neděle 24. ledna 2021

Další odhalení VAKCIN

 Konspirační média jako Seznam, Novinky a jiná poplatná dnešnímu Systému korporací vám toto nikdy neřeknou, jen tady Alernativní média. Jinak si věřte, čemu chcete, my to však děláme zdarma, oproti výše uvedeným, jež jsou bohatě placena těmi, kteří chtějí lidi zavést tam, kam chtějí - degradace národa.

Zde máte velmi jasné vyjádření vědce, ne toho v uvozovkách, jenž si honí triko pro peníze a slávu, jako Babiš, Blatný, Rážová, vlastně celý svět hraje hru, která nemá nic společného se zdravím lidí, ikdyž se tím ohánějí - zakrývají. 

Příklad máte i v Izraeli, kde očkují až se potí a výsledek je nulový. A náš stát, kdyby třeba v Rakousku skákali z oken, tak my budeme také a to se týká všech okolo na západ.

Řídí nás psychopati. Opět konspirační web Seznam zaperlil s manipulací a ohání se Univerzitou Karlovou - hnízdo "vlastenců s tituly", nezklamal: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jake-jsou-nejvetsi-lzi-o-covidu-poslouchejte-debatu-odborniku-139660#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=LLQsUiyTCzj-202101271605&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 


Vláda má své "odborníky", ale jsou i jiní, jež se dívají na problematiku komplexně a nejsou ovlivněni korporátem, jak naše vláda.

37 komentářů:

  1. Jestli to papouškuji správně,tak třeba docentík Jan Pirk se statečně ozval proti testování,potažmo vakcinaci. Později se nechal slyšet,že jeho uvahy jsou pro něj nebezpečné. Ten člověk je ale člen Aspen institutu,což je karierní zastřešení,jako KSČ v 50 a 70 letech. Čili,tento 73ti letý exot dělá lidem fiat opozici,jako právnická osoba,ale jako fyzická osoba nese za své činy plnou zotpovědnost. Takto dopadl Adolf Eichmann. Kdo má ale tu odvahu,třeba Aspen Hamáček,nebo ASpen Feri opustit kvuli svému svědomí koryto a jít čestně dělat popeláře? Tento sorošovský zmetek Feri napadne Volného kvuli nějaké roušce,aby si v poslanecké kantýně spolu s dalšími třemi hezky sedli bez roušek a konzumovali oběd v ceně z doby doktora Husáka.....

    OdpovědětVymazat
  2. Lidé si začali všímat na éronnet,že autor píše o situacích v cz+sk ale žádné řešení nenabízí ani po opakované žádosti čtenářů. Co taky čekat odžida co mažekomenty hlava nehlava.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Aeronet byl v dávné době web výhradně týkající a ajtáku a PC.Jejich komentáře a články mohli vnímat snad jen indigoví jedinci. Když jsem jim to v diskuzi připomenul,tak to popřeli. Ejhle,najednou se kolotočář usalašil ve Frankfurtu nad Mohanem a jistě nebydlí tam,kde by dostal od negerského Němce do huby...Hezké rozbory,ale většinou bez jakékoliv pozitivní zprávy,nabízející řešení. To spíše indigová Sylva má co nabídnout.Ale BACHA,měli jste tady drbavou poznámečku,že má obočí,jako Brežněv,tudíž je pro vám zřejmě tak málo přijatelná,jako kdysi nějaký kandidát na prezidenta Sokol.který nosil tu blbou radiovku a proto ho nezvolili... https://newtube.app/user/yandex/cVfkP7J

      Vymazat
    2. to korendor
      Naopak, nám se to obočí naopak líbí.

      Vymazat
    3. Zapomněl jsem dodat, že ae je taktrochu "jeho" prostor, asi si myslí "co tam co má někdo cpát nějaký blbý fotky", tak to maže.
      Jenže ty peníze na provoz mu dáváme my..

      Vymazat
    4. korendor
      Shlédl jsem tentokrát celé video. A co prosím, boj deepstate vs liberální pozitivní sily? :))) Neznám pozitivního liberála.
      A potom ještě omlouvat smysl očkování tím, že si to prý lidi sami "dobrovolně" zvolili, to někomu hoklo ve věži. Jinak dobrý a naopak koment s obočím naopak, mažu, vždyť se také snaží holčina. Sice info z webů sluníčkových, ale snaží. Nikdo nejsme akorát.
      Ach ti "odvaděči duší" pár jich tu v kotlině máme, asi i ve Frankfurtu.

      Vymazat
    5. To dobrovolné zvolení se potácí již z metavědomí,čili volba národa,místa,rodiču,neduhu,jako karmický pytel,což je užasný bonus k bytí..

      Vymazat
    6. Neni nad to,mit se na co vymlouvat.........karmu,karmicky pytle,politiky,metavedomi,UFO a podobne,vzdycky se neco najde na co se vymluvit a nepriznat si vadnou hlavu a levy pracky,hlavne hledat chyby vsude mozne jinde,jen ne u sebe :-))))......proud

      Vymazat
    7. Jen dodam,omluva,zapomel jsem: Nebrat osobne,je to k obecny diskusi a zpusobu dnesniho zivota,nikoho konkretniho nemyslim,ten problem je celosvetovej,umyslne zavedenej a podporovanej. ;-)Proc asi?;-).....proud

      Vymazat
    8. Oba máte pravdu pánové. Metavědomi tj. podvědomí, pokud člověk neví jak na něj ono muže "našeptávat" cokoliv, třeba právě očkování. Vždyť každý z nás máme jiný osobní vývoj a každej sem na Zem jde s něčím jiným.

      Proud má zas pravdu že na všechno tu lze přijít, a podvědomí jde taky (pře)programovat. Jenže každý jedinec sem nepřišel vše zkoumat do hloubky jako my. Někteří lidé jsou chyceni v ruzných pastích systemu, jinejm připadá že chtějí "jen žít" přece všechno umí ze škol. Další mohou být zaseklí v sektách.
      Pastí na člověka je zde požehnaně a jen málokdo umí uniknout, příp. změnit si "osud", předělat si info v metavědomí.

      Ještě k tomu videu paní s obočím, chemtrals tu nejsou prioritně kvuli změně schum. frekvence.

      Vymazat
  3. Velký knír v akci. Hezky se poslouchá. https://newtube.app/user/yandex/wrdbteW

    OdpovědětVymazat
  4. Mladí policajti holt neměli prupravu prohnilých policajtu, jinak ho mají na lopatě. Při namátkové prohlídce jeho auta mu tam podstrčí nenápadně pytlík s drogou a chlapec bez roušky je vyřízen. https://newtube.app/user/yandex/qQ8od1O

    OdpovědětVymazat
  5. Stranické vzdělávání,aneb VUML 2021 https://prnt.sc/xpgjx1 https://prnt.sc/xpgm2g https://prnt.sc/xpgp3x

    OdpovědětVymazat
  6. Pan Konvalinka to zakončil větou která zaujala. To jediné s čím souhlasím.
    Jinak dost kličkuje při potracených buňkách, tam je to jinak a nazval bych to "horší než řezníci".

    "Jestli s tím máte problém (buňky z potracených plodů) , budete se muset vzdát nejméně poloviny moderní medicíny, včetně nejúčinnějších protinádorových léků.

    OdpovědětVymazat
  7. to Korendor

    Pokud byste mrknul na tanec rakoských mnohocystů, aby pak za rohem vykloubili rameno staré ženě protože nemá ptačí typ respirrátoru ale pouze obyč roušku.
    Jestli by to nezasloužilo předělání po našom.


    https://cs-cz.facebook.com/CT24.cz/videos/411753953218281/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám smulu,byl jsem jen jednou registrován na facebooku pod nickem Miroslav Pich Tuma a pak jsem ho definitivně zrušil. Házím ted leccos sem z duvodu jepičího života na youtube https://newtube.app/user/yandex/EgyDWoS

      Vymazat
    2. K videu
      moje směrování 44 patří všem parazitům a psychopatům a nemusím je rozlišovat jmenovitě, Síla ví moc dobře, kdo je kdo...

      Vymazat
    3. Terfry
      Pravda, vědět by to měla (např. lépe než já), když prochází každým z nás.

      PS
      Od Slovanů mi bylo na tema 44 ve velmi uzkém kruhu včera řečeno, proč to jako dělat a co tím dosáhneme... že si nejprve musí stanovit priority.

      Tak je nechávám stanovovat a blejskám vesele dál. Mě stačí že nám "sáhli" na děti už to je pro mne jasný spouštěč.
      Muj osobní pohled.

      Vymazat
    4. korendor
      Pokud Vám to nejde stahnout, poprosím někoho jiného na ae, chcete? Kdyžtak dejte vědět anebo řekněte jaký nástroj na stahování videa z fb.

      Vymazat
    5. Tady se valí Síla Boží
      https://www.youtube.com/watch?v=I1aX-X5P9ic

      Vymazat
    6. Terfry
      Vodím Jí od svých cca 10-11 let, a nikdo z dospělců mi to nedokázal vysvětlit. Akorát jsem tehdá netušil že si mužeme povídat díky Terez díky Sílo:-)

      Vymazat
    7. Terfry
      Když jsem byl kluk a nudil se venku, kdovíproč jsem zkoušel přeostřovat oči nablízko, nadálku a zase zpět. A po chvilce jsem zjistil když jsem zaostřil na velmi velmi blízko, na svou řasu u oka, rozzářila se nádhernými barvami snad hezčí než duha protože Slunko mi svítilo na tu řasu, nesmírná krása ten požitek a uplně jsem si liboval, a také jsem si všiml těch zářivých "teček?" zcela nezávisle se pohybujících prostorem i kolem mne a vedle a asi i mnou. Cítil jsem silné bezpečí a pocit, že je to tak vždy a zcela normální. To bylo jedno z prvních tehdy nevědomých setkání se Sílou, řekl bych. To jsem nic nevěděl.

      Vymazat
    8. A také bych řekl že to bylo na Slovensku u mé milované babičky na prázdninách, moc děkuju za vše Maruško miluju Tě a pěkně zdravím. ;)

      Vymazat
    9. Vidím Sílu modrou a tyto orbíky taky, jak lítají všude.
      Moje milovaná babička je taky Marie, ta mně dala nejvíce.
      Vždy si přeju, ať je Síla nahází do pytle a strčí do archontský díry(pr...), aby jsme náhodou neměly zažívací potíže.naše děti ničit nesmí.

      Vymazat
    10. Máme tedy skvělé babičky. Nepletu to nějak Terko? Rozlišuješ Sílu a orbíky, myslel jsem že orbíci jsou jeden z projevů Síly, pak ještě vidím takové jiskření ve vzduchu a spíše asi bílé a když je jasno a modrá obloha, tak do světle modré.

      Vymazat
    11. to babajasvaga
      Orb je energetická entita a většinou ji zaznamená digifoťák, Sílu uvidíš i zrakem v barvě světle modré a zlaté a velikost může mít jakoukoliv.

      Vymazat
    12. to Iv
      Orby fotím mnoho let, ano digitál. Očima orby vidím kdykoliv, a těch je, ruzný velikosti.
      Když mluvím k Síle mám pocit že dostávám odpovědi formou např. okolních zvuků a dějů, Síla mi plní přání, chrání mě a je s Ní sranda. Očima jsem Ji asi zatím neviděl jak píše T. anebo si toho nejsu vědom.

      Vymazat
    13. Teď mi tak došlo, vlastně jsem nikdy Sílu nežádal aby se mi ukázala, jestli to nebude tím, nevím. Nechtěl jsem Ji s tím zjevováním nějak "obtěžovat" když má všude tolik práce a na mně až tolik nezáleží. A jo, přeju si Ji vidět jasně že ano.

      Vymazat
    14. No vidíš, Orbíky vidíš kdykoli, to jsou nápomocné Dušičky. To u mne není, spíše vidím černý potvory, říkám pavouci nebo mouchy, jak zdrhaji, snaží se schovat.
      Sílu jsem uviděla jen "tak", když jsem se o ní dočetla tady na stránkách a pak jednou v chodbě po tmě jsem uviděla modré světlo(jak když vidí člověk světlušku letět) a rozhodla se, že jí spolknu a tak za ní běžela a spolkla, haha. Je pravda, že každý vidí svou barvu, ale rozhodně pokud Ti přejde do krve jako kamarád, co nikdy nezklame ukáže se, kdy si sama rozhodne.

      Vymazat
    15. Orbíci mají různou velikost od minimini (např. milimetr) až po větší (5-10cm odhad), ty větší jsou i cítit pocitem když se zaostřím.
      Pak v prostoru, kdekoliv, jsou vidět takový tmavý, černý šmouhy ruzně veliký co se "mihnou kolem", vidět jsou hlavně periferně, jakmile jen trošku pootáčím hlavu tím směrem už jsou fuč! Asi mají strach. Přítomnost těchto potvor souvisí např s tím, jaké myšlenky se mi objevují při meditaci. Někdy je klid, ale jindy mi chodí divné myšlenky, a protože vím že moje nejsou, prostě se "něco" snaží za každou cenu uchytit někde poblíž jen abych na to směřoval pozornost a živil TO. Současně jsou vidět tito tmaví smetáci a těm podlouhlým např. dělám uzel na krku. Čapnu ho myšlenkou vyrobím mu fešácký uzel a odešlu z kama přišel, anebo rozpustím v prostoru (zmizík). To pak musí být asi "spokojený" pánč dá pokoj, a to zas poznám že myšlenky se mi uklidní.
      I když nepotřebuji viditelný důkaz o existenci Síly abych věřil že existuje,
      tak se mi třeba ukáže až bude sama chtít a tak je to asi i hezčí.
      Děkuju Iv+Ter ať vás Síla chrání a provází.

      Vymazat
    16. Se zvířaty je sranda, ptactvo krmím celoročně a to se pak stane že k nám lítaj i jiné druhy co zrní+slunečnicu asi nechcou.
      Nedávno vzadu na borovici seděly straky jestli tam i hnízdí? a cca 0,5m od vršku si něco schovaly. Každý den na slunku se tam to "něco" třpytí a blyští vždy cca v 13 hodin až přímo do kuchyně. Takových stromů je kolem a že si to daly zrovna k nám. Dík a příště ne tak vysoko haha.

      Vymazat
  8. to korendor
    V rakousku si vzali Vaše dříve předělané video k srdci a mrkněte, opičí se, používají asi termokameru:

    http://prntscr.com/xv9j9r

    OdpovědětVymazat
  9. Kulturní uderka,tento nádherný příběh vyšel česky několikrát knižně a tady je film https://newtube.app/user/yandex/3Yh5O1i

    OdpovědětVymazat
  10. SMRT FAŠISMU https://newtube.app/user/yandex/mfDegEZ

    OdpovědětVymazat
  11. Jestli takto uvažuje většinová západní společnost,jako tato novopečená vdova,tak jsem hrdý na svou východničinu.. https://newtube.app/user/yandex/buJ88q6

    OdpovědětVymazat
  12. Nové video od T. Micic

    https://www.youtube.com/watch?v=x3cXhtYF_Pk&ab_channel=TatjanaMicic

    A je tu aj zaujíma prognóza od Svetlany Dragan.

    Prognóza vývoja udalostí v Rusku od februára do mája 2021.

    Najťažší zlomový bod pre Rusko sa teda bude odohrávať v regióne 6. - 15. 02.21. Toto je pokus zlomiť krajinu zvnútra tvrdým preformátovaním. Bude to technologický aj ekonomický tlak. Pokus o krvácanie z poľnohospodárstva, uskutočnenie akejsi technologickej revolúcie. Naviac bude vonkajšia politická situácia tiež tvrdá, nezmieriteľne agresívna. 23.02 bude tiež veľa klamstiev a prefíkaných manipulácií zákona. V štruktúrach armády môže nastať veľmi zložitá situácia. Pre Shoiguho existuje nebezpečenstvo. Aj keď, hneď musím povedať, vidím, že má veľmi vážny vodcovský potenciál, objaví sa skôr na jar.

    Lenže 10. marca by malo dôjsť k neobvyklému zvratu vo vnútornej politike a možno k výmene vodcov vo vláde. Je veľmi pravdepodobné, že ešte začiatkom marca dôjde k výraznej rekonštrukcii ruského vládneho aparátu. A to bude pre Rusko významný kvalitatívny skok smerom k novému politickému vektoru. Hviezda Sadr ako spása v zdanlivo katastrofálnej situácii. Medzitým je potrebné povedať, že v tejto dobe bude zahájených niekoľko závažných politických zmien. Bude to začiatok obnovy celého systému riadenia.

    Do 25. marca bude zasiahnutá najcitlivejšia oblasť, hovoríme o zmenách vo vojenských štruktúrach aj vo finančných. Nevylučujem veľmi vážne vymenovanie do funkcie kľúčového vojaka. V tejto chvíli budú navyše vyriešené najdôležitejšie zahraničnopolitické otázky. Nevylučujem vytvorenie osobitnej aliancie v tejto oblasti spojenej s novými technológiami, za nových podmienok, pretože svetu môže byť poskytnutá špeciálna zbraň sieťového vplyvu. Táto oblasť ovplyvnená touto zbraňou nebude mať miestnu povahu. Téma vesmíru bude tiež dôležitým argumentom pre vytvorenie takejto únie. Zatiaľ to však bude prebiehať na úrovni diskusie a formát sa v priebehu roka zmení ešte dvakrát. Ale bude vyrobený samotný vstup do tohto projektu. Bude tiež oznámená myšlienka novej ekonomiky a nového svetonázoru vo všeobecnosti. Je potrebné povedať, že veľa veľmi mladých ľudí príde na kľúčové riadiace pozície. Súčasne však bude čoraz viac integrovaná nová technologická forma riadenia, najmä vo finančnom sektore. Toto však bude zatiaľ skúšobná verzia.
    Do 22.04 bude načrtnutý nový prístup v oblasti medicíny. Ale nový obrat v náboženskej sfére sa bude tiež usilovať o to, aby sa stal dôležitou agendou. A úplne na konci apríla sa začne transformovať informačná a komunikačná sféra. Bude tam virtualizácia finančného priestoru. Na tejto vlne sa budú aktualizovať všetky typy virtuálnych mien a téma blockchainových platforiem. Spustí sa veľké množstvo nových projektov s novým ideovým obsahom. Ortuť s Fomalhautom. Priaznivá hviezda (Astrológova cesta) Mysticizmus, mágia, láska. Zrazu sa to všetko môže naraz zapnúť. Rozpor medzi hmotným a duchovným svetom sa zintenzívni. Zvýši sa inteligencia, nový formát prístupov k informáciám, komunikácii, vzdelávaniu a finančným otázkam sa stane mimoriadne dôležitým. Na tomto sa bude pracovať. Prvé kroky. Múdrosť si razí cestu do života na štátnej úrovni.
    Od 19.05 sa začne niesť myšlienka oživenia nových foriem života v komunitách, slobodných krajinách, zjednotení v duchu. Prvé kroky k ideálnej spoločnosti. Ale zatiaľ však oni budú stále príliš zelené.

    Zdroj. https://www.svetlanadragan.ru/prognozy/item/219-rossia-06-01-21

    Hviezda Sadr je v súhvezdí Labuť

    https://sk.wikipedia.org/wiki/Sadr

    OdpovědětVymazat
  13. Ze života současného https://prnt.sc/yaqvuf https://prnt.sc/yarh3x https://prnt.sc/yarmve https://prnt.sc/yarsns

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.