čtvrtek 4. března 2021

Hamáčku, Babiši, Zemane!

 

Hamáčku, Babiši,Zemane!

To co jsem dnes 4.3.2021 zjistil, mně upevňuje v předsvědčení, že jste vláda, která nemá zájem o své lidi, ale jen aby jste neztratili koryta, lezete „někam“, prostě vlezdoprdélky. Které  slyší o RF, vidí červeně a reagují přesně jak byli vychováváni na Ukrajině proti RF. Nezajímá nějaké zdraví ohledně Korony, ikdyž oni vyrobili nejlepší vakcínu, která neškodí ani dlouhodobě, přirovnal bych to k šachové hře, kdy RF vlítla do Sýrie a dala Atlantické civilizaci šach s vakcínou Sputnik je to samé.

Děláte si co chcete a neinformujete lidi v Čechách, kteří mají právo na všechny informace a ne jen nás krmit komedií Korona, aby zakryli pravé úmysly a děláte to tak, aby jste obyvatele jen mezi sebou poštvali a mohli jste tak pozornost odvrátit od pravé skutečnosti. Záměrně jste použili Koronu, aby naše hospodářství kleklo a střední stav jste položili na lopatky. Za bolševika jsme neměli žádný dluh a  naopak nám dlužili okolní státy. To co provádíte nyní je jasný směr ke zničení samostatnosti ČR a to jak po hospodářské stránce, tak i obrany území, za které položili naši dědové své životy. Blíží se doba, kdy ve své nenávisti k RF budete žebrat o obilí, plyn, naftu aj. pro své přežití. Dnes má RF již nadbytek obilovin a ono ví moc dobře proč. Není to žádná konspirační teorie, je to jen matematika 1+1 =2 jak se události ubírají.

Dnes 4.3.2021 například p. Hamáčku bylo sledováno americké vojenské letadlo U.S.Air Force Boeing C-17, jež vzlétlo z Kunovic https://cs.wikipedia.org/wiki/Leti%C5%A1t%C4%9B_Kunovice  v 17:09 a letělo zpět na americkou základnu https://cs.wikipedia.org/wiki/Leteck%C3%A1_z%C3%A1kladna_Ramstein  do Ramsteinu, jež je na území Německa a není to území Německa, ale USA. Je to základna, kde se nachází jaderné zbraně, které jsou se vší pravděpodobností přesouvány blíže k hranicím RF a myslím že p. Vondra dosáhl svého. Chcete obětovat naše lidi na nějaký první úder, který by stejně tato Atlantická aliance nepřežila. 

Vzlet z Kunovic.

Výsledné přistání
Ramstein

Naši lidé mají právo vědět co se děje a je to hlavně vaše povinnost a nikdo asi z našich obyvatel se nechce stát díky vám  futrkanon a být obětován. Není to žádné faké nebo konspirace, tu děláte vy, je to jen sledování událostí okolo nás, bez faké sdělovacích prostředků mainstrému. Tento váš manévr byl zaslán panu Putinovi, stejně jejich kosmické síly toto vysledovali. Jste úplní bezmozci, kteří si myslí, že je národ hloupý a naše děti si zabít nenecháme. Nazdar!!!! 

Pachatel: U.S.Air Force Boeing C-17


Parodie: Když si američani myslí, že ovládají celou zeměkouli, Merklová, jste páni ničeho, tak nás neotravujte a řešte si své problémy, podle dohod jste v područí USA 100 roků od konce II. svět. války.


 Jsou lidé, kteří jsou Duší vlastenci, instiktivně a mají svou zemi rádi a podvědomě reagují, aby jich bylo víc. Otiskuji zde koment na mailu jedné takové osoby a přeji jí, aby jí Síla pomohla:


Zdravím a fandím.
Ráda čtu Vaše stránky a plně sympatizuji s názory i obsahem.
Jsem dnes poslední den ve služebním poměru u HZS. Hnus, který tato složka předvádí a podílí se na plánu už tím, že spoluopracuje s NATO. Odběrní týmy aktivně cpou lidem jedovaté špejle do nosu a jsou na to hrdí. Musela jsem odejít. 12,5roku služby. Dal toto sledovat bylo proti zdravému rozumu. Bez testu zákaz vstupu na pracoviště, OK tak výpověď. A dej se vůle Boží. Jsem sama, s hypotekou,bez rezervy, ale vím, že to půjde. Ať to lidé s dobrým srdcem vydrží. Fandím všem a posílám sílu.

 Suzane Rosa

22 komentářů:

  1. Ještě by mne zajímalo, proč toto letadlo letělo zpět do Německa ve velkém rozptylu(řekla bych jak vožralý námořník), aby při své cestě pokrylo co největší prostor, asi pro roznášení jakéhosi viru ze sudů, možná mutace ze Zimbabve, nevím přeně nesleduji akurátně.
    Jen vidím zvířátka, jak mají zasviněné oči, pokud se objevuje více letadel v prostoru...Jenže ganz měděný neutralizuje všechny tyto viry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to terfry
      "Virus" korona není virus, je to parazit (pavoučí), proto na něho fungují tablety na parazity, nechte se oblbovat a rozdělujte společnost, udávejte se že nemáš roušku a pod. jaká ubohost.

      Vymazat
    2. to Terfry
      Doplněk k tomuto tématu: https://www.youtube.com/watch?v=wNRBYI_EF14

      Vymazat
  2. Autor není DYBBUK VK,ale nadšenec,co to Aeronetu poslal. https://aeronet.cz/news/z-nemeckeho-lipska-odstartoval-nakladni-boeing-757-registrovany-na-kuryrni-spolecnost-dhl-odletel-do-ceske-republiky-a-zacal-krouzit-nad-brnem-a-bez-pristani-se-pote-vratil-znovu-do-lipska/ No a jak Rusko záhadně vubec nereaguje na opětné bombardování Syrie US Luftwaffe??? Putin tvrdil,že Ruskem vybojovaný mír nesmí být opět narušen a utočník bude tvrdě zlikvidován. Zatím jsem neslyšel o nějakém protiutoku Ruské armády...Není to tím,že zednář Klaus Schwab nazval Putina MILÝ BRATŘE????


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to korendor
      Ten článek jsem včera nečetl, to znamená, že je to tady nad hlavama divný. Včera večer tady byla nějaká aktivita vrtulníků a tak jsem se chtěl podívat na radar a zjistil jsem co jsem psal v článku. Je to celé divné. Dík za info.

      Vymazat
    2. Zdravim rodinku,
      Aktivita vrtulnikov sa zvysila aj u nas v okoli Malych Karpat smer Jaslovske Bohunice hlavne navecer a pri nizkej oblacnosti. Ano vsetko je to velmi divne. Vcera ma najviac pobavila odpoved nasho Matovica. Na otazku, co slubil Rusom za vakcinu Sputnik, odpovedal, ze Zakarpatsku Rus. Zas mala co riesit nasa bratislavska kaviaren...:o)))
      Vsetkych nas so zdravum rozumom nech ochranuje Sila. Pamatajte, vsetko zle je na nieco dobre. Niektory sa z toho stavu poucia a iny budu musiet odist.

      Vymazat
  3. Generál NATO potvrzuje existenci seismických zbraní a použití elektromagnetické války.
    "Tento rozhovor z roku 2008 na Radio Base 2000 s generálporučíkem d. R. Fabio Mini se zabývá využitím elektromagnetických vln k manipulaci s klimatem a počasím."

    - připomínám Úmluvu z r. 1977 o NEPOUŽITÍ klimazbraní, platila cca do r. 1998, ovšem stejně to porušovali

    francouzsky
    https://interetpourtous2.blogspot.com/2021/03/revelations-un-general-de-lotan.html#more

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Rodinko.
    Vláda ČR je absolutně mimo asi na ně sedla korona když její členové stále lezou americe a německu do zadnice taková ostuda fuj.

    Navrhuju požádat Rusko o zakoupení S500 Prometheus k nám na Moravu. Zaplatí to Německo z válečných reparací. Naši ruští bratři si tento oprávněný požadavek od vyčuranejch němců rychlejï vydobydou než malinký státeček myšleno náš.

    Potvrzuji velký výskyt přeletů velkých vojenských vrtulníků několikrát denně 4-5.3.2021, směr Brno->Vyškov (výcvikové prostory). Přileti do Vyškov, chvilku se zdrží as hned letí na Brno, něco vozí.
    Takže lidi zavřou doma a pak potají vozí vojáky anebo matroš, co to je za bordel?

    OdpovědětVymazat
  5. Ohledně letu DHL. Hodím to sem než to smažou, stejně jako maže komentáře onen Dybbuk VK z aeronetu, prý je to nějaký Marek Pešl / dANGEL0 / Dylan co je nyní v Trenčíně, ale kdo ví.

    https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/firmy-zvazuje-pravni-kroky-kvuli-dezinformacim-o-jejim-letu-nad-brnem-40353129

    "Přepravní společnost DHL Express ČR i brněnské letiště odmítly jako dezinformace zprávy o letu nákladního letounu, který ve čtvrtek ráno kroužil nad Brnem. Ze serveru Aeronet, který ministerstvo vnitra řadí k dezinformačním webům, se na sociální sítě rozšířila spekulace o tom, že letadlo DHL nad městem rozhazovalo koronavirus. Firma vysvětlila, že letadlo kroužilo nad městem před plánovaným přistáním kvůli mlze, posléze se vrátilo do Lipska."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodil jsem termín Dibbuk,čili v jiddiš prokletá duše na Paroubka,tedy vedoucího kolotoče,prý se sídlem ve Frankfurtu n.Mohanem. Takže,jestli tomu rozumím,pátračka po VK od poskoku DS skončila mizerně a tady je zpráva,že tloustne na Slovensku..Zajímavé..

      Vymazat
    2. AHA Kundra a Pešl,to je stará záležitost. Ten Dibbuk je jinak jištěný...

      Vymazat
    3. Dibbuk to je židovský démon to jste asi správně pojmenoval kolotočáře, lze si totiž všimnout že VK píše tak, aby věci často lépe vycházely židům než Slovanům. Každa událost se dá přeci popsat milionem způsobů, ale VK v článcích programuje (píše) TAK, že "gojjim" z toho vyjdou jako ti horší.

      S tím nemohu souhlasit.
      Pro KOHO tedy VK kope?

      Vymazat
    4. korendor
      "Ten Dibbuk je jinak jištěný..."

      Dibbuk sem chodí také číst a pokud máte nějaké zajimavosti prosím do mejlu
      babajasvaga(zavinač)gmail.com díky

      Vymazat
  6. mRNA vakcina VAROVÁNÍ, došlo mejlem

    mRNA vakcína deaktivuje proteiny inhibující rakovinu…
    I když v lidských buňkách dojde pouze k polovině změn mRNA, podle vědeckého týmu Sloana Ketterera to stačí na úplné přepsání funkcí běžných verzí RNA. Tyto změny se mohou vztahovat na 100 různých genů najednou, takže se změny mohou rychle sčítat a vyvolat vážné zdravotní důsledky. Tento princip šíření využívá například leukémie.

    https://beforeitsnews.com/health/2021/03/medical-shocker-scientists-at-sloan-kettering-discover-mrna-inactivates-tumor-suppressing-proteins-meaning-it-can-promote-cancer-3038221.html

    anglicky

    OdpovědětVymazat
  7. to Suzane Rosa
    Zdravím a velmi si Vás vážím takových lidí, cením i povahu práce HZS i sám jdu příkladem. Chtěli abych v technologii ponížil všem normy(cca 500lidí!) Odpověď byla, že z toho už NIC neumím! Ať to udělá firma-matka z NDR. Vocuď pocuď, no ne? Začly mi pak problemy a po čase jsem šel..ale s úsměvem a ještě to dal vedení sežrat.
    Po 12,5 letech to jednoho až zamrzí,jenže druhou větou dodám změna je život, také jsme bez větší rezervy jen něco málo, zato dětí mnoho tak přežíváme vesele. Milá Zuzko aby HZS za chvilu nezačali prstíkem škrabkat že Vás chcou zpět, zkušenosti dnes snad nejsou cenné? Ať Vás provází Síla a děkuju že jste!

    PS
    Vakcinace je podvod i ta novorozenecká a to od první chvíle co tuto věc vymysleli, viz soli hliníku, skvalen, rtuť, potr.embrya, cizí DNA, saponáty, formaldehyd, atd.
    Je to jeden z největších podvodů na lidi vubec.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za slova souznění. Jsem v radosti a síle. S úctou a láskou suzane

    OdpovědětVymazat
  9. SOTT leden 2021, zaujaly mne 2 ukazy

    1/
    tajemný zdroj energie roztavil chodníky v Tel avivu, izrael
    http://prntscr.com/10fc2wt
    v čase 4.00 min

    2/ nadoblačný blesk zachycen z ISS (pusťte si to na videu!)
    http://prntscr.com/10fcort
    čas 18.13 min

    video
    https://youtu.be/RnNiM8cFVHE?t=242

    OdpovědětVymazat
  10. Pjakin kdysi sdělil takovou info o Maharalu,globalistech.atd. https://newtube.app/user/yandex/XQ2wMG1 Heydrich do toho moc vrtal. Asi jako poslanec Fischer /cestovka/,případ Kořistka,kde se detektor lži prostě ZMÝLIL.Pak tu máme moc sečtělého a inteligentního poslance Ransdorfa,který zase moc vrtal do bankovních učtu. Mimochodem uměl PATNÁCT JAZYKU. Takže ted tu stepuje poslanec Volný.Ten člověk bud NEVÍ,nebo je to opět vychcaná fiat opozice.přikláním se k tomu druhému.Tady je klasická ukázka toho,co už napsal Hašek před sto lety. Zákon se ohýbá dle potřeby a nikde nikdy na na žádném nevinným nezáleželo. https://newtube.app/user/yandex/pOJkOPt

    OdpovědětVymazat
  11. Počteníčko Kagan a jeho Bek https://celostnivzdelavani.cz/jak-se-stalin-vzbouril-proti-kaganovi

    OdpovědětVymazat
  12. Foto roku 2021 https://newtube.app/user/yandex/mFCHpOw

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem již ve věku skoro do penálu,ale udivuje mně mládež vymakaných šamponku z posiloven,dělající krotká videa https://www.youtube.com/watch?v=VvfsRuAqZjk. Za války byly jiné partičky,které byly v partyzánském oddílu Jana Žižky a bojovali proti fašismu.DNES ani omylem taková partička z posiloven něco takového nevytvoří,aby bojovala uskočně proti rouškohubému fašismu. To jen hrstka statečných https://newtube.app/user/yandex/JBm1kUA

    OdpovědětVymazat
  14. V mé rodné čtvrti potkávám ruzné náplavy z celé republiky. Dnes jsem při nákupu natrefil na zvlášt vypečeného exota.A ihned jsem si vvbavil jeho srdceryvný dopis prezidentu Havlovi https://www.payne.cz/WP15/dopis-presidentu-republiky-vaclavu-havlovi/ Náš fešák nám nějak zestárl,ačkoliv je o 11let mladší. A to více vypadá NEKŘESTANSKY.decentně řečeno.Kdo by chtěl autogram,poslužte si. https://nahlizenidokn.cuzk.cz/ZobrazObjekt.aspx?encrypted=A_2T0kZ3AsKm2qHw3d5pOHri4lee8CxUaWVj2xZYDJHRZ-EddXGFWI-UuRSLkE9TkO3wLgHMFKMkjoGDXbasGD8EQZ3gJWrvmnqeJm0n1Wv-zSu6DFm3X8OW_hl-_E03ZntD96FC0b20LWutF7rQPoRl42JaXcxldY7hbV9k4dA=

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.