sobota 7. srpna 2021

Někteří „vědci“ z nás dělají pokusné králiky

 

Někteří „vědci“ z nás dělají pokusné králiky

 Někteří „vědci“ z nás dělají pokusné králiky a většina politiků tyto zrůdy poslouchá a rozdělují si mezi sebou granty a vždy se něco ulije do kapes. To stejné, ale v jiném oboru jako údajná „pandemie“ se děje i nyní ve společnosti za podpory placených masmédií na tento pokus na lidech v reálu.

Výzkumníci z University of Pittsburgh obdrželi federální fondy nejméně 2,7 milionu dolarů na studium orgánů plodu a pokusili se získat polovinu vzorků od potratených menšinových dětí, podle dokumentů zveřejněných v úterý.

Od roku 2015 National Institutes of Health monitoruje experimenty ve fetální tkáni na University of Pittsburgh odebrané z potratených plodů ve věku od šesti do 42 týdnů, dva týdny poté, co je považováno za donošené.

Podle dokumentů, které získalo Centrum pro lékařský pokrok a soudní hlídku, žádost o grant uvedla, že polovina vzorků by měla být získána z potratených menšinových plodů, včetně nejméně 25 procent z afroamerických žen.

„Projekty financované Národními zdravotními ústavy musí zajistit řádné začlenění žen a menšin,“ řekl ve čtvrtek pro Fox News David Seldin, asistent prorektora pro zprávy. "Také musí zajistit, aby distribuce výzkumu odrážela populaci potřebnou ke splnění výzkumných cílů výzkumu."

Seldin uvedl, že „jedním z cílů je podpora výzkumných pracovníků hledajících terapie a léčby onemocnění ledvin“, kterými menšiny neúměrně trpí. Seldin dodal, že vědci „se nepodílejí na rozhodování o načasování, metodách nebo postupech používaných k ukončení těhotenství“.

Zakladatel a prezident CMP David Dayladen v úterý na univerzitu zaútočil.

Žádost o grant NIH pouze na jeden z mnoha Pittových experimentů s potratenými dětmi je podobná epizodě z American Horror Story, řekl Daleden. „Donucovací orgány a vládní úředníci musí podniknout okamžitá opatření, aby postavili příštího Kermita Gosnella před soud.“

Zdroj: https://earth-chronicles.ru/news/2021-08-07-153547


 

 

9 komentářů:

  1. Zdravím rodinku,

    narazil jsem na jedno, řekl bych, klíčové video na toto téma (pokusní králíci). Jedná se o video od doktorky - odbornice na zdraví, vede mnohé výzkumi (včetně etiky). Má doktorát z veřejného zdravotnictví a docenturu z medicíny:

    Planéta v lockdowne - Astrid Stuckelberger interview

    honza p.

    OdpovědětVymazat
  2. Další důvod k tomu mít to doma tip ťop, aby orgáni neměli sebemenší šanci odebírat děti z jakýchkoli důvodů. Jak je doma plíseň, kape voda, netopí topení, hnusný jídlo v lednici, zaprasená zeď...všechno se hodí!
    teď už jde lenost stranou, žijeme ve hmotě a tím to končí i začíná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orgánum nikdy nezáleželo na nikom. Pokud měli pifku na někoho,tak i kdyby měl bydlení jako ze škatulky,tak podstrčí nějaké svinstvo sami,aby měli duvod. V této kolonii je rozkoš žít. https://newtube.app/user/yandex/Wc1MRov

      Vymazat
    2. to korendor
      Lágr, který si oni představují jak mluvil ten pán nikdy jim nemůže vyjít. Vesmír jde cestou expanze v soulad a ne v cvrknutí. Je to vlastně proti protokolu Vesmíru.

      Vymazat
    3. to korendor
      Ještě to dobře podané zde: https://www.youtube.com/watch?v=W2xu5FhGOOo

      Vymazat
  3. Autor Simpsonu je vysokostupnový zednář,proto ty přesné predikce. Globalčici vždy stádu nahodí filmy,které jsou pravDIVÉ. https://newtube.app/user/yandex/mY9GaRq

    OdpovědětVymazat
  4. Copak vedci,spousta z nich je za lhani a zatajovani placena,ale me napada jina otazka: Opravdu jsou nasi doktori dotcenejch odvetvi a vlada az takovy idioti,ze nevedi tyhle veci??! Nebo jde o zprisahani proti narodu a jeho zradu,tedy vlastizradu?! https://www.topcz.net/videos/lab_science_whistleblower.mp4 ,............proud

    OdpovědětVymazat
  5. Zaslano e-mailem vlade,at se podiva do zrcadla ;-)............proud

    OdpovědětVymazat
  6. https://otevrisvoumysl.cz/dr-david-martin-reiner-fuellmich-zadny-novy-koronavirus-a-varianty-tu-nejsou-exkluzivni-rozhovor/?fbclid=IwAR2wV14nMJVdUcZdu3N5xpcUsq4aAo1LtEObkA-wRnG-fBd_LUgr7NyY51o Zdravim vas Rodinka. ..Mailo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.