středa 20. října 2021

NWO určeno k zániku

 

NWO určeno k zániku

Nástup nebo snaha o nastolení NWO v západní civilizaci je provázena nástupem corona hysterie, hospodářské krize, klimatickým bludem a nakonec mají v úmyslu vše z digitalizovat, včetně zrušení hotovosti, o možnosti vpravit do organismu chipy a připravit na tyto technologie i lidské tělo vpravením grafenu, se raději ani zmiňovat nebudu.

Jenže digitální dnešní svět je tak zranitelný, že tato technologie  na jehož základě je NWO včetně GP připraven je nespolehlivá a odsouzena k zániku. Všechny digitální nosiče mohou být během krátké chvilky zničeny a nikomu nezůstane nic, jen to co má na sobě, všechna data budou zničena, včetně finančních, osobních údajů atd.

To není žádné sci-fi, jak si myslí představitelé NWO a GP, jež se na tuto digitalizaci spoléhají, ale realita a to hlavně ze strany RF, která dnes již toto vše může zničit a odstavit klepnutím na „vypínač“. První pokusy s EMP zahájili v RF v šedesátých letech minulého století. Výkony těchto zařízení pracujících na bázi EMP mají výkony řádů GW a všechny polovodiče propálí, vyzkratuje a všechny tyto technologie zničí. Obecně platí, že čím větším množstvím elektronických systémů je stroj vybaven, tím zranitelnější je elektromagnetickými pulzy.

Zdá se, že čím technologicky „zaostalejší“ stroj je, tím chráněnější je proti EMP. Rusko dodnes používá elektronky. Často kvůli tomu bývá terčem posměšků, ale faktem je, že v případě taktického nasazení elektromagnetických pulzních zbraní by jeho stroje mohly být odolnější než futuristické válečné stroje západního světa.

Na EMP hlavicích se svého času pracovalo i u nás ve Vojenském výzkumném ústavu ve Vyškově. Zde se ještě v československé éře objevil velmi zajímavý projekt, který by se dal popsat jako „EMP na rameno". Jednalo se o úpravu jednorázově použitelné protitankové zbraně typu RPG-75 (známé i pod jménem "Kobylka"). Ve standardním provedení zbraně se nachází protipancéřový granát, ale v této variantě měla být kompaktní EMP hlavice, která by svým pulsem mohla zničit i celé postavení nepřátelské jednotky, třeba baterie dělostřelectva či protiletadlových raket. A vzhledem k malým rozměrům by ji mohl pochopitelně nést a použít kterýkoli pěšák a nepomůže žádná Faradayova klec.

RF má již odzkoušena tato zařízení pod názvem „Murmansk-BN“. První aktivace tohoto systému s dlouhým dosahem byla vyzkoušena a zanechala všechny jednotky NATO v evropském prostoru bez komunikace (pokud vám facebook tvrdil něco jiného, tak si tomu věřte). Zasažena byla vojenská a strategická zařízení Severoatlantické aliance. V současnosti je dosah tohoto zařízení 3 000 km a nedovedu si ani představit jak vrchní generál NWO pan Schwab, Fauci a Gates, včetně lidí s grafenem v těle budou reagovat. Nasazení tohoto systému „Murmansk-BN“ v Kalinigradské oblasti pro NATO šokem. V roce 2022 mají být již uvedeny modernizované tyto systémy, jejichž výkon bude 3,5-násobně vyšší s názvem „Palantin“ a „Triada“, no to bude triáda pro nochsledy NWO ale i pro GP. Jejich digitalizace včetně člověka bude odstraněna stisknutím tlačítka a celý jejich systém na digitalizaci zničen. Zlatá hotovost v papírcích atd.

11 komentářů:

  1. Taky si myslim ze to bude "jinak",kazda technologie jde falsovat a otocit proti kazdymu,i jejimu tvurci.Nevim,ale osobne si myslim,ze jde spis o krmeni pro nas co se zabejvame teoriema konspiraci,podobne jako delani konspiraci z volovin(zamerne).Ten pribeh bude mnohem jednodussi,ekonomickej krach,na nej navazujici rabovani a anarchie,vrazdeni se navzajem,to vsechno bedlive sledovany a az bude "hotovo",vysle se armada se slibem nastoleni "radu a poradku" a zacnou se stavet a plnit "FEMA lagry",vsechno je uz davno pripraveny.Na co cipy kdyz bude provedenej doplnujici vyber a vybrany budou za plotem s tim,ze ne zavreny,ale v bezpeci.Chytre vymysleny,kdekterej co prezije a bude hladovej a spinavej se na to chyti.Pak zacne pravej NWO s peclive rizenym porodnictvim(spis uz jen rozmnozovanim se) a vyberem,praci za kus zvance .A budou mit celou planetu jen pro sebe.Porad jeste s tim jde neco delat,jenze ovce a sci-fi.Az budeme v lagrech,nebo loveny jako zver,bude uz spis docela pozde...........proud

    OdpovědětVymazat
  2. Milý Iv,
    díky za článek, vzpomněl jsem si na kauzu, kdy pilot tichomořského letectva emigroval do Japonska s migem 25, tehdy jedním z nejsofistikovanějších letadel, dokud nepřistával, ani o něm nevěděli ... a když jej rozebrali, našli i elektronky pro zálohu základních funkcí letadla, propaganda to uváděla jako zaostalost SSSR, odborníci ale dobře věděli, že to je cesta k přežití emg pulsů v raketojaderné válce.
    Rusové šli vždy svou cestou, moudrou a nevyšlapanou, dnešní svět je dle mě příliš přetechnizovaný, přetechnologizovaný a hlavně odlidštěný, technologie nejsou špatné ani dobré, je to jak se vším, záleží na účelu využití, viz Síla ...
    Je tudíž dobře možné, jak snad naznačujete, že nwo a gp si touto cestou samo řeže větev, kéž by.
    Sílo, nič všechno dílo satana na Zemi i v Universu.
    Zdeněk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím Ti Sílo, věřím Ti Bože.
      https://t.me/DismantlingTheCabal/83404

      Vymazat
    2. aktualizace
      nějakýmu dobytkovi to nevinné video s cca 4l. dítětem nesmírně vadilo, takže je smazané. Nevadí, zase přijde v pravý čas.

      Vymazat
  3. Dr. Carrie Madejová dodala obrázky parasitů z injekcí, které budou šokovat celý svět. Injekce třeba zastavit OKAMŽITĚ.

    https://rumble.com/vnzy9f-shocking-dr.-carrie-madej-releases-first-look-at-pfizer-vial-contents.html
    video 18min, angl

    "Podle řecké historie se tento objekt jmenuje Hydra. Tyto entity komunikují mezi sebou a vytváří mezi sebou komunikační neurální síť. Je to podobné třeba jako internet. Hydry si zařídí soukromý internet přímo ve Vašem těle." (kráceno)

    https://i.postimg.cc/8PCsHPxv/parasit-injekce-1.jpg https://i.postimg.cc/kg04qNGN/parasit-injekce-2.jpg
    https://i.postimg.cc/L4x8nFh8/parasit-injekce-3.jpg
    https://i.postimg.cc/YCWrn4Rv/parasit-injekce-4.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj,jen nevidim nic z ceho bych dokazal urcit ze je to v tom tele a z ty injekce,tim se ockovani samozrejme nezastavam,naopak........proud

      Vymazat
    2. být idiotem je velmi těžké pánč konkurence je příliš vysoká...

      ...komentář onoho dobytka:
      Hoss
      "No nejsem si jistý, zda očkovaným v těle budou vyrůstat nezmaři obecní, tzv. hydry, známé z řecké historie, které si navíc v jejich těle zařídí soukromý internet. Vyvrátit to nemůžu, ale zde nastupuje tzv. selský rozum, který mi říká, že je to nebetyčná hovadina. Samozřejmě ani nevím, co udělají vakcíny v těle očkovaných, ale upozorňovat na to takovými bláboly, které tu VERITAS DEI VINCIT šíří, dělá více škody než užitku. Vtahuje lidi do síti nesmyslů, které jsou antitezí k nesmyslům, které se na nás valí z mainstreamu. Obojí svádí hledače pravdy na scestí."
      3OdpovězŘíj 21, 2021 19:59


      zde ve vlákně:
      https://aeronet.cz/news/univerzita-australskeho-statu-queensland-priznala-existenci-a-vyvoj-cernych-polymerovych-nanovlaken-ktera-pripominaji-cervy-vlakna-se-nastrikuji-na-povrchy-rousek-protoze-pry-blokuji-mnozeni-viru/#comment-495385

      Vymazat
    3. Mozna by stalo za to shrnout co vsechno ty vakciny "prej" delaji a pak si to prebrat. Internetem opravdu kolujou zvesti az zarazejici. Me staci vedet,ze uz umiraji i ockovany deti a to na mrtvici(trombozu),coz je jak vime vlastne ucpani cev,ktery kdyz se stane na dulezitym miste,napriklad v mozku,zapricini smrt,to mi bohate staci,abych vedel co je ona "vakcina" zac.A dokonce uz deti,kterejm normalne nic takovyho od prirody nehrozi.Nemluve o krevnich obrazech vakcinovanejch ktery dohledat jdou i se srovnanim nevakcinovanejch.Nema cenu rozebirat umysl,ten je jasnej,stejne jako ekonomickej dopad pohadky o covidech.Spis me zajima sledovani nasledku,protoze zastavit to nemuzu,bohuzel. A vymejsleni dalsich bizarnich nasledku tomu taky nepomaha,protoze pak lidi na jejich zaklade prestavaji verit i overenejm faktum,bohuzel.Teorie konspiraci se stalo zrejme umyslne,rejdistem nesmyslu michanejch se skutecnejma teoriema,tady vidim jasnej rukopis GP,tak se nicej odpurci co nejdou zlikvidovat fyzicky.Je na nas,kdo o to stojime,abysme nachazeli nesmysly a tridili zrno od plev,ovsem ne zpusobem onoho "Hosse",proc mi pripomina ten nick jeste jinej,az divne podobnej:"Hox",kterej je zastancem cirkve pjakinovi? Jsem taky zastancem selskyho rozumu,ale na zaklade vedomosti,pripadne s pomoci intuice.Tenhle Hoss nevi co udelaj vakciny,ale vi co je a co neni hovadina bez vysvetleni,zajimavej "typek".Ani ty nanovlakna nemuseji bejt hloupost,je to levna a niciva vec,ktera je pravdepodobne nejen v rouskach,ale kterou nam sprejujou nad hlavama,mimo jine,bude toho vic,alespon podle toho co vidim v praxi na zahonech,deste uz nejsou jako driv,zase bohuzel,pomaha odstata destova voda ze sudu,ale primou destovou kvuli jejimu naboji uplne nenahradi,a tu primou nam kazej.A budou to delat dokud se tomu vsemu nepostavime,kecy jsou malo i kdyz pro zacatek nutny a dobry,ale uz davno mela nasledovat i praxe,bez cinu nejsou vysledky,ovsem chte nechte jsem skeptickej ohledne toho,jestli se to stihne,kdyz vidim dnesni mladez(doufam ze aspon v ty se pletu).............proud

      Vymazat
    4. Mě tyhle typy Hoss a podobní způsobují záchvaty smíchu. I když se ohradím, je mi fuk co píšou. V těch injekcích jsem našel přes cca 100 druhů smrti a jedna horší než druhá. A to ještě není všecko venku, píšu teď trochu dopředu.

      Vymazat
  4. David Icke vede rozhovor se Zulu šamanem o jeho zkušenostech a znalostech plazích entit
    https://www.youtube.com/watch?v=3DYindKLeZw
    6,5hod angl, 2019

    OdpovědětVymazat
  5. Kdyz kultura,tak si postahuj muziku plzensky kapely Ortel ;-) a dobre si poslechni texty.............proud

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.