středa 20. ledna 2021

Astrologie z nového pohledu

 

Astrologie z nového pohledu


 

Vždy slyším, když se to týká této vědy, jak "systémovci" říkají, že je to pavěda, že jej přeci nemůže ovlivňovat v životě nějaké vesmírné těleso, natož třeba Saturn, nebo Jupiter. Svým vyjádřením jen potvrzují, že jejich namyšlenost jako „moderního“ dnešního člověka jej odděluje od celku Univerza, a ať chceme nebo nechceme jsme jeho součástí.

Místo toho, aby využili starých zkušeností a brali astrograf (horoskop) jako nějaké dopravní značky pro svůj život,  většinou svým samolibým úsměvem toto odsuzují. Znáte to, když máte na cestě dopravní značku „pozor výmoly“ a nebo „dej přednost“ atd. jak to pak dopadne při jejich ignoranci a lidé opravdu tak jednají v životě, jako neukáznění řidiči a ještě se pak diví a svádí svoje nezdary na okolí, náhody, jsou prostě odděleni od proudu energií a myslí si, že vše čeho dosáhli, dosáhli svou šikovností – omyl, každý má od narození přidělen svůj astrograf a ten hlavně slouží pro poučení a učení jeho samého a nutí ho ve svém životě tvořit a to podle své svobodné vůle. Většinou jsou však od Univerza odděleni a jejich takový pohled je nijak nepoučí.

Z hlediska trojrozměrného pozorování není možné posoudit vztah příčiny a následku mezi velkými vzdálenými hmotami (planetami) a jejich vibračními vlivy na Zemi, kromě existující gravitační interakce pole, protože všechny planety sdílejí stejný deformovaný prostor.

Pokud tedy v našem pozorování přeskočíme naši dimenzi, v kvantové doméně hmoty je to tak, že vibrace jsou podle modelu kvantového fyziky schopné okamžitě působit se všemi systémy zachycenými ve stejném gravitačním poli, a to takovým způsobem že je MIND (psychický koncept elektromagnetických vibrací) hluboce zasunutý do toho všeho, přijímá přímo a okamžitě veškerý vibrační tok velkých hmot v pohybu a také působí i při modifikaci mikrokosmického vibračního vzorce zde na Zemi.

Astrologie bude brzy ověřena jako skutečná věda, až když moderní věda posune svůj pozorovací rámec ze třetí dimenze do oblastí kvantové fyziky.

V trojrozměrném pozorovacím rámci jsou všechny systémy odděleny faktory vzdáleností a časem, ale v kvantovém rámci tyto separace neexistují, takže vliv vzdálené hvězdy, jako je Jupiter, Saturn atd. lze pocítit nejen gravitačně, ale v jiných sdílených energetických polích, jako je vibrační energie, protože koncept 3D VESMÍRNÉHO VAKUA se také mění v kvantové rovině, a tento systém může procházet systémy vloženými do stejné kosmické buňky, v tomto případě Sluneční soustavy.

Avšak vzhledem k tolika předsudkům moderní vědy, které ji paralyzují při hledání pravdy, poškozuje Einsteinovo prohlášení v jeho pocitech VÍM VŠE VŠECHNO NEJLÉPE a nepotřebuji přeci k ničemu mystické a nebo duchovní pojetí světa, v ten den, kdy oficiální věda uzná astrologii jako legitimní a aktivní zákon příčiny a následku je ještě dlouhá cesta, zatím ...

Kvantová  dimenze je scénář sdílené mentální energie ve formě vibrací nebo oscilací kvantového stylu, tj. nezávislých na časoprostoru nebo omezených vzdáleností pro výměnu informací.

Astrologie není nic jiného než čtení mentálního vesmíru a jejich energií, které v každé hvězdě, planetě, galaxii a vědomém stvoření (Univerzu) obsahuje přenosový neuron v nekonečném komplexním řetězci ve tvaru SÍTĚ ... http://energieupramene.blogspot.com/2012/04/neuronove-site-vesmiru.html

 

 

2 komentáře:

  1. Zdravim,muze bejt pravda co pises a nejspis to pravda i bude.Problem nevidim v astrologii,ale v lidech,jejich "lidskym" podavani ony "mentality vesmiru",je to dany i tim,ze vlastne o planetach nic nevime ac se tvarime ze ano,a ono "ano" je spatny a lzivy,nevim jestli umyslne,nebo ne,podobne jako smejsleni o "stvoriteli",kteryho mnozi zamenujou s neexistujicim bohem kterej si klade podminky,tresta a odmenuje(takova pitomost).Je to ciste muj nazor,ale implementovat lidsky vlastnosti a vize vesmiru a stvoritele v nasem nedokonalym videni,smejsleni a znalostech samo o sobe musi nutne bejt mylny a vist k mylnejm zaverum........proud

    OdpovědětVymazat
  2. Ono se dneska hraje na to, že žijeme v moderní době, do které už nepatří žádná astrologie, bozi, démoni, ezoterika, magie, psychotronika apod, ale jen ta "správná" exaktní věda.Tu jde o to zesměšnit lidi, kteří se tím zabývají.Opět další záludný program pocházející od temnot, nejspíš i PR propaganda.Temnoty mají své vrtáky a vědomé či nevědomé manipulátory všude.A jinak ty různé seznamy dezinformačních webů slouží vlastně čemu? Nějak se to stalo módou, že? Trochu divná věc, že něco takového vůbec existuje ve svobodné společnosti.Moc dobře si pamatuju, jak kdysi na lidech příznivci skepticismu napadali diskuze o alternativní medicíně, to byl nájezd.Přišli tam jak stádo drzých vlků zaútočit na slepice.Moc dobře si pamatuju několik jejich přezdívek, mezi nimi i nějaký namyšlený záchranář ze sanitky, tehdy mladý kluk-maloměšťák, jako chápu, že jejich práce není med, ale ten kluk byl vysloveně zlý i podle toho, co jsem o něm slyšel od jiných.Je to asi 8-10 let, ale pamatuji si to hodně živě.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.