pátek 16. října 2020

Hvězdy napovídají

Vývoj koronavirové krize očima astrologa Jiřího Kubíka. Je to jen na Vás, jak si to přeberete. Psal jsem o tom dříve, že Uran vám bude dělat kotrmelce, tvrdila to Micic a Dragana a nyní i dost dobrý astrolog p.Kubík, proto jsem zde dal i tuto další informaci. 

Jsem v přírodě, starám se o zvířátka,pěstuji zeleninu pro svou potřebu, používám ochranný deštník od Tesly a nějaký Harp mně může být ukradený, směji se zprávám mainstrému, udržuji svůj imunitní systém v pohodě zdravou stravou a jsem smíchy bez sebe, co vyplodí místní novináři. Teď bude chřipkové období a to víte že se vše svalí na Covid, ale vše jen do února 2021, pak to vyleze vše na povrch, opravdu se tomu divadélku musím smát, protože Coronavir si opravdu vybírá jen ty, co mají energie strachu, lží, sobeckosti a ti ať klidně odejdou, bude větší klid. Rezonance je "svině" a kdo má nízké frekvence, ten to chytne a pokud nepřijde potom k poznání, odejde, času bylo dost!

Prymula a ostatní negativci(slouhové) mají čas max. do Vánoc, pokud tedy vám je Prymula nezruší v předstihu. Nejlépe to vystihuje část filmu Pelíšky. Místo proletářů si dosaďte Temný síly a jejich slouhy. Vlastně dnešní politiky (vědecky doležený,že jsou to lidé, psychicky narušení) a mainstrém.

Spoléhejte na Sílu, vždy Vám pomůže a ochrání, temným dochází dech, vydržte, v únoru 2021 bude opravdu "hukot"!

Pseudohumanismus v plné parádě zde: https://youtu.be/wnA-OZcFYpU 

16 komentářů:

  1. Tato finální rubanice začne být zajímavá v momentě,když Šprýmula včera uklouzne na banánové šlupce se smrtelnými následky. https://www.youtube.com/watch?v=6E-F3_VOgWA&feature=youtu.be https://prnt.sc/v11nle

    OdpovědětVymazat
  2. A co jinak? https://prnt.sc/v11os3

    OdpovědětVymazat
  3. Iv vdaka za zdielanie.Moc pekne.Zdravim i Rodinku u Pramene.Nech vas Sila sprevadza a ochranuje. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Mailo
      Teď je se spoléhat v prvé řadě na Sílu, prochází Tebou a reaguje dle tvého myšlení a emocí.
      Zdravíme.

      Vymazat
    2. Událost https://www.youtube.com/watch?v=0y_0H94Y3mE&t=0s

      Vymazat
    3. No potes vidle kazdyho slunickare :-)))))))))))))))))))...........proud

      Vymazat
  4. Kuchař okultista Jurajda již ty kuželky rozklíčoval do sprrrávné figury https://prnt.sc/v202ta

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojte rodinko, v předpovědi od pana Kubíka nacházím shodu s osobním cítěním. Možná že ještě pár Šprýma vrtochů zažijem ale všeho do času, babičky kolem nyní často říkají "kdo s čím zachází tím také schází.
    Děkujem za sdílení.

    PS1
    Kadeřávek má cca metr nad zemí, a pořád rostou nový lístky. Pry jdou sklízet až do února. K temu pár erteplí a mrkve, rozmixovat a máme tak parádní oběd a bez masa.
    PS2
    Musíme to všechno hodně mýt, nejlíp do umyvadla odmočit. Ten cca poslední týden v deštích naprášili snad všechno možný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kadeřávek roste to je pravda i v zimě stejně tak kapusta i zelí(kapustu pěstovali i v Leningradu při blokádě) a maso, jak říkáme nejíst...

      Vymazat
    2. Presne to je v dnesni dobe ten spravnej smer,aspon jak bych to videl sam,ma jen samou vyhodu. Ucit se celorocni "divoky jidlo" a pouzivat ho. I kdyby nemel bejt clovek zakratko odkazanej jen na nej,stejne by ho mel do jidelnicku zaradit,uz kvuli zivinam co v marketech rozhodne na "chemickym" nenajde.Bravo,dobra volba lidicky,v soucasnosti ta nejlepsi,i pro budoucnost a ucit ho hleat a pripravovat deti, svoje i "cizi" a vnoucata,ucit je maximalni mozny sobestacnosti a vzajemny pomoci,tymovy praci ty o samote.Blizka budoucnost bude po kole anarchie ,chaosu a honu na lidi o preziti a to at to ve finale dopadne jakkoliv ................proud

      Vymazat
    3. Terfry
      My se snažíme maso nejíst. Ale jak tedy vyživit děti, a čím v zimě, jak to řešíš? Ve školce+škole cpou do dětí maso každý den, moc na výběr není. Ve školce jsem to řešil že chodili domů před obědem a bylo. Šlo to.

      Jdu s pravdou ven doma míváme maso cca 3-4x do měsíce, buď vývar, slepičí pol., či gulášovka. Když jsme u toho uvařím 7litrů gulášové polévky z cca 350g vepřového, a přece je dobrá. Umím gulášovku i bez masa, tak to střídám.
      Pokud bych žil sám, to je jiná to jde docela dobře;)
      Nyní u nás táhnu takový směr a vlastně i partnerku. Byli jsme i cca 2-3 roky uplně bez masa ale záhy jsem zjistil, že v práci ten materiál prostě neunesu. To bych rád věděl a viděl, jak žijí lidé uplně bez masa i mnoho let, a co dělají za práci, to mě vážně zajímá.
      Já vím že to jde bez masa, no musejí být oba stejně naladěni a ještě, ne že to bude táhnout jeden druhej nic a ještě si navíc někde stěžuje, to se pak ta energie z drbů, pomluv různě vrací zpět. Ale to bych odbočil.

      No a co hrušky, (jablka tolik ani ne) nemáte na nich taky ty fleky co skoro nejdou umýt? Vodou ani rukou nejdou dolu. Funguje postup odmočit a kartáčkem drhnout a drhnout pak je hruška zelená. A po čase pak žlutá mňam. Díky Terez;)

      Vymazat
    4. Když je člověk sám, tak je vše snadnější. Vím, že jsem musela to řešit taky, šklolní stravování, naštěstí děti byly i rády, že tam nemusejí jíst.Musela jsem tomu přizpůsobit i své zaměstnání(nalítala jsem se taky jako čokl), při mateřské to šlo celkem v klidu, děti přijely ze školy a obědvaly třeba až ve tři hodiny(úměrně tomu byla velikost svačiny...).
      Myslím, že makám jako každá normální ženská, vše co je třeba i někdy těžší práci.Nevím, znám i chlapy, že mají sílu i tak, když maso nejedí.
      V zimě se jí, co se vypěstuje a dá uskladnit. Existují ochucovadla jako libeček(to máš jako masox) a nebo používáme uzenou papriku červenou(to nahradí chuť uzenin) a třeba sušené lahůdkové droždí.Jinak se řeší vytamín B12 hodně a to můžeš doplňovat B-komplexem a nejvíce vit D, kromě slunka doplní tmavě zelená listová zelenina.
      Je to těžký, když se člověk nechce přizpůsobit systému, proto je důležité, že jako otec rodiny vyvíjíš tolik snahy, pro děti.

      Vymazat
  6. Sílo vždy chraň a provázej autora Energie u P. a celou Rodinku zde.
    Děkuju.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,měl bych dotaz,co je myšleno Teslovým deštníkem,nějaké patenty od Tesly znám ale o deštníku jsem zatím neslyšel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Seznámil jsem se kdysi v mladém věku s Teslovou prací a vím dobře, že silová elektřina ho moc nezajímala, spíše na ní pracoval pro zakázky. Větší pozornost věnoval přírodní elektřině, která má před sebou mnoho nových vynálezů, proto jsem to nazval „Teslův deštník“.
      http://energieupramene.blogspot.com/2020/08/uvedeni-oblacnosti-do-rezonance.html

      Vymazat
    2. Zdravim Iv,neco pro tebe mam: https://noemova-archa.estranky.cz/clanky/historie-potopy-sveta/false-history-of-power.html , .......proud

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.