sobota 11. prosince 2021

Lžou a vše co se nehodí je Faké

 Lžou a vše co se nehodí je Faké

 Zde máte video, kde  si uvědomíte, kdo napovídá vládě vzhledem k povinnému očkování experimentální vakcínou a co se nehodí, zesměšní jako dezinformace. 

 Chcete vidět, jak se uráží, dezinformuje a jak je sprostá Jílková s partičkovou Pfizerů?  Lékaři, držte huby, pouštíte dezinformace, i když je to soudem nařízené odtajnění v USA! Kam až jsme došli, že tyto urážky a lži mohou běžet  na veřejnoprávním médiu v přímém přenosu?

 https://www.ceskatelevize.cz/porady/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou/221411030520035/

Vědci byli zaskočeni závěry, které vůbec nečekali a Vaxeři,radící vládám melou stále své, vše ostatní jsou dezinformace. Analýza bola urobená na základe dát z Federálneho štatistického úraduInštitútu Roberta Kocha (obdoba nášho Úradu verejného zdravotníctva).

Počty covidových úmrtí hlásených Inštitútom Roberta Kocha za sledované obdobie predstavujú konzistentne len relatívne malú časť úmrtnosti a nedokážu vysvetliť spomenuté zistenie, že „čím vyššia zaočkovanosť, tým vyššia nadmerná úmrtnosť“.

Najpravdepodobnejšie zdôvodnenie tohto javu sú:

1. Že kompletné zaočkovanie zvyšuje riziko úmrtia.

2. Že čím je väčší podiel starých ľudí v populácii, tým je vyššia zaočkovanosť a teda aj úmrtnosť. Preto zaočkovanosť a nadmerná úmrtnosť tiež korelujú. Toto zdôvodnenie je však nepravdepodobné, pretože to by sa podiel starých ľudí musel výrazne zmeniť medzi rokmi 2016-2020 na jednej strane a v roku 2021 na strane druhej.

Podľa údajov z databázy Our World Data bola v období medzi 2. februárom 2020 a 22. novembrom 2020 celková úmrtnosť v Nemecku zo všetkých príčin nižšia ako v predošlé roky.

Dňa 29. novembra 2020 už zaznamenali 2916 nadmerných úmrtí a do 14. novembra 2021 malo Nemecko celkovo už 61920 nadmerných úmrtí.

Celý článek i s grafem je zde: https://cz24.news/zaskoceni-nemecki-vedci-prof-steyer-a-dr-kappler-data-ukazuju-ze-cim-vyssia-zaockovanost-tym-vyssie-nadmerne-umrtia-ktore-zacali-vyrazne-rast-az-po-zavedeni-ockovania/

I toto je tedy dezinformace? No, to víte že ano, covidmafie má přeci pravdu.

Zde jsou normální lékaři se zkušenostmi a ne Mengelovci. 

https://www.facebook.com/manifestacezasvobodu/videos/641230473903972/?t=1

 

 

 

5 komentářů:

  1. V tech vsech "statistikach" mi chybi podle me dost zavazna vec,kterou je taky sila rocniku jednorlivejch let,kazdej rok se rodi prece ruznej pocet deti,takzvany silny,slaby a prumerny rocniky a to podle me dost ovlivnuje i pocet umrti po nejakym case,kdyz zestarnou...............proud

    OdpovědětVymazat
  2. Myšlenkové pochody óčkařú jsou prapodivné.

    Jo, nazdar lidi.

    Neska jsem dokončil vytápění v dílně pomocí naftového bufíku. Ukazuju to jednomu s tím, že přisávání k spalování je z venku a nepřicházím tak o kyslík v dílně a další přidaná hodnota je, že studený vzduch podporuje hoření. Povídá mi až bude venku 30+ tak to bude naprd. "Až bude venku 30+, bude v dílně cca 22st. to asi nebudu topit ne? To nevymyslíš.


    Nechť vás Síla provází.

    rusido



    Očkař povídá, ale až

    OdpovědětVymazat
  3. Vlna odporu sa dvíha! Odpoveď Ursule:

    https://rumble.com/vqmxex-muste-vidt-odpov-ursule-von-der-leyen.html

    Zdieľajte a žiadajte svojich europoslancov, aby sa k nim pridali!
    Bonus - prečo to najprv skúšajú v Rakúsku, Nemecku a Taliansku:

    https://ctrlv.sk/D2lZ

    F.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo jo, vafky jsme doma instalovali někdy v r. 1975-6, na podzim se na tom nádherně sušily křížaly z ovoce a podzimní houby na šteláři se síťkou, naprosto peckovní plynová kamna nikdá s tím nebyl problém. Doma zachovávám žebrové radiátory, které mají rovněž docela velkou plochu. Ještě u babičky jsme měli klasické nafťáky kdy červená poukázka na topnou naftu stála myslím 40haléřů za litr a modrá motorová 60 hal./l., ceny jsou bez záruky, předsi je to ix desetiletí (mohl bych cinknout mamce, ale nebudu ji rušit). (Nafťáky byly ještě s karburátorem a ten oheň ve spalovacím prostoru se tam tak líně "válel" a přes to sklíčko to dělalo dojem pekla (v noci), jako tříletý chlapec jsem se trochu bál. Bufík je o něčem jiném, na noc by to nebylo, předsi jen to trochu hlomozí, ale není to nic katastrofálního. Do dílny značka ideál.

    Le-kaři.
    v r. 2006 mě ochrnuli a od té doby jsem se jim začal vyhýbat, od r. 2008 tam nechodím a řeším si zdr. stav sám. Někdy jeden potřebuje přez papulu - džku aby se probral. Z toho poškození co mi způsobili občas musím vzít mikropájku do levé a odsávačku do pravé a železo na střelnici rovněž, jinak by to bylo plýtvání municí, penězi a i třeba životem. Asi by se dalo říct, že jsem jim trochu i vděčný, cha cha. Každá zkušenost něco stojí.


    rusido

    PS: ještě k těm le-kařům, nikdy bych si nedovolil jako elektrotechnik "pracovat" dle politické objednávky, proude kolego, to je u nás nepředstavitelné viď. Kdo by chtěl mít na triku smrt někoho... Jen lidský zmetek.

    OdpovědětVymazat
  5. Ani ne tak zmetek,jako psychopat,ten je mnohem horsi,jde pres mrtvoly aby dostal co chce, a to doslova! Najdes je vsude kde se vyskytuje nejaka moc,od ty nejmensi,po nejvetsi,jsou tam napaskovany presne podle velikosti.Hnusny stvoreni.Bohuzel ale hodne inteligentni.Vsechno,jen je ne podcenit,radeji precenit a o to bejt duraznejsi.Spatne se na ne dostava,vzdycky se schovavaj za x jinejch ktery si platej,nebo je zvyhodnujou..........proud

    PS.: O tom mit na triku neci smrt trochu neco vim,je to krapet slozitejsi,vzdycky zalezi na tom,koho k reinkarnaci posles(smrt nic neni,jen prechod).Musis delat vsechno,aby sis to nemusel vycitat,jak to nedokazes,nedelej to vubec.Neni nic horsiho,nez zabit toho nespravnyho,ty vycitky by za to nikdy nestaly,takovej by ti nesesel z oci do konce tohohle zivota.Zni to morbidne,ale pomoct svetu od zrudy funguje presne obracene,nevim cim to je,ani jak to funguje(zatim),ale posili te to.Znova,jak si nejsi zrudou jistej,nedelej to,ani na rozkaz ne!Jinak jo,je to nepredstavitelny,co jsem se vratil a to uz je vic jak 10 let,jeste porad jsem se neprestal divit,tak ruzne,jednak co si dovolej,podruhy co jim ovce trpej.Navic ani ti co by chteli,se branit neumej,akorat tak povykovat po namestich,nebo vyhrozovat.Pritom by to tak lehce slo "z obejvaku" ,jak se obrazne rika,a uplne v klidu,bez nasili,jen pouzit hlavu a zorganizovat se.V jednote je sila,proto se snazej udelat z lidi,hlavne jeste deti,stado,aby je to nejen ani nenapadlo,ale aby je nenapadlo ani ze by je to napadnout mohlo,nerkuli melo.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.