pátek 4. června 2021

Zajímavé lety

Dne 3.6.2021 a 4.6.2021 byly zajímavé lety letadla Cessna 404 Titan nad jižní Moravou.

4.6.2021

 Aktuálně mimo téma 1. Zajímavý příspěvek mně byl zaslán a proto jej zde znovu otiskuji.

"Moje kamarádka se zabývá výživou pod mikroskopem. Je odbornicí ve svém oboru a nesmírně mi pomohla! Měla mnoho klientů, kteří dostali injekci Kov a požádala je, aby přišli na bezplatnou analýzu krve! Zděsila se, co pod mikroskopem uviděla!
Na horním obrázku jsou zcela zdravé buňky před injekcí Kokovid. V příštích několika dnech proběhla drastická změna buněk!
Třetí obrázek (bílé tečky) ukazuje cizí nano částice, které se objevují v jejich krvi! Tvé tělo se od nich NIKDY nedokáže detoxikovat a nakonec tyto nano částice půjdou do každé buňky tvého těla !!!
Moje kamarádka nad tím pláče, protože rozumí krvi! Zde je dopad na zdraví jedince po zbytek jeho života !!!

TOHLE EXPERIMENTÁLNÍ OČKOVÁNÍ JE ZLOČIN proti lidskosti !!!
originál z facebook: Cheryl Reeder
Michal Shark,https://t.me/michalsharksvobodnykanal/466?single

 Aktuálně mimo téma 2: stát odsouhlasil dnes, že může být volitelné jméno u žen bez -ová. Další útok na naši státnost, žena která toto použije bez -ová ignoruji, nebudu se bavit s chlapem v sukni.Nejsem Scot.

Jinak je mně vše u zádele, každej má svou svobodnou vůli a já ji nebudu předělávat,  mně jen zbývá smích a to mně osvobozuje. Opravdu je mně  lidské vnímání  některých lidí úplně u házedele

, pokud lidské duše nevnímají co se děje, tak je to ztráta času a energie a tu dávat nikomu dávat "zdarma" nebudu. Nazdar!!!

11 komentářů:

  1. Pár dní zpět jedno z našich dětí sedíce na houpačce bezelstně sdělilo "cítím ve vzduchu ten prášek co na nás sypou z letadel".
    Teď mají 2 z nich knedl v krku, rano potíže mluvit a rýma, teploty. Jiné děti ve školce stejné příznaky.
    Zalil jsem večer černý bez který dnes rozkvetl. Mimo jiné lečby k němu posílám dětičky aby si hrály na včelky. Přiloží nos blízko ke květu a pyl si tak rozmažou po obličeji. Květy ochutnávají za syrova.
    Děda dělá "kozičky", květ obalit v těstíčku a kratce osmažit, dobrou chut.

    OdpovědětVymazat
  2. Nyní ty obrázky krve pod mikroskopem.
    1/ zcela zdravé buňky:
    https://i.postimg.cc/JzKMRJDV/krev-mikroskop-ok.jpg

    2/ a poškozené buňky očkováním kokovid:
    https://i.postimg.cc/dVnkghJD/krev-mikroskop-nok.jpg
    https://i.postimg.cc/PrR0y4wq/krev-mikroskop-nok2.jpg
    https://i.postimg.cc/Znkx0WB4/krev-mikroskop-nok3.jpg

    OdpovědětVymazat
  3. Špejle a jejich obsah https://newtube.app/user/yandex/dDA4Eoy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mozna by bylo dobry se konecne dozvedet pravdu o tom co je to rakovina,ruku v ruce s tim jde z ceho se sklada nase telo a jak to vsechno funguje a zaroven se zajimat o to co se deje nasledne fyzicky s telem,jedno jakym,hmyzim,zvirecim,nebo lidskym po smrti.Mozna jste videli zabery hmyzu co uhyne "prirozene" a co se s nim pak deje,roste z nej houba(plisen),je zajimavy ze vedci tvrdej,ze z cloveka ne,kazdej tvor ma nejakou houbu,jen my ne a tim se dostavame zpet k rakovine,my houbu nemame a rakovina je pritom plisen,i se tak typicky chova a tak vypada.Nejdriv je ale potreba se o tech vecech poucit a na zaklade toho si k tomu dojit kazdej sam.Proto jsem s tak zvanejma "karcinogenama' opatrnej,za ty jde prohlasit kdeco a prakticky nejde zkontrolovat ono tvrzeni.Vsichni a vsechno jsme plny plisni,i vzduch a voda,jsou totiz prirozeny,soucasti vseho,ale je na kazdym organismu v jakym je stavu a jak je dokaze drzet na uzde a povolovat ty prospesny,brzdit ty skodlivy,rika se tomu imunita. Je tedy pravdou z myho pohledu,ze GP se snazi nasi imunitu rozvracet jak se da.Je na kazdym jednom jak moc se o svy zdravi a imunbitu zajima a jak se dokaze,nebo nedokaze vedome branit.Proto ocekavam na spejlich ne karcinofeny,ale cokoliv co jakkoliv podrazi nasi imunitu,prijde mi to vycuranejsi a zaludnejsi,min prokazatelny.Dokazany je ze ten kdo ma imunitu v poradku,je neprustrelnej,i kdyz samozrejme muze cejtit onen boj v tele,kdyz se potka s nejakym svinstvem,ale vyhraje ho,kdo je "nacatej",u toho uz je to slozitejsi.Z toho plyne pro me pouceni,abych se nestaral o nemoci,ale o imunitu,coz obnasi hlavne vedet co jim,jak se hejbu a jak se "cistim",tedy udrzuju, a vedet cemu se v kazdym pripade vyhejbam..............proud

      Vymazat
  4. Nanit,neboli nanorobot v krevním řečisti.Takto lze člověka dálkově ovládat a poručit jeho tělu cokoliv,co si sioglobalista přeje. https://prnt.sc/1462402

    OdpovědětVymazat
  5. https://celostnivzdelavani.cz/studie-potvrzuje-genocidu-pomoci-testu-pcr-a-masek-ffp2-s-pouzitim-hydrogelu-darpa

    OdpovědětVymazat
  6. Banda di musica https://newtube.app/user/yandex/FyYOVBD

    OdpovědětVymazat
  7. Jako by to vypadlo z toho kanadského serialu https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/681388/muzi-57-z-bruntalska-pri-grilovani-chytlo-obleceni-utrpel-popaleniny-na-80-tela.html

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím rodinku + autora blogu + spřízněné Duše.
    Nojo 5.6.2021 byly dle Taťány M. dost těžký aspekty které se nám většině v Rodince vyhnuly. Zato jsme se dost nasmáli, dík. Naštěstí má každej svobodnou vůli
    a nelze ji předělávat, zbývá nám smích, ano su smějící se bestie a ono ostatní okolí ať si políbí! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Na dvorku se k večeru objevuje hejno komárů kryjou se v "zavřeným" rohu kam se pták dostane v letu jen obtížně. Je tam rýna.
    Šel jsem za vlašťověnkama a prosil, aby nás zbavily příteže. Aby proletěly tak, že naberou to komáří hejno odspodu a zaroveň dát pozor na sebe, je tam ta rýna.
    Po hodině se náhodně otočím na dvur a jen hledím jak ten malý ptáček mistrně vybírá onen rožek a rozpráší celý hejno komárů! Ještě se přitom nají.
    Konstatuji, ptáci jsou asi chytřejší než nějací lidé, výborně lidem rozumí a SPOLUPRACUJÍ. Příroda je KRÁSNÁ. Díky Sílo!!!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.