neděle 20. listopadu 2022

Lež v Systému moci

 

Lež v Systému moci

 

Co je cílem lži v Systému moci?

Lež vždy pochází od „elity“, která je u moci a která má zájem nastolit určitou situaci ve svém prostředí, městě, zemi nebo celém světě (G20,EU,Schwab,Gates,Soros atd.).

Vzhledem k tomu, že manipulovaní lidé byli vždy použiti jako žebříček pro tuto tkzv. „elitu“ k dosažení  své moci, postavení a bohatství, byl cyklus lží efektivně využíván elitou po staletí.

Aktuální lež může být politická, kulturní, ideologická a dokonce i „vědecká“, protože vše, co potřebuje, je instalovat ji mediálním syndikátem, který ji pak tisíckrát opakuje, dokud se nestane pravdou účinkem opakování na Mysl. Sděluje veškeré manipulovatelné informace, kterým je lid vystaven, nepřetržitě, přičemž vykonává zbytek práce i další spojenecká média.

Cyklus lží musí uplatňovat všechny nástroje Brainwashingu(působení na podvědomí), což znamená udržovat lidi neustále v odcizení, strachu.

S pokrokem v moderních technologií je to stále jednodušší a použitelné pro větší davy v kratších časových intervalech.

Lež také potřebuje peníze (např. Soros,Gates) nebo sponzorství, aby byla instalována do kolektivní mysli, Kolektivního imbecila.

Lež musí být přesvědčivá, aby Kolektivní imbecil třeba i financoval dobrovolně tuto podávanou lež (např. různé neziskovky s honosnými názvy jako Aspen, Dítě v tísni, OSN atd.)
Proto musí být oděn do všech kulturních, politických, ideologických, vědeckých a dokonce i náboženských ozdob, aby v prostředí, kde bude obíhat, udělal dobrý dojem a byl přijat.

Lež musí být prodána jako pravda, aby ji mohl koupit Kolektivní imbecil, který financuje její náklady i ze svých daní.

Lež musí být přitažlivá, přesvědčivá, aby svým stoupencům předala pocit společenského postavení a spatřila v ní a v jejím přijetí nesčetné osobní výhody (opačný názor se nesmí připustit).

A aby byla i nadále přesvědčivá, stará lež, která již existuje, bude potřebovat řadu nových lží (inovace) uvedených na trh na podporu té první, což vyžaduje větší publicitu a financování od Imbecilního kolektivu.

Každá lež není nikdy izolovaná, potřebuje velmi dobře propočítaný řetězec lží na podporu probíhajícího velkého podvodu.

A tak se spustí cyklus lhaní a Kolektivní imbecil se stává celým vaším platícím publikem.

Stejně jako malé semínko, které potřebuje úrodnou půdu, aby vyklíčilo, je lež a mysl Kolektivního imbecila úrodnou půdou pro to, aby se rozmnožilo. Potrava semene přichází ze strachu vyráběným v médiích.

Lži se stávají velkou kulturní budovou, vybudovanou dokonce i s institucionální silou, a díky téměř nátlakovým mediálním akcím jsou nakonec implantovány do mysli Kolektivního imbecila jako pravdy, které nejsou zpochybňovány, a velmi ostražitá média a Systém udržují tuto rovinu.

Z tohoto důvodu je třeba izolované hlasy Pravdy umlčet, cenzurovat, protože kromě toho, že je to pro Systém pohodlné, se koloběh lží stává vysoce ziskovým... dokud existuje Kolektivní imbecilismus, který za to i platí (např. poplatky TV).

Kolektivní lež má nezbytnou sílu k tomu, aby umlčela jednotlivé hlasy Pravdy, protože lež zde bude HLAS LIDU a lidmi (Kolektivním imbecilismem) preferovaná.

To znamená, že Systém zasadí lež do dokonalého prostředí, Kolektivního imbecila, který udělá zbytek, aby ho nainstaloval jako nezpochybnitelnou Pravdu a zákon, který reguluje jeho mizerný život.

"Poznej Pravdu a Pravda tě osvobodí!" Lež je aspekt, který v Univerzu spotřebuje velké množství energie všeho druhu a tím pak zapojuje Vyrovnávací energie Univerza, které mají za úkol nastavit opět rovnováhu. Pokud lži začnete odebírat energii, zaniká a objevuje se pravda, to jsou základní pravidla zákonů Univerza, lež musíte energeticky izolovat, čím méně energie bude lež dostávat a to v jakékoliv formě, umírá a nastupuje na její místo Pravda.

Lžou nám a lžou.

 

Video bylo opět zlikvidováno. Najdete jej zde: https://odysee.com/@Priznaky_transformace:0/David-Icke-Titulky:8

6 komentářů:

  1. Давайте будем светлыми людьми · Алексей Жуков · Капелька
    https://www.youtube.com/watch?v=bIUXL2sHc2Q
    Музыка пробуждающая генетическую память. Гусли Егор Стрельников
    https://www.youtube.com/watch?v=R63x2anae1g

    OdpovědětVymazat
  2. Rovnako funguje i individualne ego-iluzia ja a moje.Dakujem i za predosli clanok a povzbudenie.Zdravim vas a obymam Iv,Terezka,Rodinka.Nech ste stastny. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=K528seiJlc0

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=0X_8O71Nu8E
    vedarus

    OdpovědětVymazat
  5. Lož má krátke nohy, ďaleko nezájde. A táto paní robí správnu vec.
    https://cz24.news/kanada-premierka-alberty-vyhodila-vsechny-fanaticke-covidisty-z-rad-tzv-odborniku/

    OdpovědětVymazat
  6. https://youtu.be/LQA8kCu1xEQ ..Mailo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.