středa 9. září 2020

Otevřený dopis p. Okamurovi

 


Otevřený dopis p. Okamurovi zaslaný 9.9.2020 13:58 hod.

Vážený pane Okamuro, Vaše myšlenky a návrhy svědčí o tom, že se snažíte aspoň trochu pro obyvatele ČR něco udělat, proto jsem se rozhodl Vám dát námět na další Váš návrh. Tento návrh spočívá v uzákonění „Slev při nákupu pro důchodce“

Mainstrém tuto skupinu obyvatel postavil na roveň vyžírků státního rozpočtu  a tak se i chová k nim mladší generace. Kdyby byl uzákoněn návrh na slevu při nákupu o 20% u důchodců, ekonomika státu by stále fungovala, byl by lepší koloběh financí ze státního rozpočtu a držela se ekonomika a stát by ani nemusel slavnostně přidávat důchodcům nějakých usmolených 300,- Kč, které stejně nepokryjí stávající inflaci.

Co by se stalo:

1)    Peníze ze státní pokladny by stále pulzovaly v oběhu, udržovala se nějaká ekonomika a peníze by se opět vracely.

2)    Mladé rodiny by si začaly více vážit starších lidí, protože jejich ekonomická stránka mladých rodin by stoupla.

3)    Mladá generace by si začala konečně vážit starších občanů, kteří by je ekonomicky podpořili

4)    Navíc by přestalo stěhovat tuto starší generaci do různých domovů a byla by snaha, tuto starší generaci „rozmazlovat“ tak, aby zde na světě vydržela co nejdéle a využila ve svůj prospěch ekonomicky a tím i psychologicky.

5)    Nastala by rovnováha, kterou dnešní Systém záměrně porušil a rodiny by začali žít v rovnováze.

Tento otevřený dopis je zaslán předsedovi SPD strany panu Okamurovi a uvidíme, jaká reakce na tento dopis bude, buď se tento politik odkope a zjistíme, jaké má opravdu záměry a nebo bude nějak reagovat a zjistí, že tento návrh má dalekosáhlé účinky a to i proti směrnicím EU a pro zachování rodiny.

Dopis zaslaný předsedovi SPD panu Okamurovi dne 9.9.2020 ,
13:58 hod.

Zdravím Iv

http://energieupramene.blogspot.com/

 


Odpověď došla 9.9.2020

 

Dobrý večer,

děkujeme Vám za zaslaný podnět, který směřujete otevřeným dopisem k
rukám pana předsedy. Vážíme si důvěry, se kterou se na nás obracíte.
Předseda hnutí SPD Tomio Okamura je denně doslova zavalen stovkami
podnětů a žádostí o zpětnou vazbu. Představa, že jeden člověk zvládne
odpovědět každému jednotlivě bohužel není reálná. Předseda hnutí SPD
Tomio Okamura zodpovídá dotazy v médiích a tisíce odpovědí jsou dokonce
na stránkách SPD, případně na facebookových stránkách Tomia Okamury.

https://www.facebook.com/tomio.cz/

Váš návrh postupuji k rukám naší paní poslankyni Bc. Lucii Šafránkové,
která se touto problematikou zabývá a je místopředsedkyní Výboru pro
sociální politiku.

S přáním pevného zdraví

Za hnutí SPD
Petra - Info
Svoboda a přímá demokracie (SPD)

29 komentářů:

  1. Tady pro ty udřený a opuštěný lidi by toto bylo nejlepší, kdyby alespoň kvůli svému prospěchu je vzali "do kolektivu" a však mnoho vnoučátek by bylo rádo, že může být s babičkou a dědečkem.
    Je to tento svět a tak se musí měnit realita v jeho kolejích.
    Heslo zní : opatruj si svého důchodce, ironie ať se stane realitou

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo pár lidiček,co vnímali svět normálně.Namátkou spisovatel Bohumil Hrabal. Jeho život byl netknutý všemi svody,kterým podlehla většina zazobaným exotu po listopadové gigant zlodějně. No a pan Okamura se chytil drábkem,kdy začal stavět svuj barák v olbřímým japonském stylu.Zpětná vazba nulová.Jedna stará východní proklamace hovoří jasně.Když jdeš nahoru,nezaponem na příčky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to korendor
      Hrabal věčně v lihu naloženej a na koho se chcete v tomto bordelu obrátit? Máte Sílu, tak se jí držte.

      Vymazat
  3. První nádenice v hytlermarketu začne řvat na duchodce,jak to,že nemá roušku,NASADIT...

    OdpovědětVymazat
  4. Milý Iv,
    obdivuji Vaši snahu, vstřícnost a zájem o druhé a mám být již za mnohé vděčný a jsem. Bohužel pan Okamura a jeho poslanci se již mnohokrát postavili na stranu mafie při hlasování v parlamentu ČR či EU, občas vyniknou MUDr David či generál v.v. ... jméno si nevzpomenu, ale kroužkoval jsem jej při volbách do EP a díky kroužkům se tam dostal na úkor narychlo zestraněného ex politika z ČSSD, ale štědrého donátora. Asi je pravda, že se jedná o "řízenou" opozici. A to jméno je myslím gen. Blažko )))
    Ne, nevěřím, dejte výzvu, podepíšu se prakticky pod cokoli navrhnete, ale panu O už nevěřím, káže vodu, pije víno, jako všichni, je jen užitečnej i...t, jako byly strany Národní fronty v parlamentu ČSSR pro zdání čehosi (konstatování, mnohé bylo mnohem lepší než je dnes).
    Ale možná je pravda, že rozměr Vašeho záměru je mnohem širší a o tento dopis částečně, nebo vůbec nejde, ale ještě o něco podstatnějšího.
    Ehm ... , ten symbol či erb, cítím jej celkem pozitivně, ale máte k jeho symbolice vysvětlení? Určitě je podstatné, Vy nedáváte zbytečné věci.
    A děkuji za radu ohledně "přeji všem lidem to co přejí oni mě" ... ale nejde mi to ze srdce, mám strach, že nakonec ublížím, protože mě napadla jediná osoba, které jsem se snažil kdysi pomáhat láskou a hmotně, pak hmotně, a nyní jsme jen v relativně častém tel. kontaktu (neviděli jsme se tak 8-9 let) a nyní je zřejmě velmi nemocná (lupus a od včera potvrzená borelioza, dával jste mi pro ní rady, bohužel asi zbytečně, to spíš, přítelky dcera má Crohna, též autoimunitní, ale též nevím, zda by vše dodržovala, tak se ani neptám).
    Nebýt zrady elit zahraničních - Gorbačov a jeho mafie a tuzemstkých (část STB a vedení politbyra), naši důchodci by měli 2-3 násobné důchody a rodiny bydlení, asi by ubylo cyklostezek a rozhleden z dotací, ale tato země by vypadala jinak. Snad se tak děje v jiné paralelní realitě.
    Jak jsem psal, jistě tím něco sledujete, já klidně podepíšu i 50% slevy, ale neprůchodných dnešním systémem je i 5%, oni ti zmetci by si mysleli že dávají ze svého, protože nás mají za majetek.
    Děkuji všem zde, kteří mi psali na mé dotazy odpovědi, poslední byla kromě Iv, samozřejmě i od "babajasvaga" a Terfry, a předtím od jiných, začínám se zde cítit velmi dobře a doma, byŤ se spíš vyptávám, jenže nejsem ve stavu, abych mohl radit, snad jen na Okamuru názor mám, ale jen názor, vlastně se děsím, že není koho volit, možná je lepší osvícená monarchie, ale to se také vždy zvrhlo, zlo si najde cestu všude a proto Sílo, ber Zlo hákem a vymeť ten svět, někdo jej přece stvořil, tak je také odpovědnej a ať se kouká starat!!! Všem hezký den, hodně zdraví, děkuji, že jste. ať vám Síla dává Sílu, překonat smutek a ztráty, zklamání a dá vám radost z Lásky a přátelství a hooodně zdraví, děkuji, Zdeněk
    P.S. ať Síla zlepší životní podmínky důchodců a opuštěných dětí, ať pomůže svobodným maminkám, ať vymaže počítače exekutorů a zamezí rozkrádání naší země a okrádání jejích občanů ... tak se staň, prosím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Denis
      Okamuru nevolím, jen používám jeho tendence pro národ, ať se ukáže.Uvidíme! Je to legrace, Bože(Sílo), co to je a to myslím i na Korendora!

      Vymazat
    2. to Všem
      Politické strany bych zakázal pod trestem smrti!!!!!!

      Vymazat
    3. https://www.youtube.com/watch?v=bJ_pSXdbbUg

      Vymazat
    4. Pane Zdenku, proč by jste nepřál všem, co oni přejí Vám. To je jen jejich volba, co přejí a nemáte na to žádný vliv většinou, jen dáváte zpětný odraz, to je vše.Nic nemorálního, kdo vám přeje dobré, jen se to pak od Vás znásobí a to je v pořádku.
      Je třeba si vzít, alespoň hrstku hlíny, nebo pěstovat květinku, pokud není zahrádka a propojit se se Zemí...

      Vymazat
    5. Milá Terfry, tak jo, budu používat, kromě běžných hovorů se Sílou .. ))

      Milý Iv, beru velmi vážně vše co napíšete, proto jsem se divil tomuto "dopisu" a trochu se rozepsal, vždyť to by vyvolalo větší korupční a mafiánskou vlnu jak LTO, farmakologie, dostavby a opravy dálnic, zbraně a já nevím co ještě dohromady a Vy to dobře víte )), je za tím prostě víc ...

      Vymazat
    6. to Zdeněk
      "Z celého srdce přeji všem lidem to co přejí oni mě."
      Pane Zdeňku mi zmíněná formulka přijde teda férová, pěkně narovinu, a hlavně spravedlivá každému. Každému co jeho jest. Lidé jsou různí a je zde svoboda volby. Jistě víte ze života, že na hrubý pytel patří hrubá záplata, jiná "nedrží".
      Asi bych se onu formulku nebál použít a pokud chcete, lze připojit i slova ZE SRDCE, protože to přeci přejeme ostatním v dobrém, tj srdečně. Svědomí je čisté.
      A především se mi líbí že takto mohu zase pomoci těm, kteří pomáhají mě.
      A proto, z celého srdce přeji všem lidem to co přejí oni mě.

      Vymazat
  5. A mladi by posilali nakupovat stary a sami by si doma valeli sunky se slevou...........nejdriv "vychova",zbaveni se ovcanu a jejich premenu v obcany,premenu stada zpatky v narod,jinak se jen hazou perly svinim.....proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a to záleží taky na těch "starých" jestli by se tam vláčeli sami se seznamem, co mají koupit...taky forma výchovy od těch "starých".
      Lepší než věšet na klandry a vnoučátka by si mohli uvědomit, že děda s babičkou jim něco koupí.
      Je to samozřejmě materialismus největšího kalibru, ale funguje taktika cukru a biče, pro ty, co nic jiného nevnímají, to je realita.

      Vymazat
    2. Proč hned tak černě proude, stejně přijde pád.
      Ono snad někdy někomu pomohlo do všeho hned hodit vidle? Než je hodím, prvně vymyslím lepší nápad než ten, který kritizuju.
      Vidím to osobně i dobře, mladí přece mohou ty starší na ten nákup zavézt, pomoci naložit, přičinit se.

      Vymazat
    3. Prave cukru a bice se musime zbavit Terinko.Cukr a bic je znameni ovcana.To neni cerne babo:-),to je realisticky. A vidim to tak,ze vychovanej mladej se o svy "stary" stara tak jako se o ni starali o nej kdyz byl jeste ditetem a to naprosto samozrejme,tak jako jsem se vratil domu ze sveta ja taky naprosto samozrejme bejt k ruce svejm rodicum,kdyz uz nemuzou a neberu to jako nejakou zasluhu,nebo cestu k vyhodam,ale jako naprostou,uplne normalni samozrejmost co ma bejt naprosto bezna u vsech,ale neni,protoze moji vrstevnici se domu ze sveta co vim,nechystaji,jen par tech starsich rocniku,jeste vychovavanejch.........proud

      PS.:........a ze jsme se sakra meli dobre,ale to se nepocita,pocita se dobre nasich rodicu a prarodicu,nase az skrze je a tak to ma bejt!!!

      Vymazat
  6. To je myšlenka díky!!! Velké M tam patří.
    My se budem muset začít starat sami o sebe na naší hroudě, skutečnosti nás donutí, politice nevěřím ani za mák, postarat se ale ne o řepku ale ať je lidově co do huby! Tento dopis plně podporuji, chválím, připojuji se.
    A co lidé žijící ve městech co vše mají u ruky, a pořád nic neřeší, všude tam stojí kaufilerkalandy tak co řešit.
    PS
    Pokud se rodina se stářím, s rodiči shodne, je to ideál a energie pak neodchází na zbytečné dohady, jak dobře pravil pan Staněk.
    Poděkování autorovi stránek.

    OdpovědětVymazat
  7. Obrázek na koncu článku kde já ho jen viděl.
    Ten trojúhelník jestli to není člověk, tělo+duch+duše, bílá holubice Duch Svatý, Síla a kampak asi letí, že by Domů, do Grálu, akorát nevím co je v zlatém poháru a proč je tam kříž.

    OdpovědětVymazat
  8. https://gloria.tv/post/cmRqZteErpTq4xjZugCriGhtS Noste roušky,nebo vás zednosatanisté seřežou na doraz.Obyčejný fašismus.

    OdpovědětVymazat
  9. Vracím se, ne, nejde mi to, vím, dcera mě nemá ráda, ale já opustil jí, nedokážu to, přát všem co oni mě, stejně by nevěděli "proč .. Asi je svět tak zařízený, mě na něm drží Vaše články o Síle, Iv, zas jsem "náhodou' našel jeden, kde vysvětlujete proč to není mantra,ale skutečnost, nádhera, Zdeněk

    OdpovědětVymazat
  10. A nejde o dceru, asi, těch žen je více a jistě se to stalo nevědomky, má volba, ano, ale používám rady dřívější, které též mají univerzální platnost, Z

    OdpovědětVymazat
  11. A jde mi lépe doleva točit)) skvělé, není to tak násilné, tak 2 až 4 metry, díky, Iv, všem Sílu

    OdpovědětVymazat
  12. Prohlášení zákonného zástupce k rouškám, měření teploty, izolaci a testům

    http://stavbeznouze.cz/blog/prohlaseni-zakonneho-zastupce-k-rouskam-mereni-teploty-izolaci-a-testum/

    stahuj v PDF:
    http://stavbeznouze.cz/wp-content/uploads/2020/09/Prohlaseni.pdf

    OdpovědětVymazat
  13. ;-),cekal snad nekdo neco jinyho? Snad nejakou "politickou sebevrazdu"? ;-).Ta zmena musi prijit od lidi,vsechno ostatni se tak bude jenom tvarit,kazda strana a kazdej politik jsou prisne kontrolovani a dobre znaji svoje mantinely,nic neni nahoda a spektrum je potreba udrzovat aspon trochu rozmanitym,mali bejt aspon minimalne jakobypravdivy a jakobyspontanni,zmena musi zacit v kazdym jednotlivci a sama se bez pomoci uz nenastartuje,protoze ani nevi ze se ma vubec neco startovat,natoz co.........proud

    PS.: Je to neprijemny,ale nam uz "ujel vlak",ne ale tak nasi mladezi uz od detskejch let,ktery tu znalost o ujeti vlaku muzeme predat aby si dala pozor..........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že nikdo nečekal, že si bude spd měnit politik program. Ale, už si to někdo přečetl a zareagoval, je to v info poli. Může se stát, že pak až nebudou chtít, aby jim lidi zdechaly hlady, někoho to slavnostně napadne a je to.
      Když jsem psala sajbábovi, ať místo řepice pěstuje brambory, nenapsali mně ani trhni si, ale najednou jeho bílý kůň tady zasadil na zkoušku pár lánů brambor, dokonce testovali i fialový. Nikdo nečeká na jejich díky za dobrou radu a nápad, tak je to.
      Naopak, jak píše pan Iv, fon-dědkům a bábám žádný vlak neujel, protože mají info a zkušenosti a kdyby se dostali k vnoučatům, tak jsou schopný je naučit a dokáží i přilepšit celé rodině svojim zahradničením. Jedině vlak snad ujel těm kolem padesátky, co se nebyli schopný doteď probrat. Buď jsou to podnikatelé, který vychovávaji děcka v duchu "já jsem machr kdo je víc" a nebo jsou to ti, co neuchopili zavčas většinou zlodějskýho podnikatelskýho ducha a makaj jako mourovatý ve dvou pracech a děti jim vychovává škola a ta je navádí například i na to, aby hlásily, pokud doma rodiče nešetří el. a nebo jim kape voda a další kraviny.
      To, co říkáš chápu a i bych mohla s lecčím souhlasit, ale je to jen teorie. Zatím se neví, jak přesně začít, aby to bylo účinné a nejen jakési kdesi demonstrování, stejně vždy ze zákulisí řízené a jsou to jasně, jak jim říkám, bezduchý anunácký klony čili židáčci.

      Vymazat
    2. Terinko,to "ujeti vlaku" znamena jen to,ze s nami se od malinka v mnou predestiranym duchu nepracovalo,ten vlak je skutecne uz pryc,a proto prichazime "na veci" az ted,uplne sami a pozde,jinak bysme to nasim mladejm poradne urychlili a utuzovali spolecnou jednotu o ktery si tim padem muzeme prozatim nechat akorat tak zdat.Ale ona prijde zaroven z odovcanovanim se,jen jsme to mohli urychlit a porad muzeme aspon castecne praci s mladejma kde se a jak se da,nemusi jit rovnou o vlastni deti. A ano,je to teorie,ale je na zaklade letitejch pozorovani ovcanu i par obcanu,jejich priorit,vzajemnejch vztahu,zajmu a podobne.Zatimco ja s par ostatnich jsme trenovavali preziti v divocine,ostatni chodili v Chicagu po supermarketech a preziracich,diskotekach a o sobotach do prace aby si na to privydelali.Uz v pristupech mas snadno rozpoznatelny rozdily,stejne tak jako ve vytvareni teorii,jiny jsou ony ovcansky a jiny ony obcansky.Zatimco ja tvrdim ze je dobry pro pripad pruseru znat moznost obzivy "sberacstvim" za pochodu,tedy znalosti bylin,fermentace a lovu,ovcan bude sazet na pestovani doma,delani zasob a pak na obranu toho vseho,pochopitelne ze z dlouhodobyho hlediska zbytecnou a podobne,hladovejch bude mnohem vic a nebudou uz mit co ztratit,sezerou zasoby i s jejich majitelem.......proud

      Vymazat
  14. KPV0249 - MaP 577 Úředníci v Plzni nechávali dvě ženy umírat hlady

    Jakmile jsme toto video zveřejnili, byly jsme vymazáni. Proč se nesmí zveřejňovat, že lidé v ČR trpí hlady, po 30 letech práce! Více informací o našich pořadech na http://michalapetr.cz/.

    https://d.tube/#!/v/kpv0249map/QmXZpt6dr4UyNKUHKajPdcwobuNXn9A5vDqsSnWU2zjCj2

    OdpovědětVymazat
  15. Apropo,co se korony tejka,prusvih teprve prichazi..............https://www.biosferaklub.info/svet-je-ohrozeny-potravinovou-krizou/...........tak jak bylo predem naplanovano.......proud

    PS.: Pro nas mozna dobre,treba se probereme a zacneme zase obdelavat pole,zahrady,zahumenky a pestovat domaci zvirata.Tim,a to je nejdulezitejsi,narodni sobestacnost a sourucenstvi.

    OdpovědětVymazat
  16. Jest tak na okraj k Okamurovi,ale presneji,ke kazdymu politikovi a ke kazdymu "vladnoucimu telesu" na Zemi. Zkracene: ti vsichni maji nastaveny mantineli,ruzne,aby to vypadalo hodnoverne,ale zadnej z nich nemuze pomoct i kdyby chtel milionkrat.https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=56aDL2YWi78&feature=emb_title , Icke rika celkem trefne kdo je tady panem a kdo skutecne vladne,ja jen dodavam,ze jen do doby kdy obycejny lidi reknou "a dost!",a reknou to i cinem,jenze nikoliv jednotlive,ale rizene,vetsinove.

    OdpovědětVymazat
  17. To my přeci víme že cca všechny vlády světa i ta ČR jsou tajně vydírány nějakými skupinami klonů či COTOJE, co nejsou vidět ve veřejným životě. Tím "vlády" nijak neomlouvám a považuju to za selhání všech jednotlivců ve vládě, nikdo nemá koule se postavit. I opozice je někým řízená, Okamura+ostatní jsou jen loutky na provázku.
    Pracoval jsem v německé firmě na jedné pozici, a když za mnou došli abych pokrátil normy VŠEM, že prý česká pobočka mosí němcům "ušetřit" (aby měl ČR jednatel na premie..., rád se tam chlubil) řekl jsem jasné NE. I začaly naschvály, problemy a musel jsem pak za nějakej čas skončit...

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.