pátek 8. ledna 2021

Monolity ve světě něco napovídají

 

Monolity ve světě něco napovídají


 

Pokud se podíváme na mapě světa s rozmístěním monolitů, které se objevují v dnešní době po celém světě, je zřejmé, že označují skrytou vulkanickou činnost a možnost její aktivace třeba v budoucnu a „někdo“ nám dává na srozuměnou, co by se mohlo dít. Včetně překladu v ruštině, kde není žádná seismická činnost – žijete dobře ….


Vědci na posledním zasedání Geofizikální unie (AGU) objevili několik nových skrytých supervulkánů a to i na Aljašce na Aleutských ostrovech a jeho velikost je srovnatelná s Yellostonem.

Když porovnáte mapu známých supervulkánů s mapou s výskytem monolitů, dojdete ke shodě.

Zemské jádro v nynější době dostává z vesmíru tolik energie, že tato síť sopek může začít být aktivní, viz velký příliv energie Bovisů (mají velký vliv i na evoluci lidí – šišinka, údajně covid) a dnes dokonce došlo k vypnutí zemské magnetosféry, která krátce klesla až na nulu a to 1x v 6hod. a dvakrát v 11 a 11:30 hod 8.1.2020. Tato anomálie většinou neprojde na Zemi beze stopy a lze očekávat aktivaci sopek a to v oblastech, které nám naznačily monolity.

Že by očistný oheň, který už lidstvo potřebuje jak koza drbání? Už i předpovědi NASA jsou dosti znepokojivé k nastávající sluneční aktivitě.

Většina ani v nějaké monolity nevěří a jsou stále v pohodě, to co řekl Systém, který je žene do otroctví a zániku, protože jejich duše nejsou schopny nastávajících evolučních změn a drží se hlavně modly Satanismu – peněz, jenže jsou zde i jiné Síly, bytosti, které dělají svou část, aspoň pro ty, co jsou toho schopny a to je 10-20% lidí.

Je to přece Faké, neříkali to v televizi, nebezpečný názor pro ně samé.

 

17 komentářů:

  1. To je zajímavé,
    jenže jsem postřehla, že Aluše tady šmíruje ve starších článcích a pak na svojich stránkách podává ohromující info, haha.
    Takže jsem jí napsala koment na you troubu, ať se nepovyšuje a neprodává obnošený svoje hadry na schopu a hned mne zablokovala. Je vidět, že je to duše na výši a jde jí o blaho, ale jen o svoje...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Terfry
      Jsou různí lidé zakrývající se humanismem a esoterikou a tím si svou životní energii i doplňují,abych řekl pravdu, o takové lidi bych si ani kolo neopřel, viz: http://energieupramene.blogspot.com/2015/01/duchovni-agenti-nwo.html
      http://energieupramene.blogspot.com/2016/11/duchovni-agenti-nwo-ii-dalajlama.html
      Ale mnoho pomatenců to žere, znám jednu povídku, jak u Boha hledali jej křesťani a jen lítali navrchu dokola s mumláním modliteb a Boha nemohli stejně najít. Ten co mně prováděl, se jim smál a řekl, že Vy ho najdete hned bez mumlání.

      Vymazat
    2. Terfry
      To potvrzuji mám stejný dojem. Aluš krade běžně + René Koukal to samý.
      A ještě jsou pak uražení, lemry.

      Vymazat
    3. to babajasvaga
      Na okrese Vyškov se rodí zajímavé lidi, proto je potřeba tam vložit i destruktivní Duše, se Satanismem jedna ruka a hlavně plivat a rozdělovat.

      Vymazat
    4. to Iv
      Nojo poslední dobou se to takovýmito individui kolem nás hemží. A ten vedle, kterýmu jsem pomáhal na domku 3,5r se na mě při první příležitosti klidně vykašlal. To je výpomoc, to je materiál!

      magnetosfera z 22.11.2020, taky skoro vypnula je to čím dál častější.
      jestli to neznamená blízké přepólování.

      http://prntscr.com/wj5vfw

      Vymazat
    5. to babajasvaga
      Pokud se jim nepřepoluje v palici, nastoupí "havrani".

      Vymazat
    6. to Iv
      To jsou holt typy lidí. Ten vedle si na svým pomoct nechá, ale udělat něco pro druhýho když mu teče do bot to ne. Pouze osobní prospěch! Mam pocit že mi dost dluží,ale kašlu na to. A ty pomluvy+skryté útoky od nich + od toho přímo naproti přes ulic, ten se k nim přidal, a jakou mu dělá radost když si "kopne". Vzpomněl jsem jak jste tuhle psal že tamti organizovaně utočí v tzv. trojuhelníku, to sedí. Holt je nechám rozebrat na atomy, z donucení.

      Vymazat
    7. to Iv
      Přepolování v palicích smažáků je přímo úměrné hmotnosti na hlavu jim spadené.
      Jiné možnosti nefungují (brání se).

      Vymazat
  2. Ahoj Rodinko, ať hoří!
    Teď poslední noci se špatně spí no bodejť, když lidi tak blázní. A přitom nazývají blázny nás haha, toje komedie.
    Dnes před penny držel hlídač v ruce počítadlo a určoval kolik lidí može dovnitř. Viděl jsem to prvně. Lidi poslušně stáli frontu i venku před vstupem, i začal jsem se nekontrolovatelně od srdce smát asi 3minuty. To už cukaly koutky i ostatním lidem, ale drželi a stáli dál.


    foceno v Rumunsku 10.11.2020,
    zdroj fr.web

    http://prntscr.com/wj4p3d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že jo, praskaji žárovky furt dokola.
      Můžeš házet blesky (44, je to od Slovanů, více psát nebudu).

      Vymazat
    2. Taky častěji měním. Uvnitř mě došlo u Slovanů k rozdělení na ty ziskuchtivé které nějak nemusím a ty skutečné. To bys mi Terko udělala radost kdybys poslala třeba mejlem aspon název knihy, já to všecko přece kupovat nebudu. To si ani nemožu dovolit. Vychází toho docela dost, přeložené tituly z Ruska, pak SK tvorba, něco i z Ukrajiny.


      Dětské prostírání, kde je runa Algiz?
      http://prntscr.com/wj641l

      přeci tadyyy mezi mužem a ženou chrání je oba
      http://prntscr.com/wj65b2

      Vymazat
    3. Podívej, knihy jsou dnes cenzurované jako všechno důležité.
      Musíš se spolehnout a nebo nevěříš, záleží na každém...jsou to jen útržky.
      info, pavouci,(jak říkal Harald, smrději ale mají červené světlo, které debilizuje, to znamená nevnímáš realitu), proto je důležité užívat ganz, modrý(měď) léčivý a nebo bílý(zinek) psyché v klidu

      Vymazat
    4. Terko a Iv vám oběma věřím+oběma díky.
      Sice nyní jsem měl pocit že víš víc, než říkáš,a už jsem chtěl napsat že takhle se toho moc nenaučím. Jenže vím že máš pravdu do knih nikdo nicmoc nepustí, a to původní "nej" si nechá pro sebe.

      Vymazat
  3. Ten film Proroctví zřejmě nebyla cucanová pohádkq,tedy vycucaná z prstu. Prý si vrzne i Milešovka... https://www.youtube.com/watch?v=iojZt-Ht4Nc

    OdpovědětVymazat
  4. Snad jste dnešní Slunko užili. Už se začíná prodlužovat den tak je to lepší a bacha, brzy bude nabitá voda. Letos zkusíme tu ze studánky.


    Jak je to s Ruskem když ho chce někdo "navštívit"
    http://prntscr.com/wj6cy4

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mam jednu "teorii",vychazejici z Novum ab Ordo,nebo Novus Ordo,chcete-li.
    Covid jim je zrejme malo,nebo to jde prilis pomalu,jeste poradny katastrofy k nemu a maj nas kde potrebujou,v anarchii a pozirani se navzajem,a to doslova,hlad je velka svine a Evropa uz neumi zit ani na mrnavy zahradce za domem,tak co asi zacne dlabat az bude koncit rabovani.A pak stastnou cestu do Fema lagru,uplne dobrovolne,jako ovce na porazku,ale ta bude jen pro ty z ty miliardy,nebo pul miliardy co zbyde, co nebudou makat za chleba a vodu 16 hodin denne..........proud

    PS.: Mozna se blizi "konecny reseni" rychlejc nez si myslime a jinak nez si predstavujeme(vzhledem k poctu ovcanu a covidacky uz nevzdelany mladezi).

    OdpovědětVymazat
  6. Kazdymu radim at se nauci prezit v prirode jako sberac a lovec,ne jako zemedelec,na to nebude cas........proud

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.