středa 23. června 2021

Žijeme v době plné různých desinformací

 

 


 

Žijeme v době plné různých desinformací

 

O Trumpovi, Melanii a Putinovi, kteří se prezentují jako osvoboditelé lidstva od DS se na jednom z alternativních webů objevila informace, že mají pocházet z pokrevní linie Romanovců. Pokud si to na tomto webu nepopletli s pokrevní linií Rurikovců, tak mě doslova a do písmene zamrazilo, neboť Romanovci se, pod řízením západních velmocí, zasloužili velkou měrou o likvidaci Slovanů a Velké Tartárie ?? K tomu další alternativní web uvádí, že Putin má být dokonce zednářem 33. stupně. No, to by se z toho člověk už musel úplně zbláznit. Takže mě ohledně toho všeho vychází pouze 2 možnosti jak to s lidstvem je, a to že:

a.      i oni (zástupně Trump, Putin a Xi) hrají dohodnutou hru s tzv. DS nebo-li, že jde v zásadě o hru před lidstvem na hodného a zlého policajta, kdy lidstvo má být očipováno, podstatně zredukováno (nikoliv však na onu 1 zlatou miliardu, jak hlásá DS) a nakonec stejně zotročeno. Také by se to dalo vyjádřit jako překabátění hydry, které se v historii opakuje stále dokola…..,

b.     jde o skutečné osvoboditele lidstva od DS.

Chci i nadále věřit, že se jedná o variantu uvedenou pod dodem b).. Proč ale potom Trump i Putin dopustili v celosvětovém měřítku experimentální vakcinaci, o které si lze na internetu nahledat dostatek negativních alarmujících informací ? A proč se dokonce v Rusku k dnešku po vzoru Izraele zavádí povinné očkování lidí pracujících ve službách a státní správě (což činí cca 60% obyvatelstva) ? A proč Trump ještě v době, kdy byl v úřadu prezidenta USA, byl nejprve nejen proti vakcinaci, ale pak najednou obrátil a začal s její propagací ? Veškerá dosavadní vysvětlování jako např., že vakcína = symbolické označení pro vojsko SHAEF či, že bylo zvoleno menší zlo (když už je přitom k dnešku na světě očkováno cca 30% lidí, kteří by měli údajně zemřít cca do cca 3 let, pokud někteří z nich nedostali placebo) nebo, že to je Trumpův inteligenční test, a v neposlední řadě i „jakási“ nejasná informace ohledně „reversních oprav“ vakcinovaných lidí, jsou přinejmenším neuspokojivá, nevěrohodná.

V příspěvcích na onom alternativním webu však téměř zapadla informace, že vakcíny mají údajně v zásadě opravovat lidská těla, pokud v nich je alespoň určité procento genů člověka. Pokud je však lidské tělo vybaveno ve velkém nelidskými geny, pak má po očkování dojít k jeho úmrtí. Jestli-že tudíž dochází skutečně celosvětově k likvidaci podzemních tunelů a základen (kde se nachází m. j. i negativní mimozemšťané), jejíž realizaci plánovali patrioté desítky let, tak by bylo logické, že k podobné realizaci letitého plánu musí dojít i v případě kříženců negativních mimozemšťanů žijících na povrchu naší planety (nebylo by to tudíž pouze údajně zatýkáním a soudy zločinců DS)…. V souvislosti s tím je na místě se zmínit o velkém množství únosů lidí do UFO, kde na nich bioroboti Greys dělali zejména od 2. světové války ve velkém genetické pokusy atd., a dále i o tom, že koncem roku 1800 byla na naší planetě cca 1 miliarda lidí. Za nějakých 100 let je to ale najednou však již desetinásobek ???? Ano, mezi námi se ve velkém pohybují m.j. i inkarnované negativní mimozemské bytosti, které v sobě nenosí ducha, jako člověk, o tom jsem dnes již přesvědčená a právě pro ten účel bylo nejprve třeba ve velkém geneticky upravit lidská těla, nosiče jejich bytostného dravčího jemnohmotného jádra, proto ty únosy do UFO. Tyto bytosti mezi námi žili a zotročovali lidstvo od nepaměti. Nyní jde již ale, dle mého názoru, o mimozemskou invazi, kterou dokončují.

Míla A.

První autora článek zde: http://energieupramene.blogspot.com/2017/07/reptiliani-versus-humanoidi.html

 

 Pokud si pozorný čtenář všimne, tak jsou v prvé řadě očkovaní státní zaměstnanci, učitelé, zdravotníci a nyní i dorost. Proč? Tak tomu odpovídá výpověď https://vk.com/wall557465728_9265    

Iv

 

 

 

16 komentářů:

  1. Asi te Milo nepotesim,ale vypada to tak ze ne vsichni hraji onu hru,ale ze ji vsichni bez vyjimky museji hrat,paklize chteji prezit,chci verit ze ji nehrajou vsichni uplne dobrovolne,ale spousta si jich pritom za to s radosti beztrestne poradne nahrabe.......proud

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujímavý článok na zamyslenie, ale zatiaľ mi z doposiaľ načerpaných informácií príde, že vakcínami sa nás snažia vyhubiť, resp.radikálne znížiť populáciu ako už roky plánujú. Je podozrivé, že zrazu začínajú meniť rétoriku a toľko ospevovaná dobrovolnosť už nieje garantovaná, ba naopak, hľadajú cestičky ako nám ten koktejl nasilu nanútiť, keďže záujem je pre nich vraj neuspokojivý. Na jeseň vraj to vraj plánujú spustiť celoplošne, tak ako s tými "dobrovolnými" testami.
    A čo sa týka testov, tak na viacerých alternatívnych weboch sa spomína že aj tými testami je človek vlastne "naočkovaný" kdejakým svinstvom (hydrogel, morgellony...). To ma dosť vystrašilo, keďže behom tej "testovacej kampane" som výter nedobrovoľne absolvoval asi 10x. Na druhú stranu, prečo potom tak masívne tlačia ľudí na génovú terapiu? Žeby testy nefungovvali podľa ich predstáv?
    A ešte jeden postreh: Všimol som si (hlavne u mladšej generácie) ako sa chvastajú ironickým spôsobom, že sú začipovaní/neplodní,že sú 5G vysielač, len aby sa vysmiali odmietačom. U mňa si s takými provokáciami ale neškrtnú...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě na testování tlačili proto, aby si vyzkoušeli, jak jsou lidi připraveni přijmout vakcinaci. Předtím to bylo tak s rouškami. To byla trochu jiná situace, protože nikdo nic nevěděl, co na nás nachystali, ale nyní už je to neskryté sprosté programování na otroka. Nemyslím si, že vakcínami se nás snaží pouze vyhubit a snížit počet, ale hlavně jim jde o to, aby člověk neměl přístup ke Zdroji.

      V dnešní době už víme, že je to podvod, oni vědí že my to víme, což znamená, že dneska už je potřeba říct jedno velké NE. A už nikdy to neopakovat. Na téma pandemie a očkování bych se už vyprdla, bohužel očkovaní to mají za sebou, ale stále jsou tu ti inteligentní, praví lidé, a u těch je potřeba, aby dali najevo, že kabala s tímhle musí skončit. Už toho máme všichni pokrk tohodle matrixu.

      Vymazat
    2. Súhlasím, sami sa odhalili a kto už teraz nevidí o čo ide tak ten je už definitívne stratený a vakcináciou len spečatil svoje zlyhanie v tejto inkarnácií. Nepochopil, nepoučil sa, bude opakovať ročník :)

      Vymazat
  3. Přesně Mílo, taky zamrazilo mělo být Rurikovci. Mimozemská invaze je tu velmi dlouho, sice se snaží ale nic neutajili. Dík za článek! ;)

    Nemecko 21.6.2021 blesk, (...budou ještě větší+silnější!) + supercela 20.6.
    https://vk.com/photo647796984_457240670?rev=1
    https://vk.com/photo647796984_457240662?rev=1
    Oděsa, Černé moře ukrajina 22.6.2021
    https://vk.com/photo647796984_457240663?rev=1
    Filipiny 22.6.2021
    https://vk.com/photo647796984_457240653?rev=1
    Francie 21.6.2021, blesk+duha
    https://vk.com/photo647796984_457240650?rev=1

    zdroj: https://vk.com/id647796984, Philippe François

    OdpovědětVymazat
  4. Možná to tu již bylo, světoví doktoři VARUJÍ před vagcínami.
    https://rumble.com/viqn29-worldwide-doctors-warn-for-the-vaccines-must-see.html

    Darpa planuje šiření viru pomocí hmyzu, (co vím dělaj na tom už mnoho let). Něco již vypustili. Vitejte v biologické vojně placačky na muchy s sebou. ;)
    https://www.divulgation.fr/actu-politique/la-darpa-prevoit-de-repandre-des-virus-a-laide-dinsectes-des-scientifiques-sonnent-lalarme-au-sujet-de-la-menace/

    zdroj.: https://vk.com/id557465728, Borsk Mickael

    OdpovědětVymazat
  5. Pilotní očkování dětí od 12 let v SK. V universitním špitále L. Pasteura v Košicích provádí mudr Mengele pardon nyní nějaký mudr BEŇA genetické pokusy na dětech. Výkonný ředitel nemocnice mudr. Luboslav Beňa podplácí děti zmrzlinou aby se daly očkovat. Říká dětem, že ta jehla je docela malá. Děti to následně opakují... Primářka Iveta Kostelníková této genové terapii též fandí a říká, že si děti mají chladit místo vpichu a při teplotě pak žrát prášky, takže dvojí chemický zásah do organismu! Otřesné že aj kobyla by na metr vrhla. Druhý odkaz je kopie fotky kdyby to smazali, že by náhodička.

    zdroj: https://t.me/casusbellilive/24850
    foto: https://prnt.sc/16le2ea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No když to rodičové dovolí a nepostaví se tomu zmrdovi,tak bohužel chudáci děti!!

      Vymazat
  6. Představenstvo společnosti Pfizer připouští, že jejich vakcína není určena k ukončení pandemie, ale k jejímu proměnění v endemické onemocnění, takže poptávka po jejich vakcínách bude trvat věčně a oni budou mít příležitost vydělat hromadu peněz za prodej svých vakcín!!!
    https://vk.com/wall621851320_29872

    vypadá že toto video:
    https://odysee.com/@JeanneTraduction:a/VaccinPfizer:a

    OdpovědětVymazat
  7. Podle mojeho cítění, říkám, že křížit lidi s pavoukama nejde a nepovede se.
    Ti, co to chtěli a chtějí zkusit (očko) zamřou.
    Jak říkala Dragan, nečtěte a neposlouchejte ty oficiální kraviny, jsou to jen lži a nedá se to nikde zkontrolovat a přemýšlet o tom, je ztráta energie.
    Jak jsem se rozhodla, chci odejít z tohoto světa jako lidská bytost a ne jako mutant. Spoléhám na Sílu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Terfry
      Pokud se lidstvo bude stavět nad roveň Univerza, je to vždy odsouzeno k zániku, nesplňhuje to přírodní protokol. Každý mutant, LGB, MHD atd je určen k zániku, protože to neodpovídá protokolu Univerza. Musím se někdy tomu smát, zvlášt když otzevřu Novinky a Zprávy, kdy je jasně vidět jak obyvatelstvo masírují podvědomě a mnozí to žerou. Bože, kam jsme to dopracovali, selský rozum je v lamprdonu, tak ať zcepení.

      Vymazat
    2. to Terfry
      Su stejného názoru všechny plány satanských entit ať jsou překaženy. Tak bylo tak jest tak bude.
      Jako svobodná lidská bytost jsem přišel jako svobodná lidská bytost odejdu až bude čas. https://prnt.sc/16m0pkv

      Vymazat
  8. Dr. Anthony Fauci a Národní institut pro alergie a infekční nemoci přenesly obrovské množství veřejných prostředků do neetických experimentů, z nichž jeden zahrnoval implantaci skalpů potratených dětí do myší na Pittsburghské univerzitě.
    https://prnt.sc/16lysno

    zdroj: https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/sick-dr-fauci-gave-61-million-studies-including-one-used-aborted-baby-parts-rats/

    OdpovědětVymazat
  9. Ty ventilátorky dule přijdou shodit jen to blbě hučí https://vk.com/photo647796984_457240704?rev=1

    Kruh v obilí 21.6.2021 v Rodfield Lane, Hampshire.
    https://vk.com/photo647796984_457240699?rev=1

    OdpovědětVymazat
  10. Na spike proteiny stačí stará dobrá godzilla, 6V a caa 2mA. Když je tělo v "nepořádku" odebírá větší proud, jakmile odběr klesne na 0,5mA začíná to být OK. Je dobré o tom něco vědět a dojít třeba k el. napětí 9V, což jest třeba těch 2,5 mA, to je individuální jak kdo jsme v řiti. To je tak pro dnešní dobu, jinak těch šest voltů stačí.

    upramene.cz a zadat godzilla

    Přimulvil bych se za sofistikovanější výrobu a postríbření elektrod a hlavně plusové, ten návod co tam je je pro široké masy, nejsme široké masy, vyrobíme líp... přemýšlíme o věcech

    Že to rozežene krev-krvinky je jasné, jen to prosimvás nedělejte na noc, nebo neusnete. Doslova to nadupe energií.

    rusido


    OdpovědětVymazat
  11. Prezident Slovenskej lekárskej únie špecialistov (SLÚŠ), MUDr. Andrej Janco - vyzýva: "Ak máte manžela, manželku, či iného blízkeho, ktorý zomrel po očkovaní, alebo máte Vy či najbližší tažké komplikácie, ozvite sa na email: ockovanie@odbornakomisia.sk
    spracujeme tento podnet a naši právnici Vás zastúpia v žalobe zdarma. Chceme to zastaviť, kým vymyslia povinnosť...!!"

    https://t.me/casusbellilive/24902
    https://odbornakomisia.sk
    https://akw.sk/covid-19/vedlajsie-ucinky-covid19-vakciny-v-cislach/

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.