úterý 30. března 2021

Poslední překročení „Přírodního protokolu“

 

Poslední překročení „Přírodního protokolu“ 

Dnes se děje dokonalá Synchronicita se znamením jak se píše  v knize Soudu  o Apokalypse. V ní je napsáno o jezdci (současná pandemie) pečetě, kdy všichni Vědoucí v tomto Systému jež  byli po staletí vražděni nepřátelským Systémem za pravdu a oni prosili o rychlý příchod spravedlnosti Univerza, budou vyslyšeni. Dnes již dosáhl počet Uvědomělých kritickou hranici a je možné tuto Sílu obrátit proti stávajícímu Systému, založeném na penězích a co je o penězích, je vždy Satanovo.

Ve Velké Knize je napsáno: „Spravedlnost přijde, jakmile bude na Zemi úplný počet Uvědomělých a začne se oddělovat zrno od plev. 

Nemá to s náboženstvím nic společného, jen důvěra v protokoly Univerza, které jsou nyní porušeny a člověk vše přikládá svému rozumu  a náhodám. Nerespektuje „Přírodní protokoly“ řadí se nad Univerzum.

Dnes již vidíme na obloze meteory v hojném počtu, zprávy o hojném výskytu UFO, asteroidech, zemětřeseních, záplavách, havárií letadel a hlavně o pandemii, jež má za úkol vyčistit lidstvo, porušení ženy a muže, LGTB a nahrazením nespočtem pohlaví  a pokusit se je naposledy nasměrovat uvažovat jiným směrem.

80% lidí však stále věří i přes tyto synchronicity, že vše je pouhá náhoda a že vše se vrátí zase do „normálu“, ale toto  dnes již není normál.

Králové zemí, „velcí“ bohatí, mocní a každý jejich Služebník v této době padne. Přestaňte používat falešnou solidaritu a držte se protokolu Univerza, všichni jsme z jednoho fládru a ten kdo se povyšuje – zaplatí, tak jak se to již dnes děje. Např. dávejte si pozor na ústa......https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/polsky-lekar-se-na-videu-behem-ockovani-posmival-odmitacum-vakcin-par-dni-na-to-zemrel/    atd.

10 komentářů:

  1. Jenom takova moje uvaha.Zni to vselijak pod tlakem medii,ale tvrdim,ze corona jeste nikoho nezabil,takze je mozna jeste brzy mluvit o pandemii ve smyslu vyse napsanyho.Ona mozna teprve prijde.To nema bejt zadny sejckovani,jen si rikam,jestli tohle neni jen tajkova "generalka" GP pred hlavnim uderem.Morbidne napsano je tech mrtvejch co je covid dorazil,nikoliv primo zabil,namisto chripky,nebo zapalu plic porad jenom zlomek kterej mu nepomuze,ale postupy a pribliznej prubeh si otestoval.Daleko vetsi uspech bude mit kdyz neco opravdu zabijejicicho,nikoliv jen "dorazejiciho", "vypusti" v dobe anarchie,ktera uz klepe na dvere..............proud
    PS.: Jak pisu,jen takova moje uvaha na zaklade deni u nas a ve svete mejma,tedy lidskejma a tedy omylnejma ocima,kdyz se "rozhlizim kolem" a zkousim zamejslet z jeho mozny pozice.

    OdpovědětVymazat
  2. Člověku zde silně dochází trpělivost.

    videa z 28.3.2021, zdroj: žaby, M.Huďo
    http://prntscr.com/110pxsb
    http://prntscr.com/110pz1p
    http://prntscr.com/110pzsa
    http://prntscr.com/110q0g1

    https://vk.com/video-199284310_456240184

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajimavy,neco podobnyho jsem videl u nas taky,nad kopcema kde by mel bejt jen les,pisu podobnyho,protoze nevim,bylo to moc daleko i na dalekohled,ale ty barvicky mi to pripominaj.Ovsem co to je,si nedokazu troufnout hadat,odhad by byl prilis velikej a ruznej,od ufa az po nejaky mistni(pozemsky) technologie,takze beze smyslu to zkouset............proud

      Vymazat
  3. Už úplně rostu z toho, jak za všechno může Satan. To je největší mystifikace ve vesmíru. Nepřítelem života je TECHNODUŠE (obecně technokratizmus). Podle sanskrtu má slovo Satan jednu z nejkonstruktivnějších vibrací: Satya Ananta, Sattva Ananda, Sanatana... I původní jóga používá mantru Sá Ná Tá Má nebo výraz Sat Čit Ánanda (Pravda, Cit-Čití, Blaženost).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to má nebožák asi špatný kamarády, který se zde ve světě tak "tvořivě" v jeho jménu projevují.

      Vymazat
  4. Kanada Montreal,
    to si asi mladá Vondráčková pušťá v noci modely s tou modrou LEDkou.

    http://prntscr.com/111jnvt
    https://vk.com/video-199284310_456240200

    OdpovědětVymazat
  5. https://realitadne.eu/rakousky-soud-potvrdil-ze-pcr-testy-nejsou-vhodne-pro-diagnostiku/

    „Ve jménu republiky“ byl dne 24. března vydán senzační rozsudek (pod číslem VGW-103/048/3227 / 2021-2), který doslovně udeřil vládě Sebastiana Kurze pěkně hlasitou facku. Soud na několika místech konstatuje, že test PCR není vhodný ke stanovení infekčnosti.
    Tento pravděpodobně věcně správný úsudek nepřímo popírá celou koronavirovou politiku v Rakousku, která je založena právě na výsledcích těchto PCR testů.

    OdpovědětVymazat
  6. Také vakcína Johnson je sajrajt.

    Po vpichu vagíny "Johnson and Johnson" se objevily v nohou krevní sraženiny, borec má od kolen dolů nohy celé RUDÉ, kůže se začala v mnoha místech odlupovat. I na rukou.
    Legální VRAZI pardon doktoři přívětivě odvětili, že je to extremně vzácné a že bude pravděpodobně brzy v pořádku.


    nohy po https://prnt.sc/1137aro
    nohy před+po http://prntscr.com/1137gng
    záda, ruka http://prntscr.com/1137fpv
    přední část těla http://prntscr.com/1137i5z


    https://banned.video/watch?id=6063c928acb01d6f47ab19c7
    zdroj Infowars

    z diskuze:
    ShakenPepe wrote:
    "Tyto vakcíny jsou předchůdcem značky šelmy. Ve zjevení se uvádí, že lidé, kteří vezmou vakcínu(šelmu), budou mučeni příšerami a ranami(bolestmi, pozn. překl.)"
    4

    OdpovědětVymazat
  7. Srbové předali Rusku fragment „neviditelného letadla“, které bylo sestřeleno v Jugoslávii - 1.4.2021

    Dodnes nemohou USA pochopit, jak naši Bratři v Jugoslávii dokázali před 22 lety sestřelit neviditelný americký „Black Hawk F-117". Provedeno 27. března 1999.
    („Night Hawk“ =JEDINÁ bojová ztráta NATO mezi letadly tohoto typu.)

    Borci v Jugošce pochopitelně věděli, že je letoun TAJNÝ i řekli: "nám to neva, máme Neva !" Vypustili 2 rakety a jedna trefila. Prostě borci!

    V důsledku detekce ze sovětského zařízení protivzdušné obrany S-125 "Neva" byly na letoun vystřeleny dvě rakety - jedna z nich úspěšně zasáhla cíl. Pilot se katapultoval a o něco později ho během záchranné operace zachránili jeho američtí kolegové.

    https://info-balkan.ru/serby-peredali-rossii-fragment-samolyota-nevidimki-kotoryj-byl-podbit-v-yugoslavii.html
    foto http://prntscr.com/1139pbu

    Здраво и љубав Србије! Моравия;)

    OdpovědětVymazat
  8. Kdosi udajně heknul stránky NATO. A vložil text: "Operace sto sviní". Dost pomalu to načítá.

    https://nmiotc.nato.int/operation-svinosotnya/
    http://prntscr.com/1137puv
    http://prntscr.com/1137to5

    text do překladače:
    Hello dear Ukrainian friends.
    Today we need to talking about this trying times. We meaning we will try to defend evil and you probably know who we talking about right? Ukraine should be deleted from this earth just like we deal with Iran officer.
    So in a nutshell- yes, we start operation “Svinosotnya”. With my dear friends from Russian Federation we will do blitzkrieg versus Ukraine cuz of his aggression to Russia and his friends.
    Mr. Zelensky, we are already sorry for it but you won’t give a chance to NATO and Russian Federation and we don’t see any another good way to resolve this trouble.
    Citizens of US and Russian Federation – you will stay safe since Your man’s and sons will protect your country.
    God bless America and Russia.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.