pondělí 7. prosince 2020

Sorošovi záprtci (smraďoši)

Největší Mamon dnešního světa

Soros je maďarský žid, který využívá svých finančních základů, které nabyl ne dodržováním pravidel židovstva, ale lichvou a na úkor ostatních lidí. Je zajímavé, že tento člověk si v dnešním světě může dělat věci, které jsou neslučitelné s národy a všichni jej nechají tuto svou podvratnou práci dělat dál. Je to nelogické, nikdo proti tomuto „filantropovi“ nezasáhne a nechají jej žít. Tento člověk porušuje všechny možné zásady lidskosti a porušuje zásady lidství. Zřídil si školy, které vymývají mozek mladší generaci a tímto tuto dosadil do všech možných politických uskupení, která ovlivňují chod národů a vůbec náhled na dnešní civilizaci, kde pravda je lež a lež je pravda, nemluvě o základě rodiny, jako státu, která se nyní ruší. Jeho podvratná činnost je do nebe volající a žádný z poliků nebo politických uskupení není schopna na tento aspekt poukázat, navíc si tento „člověk“ zakládá různé skupiny, které jsou školeny jeho ideologií a jsou dnes rozesety záměrně do politických skupin, které ovlivňují politický směr. Proč nikdo ze světových lídrů, nebo uskupení nic nedělá, aby tuto satanistickou duši zablokoval: Nejde mi to do mysli, jeho taktika je, ohánět se humanitou, to lidé lépe přijmou, ale nazývejme věci pravými jmény. Nezasahuje se proto jen, že je Žid? Tak pak není o čem hovořit a musíme si uvědomit, že židovstvo je největší aspekt Satana proti lidstvu. Kdyby to bylo opačně, rychle by svět tohoto klona zlikvidovalo. Soros „jemně“ zasadil viry svého učení do politické scény států (Jourová, Pekarová, Piráti-díky programu Domino získali tolik hlasů, Matovič, Čaputová, to jsou všechny děti Soroše atd.) a své pohunky zapracoval do politiky. Proč svět trpí tyto nelidi jako je Soros, to už jsme tak daleko, že se jich bojímě? Narodil se a umřel a on půjde jistě do astrálu a nepomůže mu už ani náhrada za dětské orgány a nebo plazma malých dětí –je to největší Zrůda na světě a tuto Šelmu je potřeba vypinožit, včetně jeho žáků. Podle vhledu má tato entita v podobě Sorose již krátký čas, jeho játra i mozek jsou již napadeny, tak této zákeřné entitě dáváme čas do března 2021. Corona je rovněž součástí jejich politiky a je mně líto, že mnoho lidí toto berou, oháněním se odborníkama dovede každý, ale nesmí být asi proti jejich víře, znám mnoho odborníků úplně s opačným názorem, jenže těm se prostor nedá a mnoho lemplů to žere.

Vláda se nám snaží vnutit jejich takzv. zodpovědnost, ale ty zákony si vymysleli oni, proti nám, My máme svou zodpovědnost a určitě větší než vláda, aby jsme přežili v klidu! Strčte si to divadlo do zádele! Samozvaní odborníci na výmluvy, samá humanita, nejlepší je havlíček a blatný, vše pro lidičky - hahaha!

A navíc něco o Mariánském kultu v Čechách - odkrývejme skryté  pravdy. Náboženství bylo a je vždy nástrojem Temna.


11 komentářů:

  1. Sílo Sílinko nič vše temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana všude.
    Děkuju pěkně.

    OdpovědětVymazat
  2. Vážení momentálně si tady na Zemi připadám, jako když mně někdo v létě přesvědčuje, že je sníh ať si vezmu lyže a jdu si zalyžovat.To je takový neodbytný pocit, blbákov...
    Jsou to jen zaprodanci Mamonova a stejně zmizí v nicotě, jejich duše zvrácené.

    OdpovědětVymazat
  3. Choros je buhvi kolikaty klon a kalijuga holt na zaver ukazuje tu svou nejhorsi zaverecnou stranku. Korendor.

    OdpovědětVymazat
  4. Piráti a jejich voliči,dále sportovní nádeníci,to je neochvějná národní fronta upevnující sorošovské hnutí za zotročení ovčanu nejen této kategorie https://uloz.to/file/5IagRN1ahiHI/slavisti-jsou-salati-mp4 korendor

    OdpovědětVymazat
  5. To video by se mělo šoupnout Mariánskému společenství Petry Bostlové..Někde měla nový krkolomný email,který ted nemohu dohledat...korendar

    OdpovědětVymazat
  6. Vždy varuju před náboženstvím, před kostely, před falešnou stopou. Snažím se směrovat ke Zdroji a to i při pohledu na Mariánský sloup. Jenže když ten sloup na staromáku stavěli, pociťoval jsem radost že tam ten sloup je. Nevím kde se vzala, jestli by mi to mohl někdo vysvětlit.
    Dokonce jsme se tenkrát v diskuzi s proudem chytli. Tak já nevím, mě ten sloup nic špatného neevokuje, k Panně Marii se nemodlím a mám zato, že M. sloup dělaly naše ruky a že je dobře že tam je. Nevnímám sloup jako symbol poroby ale jako příležitost směrovat energii kostelně věřících správným směrem ale to bych se asi moc rozkecal.

    OdpovědětVymazat
  7. to babajasvaga
    Lidé touží dnes velmi intenzivně po svobodě a k aždý Egregor, ke kterému se lidstvo obrací pro své dobro je dobře. Směrují tedy kladnou energii pro sebe, tak to stejně dělá ta opačná strana a využívá svá poznání ve svůj prospěch, tak nevím proč by lidstvo nemohlo tyto energie též využívat pro své dobro. Musí se dnes využít všech aspektů pro dobro.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spravna rec,jen vidim malinkej problem tady v nasi kotlince,ono je vsude plno slova "svoboda",jako treba i slova "laska",ale nikdo neumi vysvetlit ostatnim co ty pojmy skutecne doopravdy znamenaji.A kdyz se o to snazi,casto narazi na nepochopeni.Vetsina tech se kterejma se bavim o svobode,jen tak v reci se na ni narazi,si ji bezpecne pletou kdyz ne rovnou s anarchii,pak urcite s bezohlednosti,kde tvrdej,vsechno muzu,je svoboda. Podobne jako napr. pro pubertaka laska znamena ze je mu devce sympaticky a kdyz zasune,je to podle nej laska ze vsech stran....muzeme ale vinit onoho pubertaka?....proud

      Vymazat
  8. to Iv
    Oni se mne často snaží zmást. Po dvorku nám cca posl. 2-3týdny "běhaj" potvory a směju se jim že jsou už trapný, jakmile zaostřím šup už tam nejsou. A ty myšlenkový podněty, to rovnou škrtám, jako každý rok touto dobou kolem Vánoc.

    Beru že Mariánský sloup dělaly naše ruky, a z pana sochaře cítím Dobro což je pro mne rozhodující. Duležitější je pro mne to co cítím, ne co si myslím.
    Vlastně su připraven se proudovi v debatě i omluvit pokud to pocítím. Musí to ale přijít ten pocit, zatím mi sloup vážně nevadí. Vím že je v něm něco schovaný. Možná to lidi neví, nevidí.
    Děkuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A za co se mi chces omlouvat? Mas svoje nazory a pravo na ne,jako ja na svoje a kazdej,nemusime jeden s druhym souhlasit,ale proto prece muzeme zustat kamaradi,i jinej nazor muze obohatit treba jen nekterou ze svejch dobrejch casti,mas to jako kdyz vybiras ze stary stavby dobry cihly k opetovnymu pouziti.Cim vic nazoru a zkusenosti,tim vic materialu k upotrebeni i k premejsleni. V pohode :-) .........proud

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.