středa 28. října 2020

Hra skončila

 


Rusko má vakcíny na respirační onemocnění, zvanou Covid, kterou rozdává nebo prodává za hubičku a tak velký kšeft pro většinu západu se nekoná, přece nenecháme z toho těžit Rusko a tak západ postupně možná otočí, to poznáme aspoň zaprodanost našich politiků, když říkají, jakou o nás mají starost.

Nyní se však COVID divadlo hraje dál i za pomoci 75% zmanipulovaných ovcí a obyvatelstvo nemůže vrátit vstupné a tak to bude muset dokoukat, ono se tím vlastně řeší i prospěšné věci, jako snížení nadměrné spotřeby na planetě zemi a vůbec konec tohoto Systému.

Nedá se věřit politikům ani zatím lékařům, jejich moc a prosperita je založena na nemocnosti obyvatel (u politiků hlavně na mentální nemocnosti obyvatel). Mimoto od začátku bylo zřejmé, že je to divadlo pro ovce, protože to bylo naprosto průhledné. Světové zákulisí nemůže ani spustit smrtelný virus, protože by se jim zhroutil jejich zavedený otrokářský systém, pro který jim i tak začínají docházet kádry. Předpokládáme, že nás bylo hodně, kteří jsme nenaletěli, odhadem 25 % a to už je síla.

WHO dnes nakonec snížila nebezpečnosť Covid19 na úroveň virózy – no to jsou noviny. Ruský prezident pan Putin napsal:
Ať svět, který chce svým lidem pomoci a chtěli by vakcinu proti C19 vytvoří vlastni výrobní kapacity ve svých zemích a my jim zařidíme výrobu ruské dvouvektorové, odzkoušené a povolené nehavarované vakcíny na základě jejich výrobních kapacit. Dnes nespolehlivý a nic neříkající výsledek testu https://cz.sputniknews.com/slovensko/2020102812713989-blaha-hra-skoncila-prazska-nemocnice-znicila-matovicovu-pohadku-o-antigennich-testech/

neznamená být nemocný.. a nemocný neznamená být mrtvý... postupně budeme pozitivní asi všichni... stejně jako s chřipkou.. a to je přeci úplně normální. Kdysi vláda se starala o občany tak, že dotovala obyvatelstvo 2x do roka vitamínovými doplňky SPOFAVIT zdarma a věděli tedy, kam investovat a ne nějakými rouškami, zavíráním podniků a lidí a honěním lidí po poli pro odchycení na testy jak Matovič na Slovensku, které jsou nic neříkající a možná jen způsob jak lidi infikovat přes „frňák“  i nějakou „potvorou“ a deptat jejich psyché.


 

 

 

4 komentáře:

  1. Zdravím Vás pán Iv, tiež som nad týmto uvažoval, ale čím ďalej, tým viac absurdné mi to pripadá. A to až natoľko, že si myslím, že Matovič má v tomto dianí "nezastupiteľnú" :) úlohu. Myslí si, že sa zavďačí svojim páničkom. On tu funguje ako katalyzátor a ten ako vieme má v každej reakcii dôležitý "post". Lenže tu sa to zvrtlo. Jedni toto dianie spustili s určitým úmyslom ale druhí s iným (nám priaznivejším) úmyslom ju kontrolujú. Deje sa demontáž tohoto systému a to je potom všetko nelogické a chaotické. Je to previerka nášho Ducha. Buďme pokojní, vycentrovaní to nám pomôže zvládnuť to.

    OdpovědětVymazat
  2. Otazkou je co vlastne Rusko ma,vakcinu,nebo lek?Protoze to neni totez,umim si predstavit lek pomahajici lecit,ale na neco co mutuje tak rychle,ze to nechava vyvoj vakcin daleko za sebou si vakcinu predstavit nedokazu. A to u nikoho,at je pritel,nebo nepritel.To je technicka zalezitost.Ovsem,nejsem zdravotnik.Nicmene se casto zamejslim nad alternativnima zpusobama leceni,napriklad frekvencema,zvukem,a podobne. Stejne jako existujou alternativni zdroje energie,tusim ze museji bejt alternativy vlastne na vsechno,i na zdravi............proud

    OdpovědětVymazat
  3. V Německu prý jeden kořeň zvětšil 800x špičku PCR testu a našel jakési modifikace koloidních kovů. Což je zvláštní, spolu s nátlakem Vlád po světě aby se nechali všici lidé očipo, očipo, pardon. OTESTOVAT. Člověk se asi podřekne jedna dvě a nemusí být poly+tik.
    A tuhle se jeden dozví že se nově PCR testovaným osobám mohou začít párovat jejich mobilní přístroje s jejich vlastním nosem, fííí internet jim přeci poletííí.

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.kulovy-blesk.cz/wp-content/uploads/2020/11/Blatny-SHAME-ON-YOU-ALL-CZECH.pdf?fbclid=IwAR2lVAKAxT2M37-lYqcycnXZLUogWBvtJI666BYMuVIBYCBl4SOlxAVj85E ..Mailo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.