čtvrtek 11. března 2021

Rusové hrozí spasením všech

 

Rusové hrozí spasením všech

 Kovid se stal jen zbraní západu a jeho obyvatelé poslušně panáčkují a skáčou (jak na Ukrajině), přece strana a vláda má pravdu. Dnes odhalili v Německu korupční aféru s rouškami za hodně EUR, kde zdraví je jim ukradené, hlavně že lidi si ty hadry musí kupovat a dali jsme to i do zákona, něco mně lechtá a říká Hamáček, Blatný,Prymula,Moravec,pražská kavárna atd. Asi špatně vyciťuji……

Rusové hrozí spasením, zase rána od nich jak v Sýrii.

Rusko nikdy předtím nepředstavovalo pro lidstvo takovou hrozbu jako nyní.

Dříve jsme v představách západního světa  právě vtrhli do jeho země v tancích, vystřelili na strop AK-47, vypili všechen koňak, spálili jeho nábytek s ohnutými nohami na náměstí a hráli Beethovena na knoflíkové rozladěné harmonice.

Uplynul nějaký čas a situace se tragicky změnila. Ne, ruská hrozba nezmizela. Právě jsme se změnili, Západ se změnil a ruská hrozba se změnila k nepoznání.

Přečtěte si titulky západního tisku.

„Vakcína proti populismu: proč se předseda vlády Slovenska stal zastáncem ruského„ Sputniku V “( „ Evropeyska Pravda “ , Ukrajina):

„Slovenský případ ukazuje, jak se ruská vakcína stává zbraní, která evropským populistickým politikům umožňuje torpédovat politickou stabilitu jejich zemí.“

"Česká republika je ve středu studené války." Západ nechce pustit ruské a čínské vakcíny na trh EU bez společných pravidel “( Lidovky , Česká republika).

„Bývalý velvyslanec Finska v Moskvě: cílem ruského návrhu je vytvořit rozkol v zemích EU pomocí Finska“ ( MTV , Finsko).

"Hannu Himanen nazývá tento krok Ruska" víceúčelovou raketou ". Zdůrazňuje, že Rusko nenabídlo Finsku vakcínu, ale pouze technologie pro výrobu vakcíny. "Rusko to nedělá z laskavosti své duše." Toto gesto je směsicí politických a komerčních motivů, “říká Himanen.“

„Vědecký přístup pro každého!“: Spojenec Macron vyzval země EU, aby ruskou vakcínu nepoužívaly “( Daily Express , Velká Británie).

Jak vidíte, doby, kdy Rusko vlastně ohrožovalo svět armádou, tanky, střelami a strašlivou smrtí, jsou pryč. Nyní Rusko ohrožuje Evropu a Ameriku virologickými vědci a zdravým životem.

Dříve Rusko ohrožovalo Západ levnou energií. Nejen plyn, ale i jaderné technologie (nedej Bože, aby RF dostavěla Dukovany, to by byl průjem). A stejně hrozba ruských plynovodů nedovolí mnoha lidem spát.

Rusko tedy ohrožuje svět jadernými elektrárnami, vakcínami, plynem a médii. To znamená ne chudobou, cenzurou a smrtí, ale bohatstvím, pokrokem, svobodou projevu a života.

Jedním slovem, nehrozí barbarstvím, ale civilizací- Slovanskou civilizací. A co oponenti? Apelují na druh „solidarity“ - evropskou nebo západní, to je u zádele. A z pohledu této „solidarity“ je nákup ruské vakcíny zrada, zvláště u Sorošovi chobotnice. Zatímco západních vakcín je zjevně nedostatek, logistice brání potíže se skladováním a USA obecně odmítly sdílet vakcínu s kýmkoli, dokud nebude očkování dokončeno (jen ať si národ zdegenerují).

Karanténní opatření v přijatém zákoně navrhují, zároveň se nejen oslabují, ale naopak se stále zintenzivňují. Třetí vlna zasáhla Evropu tvrději než druhá. Koronavirus ničí evropské hospodářství a populaci. Lidi - jejich naděje, plány, práce. Jejich životy a zdraví. A tak dodržujte a skákejte jak vláda nesmyslně nařizuje, udávejte, pište ouředníkům, vždyť oni to myslí s vámi dobře.

Za těchto podmínek jsou dohody s Ruskem darem od Boha. Záchrana. Ale falešná solidarita nedává nic. V cestě stojí ta falešná solidarita.

Solidarita přeci vyžaduje odmítnutí spásy, Boží dar, životy lidí a jejich zdraví. Solidarita je vyšší než tato hodnota, o které nám bylo řečeno, že to je - respekt k lidskému životu - to je základ západní civilizace. Ukázalo se to jakousi ošklivou solidaritou – obchodem se smrtí.

Úředníci se bojí, že by mohli být potrestáni za to, že nejsou dostatečně protiruští. Je to důležitější než životy spoluobčanů, důležitější než ekonomika. Politici, kteří si koupili čínské a ruské vakcíny, jsou kritizováni a obviňováni ze zničení „solidarity“. Zrada. Nakonec se odvážili dát přednost životům občanů svých zemí před evropskou jednotou, tak vy rouškaři, skákejte!

.. Chcete-li získat nejextrémnější odpověď na otázku „Kdo jste?“ - musíte si položit tuto otázku v konečné podobě. „Za co můžeš zabít a za co umřít?“

Ukázalo se tedy, že evropská „elita“ je připravena zabíjet a umírat nikoli pro „slzu dítěte“, ani pro právo „vyjádřit názor“, a nikoli pro lidské životy. Jsou připraveni obětovat své občany kvůli konfrontaci s Ruskem. Ukázalo se, že to je přesně střed jejich identity.

To vše se již stalo. Evropa již přijímala spásu z ruských rukou, kterým se tehdy říkalo sovět. Už přišla na to, jak se stalo, že Rusové vyhráli to, co nemohli, ale Oni stále přepisují dějiny. A jednoduše se „naplnili mrtvolami“ z Kovidu, a je to. Už pochopili, proč může být člověk za tuto spásu nevděčný: byli neprávem přeci spaseni.

Nyní pro ně bude samozřejmě mnohem těžší přijít s důvody neúcty a nevděku. Ale určitě ONI něco vymyslí. Koneckonců, jsou také hlavní civilizací světa (hahaha) - nejinteligentnější, nejhumánnější, s respektem k lidskému životu a právům.

Volně upraveno ze zdroje: https://riafan.ru/1402545-russkie-ugrozhayut-vsekh-spasti-roman-nosikov-o-strakhe-evropy-pered-sputnikom-v?from=block_exclusive1

Teď otiskl Seznam článek 

Nezvládla vláda epidemii? To odmítám, podívejte se do Brazílie, říká Hamáček :https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nezvladla-vlada-epidemii-to-odmitam-podivejte-se-do-brazilie-rika-hamacek-146655#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=CaHibRozBMl-202103111502&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Tak se pane arogantní Hamáčku podívejte jak se v Brazílii baví a žijí a přestaňte lhát:https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/brasil/bahia/porto-seguro/praia-de-taperapuan.html

A je to bez těch vašich drahých a zdraví podlamujících roušek, nazdar Hamajdo, ve škole jsi byl největší debil, ahoj, to bych povídal. K tomu se ti přidá Babiš a máme generaci ze škol hlupáků jako jsi ty.

 

26 komentářů:

  1. Kdyz vidim tanecky ktery Bures predvadi,je mi jasny,ze se neco takovyho(tak hloupyho) nikdy nemohlo stat svym vlastnim pricinenim ani sefem rodinnyho podniku,natoz prosperovat v miliardach.Znamena to pro me jen jedno,STB potrebovala ulejt prachy a vybrala si k tomu Burese a dala mu k tomu ty schopny lidi,protoze vedela ze primitivovi se neda verit,ne ze by nechtel,ale protoze na to proste nema,coz nam vsem otevrene dokazuje dnes a denne a s pitomcem Blatnym se skutecne hledali,jak se rika.Hamacek je jina liga,tam jeste budeme prekvapeny co mu zustalo za nehty..........proud

    PS.: zas se na me bude kdekdo zlobit,ale tvrdim,ze si za to muzeme sami.Kazdej parazit potrebuje hostitele,kdyz ho nema,chcipne hlady,kdyz najde chytryho,bude zabitej,kdyz najde ovci,dari se mu jako u nas.Kdo je teda vlastne skutecne vinnej?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč by se někdo zlobil, my to všechno víme a chápeme zrovna jako ty, žádný parazity nepodporujeme, ale naopak i hubíme.
      Parazit chcípne taky když chcípne i hostitel a mafiánská tchýně už naznačovala, že za půl roku dojdou prachy státu.Takže buď si je lidi vezmou v naturáliích a nebo bude hromadný úhyn. A to už nebude ani 10dkg masíčka, haha.A Ti nejsilnější se dokonce i uzdraví, jak najedou na přírodní stravu bezmasou. Na to aby někdo honil zajíce nemá ani zkušenosti ani fyzičku.

      Vymazat
    2. Onen "hromadnej uhyn" nikomu nepreju,protoze odejde spousta hodnejch lidi pozabijenejch rabujicima grazlama,tem by "novej" svet patrit rozhodne nemel,tahle cesta me rozhodne neuspokojuje......proud

      Vymazat
    3. Hromadný úhyn si přejí úchylové, co zde vládnou.
      Co je to hodný člověk? Ten co svojí nečinností a netečností přivodí zkázu sobě i druhým?
      Momentálně si už každý zde na Zemi pobral, to co mohl(informace) a rozhodl se na kterou stranu patří a podle toho se i chová.

      Vymazat
    4. Prijdes mi jako zaslepena duchovnem a ignorujici fyzicno.Nejde hazet vsechny kdo maji starost o svy deti a radeji jdou se stadem nez by jim ublizili do jednoho pytle s ostatnima.Nekdy mi prijde ze ono "duchovno" se stava docela slusnou vymluvou v hodne smerech.Hodnej clovek by umyslne neprivodil,ze je patricne zpracovanej neni jen jeho vinou,nejlepsi otrok je ten co si neni svyho otroctvi vedom..........proud

      Vymazat
    5. Az ti ty deti socialka sebere,poznas rychle "jinej stav" a cenu jakou zaplatej za tvou "lasku"! Ono nejde o to jit se stadem ale o to umyslne ono stado rozpoustet zpusobem,ze z ovci delas zpatky obcany,tedy lidi,to je urcite vic nez se sprajcovat a nechat pak prave ty ovce,aby s tebou zametly.A ze zametou!.......proud

      Vymazat
    6. to proud
      Proude, ta první věta je od tebe dost přes čáru. Dáváš do informačního pole to, co jsi neměl ani vypustit z úst. Vše se zhmotňuje, ti co vědí, nemusí hned vše měnit silou v tomto prostoru. Pokud tomu nevěříš, je to tvoje věc, každý má svůj způsob chování a uskutečňování.

      Vymazat
    7. Takže proude,
      v této těžké době, která zkouší každou duši extra zvlášť a každý extra zvlášť musí pochopit a zabrat a nebo se nechat tahat a vábit píšťalou do propasti.
      U některých duší došlo tlakem okolí a prostředí ke snížení jejich vibrace, jak jsem tomu svědkem u tebe, kdy se z 10 stala materialistická 6. Duše má o sebe strach z jakéhokoli důvodu viz. odměřování množství potravin, pití destilované vody, přesný příjem všech vitamínů v důsledku strachu o zdraví a tím tedy život.Strach i zakrytý popuzováním, jak ty tomu říkáš rozpouštění stáda, aby se změnilo okolní prostředí a tím bylo lepší i pro tebe.
      Zjistila jsem to velice jednoduše svojim osvědčeným způsobem.
      Nikdy bych to zde neventilovala, ale to, že zcela veřejně a nepokrytě napadáš děti, které jsou v ochraně a táta se za ně bije jako lev, je zcela nepřípustné.
      Mysli si o mně co chceš, nemá to absolutně žádný vliv vůbec na nic.

      Vymazat
    8. to proud
      Na svou rodinu si sahat nenechám a to ani od hajzlů jako jste právě předvedl VY pane proude.
      Tímto jsem s Vámi skončil, ignorace.

      Vymazat
    9. Iv,mozna pres caru,ale dobre myslena,nic neni bily,nebo cerny,99,9% je to nektera z tech sedejch mezi nima.Nenapsal jsem nic co uz se davno nedeje,myslim,ze skutecny posilovani zverstev chodi odjinud.Ja sam jsem samozrejme pro radikalni zmeny a na osudy a karmy neverim,podobne jako na cakry,nebo modleni,ci nejaky predurceni dusi,ukoly,smysl,smysl treba davame nasi existenci az jejim bytim,a bez prace nejsou kolace,co neudelame sami tady a ted,to nebude,jsou pravdepodobnejsi a overenejsi veci kterejm v duchovnu verim spis.Taky chci pro nas vsechny skutecnej zivot misto prezivani,jen zustavam nohama na zemi a kdyz se to zvrtava,stavim se na ni umyslne pevnejc......proud

      Vymazat
    10. Berte to podle Sily,tak je i vsechno ostatni,k dispozici vsem stejne,tem dobrejm i darebakum,posloucha ty i ty,je to velika skola toho,jak to chodi,stejne tak zakony Universa,moc se splete kazdej kdo v nich hleda cokoliv lidskyho,stejne jako v Sile,byly tady mnohem driv nez i byt jen myslenka na cloveka............proud

      Vymazat
    11. Terinko,vubec deti nenapadam,naopak! Nic spatnyho si nemyslim ani o tobe ani o kom jinym,specialne tady:-),beru to jako diskusi. Materialismus beru jako nutnou soucast zivota,ne jako dogma,ale to stejny se tejka i duchovna. Ale promin,co se tech deti tejka,cim jsem pro ne uzitecnejsi,tim ze jsem s nima,snazim se jim pomoct najit ty podle me nejspravnejsi hodnoty,at duchovni,nebo moralni,i ty materialni,nebo jim pomuzu vic tim ze zacnu blbnout pres caru kterou si bohuzel neurcuju s nasledkem ze s nima nebudu? Porad rikam ze plati Werichovo "primerene" a tudiz "hrdinove" jsou prvni pod drnem. K tem ovcanum,dokud jich bude vetsina,muzeme se treba roztrhat,postavit na hlavu a odpichovat se usima,vytvaret zrcadla a kyvadla do zblbnuti a GP z toho stejne vyjde nejlip,co je teda nejdulezitejsi? Rozpoustet ty stada a mit vooc obcanu,vetsi silu i pro ty zrcadla a kyvadla,pak ponesou svy ovoce,nikoliv riskovat a privolavat na sebe ruzny pomsty a tresty hloupejch,poskozovat tim kdeco,v nejhorsim i ty deti se kterejma je potreba pracovat a tedy u toho bejt................proud

      Vymazat
    12. to proud
      Mnozí z venku si myslí, že jsme nějací sektáři, pánbičkáři a podobné nesmysly. Ne, tyto stránky jsou právě škola pro protnutí Duchovna s Materiálnem, kdo to nepochopí, tak se uchyluje k tomuto rozškatulkovávání. Myslím, že jsem to jasně a srozumitelně napsal co se tady na stránkách děje je zde: http://energieupramene.blogspot.com/2013/09/duc-hovno.html

      Vymazat
    13. Jeste k tomu "strachu"..........kdybys me lip znala a vedela co mam za sebou,pochopila bys i muj soukromej pohled na strach. Pro me je jako ohen,dobrej sluha,zlej pan. Strach ma kazdej normalni clovek a diky za nej,pokud se s nim umi zachazet.Mam ho jen jako upozorneni,varovani,funguje mi podobne jako intuice.Takze jsetli piju destilku a staram se o svou imunitu,neni to ze strachu,ale je to ciste realisticka zalezitost,abych nepodporoval prejdoktory,prejpojistovny a prejsystem,pro me je to cesta k maximalni mozny mire sobestacnosti a osobnimu komfortu,nikoliv jakejsi strach z bebicka ;-)...........proud

      PS: A radeji dost,uz si pripadam jako spamer a tim bejt rozhodne nechci.......:-)

      Vymazat
    14. Tak teda jeste jednou,pises tam:"Duše je zde tady, aby se učila a pokračovala ve svém vývinu".......a to mas odkud,jsi si tim jistej? Tim nechci rict,ze to tak nemuze bejt,jenom ze mam jinou informaci a jsem na tom jako ty,ani jeden z nas nemuze na 100% tvrdit ze ma pravdu,nebo ten odkud to ma.Moje informace je ze jsme puvodne bytosti svetla(tedy nehmotny),bytosti vesmiru a na Zemi jsme se dostali jako otroci vlastni ani ne hlouposti,jako spis dobrotou a naivitou vyuzity mimozemstanama co na Zemi dolovali to co nutne potrebovali pro vlastni preziti,coz podporuje jak Zeme vypada,napriklad velkej kanon v usa,je to misto davny tezby,staci se na nej dobre podivat. Ukecali nas abysme tezili pro ne,protoze na Zemi rychle starli a umirali,jenze to zaridili fikane,obstarali nam fyzicky tela,ale zaroven se postarali o to ze se po smrti vracime zpatky do fyzicna,nemuzeme opustit planeyu a blizky okoli(van allenovi pasy).Tohle "uceni" ma hloubku a logiku.majdes ho na windmakers(tvurci kridel) kde jsou i tzv. Rozhovory s dr.Nerudou. Zjimavy cteni,tech 13 skutecne naleznejch a svetu zatajenejch komor atd........proud

      PS.: Me totiz logika stvoritele(nikoliv panbicka) prijde hodne pravdiva ve vztahu prave k Sile,Universu i k nam,absolutni svoboda,je na nas jak s ni nalozime,jestli se ji vzdame,budeme ji zvelebovat,nebo ji zneuzijeme,nikoliv na stvoriteli,natoz nejakym panbickovi.Ale to stavi vsechny teorie na hlavu,i ty o karmach a jakejchci ukolech,smyslu i uceni.Je to jen na nas,nasi svobodny vuli,nasem vyberu.Jen holt na tu Zemi musime porad dokola zpatky......dokud neprijdeme na to,co s tim a vratit se ke svy prapodstate a prirozenosti.

      Vymazat
    15. Nechtěl jsem, ale vrátilo mě to zpět s konstatováním a protože lež nesnáším a už vubec ne od toho, který si zde hraje "na kamaráda".

      Do očí uhodila proudova slova: 16:45 "....vubec deti nenapadam,naopak! "

      Fuj to je hnus! V tomto zmíněný proud nepokrytě lže jak když ČTK tiskne, proud totiž napadá děti druhých, už vícekrát to udělal na nwoo, ani do huby si asi nevidí. Pak to popírá. POZDĚ!
      Jednalo se před lety o problem očkování a onen proud tam vystupoval stejným stylem jako dnes tu, to aby bylo jasno.

      Tento člověk je mi lhostejný ale jak jsem řekl, nikdo ani proud ani jiná svoloč se mi nebude montovat do rodiny a mých dětí, bo takový jedince roztrhnu jak hada!!!! Tečka a bez diskuse.

      Vymazat
    16. to proud
      Zapomínáš na Atlantidu a Lemurii, kdy se tady začali Duše zhmotňovat a začali brát na sebe fyzickou podobu aby se učili. To že se tady objevili cizí Anunáci a začali klonovat v Africe otroky (horníky)atd., semitské národy bych asi zabředl do nějakého rasového tématu,to nechci, ale vím své.

      Vymazat
    17. babajasvaga12. března 2021 18:45.....nestoji mi za odpoved,zij si svuj zivot jak chces,za svoje deti jsi zodpovednej hlavne ty sam.Kez bys me zkusil "roztrhnout",kdyz uz jsi tak silnej a vadej ti nazory druhejch,jeste je nazejvas lharema a svoloci.Z ucty k Iv a jeho praci tady s tebou timhle koncim.NWOO je uplne jinej par bot. :-)))))))))))))))))))))))))....proud

      Vymazat
    18. Jj,vim Iv,bylo by to nadlouho a urcite by to byla hodne zajimava diskuse,mozna bysme i neco objevili co mi uteklo,nebo utika:-).Rasismus nehrozi,to je o "vire",oni jako skutecnej narod neexistujou,ovsem vycuranost antisemitismu ano,i to by bylo na dlouho...proud

      Vymazat
    19. to proud
      Samozřejmě že jsem zodpovědný za své děti a žádná svoloč vašeho typu mi nemá co radit či na ně nebo mě útočit. viz 12. března 2021 14:22 v tom komentáři byly 2 útoky. Co si vo sobě vubec myslíte votrapo nechutná maso denně žeroucí.
      Fuj slizoune proude nejprv lžete a nyní děláte "machra" viz "nestoji mi za odpoved" prostě chování hajzla + úhybnost hada !!!!
      Vykrucujete se proude jak slizkej had, teď se vám asi hodí to stáčet na Ivana, jenže zaútočil jste na mě což potvrdili i další uživatelé ani nemáte na to, abyste se omluvil, to udělá jen normální člověk.

      PS To nejsou nadávky ale konstatování a přestaňte zde házet ramena vaše ubohosti.

      Vymazat
  2. Namátkou jsem sáhl do knihovny a pročetl jsem knihu Lao,C a jeho učení. Zajímal mne nakladatel...Velmi zajímavý. Nakladatelství politické literatury 1954.Později,když se stal presidentem Antonín Novotný vzniklo Nakladatelství krásné literatury a umění..To jen ke zločinum komunismu... korendor.

    OdpovědětVymazat
  3. Takovej "lehkej" napad. Poslat vlade e-mail tohohle zneni:

    "Zdravim, mate problem.
    Vase selhani a zniceni nasi zeme, pravdepodobne na rozkaz sionistu, neni ve vasem pripade onim pouhym selhanim, ale vzhledem k vasemu postaveni a vysadam se jedna o vlastizradu a ignoraci ustavy, ktera byla pachana, je pachana a je otazkou zda bude pachana i nadale. Podle toho se lide teto zeme rozhodnou co s vami dal, vasim nezvolenim to rozhodne nekonci, to bude jenom zacatek, vezmete rozum do hrsti a uvedomte si kam patrite a z ci vule jste obdrzeli vase zlatem placeny posty a moc, ktera je ve skutecnosti moci lidu, na coz jste zapomeli. Jste v tom vsichni, ti co vlastizradne konali a konaji i ti co to jakymkoliv zpusobem umoznili, byt i mlcenim a tak se postavili proti narodu, kterej meli zvelebovat a kterej vas vyzdvihl a ze sveho plati. Vsichni stejne! Zniceni zeme, hospodarstvi, psychiky lidi, jejich zdravi horsim zpusobem nez covid sam i mlade generace pod zasterkou pandemie, neni omluvou!....... proud"

    Kdo jde do toho?........

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě zde důležitý článek.
    http://energieupramene.blogspot.com/2020/09/zmeny-na-zemi-pokracuji-lidska-populace.html

    OdpovědětVymazat
  5. Pan Iv zde píše "..tyto stránky jsou o protnutí duchovna s materiálnem...". Ano, právě pro to jsme zde. Nejsem křesťan, ale pro současnou situaci použiji výrok jejich nepochopeného učitele: "Buďte ve světě, ale nebuďte z tohoto světa".

    Je chybou opomíjet v našem životě nehmotné, ale stejně tak i nereagovat na hmotné.
    Je těžké najít způsob jak reagovat v této pošahané době, když všechny trumfy jsou na jejich straně. Ale myslím, že existuje způsob jak reagovat na celosvětové násílí. Pasivní odpor - vzor Mahátma Gándhí. Beze zbraní a násilí dokázal osvobodit Indii.

    Je třeba neposlouchat nesmyslné příkazy. Tiše, bez fyzického odporu, ale neuposlechnout. Kdyby se tak chovala většina, dnešní diktátoři by ostrouhali.
    Problém je, že stádo věří diktátorům.

    Přikládám odkaz na video, které pravděpodobně neznají ani ti, kteří vyhledávají alternativu a chodí na tyto stránky. Kdo si vyhledá info o jeho autorovi, zjistí, že je možná lehce nakažen "náckovstvím", ale to nemusí znamenat, že jeho argumenty jsou ideologické. Naopak, mě se jeví jako racionální a mohlo by někomu otevřít oči nebo alespoň zasít zrnko pochybností…

    https://pavelkamas.cz/o-virus-tu-nejde-ii/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jiří
      Moc dobré video, dal jsem to na stránky.Dík.

      Vymazat
  6. Vážení, dovedu pochopit v dnešní době reakce a myslím, že by bylo vhodné již být v klidu a snažte se komenty přizpůsobit k tématům, pokusme se o to. To je reakce na tři komenty, které jsou zatím v mé poště, byly by to nekonečné reakce, děkuji.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.