pondělí 14. prosince 2020

Vládo, lidé nejsou blbí!

 

Odhalení. Lidičky, držte se, ne zábradlí, ale své Duše


Vážení politici, i vládo. Dovedete si vůbec ve své namyšlenosti představit, že lidé dnes mají větší obzory než dříve, kdy jste ve jménu humanity a jako jejich ochrany jste vytvářely zákony, které vyhovovali jen vám? Dnes lidé již více přemýšlí a mají více informačních kanálů, které záměrně označujete jako faké a konspirační. Ale ouha, ony ty konspirační kanály mají po určitém čase najednou pravdu. Chováte se jako šašci, kteří si myslí, že většinu obyvatel zmanipulujete, ale jen 60%, kteří budou békat podle vašeho scénáře. I s médii jste průhlední a lidé z vás mají srandu a nevěří vám ani „dobrý den“. Podle Gatese a Sorose chcete do budoucna snížit populaci vakcinací způsobem skryté neplodnosti. NWO si vymysleli za velení Sorose a Gatesa covid, aby mohli národy svázat tak, aby se lidi ve strachu zakuklili a mohli si s nimi pak dělat co chtějí. Vláda díky této prorostlé chobotnice nám předvádí divadlo a přitom si ani neuvědomují, že až je nebudou potřebovat, že je taky zlikvidují. Mainstrém má plná ústa covidu a vyrábí na slabé jedince BuBuBu, aby měli strach a lidem se snížila osobní frekvence, protože virus má frekvenci kolem 50 Hz a strach ji snižuje a tím covid pěkně pronikne do ochranného pole. Jejich taktika je dnes velmi průhledná a to ve všech směrech. Oni ani netuší, že jsou nám pro smích a že se stejně budeme chovat tak, abychom je občůrali, to stejné tak jak oni nás, jenže nás je víc. Policajti v konečném stádiu mohou mlátit lidi, když někoho načapají bez roušky a ani si neuvědomují, že vlastně „mydlí“ i svou rodinu a své děti do budoucna – krátkozraké myšlení. Na co vlastně lidi potřebují politiky s jejich žvásty a zákony, které jsou proti jejich přirozenosti? Nepotřebují je lidi, je potřeba demontovat globální ekonomiku a GP poslat do zádele, nemá právo s námi manipulovat pomocí nějakých nochsledů, kteří stejně by byli v konečném stavu zlikvidováni.

Vláda skáče jak Šašouři podle okolních vlivů, které jsou záměrně projektovány a naši politici včetně mainstrémových médií skáčou jak paňáci.  To co nám předvádí „učeně“ vláda a všichni politici je k popukání smíchem. Nutí lidi k vakcinaci, protože ve svém blbosti rychle nakoupila nespolehlivé vakcíny na západě a teď je musí aplikovat a dělá tomu reklamu. Kdo se chce označit 666, jak je libo.

Ráno otevřu noviny a mainstrém a musím se válet smíchy po podlaze, jak lidi směrují a manipulují s jejich vědomím a hlavní slovo je falešná humanita, úplně obrácená, humanita nebo prospěch jen pro ně. Nádherný Silvestr, Prymula, Blatný, Sajbába (Babiš) nám předvádí svou učennost, ikdyž mnoho jiných odborníků říká opak, ale oni melou tu svou mantru a snaží se co? Zničit národ a udělat z nich blbečky. Jenže 40% lidí je již vědomých a má z nich jen srandu a víte co říkají – nasrat! Lidi se o sebe dovedou postarat i bez jejich rad a proslovů, jež hraničí s debilitou, oni se o sebe vládo dovedou postarat i bez vašich imbecilních rad, aspoň ti, co dovedou samostatně myslet. Vaše zákony a nařízení jsou zde proto, aby se obcházely, protože nejsou v rezonanci s bytím a proto je nemůžeme respektovat.  Mnoho našich lidí je chytrých, ikdyž se neprojevují navenek,  jste jim k smíchu, oni si dovedou najít svou cestičku aby jste jim byli u zádele, aspoň v rámci možností vymanění ze Systému, který propagujete, aby jste se uživili na jejich úkor, ale v Univerzu se nic neztratí, ani vaše dluhy vůči lidem, které okrádáte a manipulujete s nimi ve svůj prospěch a prospěch Chobotnice. To je samý brífing a odvolávání se na city - přemluv bábu a dědka. Jejich divadlo je stejně dostihne: https://energieupramene.blogspot.com/2020/10/preziji-jen-ti-co-nelzou.html

Zrušte nouzový stav a nekoukejte co se děje v cizině, my žijeme zde!  Rozhazujete jen miliardy a ožebračujete stát a ještě mluvíte jak se staráte, jsou to stejně naše peníze.  A hygiena se svými čísly je asi taky napojena na systém Dominino, bla,bla,bla, zalezte do děr a neotravujte. Chřipka je sviňa a i ta se dá zneužít! "Vláda vás miluje a má o vás strach"- hodná. Za test dostane dochtor od VZP 350,- Kč za Očko 550,- no neberte to, dobrý kšeft! Toto bude jednou v učebnicích dějepisu, jak se lidi nechali zblbnout a odnesly to životy, i nepřímo - sebevraždy, exekuce atd.

Etna dnes spustila: https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/italia/sicilia/catania/vulcano-etna.html

Tým Energie u Pramene

 


 

26 komentářů:

  1. V diskuzích je možné si všimnout že přibývá probuzených ano je nás přes 40% a to je už dost k překlopení paradigmatu, jen se čeká na spouštěč. Spousta diskuzí mejnstrýmu je proto smazaných, zakázaných, vlády se nás doslova bojí jak čert kříže! Bojí se Pravdy. Tak na nás posíláte Vrábely Cempéry apod, a stejně marný. Smích.

    Vlády ČR i jiné (a v nich židi, viz Klimov, Boží národ) nám celou dobu tvrdí, že prý si neumíme sami vládnout což je záměrný omyl+přetvářka.
    My nepotřebujeme žádné vlády už to pochopte! To spíš Vaše ego nám chce vládnout ale toto ego dělá a bude dělat stále větší chyby. Jeden příklad=rozkradený důchodový fond 300miliard, tím jste naštvali obrovskou skupinu Duší které to vidí a nežene. Tolik lidí celý život poctivě spořilo a vy jim to sprostě ukradnete a ještě lžete že to byla jen pujčka. Řada politiků je navzajem domluvených a kradou ve velkém společně.
    Možete nám milé Vlády políbit zádel.

    OdpovědětVymazat
  2. Kdo to tam jen sedí pod lipou. Krmit ptáky a povídat se Sílou.

    OdpovědětVymazat
  3. My lidé Vás máme naši milí členové "Vlád" plný zuby, eklujete se nám!
    Takovéto plakáty viz odkaz se objevují napříč naší zemí, a vy děláte že to nevidíte. Abyste nebyli donuceni nás začít poslouchat, ano Vy nás.


    http://prntscr.com/w2hjcy

    OdpovědětVymazat
  4. We needs to make energy free again!

    http://prntscr.com/w2hnj3

    OdpovědětVymazat
  5. Ctihodný čte leckomu myšlenky http://dfens-cz.com/mohu-se-prosim-dojit-vycurat-aneb-dve-minuty-nenavisti/ korendor

    OdpovědětVymazat
  6. Mainstream divadlo pomalu zjišťuje, že diváci prohlédli jeho falešnost .... brzy zařadí scénku "Vichr z hor".
    https://www.youtube.com/watch?v=jfxV740pGZo

    KMnO4

    OdpovědětVymazat
  7. Naše vláda...
    "Rozumní chlapci? Toto jsou rozumní chlapci?! Vždyť je to tady jeden vedle druhýho samý debil nebo blbeček! Vždyť se podívejte debil blbeček, debil blbeček, debil blbeček. Akorát támhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí dva blbečci vedle sebe!"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dva blbečci vedle sebe, ona jediná výjimka zde:
      http://prntscr.com/w2pk2d

      a dík za pobavení ;)

      Vymazat
    2. Ahoj Terezka,hi hi..pobavilo. :-) ..Mailo

      Vymazat
  8. Vážená Vládo ČR, milí politici!
    Přináším zprostředkovaně názor Galaktické federace na Vás a Vaše chováni zde na Zemi. Vše bylo a je pečlivě monitorováno!

    https://prnt.sc/w2pd4o

    OdpovědětVymazat
  9. Lidi nejsou blbi,presto onu vladu maji a ty parazity vydrzujou a republiku si nechali rozkrast a znicit,udelat z ni zavislou a zadluzenou kolonii,deti zkazit a kazit,den za dnem,tejden za tejdnem,rok za rokem,tak uz to jde - set let,jak ne tisice.........proud

    Ps.: Jestli nemam neco rad,pak to lhani si do vlastni kapsy a pak zustat koukat na "prazdnej talir". A jak ho naplnim,prijde ho vyzrat dalsi vykuk co si rika "zastupitel" a kdyz uz do nej nic nemam,naplni si ho sam,me na dluh. A ja zase jen cumim a platim dluhy,to je realita!!! Problem je ze ovce to nechteji videt a ti co jsou dal to jeste nedokazou vetsinou docenit,aby to tem ovcim ukazali jak to ve skutecnosti je,ale ukazali s pomoci zakonu Univerza,ne "proti",ale "jinak",coz jsem jeste nevidel a nezazil na zadny slavny demonstraci,a ze jich uz bylo.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Rodinka,dakujem za fotku..pozdravujem a obymam.Nech vas Sila sprevadza a ochranuje.🙏❤️🌺🍀 ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  11. Ti lidé,co nejsou blbí.zásadně nechodí k volbám,nebot znají pletichy s výsledky.Konečné řešení lidské otázky pokračuje zdárně k závěru. Přátelé jsou posedlí chřipkou k zešílení a umrtí ze strachu,příbuzní jsou v karanténě,neb jsou pozitivní. Tož tak...korendor https://prnt.sc/w2zz9x

    OdpovědětVymazat
  12. The budoucnost https://www.youtube.com/watch?v=BP4R0rI1wk8 korendor

    OdpovědětVymazat
  13. Soudruzi,odzbrojit,v míru žít,soutěžit. Využít bojové tradice,zocelené frontální poruchou na maso,kdy se semknuli a nepustili mezi sebe žádného třídního nepřítele.Koukám dodatečně,že soudruh zdraví nějakým symbolem,satanským? https://prnt.sc/w349fh korendor

    OdpovědětVymazat
  14. A nyní něco zcela jiného https://www.youtube.com/watch?v=_zCDvOsdL9Q korendor

    OdpovědětVymazat
  15. Kdyby ve vašem okolí byli spáči,co polapili tuto trapnou chřipečku,necht požádají felčara,aby předepsal toto https://www.lekarna.cz/isoprinosine-50x500mg-tablety/ Je to český výrobek na pojištovnu,plně učinný a proto je zamýtnutý Primulou,neb z toho nesmrdí prachy.korendor

    OdpovědětVymazat
  16. Zdravím priatelia. Áno, je vidno že väčšej časti ľudí už tento systém vadí. No a tí druhí nech si ďalej žijú v nádeji že ich spasí keď sa dajú zaštepiť.

    Inak z tých fotiek v článku cítiť pohodu :) To vo mne vyvolalo pocit tešenia sa na jar a túžbu zas byť v niekde v lese, nasávať tú príjemnu energiu, vône a kochať sa tou kvitnúcou nádherou.

    OdpovědětVymazat
  17. Proč nevyhrála DEU,která to měla jisté,ale Klaus a jeho ODS. Loupež století mohla začít. https://newtube.app/user/yandex/0HuKMP6 korendor

    OdpovědětVymazat
  18. to Iv
    V den zveřejnění Etna-kamery na EuP se v diskuzi objevil názor že padl nový rekord počtu návštěvníků.

    http://prntscr.com/w41eze

    OdpovědětVymazat
  19. Výborný článeček, kdoví jak dlouho tam vydrží. Zdravím pěkně Ivu a děkuji.


    PES – vládní podvod který sakra kouše a smrdí!!!
    "Po tom, co mi pan inženýr ukázal, jsem pochopil, jak je celý PES vlastně geniální. Stupeň 0 není potřeba z jediného důvodu – PES se totiž matematicky NIKDY, při současném testování, nemůže dostat ani na zelený stupeň 1!"


    https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-tomanek.php?itemid=38341&fbclid=IwAR0ZBZagMK14v5Jba8IL0HDA8xQlKbpKI9O0H5FBMPnzrM3_tBFINz2RkgA

    OdpovědětVymazat
  20. k info, Metodika výpočtu PES dle MZ ČR:

    https://koronavirus.mzcr.cz/wp-content/uploads/2020/11/Metodika1_Metodick%C3%BDPopisIndexRizika_v11.pdf

    Metodiku vypracovali tito profíci:
    Jan Kulveit, Tomáš Gavenčiak, Jakub Šmíd Luděk Berec, René Levínský, Daniel Prokop, Lenka Přibylová, Pavel Řehák, Jakub Steiner, Josef Šlerka, Ondřej Májek, Jan Mužík, Jiří Jarkovský, Ladislav Dušek


    PS.:
    Aneb jména hloupých na všech sloupích!

    OdpovědětVymazat
  21. Zkoušel jsem to nějak stáhnout a hodit zvlášt a nedařilo se https://ac24.cz/en/-/ceska-pracuje-ve-zdravotnictvi-desitky-let-a-poukazuje-na-klicovou-skutecnost-ohledne-koronaviru?redirect=%2Fen%2Fuvod korendor

    OdpovědětVymazat
  22. Šup na značky korendor https://www.youtube.com/watch?v=vFrUnSgX0D0

    OdpovědětVymazat
  23. Zde to jde stáhnout: https://uloz.to/tam/44a50b20-6384-4e64-8a9a-a5e44b99b58a

    OdpovědětVymazat
  24. Zde cílové video: https://uloz.to/file/IWZrczpjeRQB/svedectvi-zdravotni-sestry-ke-kovid19-mp4

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.