středa 13. října 2021

Probuďte se

 Myslím, že mnoho lidí by se mělo probudit a brát svou  zemi jako někdo, kdo se stará o svou zemi a váží si ji. Naši dědové položili za tuto Zem své životy a následující politická nastupující garnitura nás chce zničit. Kdo nemá české srdce, ať se odstěhuje do Bruselu.! Lékařská služba už dnes taky neplní svou funkci, jen coviďácký agenti, prachy a prachy, těm jsou lidi ukradení.

 

7 komentářů:

  1. Zakládám občanské hnutí bez příspěvků(bez peněz) Síla Národa.
    Kdo chce, může se připojit svou Duší a Silou myšlenky.
    Sílo nič všechny, co nám škodí. Urvi jim hlavu a hoď do kanálu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Terfry
      Ahoj hlásím se do Síly Národa.
      Sílo nič vše temné na Zemi a nič všechny co nám škodí. Urvi jim hlavu a hoď do kanálu.

      Vymazat
  2. A probudí se? Ne! Nikdo si zemi jako matku neváží. Každému je ukradená. Nikdo neví z čeho je a jak se stvořila. Dědové v iluzi položili za tuto Zem jen pro tu iluzi, aby následující politická nastupující garnitura vše zničila degenerací. Srdce má každý, ale nikdo neví co v něm je a koho je domovem. Brusel nemá moc, má moc manipulovat s hlupáky které vytvořila. To není slavné. Lékařská služba již neplní žádnou funkci, a když, za prachy a prachy, a ty lidem nejsou ukradeny. Proto ta degradace a ničení všude a všeho.

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm,nooo,tak nejak vsichni vime co je spatne,nebo aspon tusime.Ale spis bych se soustredil na zadelavani toho dobryho,nez na zehrani na spatny,daval dokupy obraz budoucnosti a tak nejak se ho snazil zavadet uz do pritomnosti.Nejsem zadnej slunickar a nehodlam sanovat kriminalniky,jen si rikam,ze jedno po druhym a podle me ma ta pritomnost a budoucnost prednost,darebaci mi zatim nemaji kam utyct,coz kvituju se zadostiucinenim a s tim,ze ted jeste maji sanci za prachy utikat a "branit" se,ale ta bude casem mensi a mensi,rad si pockam ;-)............proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to proud
      Ale jen nazývejme věci tak jak jsou, aby jsme to vynulovali.Stejně je to nemine, protože Vesmír vždy směřuje do Nulového bodu "Zero time", kde se v konečnu vše zjeví, i ty lumpárny a pak je lid bude trhat za živa.

      Vymazat
  4. Nerikam ze ne,ale "vyvazujme" uz ted,budoucnost stejne zustane na nas,nikdo jinej to za nas neudela a "vcera bylo pozde"............proud

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.