sobota 23. října 2021

„Silvestr“ v plném proudu

„Silvestr“ v plném proudu

Otevřu záchodovou mísu, skříň, šuplík a všude na mně vykoukne coronáč. Nedej Bože, otevřít TV,Novinky,Seznam a jiná mainstrémová média, okamžitě se na mně vrhne proud splašek coronáč. Politické garnitury vymýšlí různá nařízení jak přinutit jejich obyvatele jak je  zdecimovat (zachránit) a tím je paralyzovat k nějakému pudu sebezáchovy, většinou už jen převládá pak osobní pohodlíčko a za to se upíše i třeba Faustovi . Selský rozum přestal existovat a vědecké kapacity, ty pravé se skryly a udavači naopak dostali chutě se mstít spoluobčanům- tedy ti, co nemají Svědomí a nepatří do skupiny Lidí z Duší. Je to Silvestr v přímém přenosu a to mně přimělo napsát i tuto sci-fi kafé povídku:

Nahraďme Coronavir Ranaviry a bude to 1:1

Někde v nějakém století se na planetě Perun rozhodli mimozemské entity zdecimovat lidské pokolení a snížit jejich stavy virem zvaným Coronáč, aby je tím mohli lépe ovládat a udržet si „otrocký prasečák“ v klidu a nemohla se jejich civilizace rozvíjet. Jenže té druhé části, které říkali „mužici“ se propracovali rovněž k poznání a přestali se tam krmit masem, nebo jej omezili a dali přednost luštěninám. Na Perunu tito lidé pak svými feromony z těla vyzařovali Ranaviry, které působily smrtelně na ještěry – šupináče, díky spotřebě luštěnin.

V zemích „mužiků“ je tohoto parazitního genomu minimum. Reptiloidní rasa nebyla schopna dlouhodobě přežívat v jejich fyzickém prostředí 3. dimenze, proto docházelo na planetě Perun v minulosti k vytvoření takové lidské bytosti, která by měla v sobě jejich genom a tak vznikala vládnoucí a kontrolující skupina na Perunu. K existenci v jejich prostředí potřebují poměrně velké dávky energie, které získávají prostřednictvím jistých typizovaných skupin lidských jedinců – vládnoucí třídy. Reptiloidní koncepce jejich DNA je naprogramovaná takovým způsobem, že tyto bytosti jsou bezmezně přesvědčeni o tom, že oni jsou jedinou dominantní rasou ve Vesmíru. Zcela postrádají citově emoční faktor a hlavně postrádají Svědomí.

Na území „mužiků“se začalo pracovat na studii virů proti reptiloidním (hadům a ještěrům), jež jsou velmi účinné na tento typ „živočichů“. Zejména se jedná o Ranaviry, jež jsou spojovány u ještěrů s kožními změnami,hepatitidou a náhlým úhynem, úplně stejné jak coronáč, ale opačně, na reptoloidy.

Rovněž Renoviry patří (vedle adenovirů) k nejčastěji prokazovaným virům u ještěrů a hadů a dávají také dobré výsledky ve svém působení. Dobrým mutačním materiálem jsou rovněž Ferlaviry. Oni pak velmi dobře vytušili odkud hrozilo nebezpečí jejich likvidace proti jejich expanzi na planetě Perun.

 Sci-fi povídka.

  

Jsou to  omega 3 mastné kyseliny - rybí tuk, lněné semeno, vlašské ořechy atd.

Narodili jsme se svobodní a tak taky zůstanem. Vládní teror, pokud chce politická garnitura test, tak ho má platit. Očkovaní roznáší virus a ti zdraví musí trpět.

Tady realita-diskuze Seznam:

Katka Bradova
Můj švagr, ockovany, rozjeli se mu migrény, že musí být na kyslíku... Můj přítel, ockovaný, měsíc a půl se nemůže dostat ze zánětu průdušek ( pracuje na kardiologii) , kamarádka, po 2 dávce zemřela po třech týdnech, bylo ji 31 let.. Prostě ji vakcína 'mozna' rozjela jinou nemoc, kterou mohla mít skrytou, tohle jsou fakta, nééé výmysl.. Ano, já jsem po očkování v pořádku, ale ne každý tohle štěstí úplně má. Mám na to svůj názor, ale nemůžou prostě lidi tímto nutit... Ani já už bych do sebe po zkušenostech 3 dávku nedala, ani náhodou.......

14 komentářů:

  1. co "jineho"?....................proud

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. korendor,nepochopil,ale vadej mi anonymni odkazy,to si taky muzes skocit pro prima virus a preinstalovat...............proud

    OdpovědětVymazat
  4. osobnima utokama to tady kurvis jen ty sam...............proud

    OdpovědětVymazat
  5. Pánové, je období, kdy by jste se neměli nechávat vyprovokovávat k vzájemným půtkám a to aspoň do konce prosince, kdy vše bude gradovat záměrně negativně. Najděte v sobě trochu tolerance, nikdo nejsme Enstaini.

    OdpovědětVymazat
  6. Korendor dává dobrý odkazy, mě se líbí.
    Tamten se stará po čem mu nic není, dostal tam pojeb a teď z něj kape žluč.
    K obědu dnes černá ředkev prý je detoxikační, to teda je.
    A co vy...? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak my jsme měli k obědu zeleninové rizoto s hlívou. Zítra bude Pizza sýrová domácí + salát Pražan (ten chroustáme nejraději) zapíjíme sibiřskou Chagou z léčivé vody z 19.1.2021 a pohoda.

      Vymazat
  7. Kdepak Iv provokace,smeju se,malokdy padnes na takovyho "dospelyho" :-))))))))))))...............proud

    PS.: zrejme jeste porad nechape Silu,kdyz utoci sam na sebe ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. to babajaga
    Nevím příteli co stále řešíš. AE nečteme, zvláště komentáře, momentálně je to guláš. Nemohu přeci si být jistý, kdo je kdo, pokud se dotyčný nepřizná sám a nebo máš program na sledování? To má jen BIS a jim podobní, realita nakonec je často jiná, než vidění toho za klávesnicí. My se snažíme každého respektovat tak na jaké úrovni ten dotyčný je, pokud nepřekročí hranice, má na to právo - každý. Nevytváříme nerovnováhu, každý je v takovém šuplíku, do kterého dospěl svým vývojem.

    OdpovědětVymazat
  10. Ja se v klidu priznavam,na jakysi AE nechodim,a to ani obcas,natoz abych tam komentoval,psal jsem uz ze jsem k zastizeni tady,na NWOO,a torrentech ;-).......proud

    OdpovědětVymazat
  11. Nezlob se na me,ale jsi pekne domejslivej,navic jeste i spatne,nejsi stredem vesmiru a uz vubec ne pro me,ani tvoje deti,ktery jsem mel udajne urazit,ses mi i snima uplne volnej,asi jako ja tobe,jaky sis to udelal,takovy to mas,jako kazdej z nas,ale tvoje ego ti nedava spat,zamysli se nad sebou!............proud

    OdpovědětVymazat
  12. Iv
    Dík za odpověď. Program sledovací nemám, to asi jiní a souhlasím s řečeným.

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.