neděle 25. října 2020

Prověřování síly Ducha


Nyní je doba, kdy se prověřuje vaše vnitřní síla. Psal jsem zde na stránkách o základním principu napojení na Univerzum(Boha) a to o Síle. Kdo chce si to zde najde a nemůže být ovlivněn stávajícím terorem strachu, věřte, že do tohoto tématu Covid jsou nyní i zapojeny síly Světla a vše jde správným směrem, psal jsem v minulých článcích, že Uran bude v našich životech te%d dělat „kotrmelce“ a vězte, že Prymula byl jen malý začátek, je jen potřebné vydržet v víře v Sílu, zpodobňující většinou v obraze Holubice. I toto třeba mnohým pomůže, jak mně třeba napsala jedna naše čtenářka s dítětem, kdy bylo cítit v jejích psaních smutek a beznaděj, nebo i ze Slovenska, jednoho bratra, který se stará o svou sestřičku i v době její kruté nemoci, jen prosím VĚŘTE v Sílu a modlete se k ní. Ještě Vám zde dám video ruské oblíbené astroložky (60 let –nevěřili by jste tomu) jak věci půjdou, nikdy se nespletla. https://www.youtube.com/watch?v=aY9_i4wBde8

 

Pro všechny otevřené Duše něco pěkného:

Krásný komentář byl na Novinkách ohledně Prymuly:Jinej by chodil kanálama, ale silikonový dědek terminátor Prymula ... Z jakýchkoli míst vytažen je po opláchnutí jako nový a připraven k použití. Chybí EQ, sebereflexe.

8 komentářů:

  1. Dr. Dyer...Z filmu The shift https://www.youtube.com/watch?v=Vq1-SIRCTsk

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Důležité:
    Vyjádření paní právničky JUDr. Adriana Krajníková k koroneroj viz odkaz důle.
    ------
    Tato statečná paní před chvílí mmj. možná zachránila život novorozence, kterého chtěla na Slovensku partička lekařky, poly-cystů! a primáře Univerzitní nemocnice v Košicích odebrat 19r. rodičce Janě v Košicích po porodu z duvodu že rodička nechce podstoupit koronertest. Sebrali by jí dítě ihned, prvně na 10 dní! a chtěli rodičce i miminku strčit špejli do nosu i následně, vyhrožovali že jinak jí nevrátí dítě... .


    http://prntscr.com/v6j3i2

    "Neexituje žádná zákonná povinnost na testování osoby, protože TESTOVÁNÍ je DAROVÁNÍ svého biologického materiálu. Tak proto ty sms ohledně "objednávek" na odběry! Postoupením testování souhlasíte s darováním svých tkání, buněk, ..."

    OdpovědětVymazat
  4. Az sa Vas zacne bytostne dotykat situacia, neist sa ockovat a zacnu sa nabalovat problemy z toho vyplyvajuce, ktorymi sme chyteny v matrix..len velmi maly pocet ludi neutrpi stratou zamestnania.....az potom ked je clovek zahnany do kuta...ide o vsetko. Sila vesmirna ochran nas od tohto natlaku a nasledkov s nim spojenych.

    OdpovědětVymazat
  5. Létají k nám 4 holubičky copak by asi rády a co asi zvěstují. Zdravíme autora a celou Rodinku u P., dík za článek. Husičky nádhera, a smysl textu!
    Sílo milovaná Sílinko vždy ochraňuj a provázej autora Energie u Pramene a celou Rodinku u P. Děkuju.

    "Životním posláním každého je konat nezištně, dokonce obětavě, nemyslíc na osobní výhody. Oběť v tomto případě znamená dávání, dobrovolnou pomoc, dar, zasvěcení, oddanost myšlence rozkvétání celého lidstva. Jejím předpokladem je žít v jednotě se všemi živými bytostmi.... Vykonáváš li nezištnou službu, příroda i bez toho, aniž by ses prosil, odpovídá na Tvá přání...
    Bhagavadgíta 3.912

    Nejdůležitější je plnit své povinnosti na tomto světě, bez toho, abychom se k nim připoutali a bažili po plodech svého snažení. Ať je tvoje mysl stále obrácena k Bohu. Musí to být pro Tebe tak přirozené, jako dýchání a tlukot srdce. Takto dospěješ k nejvyššímu cíli a to jest splynutí s Bohem.
    Bhagavadgíta 3.19

    OdpovědětVymazat
  6. Pozdravujem všetkých zo Slovenska. A posielam link na slovenske HUSIČKY https://youtu.be/6e-t6oct1Wc

    Nech Vas Sila Sprevadza.

    PetoN.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.