sobota 3. dubna 2021

Věda potvrzuje Univerzum (Boha) jako inteligenci



Vědci zjistili, že žijeme v jakémsi „inteligentním Vesmíru“. Fyzici určili, že základní stávající fyzikální zákony a parametry našeho vesmíru byly vyladěny tak, aby náš vesmír mohl mít život. 

I malé změny v hodnotách mnoha nezávislých faktorů, jako je síla gravitační a elektromagnetická přitažlivost, množství elementárních částic a počáteční umístění hmoty a energie ve vesmíru, by život znemožnily.

Není překvapením, že mnoho fyziků dospělo k závěru, že toto neuvěřitelné jemné doladění pro život naznačuje záměrné vesmírné jemné doladění:

„Informovaný výklad údajů naznačuje, že nějaká superinteligence odvedla dobrou práci, aby umožnila život.“

Objevy v molekulární biologii navíc zdůraznily přítomnost digitálního kódu v srdci života, což naznačuje práci velkého Tvůrce. 

Chemické složky DNA fungují jako písmena psaného jazyka nebo číselné symboly v počítačovém kódu.

Fungující počítačový kód závisí na přesné posloupnosti jedniček a nul. Podobně schopnost molekuly DNA řídit shromáždění esenciálních proteinových molekul v buňkách závisí na konkrétním uspořádání chemických složek zvaných „báze“ podél páteře její dvojité šroubovité struktury. 

„Strojový kód genů je tedy nadpřirozeně podobný počítači.“ a „DNA je jako počítačový program, ale mnohem, mnohem pokročilejší než jakýkoli software, který jsme kdy vytvořili.“

Žádná teorie nepřímé chemické evoluce nevysvětlila původ informací v DNA (nebo RNA) potřebných k vytvoření první živé buňky z jednodušších neživých chemikálií. Naopak, naše jednotná a opakovaná zkušenost - základ veškerého vědeckého uvažování - ukazuje, že systémy s funkčními nebo digitálními informacemi z rozumných důvodů vždy vznikají.

Ze zkušenosti víme, že software vytvářejí programátoři. Zpravidla víme, že informace - zapsané v hieroglyfech, zaznamenané v knize nebo zakódované do rádiových signálů - vždy pocházejí z inteligentního zdroje.

Objev informace - a komplexní systém pro přenos a zpracování informací - v každé živé buňce tedy poskytuje silný důkaz, že mysl hrála roli při vzniku života - „informace obvykle vychází z vědomé činnosti“.

Myšlenka, že Univerzum (Bůh) stvořil vesmír, je dnes úctyhodnější hypotézou, než kdy byla za posledních 100 let, uzavírají vědci.

Související článek, kde jsme tyto informace zveřejnili již v roce 2012 : http://energieupramene.blogspot.com/2012/04/neuronove-site-vesmiru.html

 

15 komentářů:

  1. Kdyby nebyli jak "psi cumak" a pripustili intuici,vedeli by to uz davno :-).Jen mi nevoni vyraz "buh",stvoritel,to uz je jiny kafe.........proud

    OdpovědětVymazat
  2. Společnost Pfizer zmrzačila svými nelegálními pokusy děti v Africe. Bez vědomí rodičů na nich prováděli pokusy s neprozkoumanými léky. Společnost byla odsouzena k nejvyšší pokutě v historii. Facebook mě toto video smazal a označil ho za šíření nenávisti. Informace o tom, že se firma Pfizer zachovala jako nacisti a výpovědi svědků proti odsouzené společnosti. Je jasné kdo řídí facebook a další společnosti a nechce, aby se tyto informace dostali k lidem.

    https://rumble.com/vchfav-farmaceutick-spolenost-pfizer-a-jej-pokusy-v-africe.html

    Michal Shark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Text jsem neopravoval, má být: "...informace se dostaly k lidem."

      Vymazat
  3. Dobrý večer přeji,

    máte prosím k dispozici i zdroj? Či jména vědců? Rád bych si tom přečetl více..

    díky, honza p.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to honza p.
      Pokud Vám nestačí moje maličkost, tak máte smůlu.

      Vymazat
    2. Kdo hleda,najde,v tom je internet exelentni........a kdyz hledam,pak stejne overuju i onen "zdroj",ten vlastne vzdycky a obzvlast,protoze zdrojem casto bejva pres nekoho prave GP,nejlepsi overeni je obratit se k intuici,paklize se to s ni clovek nauci,ostatne mam silny podezreni,skoro jistotu,ze uzce souvisi se "Silou"...........proud

      Vymazat
  4. @Iv: Nechci tím pochybovat o Vás pane Iv. Za Vaše články a komentáře jsem moc rád, jen jsem si o tom chtěl přečíst něco víc. Zvláště opíráte-li se o vědce. Výzkumy tohoto typu mě zajímají a zkrátka jsem jen chtěl vědět, které skupiny vědců se vydávají tímto (dle mého správným) směrem.

    @Proud: rád si nechám poradit jak správně hledat. S intuicí se učím pracovat, ale zjevně je přede mnou ještě dlouhá cesta...

    honza p.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to honza
      Nemyslel jsem to špatně, OK. Připomnělo mně to jen reakce některých lidí "Jak to víš?" No prostě to vím ze studia a praxe, ale to na ně neplatí, jen co řeknou v TV atd.

      Vymazat
    2. Intuice je "bomba",staci si ji jen pripomenout a uvedomit,mame ji vsichni a bejvala vlastne uplne samozrejma,jen se na ni jaksi "rizene" zapomelo,kdyz si ji ozivis bude celkem dost tezky te nejak oblbovat,protoze intuice nehada,nedokazuje,nediskutuje,nepochybuje,ona vi,jen se umet zeptat a umet rozeznat a "chytit" odpoved.............proud

      PS.: Za me bych ji venoval misto v ucebnich osnovach.Je dobre ze se zajimas.Vic takovejch.

      Vymazat
  5. Zajímavý článek pane autore a vlastně se jedná o vývoj ke kterému podle mě "muselo dojít, tedy pokud se tato skupina vědců nechtěla UPLNĚ znemožnit. Aspoň jsem jim to probuzení ve skrytu duše tajně přál.
    Už tehdá na SŠ jsem je podezříval, že takto schválně myslí "za prachy" co jim někdo sype a pociťoval jsem k nim jistou fyzikální veličinu, ODPOR.
    Když do nás na střední cpali jejich postuláty axiomy apod. byl jsem na vážkách zda se přinutit věřit "něčemu co není", přitom vědec na to tak spoléhá, dle jeho slov: "jinak bychom se nikam nedostali".
    Závěrem, pokud se posunují i tito vědci, mohli by zkusit posun i všichni jiní lidé.
    Sílo provázej a chraň autora i ty hodné z Rodinky Energie u Pramene.

    OdpovědětVymazat
  6. téma zdraví
    https://micheldogna.fr/le-feralen-oxygenant-puissant-et-grand-antiviral/

    FERALEN: výkonný oxygenátor a skvělý antivirový prostředek
    V 80. letech tři španělští biologové z madridské univerzity, kteří se zabývají virovými infekcemi, prokázali vlastnosti určitých organických peroxidáz, včetně známé katalázy , obsažené v této nikdy nepřekřížené paletě orientální ředkvičky.
    Čínská rustikální ředkev se tradičně používá k posílení imunitního systému a četné studie potvrzují její účinnost u všech typů infekčních lézí, a to již více než 40 let. Ve skutečnosti biochemickým procesem udržuje kataláza stabilizovaný kyslík v tkáních, což je zvláště zajímavé v oboru ve stavu hypoxie kvůli nadměrné parazitní virové zátěži.

    Závěr: Jezme naše ředkvičky z vlastní zahrádky, známe i duvod.
    (Feralen vyjde bez dopravy 90tablet=1800 Kč, no neberto)

    OdpovědětVymazat
  7. PCR Testy vs Člověk (Darpa)
    Finální záměr Darpy je prý řídit zbraně pouhou myšlenkou. Násilné propojení člověka a stroje. Jde o satanismus.

    Na koncu PCR špejle často bývají různé nano-věcičky, které umí propojit lidský mozek se sítí 4G,5G, Wifi, mobilem apod. Tyto věci zde na Zemi zkoušejí 2 roky nacpat lidem až do mozku!
    Cca před 2 roky jsem varoval lidi, ať se před pcr testy chrání jak umí, pokud nechtějí mít propojen vlastní nos(mozek) např. s mobilním telefonem. A je to tu, stejně začíná hovořit nám známý Dr. Buttar.

    Aneb, ... jak naprogramovat mozek na příkaz!
    Dr. Buttar:
    To je velmi znepokojivá informace vzhledem k počtu lidí a dětí, kteří podstoupili jeden nebo více PCR testy. Je totiž možné, že již mají v mozku implantát, který lze kdykoli aktivovat a naprogramovat pomocí WIFI, mobilního telefonu, 4G nebo 5G.

    https://micheldogna.fr/des-tests-pcr-qui-contiennent-de-largent-nano/

    "RNA ve skutečnosti vezme kousek vaší DNA, nahradí ji syntetickým kouskem a mohou to dělat kdekoli v celém vašem mechanismu DNA. Takže kdo ví, co ve vás změní. Ale také vás to dělá PATENTOVATELNÝM, mohou vás vlastnit. A řeknu vám, očkování již zahájili, již je zahájili už dávno, protože je to ten PCR TEST který vás očkuje."

    OdpovědětVymazat
  8. PCR testy, Dr Buttar, francouzsky

    https://textup.fr/534460dS

    OdpovědětVymazat
  9. Vono TO je asi naopak. http://prntscr.com/114yayy

    OdpovědětVymazat
  10. Srovnání Švýcarsko vs Česká republika aneb, není tu něco špatně?
    http://prntscr.com/114yh6s

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.