pondělí 18. července 2022

Kruh v obilí u Barbury

 

Kruh v obilí u Barbury

Letecký pohled na další kruh v obilí dne 17.7.2022 u hradu Barbury, Wiltshire v Anglii.

 

Zítra, 19.7.2022 dorazí k Zemi silná sluneční erupce.

12 komentářů:

  1. Mohu se plést. Hexagon. Není to náhodou onen princip šestihranu, ženského principu JIN, aneb současný přechod lidstva k tomuto ženskému principu JIN? Tudíž SPOLUPRÁCE lidí. Včelí úl má také šestihrannou strukturu, uhlík taky, nyní vynechávám gra--fen, ale ten má základní strukturu totožnou=základ je uhlík.
    A to slabé šrafování nejsem si jistý, šestihran v šestihranu? To pak vidím asi prostorový objekt zvaný diamant.
    hexagon https://prnt.sc/XMoxwkYHmGLF

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to pavučina.Informácia o tom, kto manipuluje tento matrix - archonti a všetko, čo s nimi súvisí. Pre toho, čo "vie", informácia, pre toho, čo "spí", pekný obrázok na sladké rozjímanie a špekulácie, ako obraz vznikol.
      Pdpísať sa v dnešnej dobe je riziko, tak prepáčte, že chcem ostať v anonymite...

      Vymazat
  2. švýcarský modrý topaz https://prnt.sc/GlEb1lEqT-0i
    nákres https://prnt.sc/c__Ihum-cIVf

    OdpovědětVymazat
  3. Já vidím sloupy vysokého napětí.
    iveta

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Sílo proměň světovým boháčům všechny jejich peníze na vodu tou naplň jejich sídla a zatop vodou všechny západní tiskárny peněz. Sílo chraň všechny hodné Duše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sílo pro finanční boháče kolik mají peněz tolik mají vody.

      Vymazat
  5. O čem se moc nepíše. Odkaz na komentář, teda pokud se tam zobrazí.
    https://aeronet.news/video-generalni-reditel-slovenskeho-siemensu-vysvetlil-proc-cesi-kupuji-svoji-vlastni-elektrinu-pres-burzu-v-lipsku-je-to-pry-ciste-politicke-rozhodnuti-kteremu-se-ve-svete-smeji/#comment-591167

    ještě foto: https://prnt.sc/d3FhgKj7Xf4l https://prnt.sc/w5gXEnNY4RUt

    OdpovědětVymazat
  6. Tak na tyhlety budoucí korytáře jsem opatrný. Ne to není správná změna, kdo si myslí, vyzkoušet další bandu politiků na čtyři roky a možná už tentokrát to vyjde, tak je přinejmenším naivní, nasrat! Jedině my sami a bez politiků. Fuj, fuj, fuj, tady tito. Bee e, to ne e.


    rusido

    OdpovědětVymazat
  7. to rusido
    Každý politik má diagnozu Psychopat s Egem a proto bych politické strany zakázal a nechal je léčit, jsou to jen parazité...

    OdpovědětVymazat
  8. Pane Iv, toto je samože i ve firmách, jedná se o jeden a týž model jako přes kopírák, psycho a sociopatičtí egoisté kteří si vybírají nekompetentní podřízené coby užitečné idioty.

    Nedávno zde byl článek o tom kdo by v budoucnu směl či nesměl volit. K těm kdo by nesměli volit bych přidal skupinu těch kdo již ve svém životě volili první, druhou, třetí a chystají se na čtvrtou. Nevěřili sami sobě, nevěřili Stvořiteli a tak kde je záruka toho, že teď volí správně pro nás pro všechny? Nikde. Ti už mají odvoleno a ať se neserou do toho co bude. Je to tak závažná chyba, že snad horší už nemůže být. To snad ani nejde udělat něco horšího, jasně, krom vraždy a tak.

    Nechť vás všechny Síla provází

    rusido

    OdpovědětVymazat
  9. Jenomom jsem zapoměl, na odlehčení sem dám nový klip: HORKÝŽE SLÍŽE - TVOJHO BRATA BRAT MÁ BRATA [ pieseň k filmu Vitaj doma, brate! ]
    https://www.youtube.com/watch?v=fkm5D9iFgXk

    No a proudovi si postěžuju, že jsem teď musel a ještě musím dělat domovní rozvod. Nemám to rád, ty by ses v tom vyžil, ale pro mě je to utrpení mladého boháčka. Z kámošů o dovolených nikdo neměl čas, ty seš daleko a tak jsem to vyžral já. Stroje a v. linky, jedině.

    rusido


    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.