středa 18. srpna 2021

Místní zdravotníku Kene, odejdi, máš tým podpindosníků

 Pravda nakonec stejně vyjde najevo, ale rozdíl bude v tom, že ti, co to způsobili nemohou nikam odletět a budou se zodpovídat, jejich "pániček" je stejně obětuje, viz Afghanistán.


 

Pokud je už video zablokované (pravda bolí) ,máte odkaz zde a ještě o mnoho více: 

https://nastub.cz/w/mWS8PaKd5ax6eHdyymXZSs 

 Pokud je už video zablokované (pravda bolí) ,máte odkaz zde a ještě o mnoho více:  

https://nastub.cz/w/85W3cnT8fVW2YbBfXS1g4F

14 komentářů:

  1. Hezky to povedel,kdo dobre poslouchal,zjistil,ze je to zase vsechno o imunite,vsechno se toci kolem ni,logicky. Mas li tedy v riti imunitu,neni ti pomoci,ani vakcinou,ockovanim,ktery na ni cilej,a to delaj vlastne prakticky vsechny leky,jinou cestu medicina nezna,mas-li ji dobrou,pomuze ti naopak ona.Prakticky platis za to,ze je ti nabuzeny to co mas,a jsi o to okradenej,kdyz to nemas,takze vlastne univerzalni zlodejna......Kdo se stara o imunitu,nepotrebuje doktora a kdyz ho potrebovat zacne,pak by mel dostat rady a vedeni zase a jen o naprave imunity,bez ni to nejde!Bavim se o nemocech,samozrejme ze je doktor potreba pri akutnich stavech zadajicich okamzitou pomoc,o tom zadna,protoze stavet imunitu stoji cas,podobne imunita nepomuze pri urazech,ta nastupuje az pri hojeni atd.......proud

    OdpovědětVymazat
  2. Ten satanov sluha na obrázku, sa už dosmial, v pondelok 23.8. ho čaká vojenský tibunál.
    https://www.youtube.com/watch?v=B_Mbwjk2dsg&ab_channel=%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B5%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D1%8B

    OdpovědětVymazat
  3. https://otevrisvoumysl.cz/lekar-prezidenta-trumpa-dr-vladimir-zelenko-svedci-u-rady-izraelskych-rabinu-zkoumajicich-otazku-mrna-vakcin/

    OdpovědětVymazat
  4. roztomilí fešáci https://newtube.app/user/yandex/oilFZmb

    OdpovědětVymazat
  5. Svoboda pro všechny https://newtube.app/user/yandex/ODj5Vl7

    OdpovědětVymazat
  6. tadesco.. https://prnt.sc/1qdpk35

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tadesco fakt ne!..........proud

      Vymazat
    2. Jizlivě jsem hodil toho šmoka carstena z Tadesca,co okecává koukalovu mantru z doby před dvěma roky...Již nikdy více..

      Vymazat
    3. Aha,to jo:-)))............proud

      Vymazat
  7. Dnes jsem razil s respirátorem na krku a s eventuální mantrou,když soudruzi,co to zavedli,tloustli na festivalu v KV bez náhubku,jak si to mám vysvětlit? Kupodivu,nikde nikdo ani necekl..V mém věku 70+ raději v Praze mám ten kolárek pro jistotu při setkání a fašistou..Nemám na to něj nervy.Vy všichni mimo Prahu to máte dááávno na háku, v tom máte neochvějnou výhodu..

    OdpovědětVymazat
  8. Zde v dokumentu na straně 12 je uvedeno, že schválení FDA je DOČASNÉ.
    https://www.fda.gov/media/150386/download

    Admin aeronetu mě (schválně) nepustil komentář s tímto odkazem. Pustil jen koment bez odkazu. Poté mě napadl a snaží se zesměšnit -prý kognitivní disonance, to jsou praktiky co znám. Následně argumentuje článkem z českého rozhlasu, taky dobrý.

    Přitom FDA píše str 12:
    – Tento produkt nebyl schválen nebo licencován FDA, ale byl schválen pro nouzové použití FDA, v rámci EUA, aby se zabránilo koronaviru Covid2019 (COVID-19) pro použití u jedinců ve věku 12 let a starších; a...

    zde ve vlákně:
    https://aeronet.cz/news/povinne-ockovani-je-nadohled-americka-fda-prave-plne-schvalila-mrna-vakcinu-comirnaty-500-jako-bezpecny-roztok-pro-sirokou-populaci-ve-veku-od-16-let-otevira-se-tim-zakonny-prostor-pro-povinna/#comment-474940

    OdpovědětVymazat
  9. důkazy že injekce Pfizer jsou biologická zbraň
    https://vk.com/wall-199284310_52680

    OdpovědětVymazat
  10. "Singapur se stal první zemí na světě, kde byla provedena pitva (post mortem) těla COVID-19. Po důkladném vyšetřování bylo zjištěno, že Covid-19 neexistuje jako virus, ale spíše jako bakterie, která byla vystavena radiaci a způsobuje smrt člověka srážením krve.
    Bylo zjištěno, že nemoc Covid-19 způsobuje krevní sraženiny, což vede ke srážení krve u lidí a způsobuje srážení krve v žilách, což člověku ztěžuje dýchání; Mozek, srdce a plíce totiž nemohou přijímat kyslík, což způsobuje rychlou smrt lidí.

    Aby zjistili příčinu nedostatku dýchací síly, lékaři v Singapuru neposlechli protokol WHO a provedli pitvu COVID-19. Na základě této pitvy bylo zjištěno, že nemocný má nedostatek kyslíku. Poté, co lékaři otevřeli a pečlivě prohlédli ruce, nohy a další části těla, zjistili, že cévy jsou rozšířené a naplněné krevními sraženinami, což brání průtoku krve a také snížený přísun kyslíku v těle způsobuje smrt pacienta. Poté, co se o tomto výzkumu dozvědělo singapurské ministerstvo zdravotnictví, okamžitě změnilo léčebný protokol Covid-19 a pozitivním pacientům podávalo aspirin. Začal jsem užívat 100 mg a Imromac. Výsledkem bylo, že se pacienti začali uzdravovat a jejich zdravotní stav se začal zlepšovat. Singapurské ministerstvo zdravotnictví během jednoho dne evakuovalo více než 14 000 pacientů a poslalo je domů.
    Po období vědeckých objevů vysvětlili lékaři v Singapuru způsob léčby tím, že se jedná o celosvětový podvod: "Není to nic jiného než intravaskulární koagulace (srážení krve) a metoda léčby.
    Antibiotické tablety
    protizánětlivé a
    Užívání antikoagulancií (aspirin).
    To naznačuje, že nemoc lze vyléčit.
    Podle dalších singapurských vědců nikdy nebyly zapotřebí ventilátory a jednotka intenzivní péče (JIP). Protokoly k tomuto účelu již byly v Singapuru zveřejněny.
    Čína to již ví, ale svou zprávu nikdy nezveřejnila.
    Podělte se o tuto informaci se svou rodinou, sousedy, známými, přáteli a kolegy, aby se zbavili strachu z Covid-19 a uvědomili si, že se nejedná o virus, ale o bakterii, která byla pouze vystavena radiaci. Opatrní by měli být pouze lidé s velmi nízkou imunitou. Toto záření také způsobuje zánět a hypoxii. Oběti by měly užívat Asprin-100 mg a Apronik nebo Paracetamol 650 mg."
    Zdroj: Singapurské ministerstvo zdravotnictví, quanon cz+sk

    https://vk.com/wall-199284310_52671

    OdpovědětVymazat
  11. K clanku o otepleni se to nehodi,tak jeste sem.To bude "masirka".
    A divejte se co bude nasledovat: https://www.biosferaklub.info/uz-ocakavaju-rastuci-pocet-deti-so-zdravotnym-postihnutim/ , tisic duvodu proc,vam budou hazet jak na bezicim pasu,ale o skodlivejch vakcinach nikdo ani necekne,abyste si to nespojili ani nahodou........

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.