pátek 9. dubna 2021

Dnešní politika USA

 

Dnešní politika USA

 USA melou z posledního a západní Evropa se hospodářsky i sociálně rozkládá. I u nás je vidět nervozita Systémových podpindosníků. Náš prostor patří do Vysegradské čtyřky jako stabilní budoucí území s hodnotami lidskosti a zachování naší státnosti a historických hodnot. Dnes je nutné si tuto dobu velmi dobře zapamatovat, včetně politiků, kteří neberou ohledy na zájmy státu.

Spojené státy nezapojují Ukrajinu pouze do války na Donbasu. Washington má tři dobré důvody.

Prudká eskalace konfliktu na Donbassu není nějaká náhoda. Za tím jsou velmi konkrétní lidé, kteří mají jasné cíle.

V komentáři k situaci v Doněcké a Luganské republice politický expert Vladimir Dzharalla uvedl, že USA, zapojující kyjevské úřady do nové epizody nepřátelských akcí v LPNR, chtějí zabít tři muchy jednou ranou.

Podle experta je hlavním cílem Washingtonu zastavit ruský projekt Nord Stream 2 všemi možnými prostředky a situace na Donbassu je pro tyto účely dobrá.

Pokud, jak Kozak slíbil, Rusko bude bránit obyvatele republik , bude to přinejmenším důvod, aby Američané byli pobouřeni implementací SP-2.

Maximálně - použijte jej k narušení projektu, což je velmi nepravděpodobné.

Projekt je téměř dokončen, a pokud se ho USA nepodařilo zastavit na začátku, bude velmi obtížné jej zastavit ve finále. Ale určitě to zkusí. To je první důvod.

Zadruhé, USA chtějí trochu odvrátit americkou společnost od vnitřních sporů a zaměřit se na vnější konflikty.

To platí zejména ve světle perel typu „Harris - President“ vydávaných Bidenem a jeho pravidelných „pádů“ na žebříčku, o nichž hovoří celý svět.

Za třetí, eskalace konfliktu na Donbasu pomůže zmobilizovat Evropu a obnovit tam vybledlý americký vliv.

Evropa sama není na takové šoky připravena. Nejprve po její straně budou probíhat vojenské operace, což je nebezpečné. Zadruhé, scénář vývoje událostí může být příliš nepředvídatelný.

A co je nejzajímavější: Zelensky jednoho dne zavolal Bidena do telefonu a ten neřekl ani slovo o příměří na Donbassu.

A tam, mimochodem, došlo k tragédii: malý chlapec zemřel kvůli bombě spadlé z dronu . Kyjev svou zvířecí povahou jako obvykle přesunul odpovědnost za smrt dítěte na Rusko, což samo o sobě zní velmi nechutně a nesmírně absurdně.

Zdroj: https://rusvesna.su/news/1617907218

 A něco navíc! Že by Ivermektin  parazitům v těle vadil?

10 komentářů:

  1. Reptiloid v rukáve Bideta
    https://www.youtube.com/watch?v=YN-YE2MoAh8&ab_channel=PashaDiachkov

    OdpovědětVymazat
  2. Vim ze neznalejma budu odsouzenej,ale jako zastance a hledac pravd musim tuhle napsat,kdyz jsem ji sam prozil.Puvodne jde o reakci na komentar jedny amerikofilky:
    "Kdybys byla v Americe,zila tam a pracovala,takovou kravinu bys nezplodila:-)).Je obrovskej rozdil mezi zivotem v Americe a jeji svinskou zahranicni politikou! Proti Americe,a nepise se mi to lehko, si tady zijeme my asi tak sto let za opicema,bohuzel:-(.Je dobry si veci nejdriv pozjistovat a pak vynaset domnenky.Proti nim mame za vic prace min penez,zijeme mnohem draz a zadnou svobodu,tedy ani cas k osobnimu i dusevnimu rozvoji o kterej jde predevsim! Takova je bohuzel pravda kterou jsem tam sam prozil. Ze si Amerika skutecne zije a nejen "preziva jako my" je ale na druhou stranu bohuzel vykoupeny pravdepodobne bidou okolniho sveta,vcetne zapadniho. Coz ale nemeni nic na skutecnosti o tom jak si tam zije obycejnej clovek. Rad bych abysme se vsichni meli tak jako se maji tam,ale bez valek a vydirani,bez GP. Je to mozny,ale az se teprv staneme z ovcanu obcanama,coz mi bohuzel pripada pri pohledu na covidovy ovce poslouchajici na slovo nehorazny blbiny svy vlady co je zene do nestesti,nemozny!!!"...... K tomu dodam jen,ze si myslim,ze je mozny aby celej svet zil minimalne tak dobre,jako ve vnitrni Americe,ale ne za cenu bidy a utrpeni kohokoliv jinyho,prave Amerika "silou nechtenyho" ukazuje,ze je to mozny a realny,jenze ona jde cestou nejmensiho odporu a vlastniho pohodli na ukor zivota zbytku sveta,coz je neomluvitelny! Napsal jsem to proto,ze mnozi osocujou obycejny lidi odtamtud aniz by jen tusili jakej tam maji zivot,ten jejich,co je jinak stejnej jako ten nas ve vztahu k vlade a tomu co tropi,stejne jako my tady nejsou schopni to zmenit,jen s tim,ze oproti nam ani nemaji az takovou potrebu, s tim zivotem a moznostma ktery tam maji.Stavime se proti nim aniz si uvedomujeme ze se tak stavime sami proti sobe protoze jsme se vsema a se vsim vzajemne propojeny na cely planete, i s ni,pritom vsechno zacina u kazdyho jednoho z nas osobne a pak se to siri dal at jsme kdo jsme a zijeme kdekoliv na Zemi,ale naucili jsme se ukazovat jen na ty ostatni,sami sebe vynechavajic,"muzikanti"............proud

    OdpovědětVymazat
  3. Rozumim tomu ze je slozitejsi to pochopit,ale za tech 12 let tam jsem potkal hodne nasich mladejch lidi co tam prilitli si puvodne jenom vydelat,ale zustali tam,nedivim se jim,kdyz jsem po par mesicich videl jejich zmenu v chovani a svetlo v puvodne vyhaslejch ocich,je to znat i na pracovni moralce,kdyz clovek vi co ho za praci ceka,co vsechno muze. A to prave i po dusevni strance ktery se pak s jinym zazemim muze plne venovat.Pak uz to totiz skutecne zalezi jen na nem,jestli bude jenom materialistou,nebo jestli se vyda dal. A nejde jen o Cechy,poznal jsem i dost "Amiku" a videl jejich zmeny po par rozhovorech a nekdy i vejletech se mnou,kdyz poznali i jinej zpusob zivota a mysleni.Doufam ze v tom budou pokracovat a davat to dal i kdyz uz jsem peknejch par let doma.Maji tu silu zmenit Ameriku,jako ji mame my,zmenit Evropu,jen vychozi (zivotni)podminky k tomu maji mnohem lepsi(bohuzel na ukor zbytku sveta,jak jsem uz psal).............proud

    OdpovědětVymazat
  4. Napadla me jeste jedna vec.Vsichni jsme videli,nebo si umime predstavit dest,kapky vody dopadajici na strechu domu a stekajici do okapu.Voda je fenomen a ukazuje nam jak zit.Kapky dopadaji na strechu,nehadaji se ktera je driv v okapu,samozrejme ze ty spadly bliz,jsou v nem driv,ale naopak se slejvaji,jedna dlazdi cestu tem dalsim na spolecny ceste,nevim jak pro koho,pro me je to hodne poucny.Taky mi to ukazuje ty rozdily mezi mnohejma lidma,jak si misto dlazdeni cesty na rozdil od vody naopak hazou klacky pod nohy.Je to strucne napsany,urcite by to slo rozvist i s prikladama,ale pak by z toho byla nejspis poradne silna kniha,nicmene i od zdanlive obycejny vody se toho da hodne naucit:-)......proud

    OdpovědětVymazat
  5. Existuje takový vtip. Čínská firma odmítla českou zakázku s tím,že termín 14dní na výstavbu 100km dálnic je moc dlouhý...Evropa je zastaralá.Citát Vojtěcha Jasného. Není divu,že USA poskytují velkou možnost invence,kterou Jewropa nikdy neposkytne. A Češi,mistři světa v improvizaci tam musí mít jasné uspěchy. Namátkou,Čechovi praskne klínový řemen v autě a on řekne manželce,at si sundá jednu punčochu a použije jí místo klínového řemene.A dojede...Česká byrokracie ovšem překračuje všechny myslitelné meze,které nemají obdoby.Stavební povolení,výkup pozemku,výběrové řízení...To je zažraná tradice C.K. byrokracie,se kterou se ani Masaryk nedokázal vypořádat. Otrávení nadaní lidé pak odchází JINAM,není divu. https://newtube.app/user/yandex/35LJlvB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejspis jsem v tomhle zaostalej,ale na tom moste nevidim nic pamatecniho,spis vidim jakysi "pamatkovy prebubrely ego",kdyby se radeji venovali skutecnejm pamatkam! Ale to by neco stalo,oni radsi jen hru na panbicka a majitele platte nase vejmysly! Je to podobny jako s barakama v pohranici po nemcich,copak je na nich tak "pamatecniho"? Snad vzpominky na jejich nekdejsi zradu?..........proud

      Vymazat
  6. to korendor
    Ano, jsme národ velmi variabilní, připomělo mně to u Trabanta kdysi, že jsem se vrhl na ženskou a použil punčocháce jako řemen k dynamu a dojel jsem v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  7. K tomu ivermektinu,tam spis vadi to ze skutecne leci,to umi i aspirin,ale nenazranci potrebujou lidi nemocny na drahejch lecich co nelecej a stahovat je z kuze............proud

    OdpovědětVymazat
  8. Otočí Golfský proud směr, co myslíte? Golfský je na nejnižší úrovni od 16.století.
    https://fr.sott.net/article/36920-Les-malheurs-du-Gulf-Stream

    A zde se protrhl další ledovec trhlina delší než ňu jork, Antarktida (Sott březen)
    http://prntscr.com/11951jl

    OdpovědětVymazat
  9. Synové nebeské říše mají problémek. Nějak jim prší kolem provincie Sečuan a milé řeky se hrnou na přehrady a postupně to nevypadá dost lichotivě na Tři soutěsky.Vodní virus bude hospodařit karmicky na revanž,že ve Wuchanu jim nebudou stačit prdelačky.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.