pondělí 14. listopadu 2022

Česká republika do BRICS

 

Česká republika do BRICS


 

V dnešní situaci naší republiky, kterou zavinila Fialova vláda, by byla dobrou alternativou pro naši republiku, vstup do uskupení BRICS. Jistě by nová vláda odborníků, která přijde, by mohla reálně uvažovat o tomto vstupu do BRICS. BRICS byla hlavně založena na vzájemné koordinaci obchodních záležitostí. Banka BRICS ( New Development Bank) byla založena jako alternativa Světové banky, která je hlavně soustředěna na USA.

Akcie banky u BRICS drží rovným dílem všechny členské státy a v současné době tvoří již 40% světové populace a zhruba čtvrtinu světové HDP a do roku 2030 se očekává podíl až 50% světového HDP. S rozšířením BRICS by se zvýšil i podíl na světovém obchodu i podíl zásob komodit, jako je ropa nebo plyn, až na 60% a to by naše samostatná republika potřebovala nejvíce a ještě se v tomto uskupení upřednostňuje měna každého státu. To je i cesta naší republiky k suverenitě a samostatnosti, zvláště když náš průmysl je na komoditách plynu a nafty tak závislý a snížila by ceny energií a zajistila by se jistota úspor obyvatelstva a hlavně by jsme se vymanili z uměle vytvořené krize, jež střední Evropu vedou záměrně do kolapsu. Cesta Green je cestou do pekel a je potřeba se rychle chytit této příležitosti po odstavení dnešní politické sgvadry.

11 komentářů:

  1. naprosto souhlasím. Svrhnout Fialu a celou 5 kolku a po nových volbách, kde nebudou moci kandidovat zdiskreditované strany, Zvolit vládu odborníků a vstoupit do BRICS

    OdpovědětVymazat
  2. zlubrikovaná Frau Svrči-nová https://prnt.sc/Eq3RrM4lu_6c

    OdpovědětVymazat
  3. Můj vlastní průzkum mi říká, že "lepší je teď sedět doma a louskat buráky". Nenechte se čímsi strhnout, člověkové a řítit se do ještě větší řitě kterou zřejmě chystají.

    Sílo stůj při nás. Sílo stůj při pavlovi zítkovi.

    rusido

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to rusido
      Západ se konečně nechal nachytat a chytl slinu, že RF je slabá a anglosasé na to skočili provokací dvěma raketami do JZD. Pokud se NATO od poláků chytne, Rusové již budou mít jasnou záminku i na denacifikaci Evropy a použijí k tomu vše, co mají a to že mají o čem se západu ani nezdá a už je nikdo nezastaví.

      Vymazat
    2. Víte iv,
      to je ten psaný projev. Myslel sem tím provokace k účasti k dé-monstracím kde je nachystaný scénář k "setkání" dvou skupin, tak aby někdo z lidí a natož z člověků nedošel k úhoně. Ze zásahu v práci jsem se vrátil domů o půl jedné ráno a tak jsem psaní odflákl a nedovysvětlil. Otázku vlastenectví za cenu vl. života mám zodpovězenou, otázku svobody a přežívání rovněž, jiná cesta není. Šlo mi spíš o zvážení toho k čemu nás kdo vyzívá. Viz první přízpěvek v diskuzi resp. jeho nick. Buďme obezřetní.

      Ničeho a nikoho se nebojím a jdu do toho na plno. No tak se narodím znova no...

      rusido



      Vláda odborníků ano, ale potřebujeme tam rovněž vlastence a také hospodáře. No, diskuze je na dýl, uvidíme jak se to bude vyvíjet, ale jediný kdo je tam dnes za nás a z nás za lidi a z lidí je pavel zítko.

      Vymazat
    3. Jak to celý vzniklo, pan president RF nechytil tužku. https://t.me/proofzzz/6194
      Srdečně zdravím vespolek Síla ať nás provází.

      Vymazat
    4. Petra Rédová se vymezila proti Pavlu Zítkovi, tedy asi to psal onen Rajchl.
      ---
      " Volby:
      V našich luzích a hájích dalo kandidátku celkem 21 uchazečů. Od velmi seriózních uchazečů o nejvyšší ústavní příspěvek v naší zemi, přes notorické kandidáty, kteří sice vědí, že nemohou hrát, nicméně stejně tak jsou velmi dobře vědomi, že jim mediálně získá popularita přinese dalších 6 let v teplém senátním křesílku, až po naprosto fantasmagorickou kandidaturu Pavla Zítka, v jehož případě bych si tipl, že tak 45.000 podpisů vzniklo u něj doma v obýváku. Ale co, těch zhruba 50 zlikvidovaných propisek za tu mediální slávu stojí, ne?.
      ......"
      Má to 3 díly... https://t.me/probuzenivcase/1229 https://t.me/probuzenivcase/1230 https://t.me/probuzenivcase/1231

      Vymazat
    5. to babajasvaga
      https://t.me/proofzzz/6194 https://t.me/proofzzz/6194 Výborné video.

      Vymazat
    6. to Iv
      My se tu smějem ještě nyní. Ať vás Iv+Ter Síla vždy chrání a provází.

      Vymazat
  4. Anebo to bylo takhle? https://t.me/intelslava/41168

    OdpovědětVymazat
  5. Nyní čerstvé zprávy.
    Herr Zelenskyj v reakci na ruské útoky požaduje, aby USA dodaly ještě výkonnější rakety s dosahem 300 km. Poláci v panice odklánějí veškerou zemědělskou techniku ​​do vnitrozemí. https://t.me/proofzzz/6202

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.