úterý 27. dubna 2021

Vesmír je vědomý!

 

Vesmír je vědomý!


 

V kosmickém vědomí nejsou žádné nedostatky.

Vše, co existuje, je didaktika pro zlepšení individuálního svědomí podle okruhu učení kosmického vědomí.

Matice vězení neexistuje.

Nejsme ve vězení, ale ve škole.

Existuje EGO nebo nedokonalost, která v tomto vědomém vesmíru stále dělá chyby a je třeba ji vyrovnat zákonem přitažlivosti v kombinaci se zákonem návratu.

Když se člověk probudí do reality vědomého Vesmíru, přestane upředňostovat ego, protože chápe, že jediným skutečným zlem je jeho vlastní nevědomost, omezující jeho duchovní vývoj ve vědomém Vesmíru.

Když se člověk probudí do reality vědomého Vesmíru, přestane obviňovat vše kolem sebe za své neúspěchy a bolesti, protože si uvědomil, že příčina zla a příčina dobra jsou v něm, a že pokud je zlo venku, je to čistě odraz zla, které v sobě stále skrývá, a z nevědomosti jej dosud nedokázal rozeznat od dobra, které je také v ní.

Čím je svědomí nezralější a sebestřednější, tím více má tendenci poukazovat na chybu navenek, protože je stále slepá vůči svému stavu nevědomosti, díky kterému je nedokonalá, plná chyb a nesprávných akcí, aby přilákala omezující a bolestivé situace ve světě.

Sebepoznání je začátkem skutečné svobody.

Pokud existuje Matice, je to ego každého z nich, jehož pravidlem je neznalost věcí, a nikoli probuzená vize, a ve stínu vytváří toto ego všechny možné teorie k úniku ze sebe a ze samotné viny.

Raději zničí všechny koncepty kosmické reality, než by předpokládalo své chyby.
A tak následuje lidstvo v jeho moderním šílenství a chce diktovat pravidla Univerzu…

Protože Univerzum ví všechno a všechno vidí, dokonce i naše politováníhodné tvrzení, že chceme vědět víc než Ono.

Sebepoznání nás osvobozuje od nás samých, když se vědomí spojené s Univerzem stane naším průvodcem, již nebude naše ego plné mrtvých teorií a vytvořeno ve slepotě nejhlubší nevědomosti.

Pokud existuje Matrix, uvězňující moderního člověka, pak je to osobní lež, kterou si každý vymyslí, aby žil a utekl před nepohodlnou pravdou o sobě ...

Síla je jediná spojující linka s Univerzem a možný jediný způsob správného tvoření. http://energieupramene.blogspot.com/2012/05/jak-se-napojit-na-silu.html

 

 

 

6 komentářů:

  1. Dnes na Náměstí Míru byli desítky lidí na lavičkách a snažili se ohřát na Slunci v neutuchajícím větru severním. NIKDO neměl roušku. Napočítal jsem mezi stovkou lidí asi pět s rouškou na hubě. V pultových prodejnách,kde jsem byl,tak BEZ ROUŠKY.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajimavej clanek,ale zatim mu jeste uplne moc nerozumim,nehlede na to ze mi neprijde uplne ok.Napriklad ona veta "Nejsme ve vězení, ale ve škole." Muj vyklad je ze ano,nejsme ve vezeni,ale ne,nejsme ani ve skole.Porad si stojim za tim,ze Universum je a jsou mu dany nejaky obecny pravidla(zakony,chcete-li),ale za ucelem zachovani sebe sama.Clovek je tak malej,stejne jako jiny mozny inteligence v nem obsazeny,ze pro nej ma temer nulovej vyznam,netvarme se proto,jako by se vsechno tocilo jen kolem nas,protoze to je jen pouhy blamovani se,tedy z hlediska Universa.Kolem nas se tocime jen my sami. A "zaplatpanbu" za onen temer nulovej vyznam,s tim co vyvadime vsemu okolo nas,jinak bysme nejspis uz nebyli.Porad si trvam na tom,ze jsme byli stvoreni ve SVOBODE a ona svoboda z hlediska Universa je ohranicena jenom jeho pravidlama a nicim jinym! Chces tedy pojmout Universum jako skolu?Dobra,tvoje vec,ale uz nikoho jinyho.Jako vezeni?Taky dobra,ale je to jako se skolou.Universum ti muze bejt cimkoliv za predpokladu dodrzeni jeho pravidel.Dokonce i Sila ti pomuze bejt cimkoliv,veznem,zakem,ucitelem,stastnym,nestastnym,je to jen na tobe,protoze mas svobodu.Problem ovsem je s lidskym vykladem svobody a postojem k ni,ten uz s Universem pramalo souvisi,bohuzel,spis mu skodi,a casto i lidem samejm.Je to dano tim,ze malokdo si dokaze svobodu vylozit spravne,natoz ji i spravne aplikovat do praxe.Kdekdo si ji ohyba jak se mu to zrovna hodi,nez by ohnul sam sebe v zajmu ostatnich a ostatniho a jejiho zachovani z cehoz pak plyne ono ostatni,protoze,samozrejme ono pravidlo akce a reakce. Pro me osobne,protoze pisu vzdycky jen ze sebe a za sebe je jakykoliv lidsky ohaneni se Universem vlastne jeho urazkou do ty doby,dokud se clovek nestane Clovekem,o ovcanech ani nemluve............proud

    PS.: Proto mam asi sem tam "divny" nazory,protoze se snazim o nazory "nelidsky",tj. mnohem sirsi nadhled.Ale ze jsem clovek,asi to uplne nedokazu prestoze se snazim.

    OdpovědětVymazat
  3. S tim souvisi i "vedomost" onoho vesmiru,nyslim si ze vedomi mu zajistuje to co v nem existuje,ovsem az tak daleko nevidim,ani nemuzu.A protoze nevim ceho je soucasti vesmir,ani Universum obsahujici zrejme nekonecne mnoho vesmiru,pak je pro me tezky soudit,jelikoz vlastne kdyz nevim kam patri presne Universum se svejma vesmirama,pak uz vubec nemuzu vedet kam patrim ja,ceho jsem vlastne soucasti a cim v konecnym dusledku jsem,jakej je ze me z hlediska Universa uzitek,nebo jaka je ze me skoda.Problem je ze jeste nejsme tak daleko abysme vedeli ceho jsme vlastne soucasti,natoz jak velkou,nebo dulezitou.Priklady.Jsme v Universu jediny a hodne dulezity? Asi tezko pri pohledu na to co dokazeme delat vlastni planete a zivotu na ni.Pak tedy muzeme bejt naopak hodne malicky,dokonce az tak ze je nase planeta vlastne pouhou bunkou,jak neni jen jeji nejakou casti a my se nachazime v krevnim obehu,recisti,tak malinkaty,ze pro nas ani ona kapalina,krev,neni kapalinou,kolik je mista mezi atomy,ve kterym zijeme.A tak by se dalo pokracovat a vymejslet x ruznejch teorii co a kde vlastne jsme........proud

    PS.: Ovsem je pro nas priznacny ze jeste nevime skoro nic o sobe a svoji planete,ale snazime se dozvedet cokoliv o tom co je od nas maximalne daleko a stejne to nemuzeme(nastesti) nijak ovlivnit.

    OdpovědětVymazat
  4. Sila nam nejlip dokazuje a ukazuje cim je Universum,slouzi tomu kdo,nebo co(?) to s ni umi,nebo si ji uvedomuje,nehlede na lidsky uhly pohledu dobra,nebo zla..........proud

    PS.: Nevim jak je to s jejim "neuvedomelim" pouzivanim, mozna jsem jen nedaval pozor.......

    OdpovědětVymazat
  5. "V kosmickém vědomí nejsou žádné nedostatky."
    To jen lidské ego, chtění jednotlivce si někdy vykládá místní realitu podle "svého" snažíce se naplnit svá přání či požadavky. Ne vždy je to možné, ale vždy je možné si počkat a naskočit na správnou životní dráhu odpovídající vnitřnímu stavu jednotlivce.
    Platí totiž, člověče změň sám sebe a tím "změníš svět".
    Možná je něco podobného napsáno na Delfské bráně.
    Díky za článek.

    OdpovědětVymazat
  6. RTG snímek lidí, kteří stále nevidí co se kolem nich děje. Došlo mejlem zdravice a díky do Pc.
    https://ctrlv.cz/4ec4

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.