sobota 20. srpna 2022

Chyťte se srdce, to Vám napoví nejvíce


Používejte Sílu, je tady pro Vás. Změňte myšlení. 

Nedávno neurofyziologové s překvapením zjistili (nám to už bylo známo dříve), že srdce je více orgánem inteligence, než jen hlavní čerpací stanicí těla.

Více než polovina srdce je ve skutečnosti složena z neuronů stejné povahy jako ty, které tvoří mozkový systém. Joseph Chilton Pearce, autor knihy The Biology of Transcendence, to nazývá největším biologickým aparátem a sídlem naší největší inteligence –spojení se Sílou.

Srdce je také zdrojem největší síly těla v elektromagnetickém poli. Každá srdeční buňka je jedinečná v tom, nejen že pulsuje v souladu s každou jinou srdeční buňkou, ale také produkuje silný elektromagnetický signál, který vyzařuje mimo buňku, tedy do prostoru.
EEG, které měří mozkové vlny, ukazuje, že elektromagnetické signály srdce jsou mnohem silnější než mozkové vlny , že čtení frekvenčního spektra srdce lze provést ze tří metrů od těla... bez umístění elektrod.

Elektromagnetická frekvence srdce se vyzáří ze srdce a vrací se zpět jako torus ve formě vyvýšeného, ​​zaobleného pole, jako prstence energie. Osa tohoto srdečního prstence sahá od pánevního dna k temeni lebky a celé pole je holografické, což znamená, že informace o něm lze číst z každého bodu v tomto poli.

Elektromagnetický prstenec Srdce není jediným zdrojem, který vysílá tento typ vibrací. Každý atom vyzařuje energii na stejné frekvenci. Země je také ve středu prstence-torusu, stejně jako sluneční soustava a dokonce i naše galaxie... a všechny jsou holografické.
Vědci se konečně dnes domnívají, že existuje dobrá možnost, že existuje pouze jeden univerzální prstenec zahrnující nekonečný počet a interagující ve stejném spektru. Protože elektromagnetická pole jsou holografické prstence, je více než pravděpodobné, že celkový součet našeho vesmíru je přítomen ve frekvenčním spektru jediného prstence.

To znamená, že každý z nás je propojen s Univerzem a jako taková stvoření můžeme kdykoli přistupovat ke všem informacím v něm. Když zůstaneme v klidu, abychom měli přístup k tomu, co máme v srdci, jsme doslova spojeni s neomezeným zdrojem Vesmírné moudrosti, Sílou, způsobem, který vnímáme jako „zázraky“, které vstupují do našich životů.

Když se odpojíme, tak jak to dnes dělá dnešní běžný materiální člověk, odpojíme se od vrozené moudrosti lásky Srdce založené na myšlenkách, intelekt odrážený v Egu a to převezme vládu a funguje nezávisle na srdci a my se vrátíme k myšlení přežití založeném na strachu, chamtivosti, moci a kontrole.
Tímto způsobem dospějeme k přesvědčení, že jsme odděleni, naše vnímání života se změní na omezení a nedostatek a musíme bojovat, abychom přežili. Tento neuvěřitelný orgán, který často ignorujeme, zanedbáváme a stavíme kolem něj zdi, je místem, kde můžeme najít své spojení se Sílou jako  základní spojení s Univerzem(Stvořitelem), víru, odvahu a soucit, což umožňuje naší vyšší emoční inteligenci vést i naše životy.

Nyní v této době musíme posunout rychlost ze stavu mysli založeného na strachu, kterému jsme se učili věřit, podporované maistrémem a přejít k životu zaměřenému na srdce. Aby k této transformaci došlo, musíte se naučit meditovat, „vstoupit do svého srdce“ a získat přístup k vnitřní moudrosti Vesmíru.
Je to jediná cesta, je to Cesta jak každý z nás zahájí tuto pokojnou revoluci života ze srdce, začneme vidět odrazy v našich životech a v našem světě.
Takto každý z nás vytvoří změnu ve světě, napojí se na Sílu Univerza, vytvoří mír, vytvoří harmonii a rovnováhu, a tímto způsobem všichni vytvoříme paradigma Nového světa na Zemi. Schwaba, Gatese, Soroše si nechte ve Vašich gatích a potřebují dnes už vyprat, vždyť Vy je nepotřebujete, dovedete tvořit, hodnoty jak pro sebe, tak pro ty co si to zaslouží, nějakou rádoby samozvanou Elitu nepotřebujete - je to jen póvl, oni potřebují  nás, vyprazdňují úplně stejně, žádný rozdíl, jen je stačí chytnout za říť a ignorovat, bez nás by zanikli. Seznam parazitů, hrajících si na "bohy" https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/media-mlcela-o-konani-bilderbergu-ve-washingtonu-zde-je-cely-seznam-ucastniku/

Anglosasská civilizace pomalu ale jistě končí, jen naši politici včele s Pekarovou a Fialovým slizem o tom neví: https://cz24.news/po-kapitulacii-ukrajiny-rusi-vybuduju-svet-bez-usa-tvrdi-larry-c-johnson-byvaly-predstavitel-cia-a-ministerstva-zahranicia-usa/

Souvísející: http://energieupramene.blogspot.com/2012/05/jak-se-napojit-na-silu.html

 

 

9 komentářů:

  1. Milý Iv, MOC děkuji za další povzbudivý a poučný článek o Síle a Srdci, Zdeněk

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý večer,
    milý Iv, popravdě, až po létech různého přešlapování jsem začal trošku intenzivněji se snažit uvědomovat si Tady a Teď, a že každý okamžik životního děje vytvořila Síla a mé myšlení.
    Pojmout to pro mě není úplně jednoduché, ale snažím se.
    Měl jsem sen, asi krátký, ale toto mi i ráno utkvělo a vím, že snů bylo více : "někdo či něco mi říkalo : nesnaž si mě představit v barvách, třeba růžové, či se snažit o nějaký způsob kontaktu / komunikace, stačí, když budeš říkat Sílo, to stačí" ...
    Má to hlavu a patu? Vysvětlení? Existuje nějaké "know-how" , jak jednoduše vnímat výše popsané s Tady a Teď a ....
    Snažím se číst články o Síle (rok 2014 byl výživný))), ale stále se trošku ztrácím, možná mi chybí intuice, nevím, snaha je, cítím, že tyto texty mě vedou k pravdě, jen bych potřeboval postrčit. A možná můj dotaz působí směšně a ptám se na stokrát řečené, jen jsem nepochopil. V odpovědi mi stačí třebas jen odkaz, kde začít, či kde hledat.
    Děkuji za Váš čas, a Vám a všem přátelům tohoto skvělého blogu přeji Síla vás provázej.
    Zdeněk


    OdpovědětVymazat
  3. p.s., proč již není tento článek k dispozici? http://energieupramene.blogspot.com/2013/09/vyuzit-neublizit.html , Zdeněk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vejbek uvádí tyto články v 09/2013 - viz odkaz. Zmíněný tam není.
      http://web.archive.org/web/*/http://energieupramene.blogspot.com/2013/09/*

      Vymazat
  4. to Denis
    Omlouvám se, za pozdnější odpověd, ale byl jsem dost zaneprázdněn jinými úkoly. Děkuji za upozornění, že není nalezen jeden článek, ale nebudu po tom pátrat, prostě je pryč, jak se to stalo, mohu jen mudrovat jako že jsem ho omylem smazal sám a nebo někdo do toho strčil nos, jdu po proudu a tedy nebudu řešit něco, co asi řešit nemám, čas ukáže sám.
    Co se týče Síly, už jen ten fakt, že víte o Síle ji oslovujete (není to žádná mantra), je to jediné přímé spojení s Univerzem(Bohem), pomocí energie, kterou Univerzum vysílá do našeho prostoru a vše jí tvoří. Tím že oslovujete Sílu, oslovujete tím současně i Univerzum (Boha) a nepotřebujete tím nikoho jiného pro kontakt s ním. Ona se u každého nakonec projeví i fyzicky sama, třeba jako zářivá koule a je jedno v jakých barvách. Je chytrá, někdy i humorná ve svých projevech, které si často člověk uvědomí až později. Tuto energii od Univerza může používat každý a k účelu dle jeho svobodné vůle a Satanisti ji třeba taky používají, ale ve svůj osobní prospěch na úkor druhých - omezení a to se nevyplácí, budou muset nakonec splatit tento sobecký dluh, někdy rychle jindy později, a to jsou lidé, kteří se staví nad Boha (Stvořitele) a to bych nikdy raději neriskoval.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Iv, neomlouvejte se, prosím, velmi si cením odpovědi a vůbec není opožděná a zdá se taková, jakou jsem potřeboval. Byť je k pochopení potřeba někdy i mnoha slov (viz články), nakonec ten kdo chápe díky Vám dostává geniálně jednoduchý návod na geniálně jednoduchý ukazatel cesty, vyjádření světa, vesmíru, člověka ... DĚKUJI VÁM. Toto nejde vyjádřit, jste člověkem, který mi dal konečnou odpověď, jednu jedinou na milion otázek. VŠE JE ČISTÉ A PROSTÉ. Nádhera a úžas, a znovu děkuji Vám a Síle, která mě přivedla před lety sem a nedovolila se úplně vzdát, kéž Vás Síla stále provází, inspiruje a skrze Vás vede i nás, radou, poučením ...
      Nebojte, ujišťuji Vás, že Sílu nezneužívám, vždyť přání zlepšení nevalných sociálních podmínek není nic sobeckého, stejně jako přání zdraví, ale já jí vlastně hlavně děkuji a mám radost že celkem často a za nic určitého a často u toho mám na tváři úsměv, děkuji, že je, že o ní vím, že si můžeme "povídat", děkuji i když mi není úplně fajn, ale ten stav či pocit se často rychle změní k pohodě, či aspoň vyrovnanosti. Takže se jeví, že ten sen byl sdělením a ne jen nahodilostí.
      takže děkuji a Síla ať pomáhá ničit, resp. ničí zlo na Zemi i ve Vesmíru.
      Zdeněk
      No, ještě malá otázka, ta vizualizace světelného bílého vejce se točí kolem těla proti směru hodinových ručiček?? Dík

      Vymazat
    2. to Denis
      Vizualizace otáčení je nejlepší vlevo, ale u Síly nemusíte vizualizovat otáčení jako lidská bytost, ona ví sama, jak se má chovat aby dosáhla toho, co má udělat. Stačí si ji jen představit jako kouli (základního tvaru ve vesmíru).

      Vymazat
  5. Příklad vizualizace otáčení přímo z přírody.
    V prvním odkazu je to čtvrté video s těma rybkama, valí doleva. https://vk.com/wall647796984_62796
    Tornádo ve vesnici Novozernoe, Rusko, také jede doleva https://vk.com/wall647796984_62830
    (zdroj. Philippe François)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.