úterý 9. března 2021

Masožravci a Korona

 

Masožravci a Korona 

  

Ukázalo se, že velcí jedlíci masa trpí chronickými chorobami než ti, kteří se vyhýbají jeho konzumaci, nebo zřídka konzumují živočišné produkty. Milovníci masa se nejčastěji potýkají s cukrovkou, srdečními chorobami a zápalem plic – pro Koronu ideální.

Výsledky nové studie jsou děsivé.

Vědci z Oxfordu provedli studii, která trvala deset let. V rámci této práce analyzovali data od téměř půl milionu Britů. Výsledkem je, že autoři studie zjistili, že denní zvýšení podílu červeného masa (zpracovaného či nikoli) o 70 gramů o 31% zvyšuje riziko zápalu plic, o 19% riziko rozvoje divertikulárního onemocnění střev a 10% - tvorba polypů v tlustém střevě. Denní zvýšení dávky o 50 gramů vede k 16% zvýšení rizika srdečních onemocnění a 21% ke zvýšení pravděpodobnosti cukrovky. Tedy snižuje imunitu člověka a je náchylný hlavně na respirační nemoci.

Autoři také poznamenávají, že rizika spojená s dietou bohatou na maso platí i pro drůbež: denní přírůstek 30 g kuřete ve stravě zvyšuje riziko cukrovky o 14%. Výsledky navíc ukázaly, že lidé, kteří jedí maso třikrát nebo vícekrát týdně, jsou obézní a konzumují nedostatečné množství ovoce a zeleniny.

Tato studie má však jedno „ale“. Vědci tvrdí, že většina zdravotních rizik se snižuje, když klesá hodnota BMI (index tělesné hmotnosti). To naznačuje, že korelace mezi masem a zdravotními problémy je způsobena nadváhou nebo obezitou, protože u obézních lidí existuje zvýšené riziko všech onemocnění. A přesto autoři říkají, že stojí za to připomenout, že zpracované červené maso (klobásy,párky,slanina) může ovlivnit rozvoj srdečních onemocnění bez ohledu na váhu člověka. 

Kovid na tyto lidi je výborné hnízdiště a všichni se diví, že národ trpí dnešní Koronou. Vláda by ve svých opatřeních měla vydat zákon, že všichni obezní budou chodit povinně na váhové kontroly s povinným klystýrem a policie, kdo bude mít nadváhu, bude pod jejich dohledem obíhat blok. Upravit ceny jízdného a letecké přepravy podle váhy jedince. Toto dodržovat pod dohledem policie s vynucovacími prostředky i pokutami jménem zákona. Všichni obezní budou muset nosit červenou čepici, váhový PAS, aby mohli bezpečnostní orgány rychle kontrolovat dodržení vládních nařízení. Dodržování těchto nařízení by snížilo pandemii Korona o 60%. Nikdo nezakazuje maso, je potřeba jen snížit spotřebu, hlavně kuřecí s hormonama, vidíte na ulici samé pozadí jak kredenc a o tom ostatním raději pomlčím. Takže vidíte jak vše se vším souvisí a rozdělení národa na rouškaře a odpůrce je irelevantní a vláda z toho těží, přidejme tedy k tomu ještě Obézní a ti co vykřikují na diskuzích, že odpírači roušek když dostanou Koronu, ať si ji léčí za své, teď k tomu mohou přidat i obézní, náchylné na choroby s Kovidem především. 

 Poslední odstavec je samozřejmě míněn ironicky, ale proč ne, vždyť dnešní nařízení vlády je taky ironické a je vynucováno jejich dodržování nějakým zákonem za pomoci bezpečnostních složek a kdo je u nich obézní, včetně státních zaměstnanců, zakázat výkon povolání.

Pozitivní stránkou Kovidu je dnes snížení krádeží automobilů a jejich vývoz o 71%. Hlavními faktory, které ovlivnily statistiku, jsou omezení pohybu zavedená i v řadě regionů, uzavírání hranic země a pokles návštěvnosti nákupních center.


Mějte mysl veselou, ONI (politik-diagnosa: psychopat, chybí v mozku emoční centrum EQ, empatie, plusové emoce k druhým) se umlátí sami. 

Ať Vás provází Síla. 

 

9 komentářů:

  1. Hurá, nezabíjet, neubližovat, štíhlost a klidnou mysl zachovat :-)
    Někdy si říkám, že je vlastně vše ok. Možná, že Země a Vesmír se covidem brání drancování. Z kořisti se třeba stává lovec :-) Vakcinovaní slepí třeba časem vyhynou (neplodnost, atd.?) a zůstanou vidoucí a nezlomní... Třeba ve skutečnosti právě probíhá očista a všichni ti Babi-Hambové v červených mikinách jsou nevědomě nástroji oné očistné Síly... Kéž by tak bylo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jiří
      Velmi dobře jste ten článek pochopil, díky:+++++++

      Vymazat
  2. Tak vam nevim,ale nejist maso je hloupost,jsou veci ktery potrebujeme a jinde nez v mase nenajdeme,ale....ALE,tvrdim uz dlouho,ze maso nejime,ale zereme! Kdyz si odmyslim,ze vubec kdeco nejime,ale zereme. Drzim se toho ze jim abych zil,nikdy ne obracene,tedy neziju,abych jedl,natoz abych zral.Plati ono Werichovo "primerene". Na co do sebe budu cpat hory masa,navic mizerne,skodlive upravenyho.Kdyz mi staci 100 gramu za tejden?.......proud

    PS.: Neni tezky si overit jak dopadne vegetarian v delsim casovym obdobi.I plodozravci,tedy primati,tedy my,jedi maso,nebo jste snad videli gorilu jak vyndava z ovoce cerviky? ;-).Ovsem ten podil masa je oproti plodum minimalni a tak to ma bejt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to proud
      Příteli, to není článek o vegetariánství, každej ať si baští maso jak chce, ale je to o množství.Každý musí být sám soudný k sobě a zodpovědný sám za sebe, ale informace je to myslím dobrá.

      Vymazat
    2. @Proud: zdravím Vás, prozraďte mi - jak si ověřit, jak dopadne vegetarián v delším časovém období? Máte k tomu nějaké bližší informace?
      díky za odpověď, honza p.

      Vymazat
  3. Paraziti na testovací tyčince
    (výrobce TestSealabs, foto OBALU: http://prntscr.com/10i8ulg )

    https://gofile.io/d/eBsSNw
    video 2,5min česky

    Pozn.
    1/ Už jsem to někde viděl, asi u Haralda. Vypadá to jako forma morgellonu.
    2/ někdo psal, že je to na testovacích tyčkách od prosince 2020

    OdpovědětVymazat
  4. Včera jsme potkali na nádraží v Chrlicích st. pána s krásným větším pejskem typu bordouxská doga, a že mu špatně tráví, byli kolikrát u klekaře. Pejsek mazel, očuchal ruku a chtěl se tulit. Povídám co papá. Žena mu furt vaří kuřecí. A granule atd.
    Říkám pánovi kuře již nežrat z duvodu samých hormonů, antibiotik. Pes je šelma vývary tudíž ano, přidávat jemně mleté vaječné skořápky třeba rovnou do vaření (ideál poměr vápníku a fosforu). Měl by to občas i člověk. Dále čerstvé NEkvetoucí kopřivy do cedníku, spařit svařenou vodou, kopřivy nožem na kousky a přidat do misky. A Vigantol= vitamin D. Určeno pro každýho psa a naša brazilská fila pejsek se dožil krásných 13let.

    OdpovědětVymazat
  5. Výborný článek díky autore i posíláme Sílu!

    Hahaha stále poctivě čekáme, už celé dny i noci sledujeme kdy pán nacpe ten zadek do riflí a furt nic. A neberte mne zas tak vážně. Holt dobrý film.
    Tlusťoši by měli platit vyšší silniční daně, jak se pohybují tvoří se pak častěji v asfaltu vyjeté koleje, chápete, silniční hlídka má přenosné váhy ať tedy platí pokuty podle kil.

    Maso ve střevech doslova hnije a člověk je podle délky střev plodo/býložravec a ideální stav nežrat žádný maso, to je vždy spojeno se zabitím zvířete mám raději zvířata zdravá živá a svobodná.
    Jenže to by tu musely bejt odpovídající podmínky, chtěl bych např. vidět vegetariána v hokně tahat ty 6m železa.. Takže maso jen občas, 2-3x do měsíce plus minus.

    Br. Fila, pro ukázku, muže mít cca 84kg
    http://prntscr.com/10iaepf

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojte,

    Tu je k tomu aj video.

    https://www.infovojna.sk/article/video-antigenovy-test-pod-mikroskopom

    Peto

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.