středa 13. října 2021

Přeci je vše OK

 

Přeci je vše OK

 Stát se o vás postará a politici udělají vše pro to, aby jste byly v pohodě a měli zajištěné jídlo a energii, vždyť si je platíte z daní. Stát se stará i o vaše zdraví, a chce vám píchnout injekci pro ochranu nevím čeho, ale jen se nechte čognout, abychom plnili farma kvóty, domluvené s jednotlivými státy. Očkované nesmíme testovat, to by bylo špatné, pravda je nežádoucí. Mainstrém hraje tu pravou roli pro okamžik státního  ohrožení, včetně TV, není třeba se zásobit potravinami, vše má stát pod kontrolou, jen je nedostatek řidičů (70% úrody je zničeno ) a energie? Vše charašo, plynojemy máme do ¼ plné a to přeci stačí  na celou zimu, Rusy, ten nevzdělaný národ( byli první ve vesmíru a bez ruských raketových motorů by bylo NASA nemožné) nebudeme prosit, oni si z nás sednou na zadek (viďte pane Hřib a Novotný a celá česká "elita"). ČR má dvě atomové elektrárny a my budeme zásobovat elektřinou bobulšvajny i kdyby měli naši občané být po tmě, my je nezradíme, jak oni nás za Mnichova. Zahřejeme se  LGTB, abychom byli IN a západní, ikdyž normálně patříme do střední Evropy- někdo  chce měnit zeměpis. Vše je pod kontrolou. Mainstrém plní svou funkci velmi dobře jako kanál ochrany republiky za naše poplatky ve vyjímečných stavech, jen si zatím neuvědomuje, že ten stav již načal. Být Rusem, tak nic nedám, vždyť jsou to primitivní mužici, jak jsou dnes prezentováni, jen s tím rozdílem, že ti primitivové mají obranný systém vymakaný o sto let napřed, než NATO a USA.

  V poslední době se v rakouských médiích opakovaně objevují varování před výpadkem proudu. Nové zprávy přicházejí téměř každý den. Po posledním varování ministra vnitra přichází také varování ministerstva obrany.

Na Facebooku rakouské ozbrojené síly otevřeně upozorňují na možný celoevropský výpadek. Obavy z blížícího se celoevropského kolapsu vysvětlil v rozhovoru odborník na „blackout“ Herbert Saurugg.

Podle ozbrojených sil je rozsáhlý výpadek dodávek elektřiny, infrastruktury a energie reálným, ale podceňovaným nebezpečím.

Každá rodina by si měla udělat zásoby trvanlivých potravin alespoň na 14 dní. Nezapomeňte na 3 litry vody na den na člena domácnosti a léky. Ozbrojené síly se na takovou situaci začaly připravovat včas. Je důležité udržovat komunikaci tak, aby komunikační linky fungovaly i bez elektřiny.

Bez elektřiny jsou okamžitě přerušeny dodávky vody a paliva. Ozbrojené síly jsou vybaveny nouzovými generátory- nejste, tekže lejna budou vyvěrat  spodním sousedům k výřivé vaně na podlahu ..... Skutečnost, že více než 80 % těchto generátorů selhalo během 12 hodin během vojenského cvičení v roce 2020, je  oprávněným důvodem k obavám. Nezbývá než doufat, že se toto období o několik dní prodlouží.Upozorňuje se i na další nebezpečný scénář. Z hlubokomrazícího zařízení mohou po poruše chlazení unikat nebezpečné látky. Ozbrojené síly by proto měly posílit řady hasičů, protože indiáni kuřáci v okolí jsou nebezpeční. Ale nejen to. Kromě výpadku veškerého zásobování potravinami, čerpacích stanic a obchodů má výpadek proudu samozřejmě vliv i na bezpečnost bank a to je dobrá zpráva, pro bezhotovostní systém- nedostanete ani vindru. V takovém případě by ozbrojené síly měly rychle poskytnout policii posily k ochraně kritické infrastruktury, jenže my armádu nemáme, ikdyž pro mladé by aspoň rok vojenské služby byl žádoucí, aby se z nich stali chlapi a ne ufňukaní mamánci bez internetu. Kam ty svoje palečky budou strkat, když klávesnice nebude fungovat?

Herbert Saurugg v rozhovoru vysvětluje, že v případě celoevropského výpadku bude trvat nejméně týden, než se distribuce obnoví, než se vše z fázuje a nedej bože, kdyby přišla mag. bouře G5 s rentgenovým zářením X-ray 7. Po tomto týdnu však nebude zásobování potravinami obnoveno okamžitě- nejsou řidiči. Bez elektřiny totiž selžou všechny telekomunikace a lidi budou mít od mainstrémových lží klid. Podle Saurugga potrvá minimálně další týden, než bude systém opět v provozu.V městech bude chaos a staré dobré zahrádkářské nářadí přijde k užitku, jako jsou vidle, kosy, cepy, luky atd.

Doporučuje proto, aby si obyvatelé vytvořili potřebné zásoby potravin alespoň na dva týdny a zabezpečili si svou osobní ochranu. Nejdůležitější je soběstačnost. V tomto případě budete odkázáni sami na sebe.

Nic si netvořte, stát se o vás postará a jeďte se ale napřed podívat do Pelhřimova, aby jste věděli, do čeho jdete.

 

11 komentářů:

  1. Bravo! Do ted jsem byl prakticky sam koho to zajimalo,vcetne rabovani a vrazdeni, ktery zacne ne v radu dnu,ale hodin a cim dyl to bude trvat,tim to bude jen horsi..........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to proud
      Ti co ví mají prostředky na obranu a to bez pardonu, první je zabezpečení sebe, rodiny a vlastních dětí , ostatní je póvl, jenž mně nezajímá, měli na obrat času dost.

      Vymazat
    2. Bejt to tak jednoduchy,ale nebude,proto se snazim dostat mezi lidi informace jeste pred tim,protoze to jde i jinak,nebo aspon bez napadani se navzajem,jen mezi "ovcema" to nemuze fungovat..............proud

      Vymazat
    3. Toto by mohlo spáčom otvoriť oči:
      https://qanon.sk/kto-ovlada-svet/
      F.

      Vymazat
    4. F.z toho co vim k tomu jen za sebe povim ze je v tom hodne pravdy,ale i dost "zavadeni",diky za tu pravdu,protoze bezny lidi nemaji tuseni ani o casti z ni..............proud

      PS.:Tim nevinim nikoho ze lzi,natoz z umyslny lzi.Jen si myslim,ze je treba psat o pravde kterou zname celou a kdyz zname jen jeji cast,napsat ze jde o znamou,nebo poznanou cast a nic si nedomejslet,"neprikraslovat",nemanipulovat! I kdyz to bude na ukor "libivosti,nebo zajimavosti".

      Vymazat
    5. Neumim to napsat jako Mailik,ale primlouval bych se za to,ze kdyz neco pisu,tak tam kde se domejslim,nebo delam zavery,jasne napisu kde koncej holy fakta a kde doplnuju uz pouze mozny,nebo podle me vyplyvajici,aby si kazdej mohl doplnit svoje,nejlip nic,kdyz nevi na 100%,jinak se bude spousta lidi topit v omackach a delat si falesny zavery.Me se treba hodne libi a vetsinou se mnou souzni psani ze sajt o "tvurcich kridel"(wingmakers),nalezenejch komnatach pri vyzkumu,hlavne takzvany "rozhovory s Nerudou",samozrejme zase "ocisteny" od "domejsleni a zaveru",privedlo me to vlastne k moznosti existence jakyhosi "stvoritele",neplist si to s imaginarnim bohem.Ale i tady je nutna obezretnost a vlastni premejsleni,"prosejvani"............proud

      Vymazat
    6. proud: Nemá zmysal sa tu rozpisovať o tom, čo je inde, stačí odkaz. Kto hľadá info, tak si to preberie svojim "vnútorným sitom". Tlačiť "na pílu" nepomáha.
      F.

      Vymazat
    7. Souhlas,skutecne to nepomaha,ale povedet tem co nemaji ani tuseni neco musis,aspon je navist co hledat a co s tim,zbyek uz musej sami.Je to o privedeni kone k rece,napit se uz musi sam,ale nejdriv se k ni musi dostat.Mas to jako s cirkvi,i s tou novodobou pjakinovskou,kdyz tam kone dovedes a nechas ho osudu,vymejou mu mozek,udelaj z nej fanatika,takze jen privist je malo,je potreba mu v onrysech rict na co si ma davat pozor,ani ne na co,to uz je svym zpusobem ovlivneni,ale jak si ho ma davat.Jenom muj nazor,neridim se zadnou cirkvi a uz vubec ne propalenou KSB,nikdy a nic neni nad vlastni hlavu,je dobry mit rad Rusko,mam ho rad,ale nezapominam jak moc je tam sion mocnej,mnozi to v uvahu neberou,protoze prece Rusko,ale tam se ukazali trockisti v plny sile a komancove se pred nima trasli a tresou,dnes uz nejen komancove,celej svet.Taky by to bylo nadlouho;-/.........proud

      Vymazat
    8. to proud
      Použiji Tvůj příměr, kůň, který nemá žízeň s Tebou k řece se napít nepůjde. To je životní zkušenost.

      Vymazat
    9. Pravdiva Iv,o tom zadna,ale zkus si predstavit kolik je koni co zizen maji,ale nevedi jak se napit :).Kdo nechce,dobre mu tak,komu neni rady,tomu neni pomoci,ale kolik se jich bezradne potaci a nevedi cemu muzou verit,tak radeji nicemu.Neverit nicemu je nejlepsi strategie,ale jen v pripade,ze si tu neduveru overuju,jinak je to stejne hloupy,jako proste neverit a basta...........proud

      Vymazat
  2. Osobní zkušenost. Stačí pobýt na kafi s očkovanými kamarádkami pár hodin a druhýmu je pak doma blbě, dítě má vyrážku na celé levé pulce těla ruky nohy trup... aneb vyměním kámošky za rodinu, taky dobrý.


    Oxid grafenu vyzařuje frekvence, z nichž jsou neočkovaní nemocní
    https://www.orwell.city/2021/10/radiation.html

    (kráceno)
    "Ricardo Delgado: otázka: „Proč se mi při návštěvě rodičů a pobytu v jejich domě točí hlava a nevyrovnanost? Oba jsou očkovaní, já ne. '
    Dříve jsme mluvili o kontaminaci.

    Dr. Sevillano: Ano, ano. To slýchám velmi často. Mnoho lidí mi to říká.
    Víme, že očkovaní lidé něco vyzařují. Může se stát, že vysílají frekvence do té míry, že způsobují závratě nebo bušení srdce. To závisí na signálu, který obdrželi, na jejich tělesné teplotě, fyzické aktivitě, která ji zvyšuje ... To znamená, že to závisí na několika faktorech. Ale je to možné. Je možné, že pokud jsou na místě kde je mnoho vln, tak grafen který nosí v těle je znásobuje. Možná mohou ostatním způsobit závratě, křeče apod.
    Grafen jednoduše vysílá signály. Proto je lidem špatně. Je jim špatně, protože jsou ozářeni.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.