pátek 13. listopadu 2020

Myšlení řídí Sílu

 

Myšlení řídí Sílu

 Lidské myšlení řídí Sílu od Univerza (Boha), člověk tím byl obdařen, aby mohl být svobodný a tvořil zde v tomto Matrixu. Člověk je jako čočka, jenž svým soustředěním zhušťuje tuto proudící Sílu vesmíru do jednoho bodu svým soustředěním a tím tvoří zde v realitě.

Dnes se začínají objevovat výsledky i vědeckého bádání v tomto oboru a potvrzují již zde na alternativním webu uveřejněné články:

http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/magie-sila.html

http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/sila-jeji-uchopeni.html

http://energieupramene.blogspot.cz/2012/05/jak-se-napojit-na-silu.html

http://energieupramene.blogspot.cz/2014/07/tady-ted-napojeni-na-silu.html

Američtí vědci už dnes přišli nato, že i lidské myšlení má svou váhu a jeho hodnota se pohybuje od 10 do 30 gramů.

Např. dětská neuropsycholožka Irina Smirnovová pojednává o fenoménu lidského vědomí. Vědomí je naše schopnost myslet, uvažovat a určovat náš postoj k realitě v které nyní žijeme. Ale otázka je, patří nám vědomí? Známa neurofyzioložka Natalya Bekhterevová říká, že mozek je jen druh „bytí v bytí“. Zdá se, že žije a jedná v nás, ale podle jejich poznatků a existují tisíce zdokumentovaných případů z lékařské praxe, že lidé si udržují své duševní schopnosti s úplnou a nebo částečnou absencí mozku, nebo s úplným mozkovým hydrocefalem (zvýšená akumulace tekutin (mozkomíšního moku) v dutinách mozku). Toto poznání a důkazy vedou k tomu, že vědomí existuje nezávisle na mozku a je ovládán něčím mimo jeho tělo (kniha „Tajemství člověka“ od Eccles). Výzkumný tým Dr. Sam Parnia provedl experimenty po dobu 4,5 roku s 2060 pacienty. Vědci shromáždili důkazy o tom, že lidské vědomí funguje stále, i když zbytek těla (včetně mozku) již lze považovat za mrtvý. Mozek vlastně funguje jako zařízení, které detekuje myšlenky jako elektromagnetické vlny a převádí je třeba na zvuk, obraz atd. Mozek může být vlastně přirovnán k biopočítači a hlavně naše vědomí je jen nástroj k vnímání tohoto světa a jeho činnost má tvůrčí sílu při zapojení Síly z Univerza.

Policisté se přidávají na stranu občanů

29 komentářů:

  1. Jak dlouho budou zde hospodařit? Do konce tohoto roku? https://uloz.to/file/lvS6BZPnsUvB/mezi-dimenzemi-2019-cz-dabing-akcni-sci-fi-mkv

    OdpovědětVymazat
  2. Jaká síla ovlivnuje myšlení takového voliče Bideta? Je to zosobnění krásy a ušlechtilosti,která má VŽDY světu co nabídnout. https://prnt.sc/vivss9 korandor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to korendor
      Síla je jen jedna a zneužívají ji i ti Temní ve svůj prospěch. Záleží jen na charakteru Duše a která jeho realita je mu nejbližší, takže čím více pozitivních Duší ji bude znát a komunikovat s ní, tím lépe pro ty pozitivní.

      Vymazat
    2. to Iv
      Je možné, že se Síla časem ukáže i těm kteří na Ni v minulosti nevěřili? Tzn např. ateisti? V české kotlině je takových tuším fůra.

      Vymazat
    3. Jsem ateista,nebot nepanáčkuji žádné náboženské sektě,jenom SVĚTLU.Takových ateistu tady pobíhá prrrrávě fura...korendor

      Vymazat
    4. Jak lze být ateistou a přitom věřit? ;)
      Ateistu vnímám jako bytost co odmítá víru v jakoukoliv Vyšší bytost, ateistou jsem byl asi celý život do chvíle než jsem našel EuP. Vnitřně jsem ale věřící byl pánč cítím celý život existenci "Vyšší/Vyššího", ale tehdá jsem nevěděl jak se s Ní spojit? a všechna náboženství mi do toho házela klacky pod nohy, křtěný jsem byl v kostele tajně, L. Bělohrad.
      Ve spojení se Sílou mi nejvíc pomohli lidé z Energie u Pramene děkuju pane IV a celý kolektive mám Vás všechny rád.
      Každopádně je to výborná zpráva jak píšete korendore jen houšť.

      Vymazat
  3. Důležité je jen jedno, že se řežou mezi sebou o moc, čímž my získáváme čas.
    Jak mne naučil můj učitel, není nutné, rozlišovat, dojaké skupiny kde který hajzl patří, vždy je to jen hajzl...
    Jsme děti Universa, Boha, je to náš stvořitel. Věřím Síle, že nás osvobodí z tohoto astrálního lágru a pavoučí síť okolo Země shoří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Terfry
      Jak jsem psal v minulých článcích, od 17.12.2020 jim bude mlátit Uran po "palicích". Toto prostředí pak pro ně již nebude tak příjemné.

      Vymazat
    2. "není nutné, rozlišovat, dojaké skupiny kde který hajzl patří, vždy je to jen hajzl".................do kamene tesat a ve skolach ucit a opakovat jako mantru kazdej den povinne!...........proud

      Vymazat
    3. to proud
      Přesně tak, jak se moc rozlišuje na různý druhy třeba Temných, tříští se pak energie proti nim a zeslabuje se pramen Síly. Ano, hajzlík je vždy hajzlík a je jedno, jesli patří do skupiny "ještěr, pavouk,had atd.je to jedna verbež.

      Vymazat
    4. Souhlasím s řečeným hajzlík obvykle hajzlíkem zůstane.
      Je to vidět např. u oného tmavšího etnika, kdy stojíce před výběrem (černá/bílá) tak pujde svůj k svému a cigorka vždy k cigorce sedne.
      To je ze života.

      Vymazat
  4. Ahojte sice fr. sluníčkový web, ale píší něco o dni 21.12.2020 kdy by měla začít éra 6.Slunce dle Mayů. Nyní jsme byli v mezidobí po éře 5tého Slunce. To jsem ihned vzpomněl na slova pana korendora.

    S překladačem
    https://interetpourtous2.blogspot.com/2020/11/grand-flash-solaire-venir.html#more

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to korendor
      Výňatek: Lemuři označovali Centrální Slunce jako Zdroj celého svého života, veškerého poznání, veškeré moci, Boha / ZDROJE.
      Zdravíme a ať Vás provází Síla!

      Vymazat
    2. to Iv
      Také mne zaujalo co uvádíte ve výňatku. Korendor tu opakovaně tvrdil něco o 21.12.2020 a vzpomněl jsem na to při čtení. Ať se tak stane a jsme konečně svobodní! Ale nečekám jen na tento den jak frontu na rohlíky a sám snažím konat. Něco většího se u nás děje, některé dny má člověk pocit jak kdyby byl nadnášen, pocit vnitřní lehkosti a volnosti. Ale ne každý den jen někdy. Pulzní záležitost. Mohl by to být proud energie z Centra či co způsobuje onu lehkost?

      z onoho fr.webu:
      "Míra těchto vysokofrekvenčních kosmických paprsků dosahující Zemi byla měřena Schumannovou fr., vibrace v rozsahu 40 až 100 hertzů, což způsobilo nadlidský stav vědomí."

      Je to dokonce vidět v grafech měření Schum.

      Vymazat
  5. Dík za článek posíláme pozdravení. Pokud myšlení řídí Sílu pak myslím takto:
    Sílo nič vše temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana.


    http://prntscr.com/vj0tf0
    http://prntscr.com/vj0tyx

    OdpovědětVymazat
  6. Siochazarský Seznam se vytasil s neslýchanou zprávou.. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/soud-zrusil-opatreni-ktere-narizuje-nosit-rousky-venku-nebo-v-obchode-129404

    OdpovědětVymazat
  7. Takový malý komiks..Hezky se usadit,jako tetky na obrázku,vyčkat na švestičky,a zmizet. https://prnt.sc/vj2hf2 https://prnt.sc/vj2hui https://prnt.sc/vj2i69 https://prnt.sc/vj2igf

    OdpovědětVymazat
  8. Neochvějný Cobra http://2012portal.blogspot.com/2020/11/make-this-viral-age-of-aquarius-final.html

    OdpovědětVymazat
  9. Přečetl jsem to a už chápu spoustu souvislostí.. http://leva-net.webnode.cz/products/kniha-buh-synergie-jiriho-sifrina/

    OdpovědětVymazat
  10. At jsem blbý,jen když jsem tlustý https://prnt.sc/vj3j9f https://prnt.sc/vj3jl1

    OdpovědětVymazat
  11. Sílinko milovaná vždy provázej autora i rodinku EuP!

    K tomuto pro mne krásnému článku by se dalo napsat mnohé. Např. lze řešit budoucí situace myšlenkou "kdesi v prostoru" a ladit je tak, aby byly pro nás schůdnější až vstoupí do projeveného mezi hmotu. Anebo vyřešit jisté problémy ještě než nastanou.
    Ne vždy je ale člověku tato možnost nabídnuta a ne každou situaci je povoleno pozměnit, některé věci se smí jen prohlížet. Disciplína.

    Od 10 do 30gramů, to mi připomíná že vědátoři tuhle řekli, Duše váží cca 21g.

    OdpovědětVymazat
  12. Vážení zde, milý Iv,

    děkuji za krásné příspěvky, věřím Síle, která ať zničí satana na Zemi i ve vesmíru a vám dává jen to nejlepší ....
    US volby, to je masakr, který nakonec odkryje hydru, schválně píšu s malým, nezaslouží si ani gramatiku.
    Těším se až se odkryje role Pana Prezidenta Putina, jako správný zpravodajec jedná tiše a sám má hyder za zády spoustu ... ale byla Jalta 2.0 a klucí si tam jistě řekli své ))), navíc řešil Karabach ...
    Milý Iv, prošvihl jsem otevřené okno 8.11., ale přesto s respektem k Vašemu času a energii bych rád položil otázku, jsem ve složité životní situaci a rád bych věděl kam či jak směrovat, prostě co mám dělat se sebou, kam jít, těžko se mi ten pocit dotazu vyjadřuje. Děkuji
    Jo, článek magie - Síla mám uložený sólo v oblíbených, ale skončil jsem stejně jen u toho, že na Ni myslím a občas si povídám, snad je to správně, a také už přeji občas všem to, co oni mě ))
    Mějte se zde všichni moc Silně, asi nás není moc, čtenářů, ale cítím, že lidé zde jsou .. čistí?? to je to slovo? a vnitřně silní a pevní - hodnotím ostatní, ne sebe, jsem sebepochybovač ))
    Zdeněk



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Denis
      Síla mám uložený sólo v oblíbených, ale skončil jsem stejně jen u toho, že na Ni myslím a občas si povídám, snad je to správně, a také už přeji občas všem to, co oni mě )) - to je správně i to stačí.
      A to ostatní, je přeci Vaše osobní rozhodnutí , které asi bylo správné v té době a nejste povinen žít Svúj život ve vlivu toho druhého, navíc, když už je ta osoba samostatná. Nyní máte po jejím zabezpečení i právo žít svůj život v plné síle - nejste otrok někoho. Jak začnete žít Svůj život, ta druhá strana začne s výčitkami, aby brala od Vás energii a ještě Vás stavěla do role viníka.

      Vymazat
  13. Kladu si otázečku,jakýpak to byl inkarnát?? Na 7.02 min. https://www.youtube.com/watch?v=10GhLoKNQbo&t=434s korendor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera jsem pane Korendor sledovala na Transformaci dvě ženštiny, jak řeší astrologickou situaci a nakonec jsem se velice zasmála...
      Dozvěděla jsem se, že ...budeme potkávat mutanti...a taky, že odejít do 5D je nebezpečné a máme se na to vykašlat, jedna povídala, že peníze a lásku už v 5D má, ale akorát to zdraví ještě ne...co k tomu říci, asi že jsou dámy obě duchovně hodně navýši, smutné.
      https://www.youtube.com/watch?v=7Zy774uVYg4

      Vymazat
    2. Ava Brožová s manželem si založila duchovní koutek..Nějaké občanské zaměstnání od-do nemají a jisté nemají mantru po sezeních CO MI DÁTE..Jinak v té skupince rozzářených bytostí,které to s vašimi penězi myslí tak je možná ta indigová výjimka,kterou vnímám tak,jako kdysi sobotní Rudé Právo,občas i pravdivá informace..Bude stepovat na tomto kanálu v neděli 22 listopadu,na výročí smrti Kennedyho..Říká si indigový zpravodaj a mám u ní pocit,že příliš netlačí na ZISK,jako ty ostatní šavlozubé tygřice se zářivým usměvem,kde si hned za získané prachy nechali spravit chrup...Namátkou zde https://www.youtube.com/watch?v=g07h6f9KSCk Kolem roku 1954 se tady v bytě objevovali podobné typy z celé republiky,ale ti měli vrozené schopnosti z minulých životu a nevěděli si s tím rady,tak si vyměnovali zkušenosti. CHodil sem i esenbák v uniformě,sousedé vždy měli pocit,že jde tátu zatknout. On viděl na Vyšehradě astrály,mnichy,jak odbočí do zdi a zmizí. Pak tu spali dva exoti z Moravy a matka po té návštěvě duchovních mystiku zjistila,že tu šlohli nějaké věci..Takže,moje motto,viděti CHobota,či Brožovou,basebalovou pálku uchopiti..korendor.

      Vymazat
  14. Pavel Wonka byl takový amaterský znalec socialistického práva,že se režimem soupeřil o svá práva na hraně,až se mu v kriminálu stala fatální nehodička,na kterou zemřel. Vzpomněl jsem si na něj po přečtení tohoto na Seznam.cz neslýchaného článku https://www.seznamzpravy.cz/clanek/soud-zrusil-opatreni-ktere-narizuje-nosit-rousky-venku-nebo-v-obchode-129404 Dokonce ted Šprýmula měkne a kecá cosi o tom,že kdo měl covid,tak nemusí mít roušku. Jelikož jsem lety zocelen tím,že co je v kráteru dovoleno židovi,není dovoleno gojovi,beru to velmi obezřetně a ten respirátor budu vláčet dole na krku pro případ,že narazím na vola..
    https://prnt.sc/vjqxpy

    OdpovědětVymazat
  15. Jak odejít z EU a Nato https://www.youtube.com/watch?v=tdNH6Uwcwps korendor

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.