pondělí 25. října 2021

Volná energie a tajení technologií

 

Volná energie a tajení technologií

 


Na Wikileaks se objevil tajný e-mail od astronauta Edgara Mitchella (astronaut, který byl na Měsíci) Johnu Podestovi (poradce prezidenta Obamy). Mimozemská inteligence a vesmírná válka jsou hlavními tématy, zveřejněné 18. srpna 2015.

Jen se nad tím zamyslete - velmi autoritativní americký astronaut a poradce amerického prezidenta na Skypu a v e-mailech diskutuje ... velmi rutinně diskutuje - mimozemská civilizace z "přilehlého Vesmíru".

Edgar Mitchell píše (ETI - mimozemská civilizace): 

"Pamatujte si, že naše nenásilné ETI ze souvislého vesmíru nám pomohly přivést na Zemi energii nulového bodu." 

To znamená, že existují znalosti. A jeden a druhý vědí, o čem mluví a mluví o tom - každý den. O tom, že byl navázán kontakt s mimozemskou civilizací a byla uzavřena určitá dohoda včetně dodání „technologie energie nulového bodu“ na Zemi. 

„Nebudou tolerovat žádnou formu vojenského násilí na Zemi ani ve vesmíru,“ připomíná Mitchell v e-mailu Johnu Podestovi, bývalému manažerovi kampaně Hillary Clintonové a bývalému poradci prezidenta Obamy.

"Setkal jsem se s přítelkyní prezidenta Obamy z dětství z Honolulu, americkou velvyslankyní Pamelou Hamamotovou 4. července na americké misi v Ženevě, když jsem jí mohl krátce říci o energii nulového bodu," napsal astronaut v dalším dopise zaslaném téhož dne.

Poznamenal, že tyto informace s ním sdílela jeho kolegyně Carol Rosin, která několik let úzce spolupracovala s raketovým vědcem Wernherem von Braunem.

Mitchell také řekl, že on a jeho kolega Terry Mansfield chtěli informovat Podestu o informacích, které má Vatikán o mimozemšťanech.

"Můj katolický kolega Terry Mansfield tam bude také, aby nás informoval o aktuálním povědomí Vatikánu o ETI," napsal.

Podesta dříve řekl, že „nadešel čas udělat seriózní výzkum toho, co tam je“. Chce, aby všechna americká vyšetřování UFO byla zveřejněna. "Musíme to udělat, protože americký lid dokáže zvládnout pravdu," řekl.

Mitchell, který byl součástí mise Apollo 14, dříve řekl, že mírumilovní mimozemšťané na Zemi zabránili jaderné válce mezi Spojenými státy a Ruskem. Podle astronauta použili svá UFO, která blokovala americké raketové základny a často vyřadila rakety z provozu.

Zajímavé je, že jeho slova se nedávno potvrdila. Bývalý kapitán amerického letectva Robert Salas oznámil, že 24. března 1967 UFO vyřadilo z provozu deset spontánně odpálených amerických jaderných střel, protože mimozemský život si nepřeje, abychom použili jaderné zbraně.

Jaká škoda, že tento astronaut už nežije. Zveřejňování informací, publikované dokumenty a široká pozornost k tomuto fenoménu znamená, že existuje něco, co je nutí utrácet spoustu času a peněz na tajný výzkum a vynakládat velké úsilí, aby před obyčejnými lidmi skryli skutečnost, že navazují kontakt s mimozemskou civilizací. dostupnost z něj získané energetické technologie – technologie, která může zachránit lidstvo před nutností zabít planetu pomocí nedokonalých metod získávání energie.

Originály dopisů: První a Druhý .

Věnoval jsem i prakticky několik let tomuto výzkumu interakce prostorů a něco jsem publikoval pro širokou veřejnost zde, včetně kompletního zařízení UF, kdy exhalace CHx jsou sníženy až na 99% a sníží i spotřebu paliva. Stačí kliknout na odkaz :

http://energieupramene.blogspot.com/search?q=voln%C3%A1+energie&updated-max=2013-09-01T10:43:00-07:00&max-results=20&start=0&by-date=false

 

 

2 komentáře:

  1. Jo no,tak si tak v duchu rikam,kolik ze je to uz let co tvrdim,ze je kolem nas energie nepreberne,jen se ji naucit brat,misto vyrabeni,od roku cirka 2001 uz docela dost........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, energie je všade dosť, stačí zamávať rukou a energia je hned k dispozícii:
      https://www.youtube.com/watch?v=-MJfjrgEq34
      Už dávno som sa tak dobre nesmial, ako po tomto videjku.

      F.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.