pondělí 29. června 2020

Události jdou správným směrem



Události jdou správným směrem
Otevřu zpravodajství, vykoukne na mně koronavirus, hrůza bouřek, krize a další aspekty,které vytvářejí v obyvatelstvu strach a chaos. Někdy se nad tím zamýšlím a musím se ironicky smát, jak mainstrém manipuluje s lidmi a věřte nevěřte, oni tomu věří, jenže svět jde úplně jiným směrem, směrem k rovnováze, harmonickým energiím. Lidem dnes mnoho těchto aspektů způsobuje velké problémy, ale nikdy neuznají vyšší moc nad lidstvem, je to zbytečné většinou, protože lidé si myslí, že si vše zasloužili svým Egem oni. Co je to štěstí, jen muška zlatá a pokud ji nemáte, může být vaše inteligence a šikovnost  k ničemu, nemáte nárok, a nebo musíte být napojeni na astrální  síly, negativní síly, které zde měli do nedávna prej, Dnes jim toto končí a svět se ubírá svým směrem k rovnováze kyvadla, které bylo až enormě vychýleno do negativních hodnot. Někteří lidé to konstatují sloganem, že svět se zbláznil, ale opravdu se zbláznil. Pravda se stala lží a naopak, jako názory, že toto je IN a všichni ze strachu říkají, že nic jim na tom nevadí, pomatenci, nechající se manipulovat a ještě tomu věří: http://energieupramene.blogspot.com/2017/06/homosexualita-se-da-lecit.html. Dnes přichází na Terru tolik energie na transformaci, že někteří lidé toto nemohou ani strávit. Zahřívá se jim mozek, dochází ke skratu v myšlení, ale toto jsme psali již v dávných článcích, asi od roku 2014 a mnozí rádoby "věštci" na Netu to dnes prezentují jako nějaké novu, o tom jsme již psali hodně dříve, ale dobře, každý si hřeje svoji polívčičku a musím se tomu smát, budiž jim přáno! Někdo má informace hned, jiným to trvá delší dobu a nebo kopírují cizí myšlenky a berou cizí myšlenky za své - blbost.Hanba je nefackuje a poižadují ještě úplatek za informace, které jim byly poskytnuty zhůry, kde peníze neexistují a nemají moc, jak tady u klonů Židů.
Viz koronavirus, kterým manipulují s lidmi, ikdyž je to obyčejná zblázněná chřipka, která zapřičiní projev základních nemoci v člověku, ale vše se vrhne na koronavirus, přitom stačí mít správnou životosprávu, která uvede v činnost imunitní systém, ne jíst ty blafy a vrátit se k symbioze s přírodou, jíst zdravě -díky babičky a dědové, kteří jste pěstovali svou zaleninu v místě, kde žijete a nemuseli jste "žrát" dovezené potraviny pěstované hydroponií atd. To je úplně zvrácené! Chápete tu ironii manipulace! Ať to beru ze všech stran, třeba i z pohledu astrologie, pak přicházejících energií ze Středu (Stvořitele), které  uvádí dnes kyvadlo do stavu  rovnováhy a všem těm bytostem s velkým IQ nevyrovnaným s EQ bude i do budoucna způsobovat problémy fyzického těla a nutit jejich Duši buď k opravě a nebo k odchodu, o židech ani nemluvím, kteří mají zakódovaný gen nadřazenosti, vše dočasu, s jejich vytvářením chaosu a pesimismu. Otec vás nikdy nebude trestat tak, aby jste trpěli, je to váš Otec, jenže společnost dnes i záměrně  chce toto zrušit, pojetí otec, matka, žena, muž. Víte na co narážím, to je záměr a je to proti přírodě - přírodním protokolům. 
Dnes se začínají tyto energie vyrovnávat, proti energiím chaosu a jejich doba nadvlády končí.

Antifa a aktivisté BLM začínají prohrávat. Snaha přenést protesty do středně velkých měst USA narazila na silný odpor místního obyvatelstva, které odmítlo podporovat údajné “antirasistické“ šílenství. Sami organizují ozbrojenou obranu, která udržuje pořádek a chrání jejich majetky. Aktivisté Antify a BLM tak nemohou rabovat, zapalovat obchody, ani vyvracet pomníky(viďte p. Koláři a Novotný- Chocholoušek by z vás měl velkou radost, protože takový exoty mít v kleci je rarita).
Devatenáctiletá studentka Sinai Espisonoe z města Omak ve státě Washington neskrývá strach i zklamání: „Ozbrojená občanská stráž bedlivě sledovala klid a pořádek během celé demonstrace BLM. Bylo nás asi 600 a když jsme chtěli jít ulicemi města, najednou jsme byli obklíčeni po zuby ozbrojenými lidmi (táta ji asi špatně vychovával, každá rána vedle je špatně),. Představili se jako domobrana a řekli, že pokud se někdo z nás dotkne soukromého vlastnictví nebo městské infrastruktury, začnou po nás střílet.“ Devatenáctiletá dívka se svěřila, že cítila strach.
„Pouze jsme vyzývali ke klidnému zničení pomníku jednoho z bývalých obyvatel Omaku, kterého považujeme za rasistu!“ Manifestace # BlackLivesMatter přešla pokojně pod dohledem civilní stráže k pomníku. Střechy okolních budov byly obsazeny odstřelovači domobrany. Jejich pušky mluvily jasně: „Zničte něco, a pozabíjíme vás!“, naříkala aktivistka BLM.
Jak uvádí The Washington Post, město Omak není výjimkou. Ve středních a malých městech se zorganizovala domobrana v podobě všeobecné mobilizace obyvatel. Farmáři, obchodníci i úředníci se připravují na obranu proti vandalům. Rozsáhlé právo na držení zbraně umožňuje místním obyvatelům udržovat pořádek. Při vjezdu do některých měst se také objevily billboardy “Zóna bez BLM”. Šerifové rovněž varují všechny návštěvníky, že pokud budou vyvolávat násilí, policie jim bezpečí nezajistí. Pořádek sjednají ozbrojení občané.
Sebeobrana Američanů proti vandalům „nevoní“ zvláště levicovým médiím, které šíří zprávy o “bílých rasistech z extrémní pravice”. Údajně se tak “brání Afroameričanům vyjádřit svůj spravedlivý hněv”.

6 komentářů:

  1. Film Kingsman Zlatý kruh 2017 je takový prognostický. https://vk.com/video400813730_456240410 Z filmu je pár výživných reklam https://open.tube/videos/watch/4e40077b-6e15-446d-9b97-84f5355d68ae https://open.tube/videos/watch/861086b9-cb10-4a9c-b6d2-0455dd53dcd8

    OdpovědětVymazat
  2. Putin a Kreml. CZ titulky Irena Pozpátku https://open.tube/videos/watch/7de4518d-480e-40a9-a2e1-c09991d13936

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak toto stálo zato pozrieť. Cítim z neho istotu. Upevňuje Slovanstvo.

      Vymazat
    2. Moc pekne,korendor vdaka za odkaz. ..Mailo

      Vymazat
  3. "jenže svět jde úplně jiným směrem, směrem k rovnováze, harmonickým energiím."
    Dík autore za výborný a trefný článek. Ono Kyvadlo bylo vychýleno do negace až moc, a vlastně nám to može i pomoci k lepšímu životu.

    OdpovědětVymazat
  4. Střed není Stvořitel/Otec, ale Stvořitelka/Matka. Energetické pole je jednak nepohlavní a jednak potenciálně oboupohlavní jako ženské lůno (schopné rodit - tvořit obě pohlaví, polarity, archetypy), což je v nadfyzickém smyslu Hyperprostor (Věčnost).

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.