.

Mezitím v Rusku s nově anektovanými územími – Běloruskem, bývalým jihovýchodem Ukrajiny, Podněstřím, Abcházií a Jižní Osetií, začne nové ekonomické oživení.

Navíc je to právě Rusko, kdo nejvíce ekonomicky profituje z americko-čínské konfrontace o Tchaj-wan. Bude části vyhlášených originálních programů obnovy bývalého SSSR, která pak bude pod kontrolou Moskvy. Cílem tohoto rekonstrukčního programu bude dosažení prvního místa na světě v přepočtu HDP (hrubého domácího produktu) na obyvatele ... obecně klimatická změna přispěje ke zrychlenému ekonomickému rozvoji ruského státu, zejména východního regionu země."

Většina západoevropských zemí de-facto uznává přistoupení Ukrajiny, Běloruska a pobaltských republik k Rusku. V těchto bývalých zrušených sovětských republikách budou zbytky národně-kulturní autonomie, které se promění v jednotné ruské regiony.

V Rusku bude pokračovat zrychlený rozvoj ekonomiky a aktivní transformace na centrum nové ekonomické integrace, jejímž subjektem budou nejen bývalé republiky SSSR, ale i země východní Evropy, a dokonce i  část Německa.

"Postavení Ruska a Číny na mezinárodní scéně se dramaticky zlepší po uzavření úzkého spojenectví mezi nimi. Čína začne aktivně obnovovat ekonomiku, spoléhat se na ruskou pomoc. A Rusko bude ignorovat ultimátum zbytků " sjednocená Evropa", která bude požadovat stažení Rusů z pobaltských států. Neúspěch ultimáta zcela pohřbí „evropskou jednotu" a samotná bývalá „Sjednocená Evropa" se rozpadne na několik konkurenčních sdružení.

"Rusko, které se pro mnohé emigranty ze západní Evropy a Spojených států stane doslova "zemí zaslíbenou", bude nuceno omezit emigraci, ačkoliv tento proces nedávno vítalo. I obrovské a hojné Rusko bude nuceno přiznat, že není schopna přijmout všechny příchozí, i když jsou pro ni potenciálně užiteční."

 

7 komentářů:

  1. Na internetu byly zveřejněny pokyny pro Rusy, jak volit ve volbách do amerického Kongresu. Možno vyhrát balalajku, ušanku, raketu, aj. :-)))))
    Apropó, bude večer ohňostroj a kde? (v Moskvě, Washingtonu nebo Kyjevě).
    https://t.me/proofzzz/5988
    srdečně zdraví vedarus

    OdpovědětVymazat
  2. Je nám zcela jedno že baviči utečou na západ. Nyní je v akci starosta Kyjeva a jeho novaja matematika: "16 raket letělo na Kyjev. Z toho 16 raket jsme zlikvidovali. A pouze 2 rakety zasáhly cíle v Kyjevě."
    https://t.me/proofzzz/5965
    vedarus

    OdpovědětVymazat
  3. Mise MAAE dokončila kontrolu třech míst na Ukrajině a špinavou bombu nenašla !
    https://t.me/proofzzz/5883

    OdpovědětVymazat
  4. Už nějaký čas k volbám nechodím protože odevzdat svůj vlastní hlas nějakým kokotům a kokotkám mi příjde jako naprostá pitomost. Brzy udělám vyjímku a odevzdám svůj hlas člověku který se jmenuje pavel zítko. Buď zdráv člověče pavle zítko, věřím ti.

    Sílo ochraňuj všechny člověky.

    rusido

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když je národu nejhůře, duše národa, u nás je to žena, vzbudí někoho ku pomoci. Např. dle mého názoru to byl Jan Žižka.

      Vymazat
    2. Dobrá zpráva,

      stále se ještě dá do příštího pátku dosbírat 17tis. podpisů pro pavla zítka kdyby mu vyřadili z archů tento počet, borec to našel v zákoně. Link na video bez registrace: https://www.facebook.com/pavel.zitko.prezidentem/videos/698339674941071/
      A zde podpisové archy na stažení: https://sprov.cz/

      Sílo stůj při pavlovi zítkovi i při nás.

      rusido

      Vymazat
    3. Kokot znamena ve starocestine kohout....

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.