neděle 21. března 2021

Obnova východní Evropy – Visegradská čtyřka

 

Obnova východní Evropy – Visegradská čtyřka

Západní civilizace je v dnešní době v rozkladu a míří ke svému resetu. Na státy východní Evropy je vyvíjen tlak, aby je zbavily suverenity a jejich historických dějin a hlavně duchovních hodnot. Tyto státy jsou jako kolonie Německa a jsou jim diktovány taková nařízení, která likvidují jejich suverenitu ve všech oblastech. Nastala doba, kdy by se politici měli probudit a vycítit směr, kterým mají směřovat. Jde o jedinou možnost a tou je silná obnova Visegradské čtyřky, která jediná v tomto období zajistí suverenitu zemí východní Evropy a možnost spolupracovat se všemi zeměmi. Pokud země Visegradské čtyřky se spojí, budou to silné země, s kterými již bude nutné počítat a udrží svou suverenitu a historii.

Iv

Předpověď událostí mezi Ruskem a USA

Hovoříme-li o bezprostředním scénáři rusko-amerických vztahů, pak je velmi pravděpodobné, že intenzita demonstrativně indikativního smyslu bude aktivní zejména 20. – 25. 03. Současně může Rusko reagovat na útoky poměrně tvrdě, mnohem vážněji než Amerika, která prostě hraje hru, která vypadá spíše jako fraška. Pokud jde o Rusko, skutečně zvýší svoji vojenskou sílu, což bude pro každého zcela zřejmé.

 Je zajímavé, že Amerika svými akcemi jednoduše nutí Rusko soustředit se na rozvoj vojenské síly a tento směr bude po určitou dobu dominovat z hlediska ekonomického zaměření pozornosti. Rusko se skutečně vážně zaměří na zvýšenou vojenskou připravenost a na všechny provokace dá velmi tvrdou reakci. A tento kontext jsem již zdůraznila v minulých předpovědích. A mimochodem, nevylučuji přechodný znatelný růst dolaru kolem 29.03.

 A přesto, ať je to jakkoli, zatímco Amerika je v režimu oslabení a vypadá spíše jako nemocné zvíře, které se více snaží prokázat svou sílu, než má. A současná zápletka konfrontace nemá zjevné pokračování v podobě, která byla načrtnuta v březnu. Samozřejmě, Bidenovo chování bude mít stále velmi neadekvátní výkony, například 6-7.04. Ale vypadá to patologicky. Není za tím žádná skutečná strategie.

Pravda a reakce Ruska ve dnech 9-14.04 mohou být také poněkud pochybné, když by člověk rád viděl v takových dialozích větší důstojnost. Ale té bude stále nedostatek. Hlavním závěrem však je, že vojenské napětí nebude připraveno proměnit se ve skutečný scénář války, kterého se mnozí obávají. Amerika je navíc v předvečer začátku akutní transformace a všechny události s tím spojené jsou přičítány červnové zóně.
Rusko má svůj vlastní scénář. A více se opírá o nové ideologické koncepty, které se dotýkají ekonomiky a duchovních otázek. Určitě to bude cítit. Ale teď to všechno bude mít „vzdělávací“ povahu. A něco podobného budeme moci pozorovat v oblasti 22.04. A jak jsem již pravděpodobně napsala, blíže k 29. dubnu budou podniknuty další kroky k revizi a rozvoji informační a technické sféry. Určitou komunitu nebo organizaci lze také vytvořit jako formát, který umožňuje řešení finančních, technických a ideologických problémů. Možná to zpočátku bude vypadat jako obnovení nějaké staré organizace převzaté z minulosti, ale bude to krok vpřed, i když ještě není zcela zralý. Hodně se stane, ale není třeba hovořit o válce a schopnosti Ameriky vytvořit takovou realitu.

Předpověď převzata: http://www.svetlanadragan.ru/prognozy/item/222-19-03-21

Video k výročí znovusjednocení Krymu a Ruska.

 Ironie Síly na Bidenovu aroganci proti Putinovi - že je vrah. Lidé by si měli dávat pozor, co jim vypadne z hlavy a úst, hlavně ti, co žalují.

Video již zarazili, ale je to na ruský twiter, kde nemají co mazat tak pravým tlačítkem kliknete na odkaz a v roletě "Otevřít odkaz v novém panelu" kliknout.

https://twitter.com/i/status/1373132739516510213

 https://twitter.com/DonaldJTrumpJr/status/1372982815109840898

 

 

28 komentářů:

  1. Poslední Pjakin https://www.youtube.com/watch?v=EdYsiw5Mlzs https://newtube.app/user/yandex/LwFJrqr

    OdpovědětVymazat
  2. Když stát nehájí naše zájmy, my lidé se musíme SPOJIT, pomáhat si navzájem a situaci VYŘEŠIT. Stačí se milí lidičkové spojit a další naše možnosti se objeví, jakoby "samy".

    Spojeni jsme silnější !
    https://twitter.com/i/status/1373372578518077440

    OdpovědětVymazat
  3. Chtel jsi napsat "siopjakin",nebo jsem jedinej kdo si vsima stylu a neslovanskosti jeho "prace"? Ma to bejt "ruska vec"(zamerne),ale s rustinou daleko nedojdes,potrebujes k tomu podvrhu x slovniku cizich slov,abys ho vubec rozlustil,o porozumneni ani nemluve! Celkem jasny siozidovsky rysy a rukopis GP.....rict vsechno(to se musi),ale tak aby tomu nikdo nerozumel,navic si to mohl vylozit hodne zmatecne a ruzne,tak se dodrzi zakon Universa a koza zustane cela..........proud

    PS.: Udivilo me, ze zrovna tady na tohle narazim,cekal bych tu "ty,kteri vedi",az na vyjimky potvrzujici pravidla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Hrdý,či Proude, nemáš zřejmě ponětí o tom,jaký byl Pjakin vodvazník do doby,než mu zavraždili manželku...Holt zřejmě jedeš hrdě solo život a zodpovídáš pouze za sebe. Budiž ti statečnost dostačující,nejen u gaučové klábosnice.

      Vymazat
    2. Prezdivka proud vznikla na zaklade proudeni plus elektriny,nikoliv anglickym prekladem,to pro vyjasneni korendore.Dalsi vec je ze mam na svuj nazor stejnej narok jako ty bez osobnich narazek.A do tretice,Pjakina jsem zacal "studovat" uz pred lety,mozna dokonce mezi prvnima,proto vim co pisu. Navic,oblbovani s vyuzitim soucitu je GP vlastni,prave proto ze ho sam nema,ale zato ma az neskutecny psychologicky vzdelani.Poctvrty,"vodvaznik" je kdekdo,obzvlast v mladsim veku. Taky jsem bejval jeste dokud pro me prachy znamenaly vsechno a byl jsem beeeeee ovcanem. A po paty,mozna jsi nestudoval a neposlouchal Pjakina dost pozorne,navzdory ceskejm prekladum a hodne ti uteklo a dokud to nedozenes,utikat i bude.A posesty,sionisti a GP nejsou zadny pitomci,jak by se mohlo neznalejm zdat,presne naopak,jinak bysme nebyli jako ovcani kde jsme(v riti) a netrvalo by to tisice let.Inu GP vi jak nahradit cirkev a ovcany si nadelat k obrazu svymu,mas snad zato ze mu za tim ucelem budou konspirace smrdet? Opak je pravdou,ucel sveti prostredky,proto se odeber k "tlustejm kniham",jak nezapomina donekonecna radit a dal nepouzivej vlastni hlavu.A nezapominej,ze kdyz chces dostat k lidem(ovcim) lez,potrebujes k tomu 80% pravdy,aby ti ji sezrali!..............proud

      Vymazat
    3. to Proud
      Tak jak máš ty názor, tak má i svůj Korendor a vše je na každém z Vás, jaký si udělá názor, ale nejhorší je vnucovat ten svůj druhým, že je ten pravý, to je chyba. Tady se na stránkách nic nevnucuje, každý si musí udělat obrázek sám. Jestli je někoho ten pravý nebo špatný názor, nech na každém z nich.

      Vymazat
  4. U nás je Kp 5-6, a co to dělá. V usa mají Kp na urovni 7.
    https://prnt.sc/10rtt7u

    Geomagnetismus - Japonci (Kyoto) občas měli v měření nesrovnalosti, ale nyní to ukazuje asi přesně. Barva křivky se mění v závislosti na počtu aktualně připojených měřících stanic (až 12).
    http://prntscr.com/10rtv1u

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle je hodne k zamysleni a dlouho to tam nebude........mimochodem je tam kupodivu i odpoved tobe ve smyslu pouzivej vlastni hlavu,korendore.
    http://www.nwoo.org/2021/03/21/informovani-alternativnich-medii-o-me-sebevrazde/#comment-2174906 ,.................proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro ulehčení jedna fotička.Protože je tam většinou anglicky mluvící publikum,namáhal jsem se s překladačem...Co k tomu dodat...Jen to,co kdysi po válce řekl o Němcích Konrád Adenauer..Co s takovým lidským materiálem????? https://newtube.app/user/yandex/KOPlLuh

      Vymazat
    2. Pekny:-)),jestli je to ono,ta fotecka hudebniku.Ukazuje jakou moc maj media ovladany "statem" pri cviceni ovcanu. Jen mi po ranu unika nejaky spojeni s Nemeckem,asi ze je rano a teprv se pri kafi probouzim:-)
      Podle myho jak to pozoruju,ma kazda zeme prirazenej nejakej ukol,kterej loutky ve "vladach" plnej.Otazkou pak zustava jestli mam bejt nastvanej na ty loutky,na ty zeme,nebo na ty narody zovcanstely jako ten muj a nenavidet je? Anebo na ty kdo to planujou a s pomoci financi a moci nechavaji provadet? Nemecko je plny nasich lidi,stejne tak USA,jako i Rusko,zatratim je vsechny kvuli GP a jeho svinstvu,nebo si vyberu jen nektery z tech kovaricku,nebo budu hledat jak na Kovare? Celej svet je "laborator" a neni nad to ho poradne rozhadat a panovat.Zacina to uz "otrepane",kazdym jednotlivcem.jedno jakym,jedno odkud,prijde jen na to jak moc se sam dokaze vzdelavat a jak se nauci pouzivat vlastni hlavu a intuici,umi li,pri zpracovavani nalezenyho a hledat sobe podobny na zaklade svejch zjisteni........proud

      Vymazat
    3. Pro me zustava problemem to,ze GP pouziva vlady jednotlivejch zemi k dosahovani svejch vlastnich globalnich cilu a pres ne kazdyho z nas.Z toho mi celkem logicky plyne,ze bez nas to proste nejde.To my jsme ti kdo uskutecnujou napady za mrzkou "mzdu" v iluzi "prezivani" a dosahovani duchodu,ze bez ni by to neslo.Je to dany pusobenim "spolecnosti",taky umyslne patricne nastavovany k nasi "vychove".Ten proces se nezastavuje,porad je pohyblivej a prizpusobuje se. Plany se delaji tak aby presahly generace a jejich pamet a pri popisovani prubehu se umyslne opravuje,meni a lze,aby se dalo zpetne co nejhur dohledavat k pouceni se.Dabelskej system hada pozirajiciho vlastni ocas.Pak mnozi dospivame k falesnejm nazorum a poznanim v bohuzel "dobry vire".To vsechno je myslim vzdycky treba zvazovat v delani si nazoru a pohledu,s tim je potreba pracovat stejne jako si uvedomovat dabelskou kreativitu GP v dosahovani jeho cilu a v tom ze je dosahuje skrz nas.Jsme obecne uz celkem chudy na sebekritiku a priznavani si vlastni zodpovednosti.Mnozi to resej nicneresicim nasilim neuvedomujic si,ze vlastne i to je zahrnuty v planu provadeni formou jakejchsi ventilu k odpousteni vasni mezi kovarickama.Jini bohuzel treba sebevrazdou,dalsi po sobe skacou navzajem.........no a GP? Ten se smeje,vyborne se bavi na nas ucet.Je tezky to vysvetlovat z ruznejch pozic ruznejm pozicim na kterejch se ruzne nachazime,jeste tezsi dokazovat.Zijeme v systemu stavenym psychopatama,ovsem genialnima s nekonecnejma moznostma a protredkama,postavenym na nasem neuvedomovani si sama sebe a tim i to ze to vsechno muzeme zmenit "mavnutim proutku" prave jenom my vsichni spolu. Zadny vlady to samy nedokazou a proti nam to nedokaze ani GP. Poznamecka na konec: Jako nikdy nic ani ted nic nikomu nevnucuju,jde o moje vlastni poznani,vzdycky to tak bylo,je a i bude!!! To jen pro pripad nejakyho napadani ze neco vnucuju bez respektu k druhejm.Coz se netejka tech vztahovacnejch a intrikanu,protoze tam je potreba nad nima uz jen "zlamat hul"....proud

      Vymazat
  6. Docela by mně zajímal překlad do češtiny,co tam špinavci EBE kecají. Jen mi to potvrdilo,že naše generace ročníku 1946 elegantně nalítla hnutí hippies.A když ještě DNES vidím u ezoušu trika s tímto kuřecím drápem,tak holt jsem v pohodě,že to mám za pár do penálu.. https://newtube.app/user/yandex/T4Sbk8l

    OdpovědětVymazat
  7. Pohybující se vlákna v respirátorech? Lidé se stále více ptají, kdože to chce nad nimi zlomit hůl pod falešnou rouškou podpory, proč jim do roušek dávají "něco, co se hýbe" a co neznají. Lidé sdílejí důkazy a chtějí odpovědi.
    A jsme opět u světově známého jména Harald Kautz Wella. Tomu patří oslovení Pan Harald právem.


    https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/pohybujici-se-vlakna-v-respiratorech-lide-sdileji-dukazy-a-chteji-odpovedi/

    OdpovědětVymazat
  8. Pises dobre "vlakna",protoze at hledam videa a sleduju je jak chci,zivy mi to rozhodne svym pohybem neprijde a jelikoz mam temer celej zivot psy,znam pohyb chlupu a to je organickej,natoz pohyb umelyho vlakna,tenciho a mnohem nachylnejsiho na statickou elektrinu,a presne tak to i vypada a reaguje.I to jsem si pro sychr na stole vyzkousel. Na druhy strane to nic nemeni na tom,ze to existuje a moc by me zajimal ucel a zdroj,jestlize neni vysvetleni klasicky prosty a zna ho kazdej krejci z fabriky kde se sije.Bejt to skutecne umysl,pak toho budou plny vsechny mozny nejen hadry,ale i doplnky,bude to v jidle a podobne,porad mi ale unika ucel kdyz se zamyslim nad rovnici "naklady a vyplaceni se",to znam mnohem lepsi a rekl bych ze i levnejsi svinstva,viz.napriklad covid a povyk kolem ty saskarny.Za me se rozhodne nejedna o parazita coz ale neznamena,ze to neni,nebo nemuze bejt nejak skodlivy i presto ze mi unika "vyteznost" vzhledem k nakladum..........proud

    PS.: zajimalo by me to vlakno pod dobrym mikroskopem v maximalnim zvetseni pro srovnani s parazitem,cervem,zizalou a podobnejma,jestli to vykazuje podobnou strukturu,co by me presvedcila,od nevim k vim aspon zaklady.Opet dodam ze muj nazor a nikomu ho netlacim,jen se snazim zustat tim co se diva(pozoruje) naprosto nezavisle,rekl bych az "nelidsky" nezaujate a hlavne nestadne.

    OdpovědětVymazat
  9. Nicmene me napada,jestli to nema nejakej vyznam v chemtrails,ovladani pocasi a tohle nemuze bejt nejakej,"vedlejsi efekt",z pohledu GP cim skodlivejsi,tim vitanejsi,jen si porad a porad lamu hlavu nad tim ucelem a to jakymkoliv,pochopim tezky kovy,pochopil bych i mikroby(kdyz se zamyslim mysli GP),ale tohle?........proud

    OdpovědětVymazat
  10. To uz tohle je mnohem a mnohem realnejsi a poradny svinstvo: https://www.biosferaklub.info/arzen-olovo-a-ortut-v-popularnych-znackach-detskej-vyzivy/ , ......proud

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem v klidu. I před 20 lety byl člověk nelichotivě nazýván a to jen proto, že cizí mozek nedokázal uvěřit v existenci chemtrailů. Pak o tom začaly vycházet knihy..
    Dnes se situace nelepší, jen se změnilo téma. Paraziti v roušce či morgellony.
    Je to zde furt dokola. Jedno to poznání přijde. Z diskuze lidí:
    http://prntscr.com/10th77q
    http://prntscr.com/10thcvb

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohly vychazet,za sebe jsem neuveril kvuli kniham,ale az kdyz jsem videl,poucil se o letadlech a jejich stopach po technicky strance,presvedcil se a rozehnal octem,to bylo jeste v Ameru a dodnes me hreje ze jsem to udelal verejne a spousta sousedu se hned zacla zajimat,coz jsem uvital.Jsem uz takovej,neverim kniham jen proto ze jsou to knihy a novinari me v tom nevereni udatne svejma vyblitkama upevnujou. Ono i az ted teprv leze napriklad na svetlo co byli nekteri nasi opevovani "narodni" spisovatele a basnici zac a na ci zakazky psali,zkratka hned nic nikomu nezeru,overuju. Kdyz nemaj nekteri jinej argument a hlavne dukazy,tak holt mavaj "cizejma mozkama",kazdej jsme holt na ty svy ceste k poznavani jinde a volime ruzny stezky,taky jsem klidnej,dokud se nezacne s osobni rovinou.S morgelonama se to ma tak,ze chybej skutecny dukazy o nekterejch skutecnostech ktery se jim pripisujou,skoda ze nemam spickovej mikroskop a laboratorni techniku,nejakyho bych nasel a konecne udelal jasno sobe i ostatnim,mam rad pravdy, a paklize morgellony nekdo vytvari,musi fungovat takzvana zpetna technologie,kdy se rozeberou a ukaze se jak a z ceho jsou vytvoreny,cimz by se nejspis i prislo konecne na jejich ucel.Vzdycky me provokovalo a neprestane,kdyz se zacne o necem basnit,rozebirat to,ale ve skutecnosti se nevi poradne o cem vlastne.Docela se divim ze onen Harald davno neco takovyho nezaridil,vypada to ze ma mnohem vetsi moznosti nez ja a nechce se mi verit,ze by ho to nenapadlo,coz me privadi,priznam se,na ruzny myslenky ktery ale dal bez dukazu jako drby neroznasim,nerad bych mu krivdil,tim spis ze se snazi abysme vedeli vsichni,nejen on......proud

      Vymazat
    2. Když už reagujete. Každý má přece svůj osobní přístup k životu a jiný rozsah vědomostí. Ohledně "důkazů" se nabízí příklad s krokodýlem, a jeden ze života.

      Věta: Krokodýl je delší než širší.
      Důkaz:
      osoba 1 - Krokodýl je víc dlouhý než zelený:
      Podívejme se na krokodýla. Je dlouhý na spodní i horní straně, ale zelený je jenom na horní. Krokodýl je tedy víc dlouhý než zelený.
      osoba 2 - Krokodýl je víc zelený než široký:
      Podívejme se na krokodýla. Je zelený podélně i příčně, ale široký je jenom příčně. Krokodýl je tedy víc zelený než široký.
      Podle osoby 1 a 2 usoudíme, že krokodýl je delší než širší.

      Nejkrásnější chvíle v životě praktika jsou ty po dokončení důkazu, avšak předtím, než objeví chybu.

      Vymazat
    3. Hezky:-))),ale pro me holt neni nic lepsiho,nez si prohlidnout zivyho krokodyla,abych vedel jak ze to ve skutecnosti opravdu je,a zajimat se o krokodyly jeste vic,budu trvat na tom,abych jich videl vic druhu a vedel o cem se bavim,protoze nevedet jak vypada opravdova krava,hledal bych fialovy milky,protoze jsem je prece videl na obrazku a v reklamach :-)...........proud

      Vymazat
  12. V TOMTO svém životě jsem tu poznal takový spousty lidí, že je ani všechny neznám. V rámci introspekce musí padnout rozhodnutí, musím být příště opatrnější se sdělováním tajných, či ŽIVOTNĚ závažných informací. Radši to ven všechno nepustím a něco nechám pro sebe, potom ale vznikne neuvěřitelně obrovský ROZDÍL mezi skeptiky a mou maličkostí. To ne proto, že bych nad nimi snad plánoval vyhrát. To bych měl moc snadné, ani mě to neláká. Udělám z duvodu, že zkrátka není možné JENTAK ULEHČOVAT CIZÍ CESTU zničeho nic, někteří skeptýci jsou ještě k tomu drzí, asi místo díků. Pak je možné že budu mít klidnější bytí a ti ostatní, jen ať poklidně brebentí opakovaně se vtělujíce dál a dál.
    http://prntscr.com/10tow82

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak, tak PRAVDU díš.
      Rozdíl je obrovský a tady ty věčné pochybovače, ve větší či menší míře, potkávám na své cestě také. Rovněž i ve vlastní nejbližší rodině. Nyní již jsem ustoupila od snahy je informovat kapku více, aby se jim lépe žilo. Jsou to tvrdý brouci a nic s nima nehne, snad jen Síla, až jim dá po palici a to někdy bývá i definitivní.
      Nepoužívají ze zásady intuici a jen vše prohání přes mozek a hledají materiální důkazy(moc velké ego) a ke své škodě využívají většinový systémový proud.
      Jejich jedinečná otázka, kterou nadevše miluji zní, "jak to víš?". Odpoví si rovněž sami, "kecáš". Haha, ten delfínek je nádherný.

      Vymazat
    2. Nejhorší situace nastává, když si člověk začne prosazovat svoje poznání jiným, kteří na to nejsou ani připraveni,začne vlastně "TERORIZOVAT" okolí. To je špatně, z kočky neuděláš orla aby lítal, prostě na to nemá a musí podávat informace po kousíčkách a některý ani ty informace ten druhý nikdy nepobere, ale není třeba se zlobit na toho druhého a je potřeba jej tolerovat (ikdyž je to někdy těžké).Je to o tom jak skloubit duchovno s materialismem (protnutí duchovního materialismu). Hlavně tolerance mezi Dušemi, každá má svoje poslání a My nevíme co má za plán, ikdyž múžeme tušit, ale realita je velmi proměnlivá a co platilo dříve, nemusí platit teď a My musíme poznávat signály Síly, které nás upozorňují svými projevy, jak se chovat a jednat. Duše musí být VARIABILNI a přizpůsobovat se přicházejícím energiím a někdy se nám to ani nechce, ale musíme, jinak jdeme proti PROUDU Síly a pak je "Peklo" tady na Zemi.

      Vymazat
    3. to Terfry
      Haha "jak to víš?" to znám, to se tak ptá logika dotyčného. Zasekne se a čumí, voči vyvalený.
      Rodiče nemožno nějak poučovat, to je u mě zcela vyloučeno. Jinak doletí s úsměvem slova: "kuře bude učit slepici" a je umyto, nemám šancu.
      Dělám to teď jinak, např. nenápadně položím papír nabitý informacemi na stůl ať mají pocit, že to našli sami. Anebo jen strohá sms: Pozor. Netestovat, neočkovat. To stačí, ať hledají sami. Méně je někdy více a to víš že budu moc rád, když mi tu rodiče ještě vydrží, prostě nechávám volný průběh a musí to pochopit sami. Tatík každoročně očko na chřipku..tak uvidíme.
      Spíš než abych radil rodičům, radši pošlu info babi na Druhý břeh a ta si lépe poradí jak na ně ;)

      Sílo vždy provázej a trvale chraň Iv+Ter, a také ty hodný z Rodinky EuP.

      Vymazat
    4. to Iv
      Jak jsem zjistil pravda vždy nebyla na mé straně a terorizovat okolí se nemá, to se pak muže trápit. A nějaký kuře mi je ukradený hořkost přetrpím, prve jsem myslel spíš na děti, ty by měly mít to nejlepší. Výhoda je na všem se domluvit. Díky!

      Vymazat
    5. to babajasvaga
      Není zač, nikdo není dokonalý, furt se učíme.

      Vymazat
    6. He he,krasny rozhovor.Zdravim a obymam vás Rodinka. :-) ..Mailo

      Vymazat
  13. to Korendor
    http://prntscr.com/10tq7b1

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.