pondělí 28. září 2020

Změny na Zemi pokračují


Lidská populace je rozdělena na 80% těch, kteří berou jako hlavní informace z mainstrému a věří slovům jejich politiků, tím jsou vláčeni směrem, který kopírují jim vnuceným chováním úplně od jiných loutkovodičů, kteří chtějí vládnout lidem.

Zbytek 20% je rozděleno na 10%, kteří o věcech se snaží přemýšlet a dalších 10% už ví, co se děje a jsou informováni.

Tedy většinová populace 80% je ovládána záměrně vytvářeným strachem, aby se jejich frekvence světelného těla snížila na nízké frekvence a tím byla přístupná vnějším manipulativním vlivům, včetně Corony, která právě vyhledává ty, kteří vibrují na nízkých kmitočtech, jsou to ti, co dávají přednost komformismu, moci nad druhými a vědomě ničí i přírodu pro svůj prospěch a hlavně chybí rovnováha mezi EQ a IQ.

Harald ve zde uváděném videu poukazuje rovněž na prostředky proti Covidu, jako je Ganz, o nichž jsme psali již zde: http://energieupramene.blogspot.com/2017/11/gans-plasma-keshe.html    a o MMS zde: http://energieupramene.blogspot.com/2020/01/koronavirus-svetova-epidemie-z-ciny.html

Nejsme mainstrém a nechceme někoho nutit k něčemu, co je mu jak se říká proti srsti, je to na Zodpovědnosti Vás samých, který směr a informace přijmete. Dnes např. byl příliv vysokých energií ze Středu na Zem nejvyšší za poslední roky, přímo tsunami a nezastavilo jejich dopad na Zemi ani chemtrals, jež v posledních dnech opět stoupl a má velký vliv na vše živé zde na Zemi, nemluvě o jeho kódování, od včerejška(27.9.2020) rovněž řádí geomagnetická bouře ze Slunce do těchto hodin, roušky neroušky,volby nevolby, ti noví budou za čtyři měsíce po zvolení stejní jako dnešní, evoluce stejně půjde svým směrem.

 

3 komentáře:

  1. Vlní se vlní https://www.disclosurenews.it/schumann-resonance-today-update/

    OdpovědětVymazat
  2. Milá polovička je v situaci na odchodu a nějak se jí to nedaří...Počká prý do svých narozenin 21.12. a pak se rozhodne...No,při sledování milého Korantenga by se jí ulevilo,kdyby sdělil,že Alcyon skolil tyto fešáky,chybí tam místo Bakulova zpěváčka ten lampion Šprýmula. To by byl pro ní směroplatný signál,že odejde,aniž by tedy vystydla...Někam do páté cenové skupiny. https://prnt.sc/upddmk

    OdpovědětVymazat
  3. Zdá se, že částice z Vesmíru sestupují čím dál tím níže k Zemi. I pod 100km nad zemský povrch a prý se pak barva záře mění na růžovou.
    „Existovaly záře zelené, fialové a žluté - ale nyní se show zhostila růžová.“

    http://prntscr.com/upjhyr
    https://interetpourtous2.blogspot.com/2020/09/les-aurores-boreales-roses-provoquent.html

    ------------
    Biologické účinky na živé bytosti odpovídají sluneční geomagnetické bouři úrovně 8-9: IONIZACE buněk, změna DNA.

    https://www.solarham.net/

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.