úterý 30. června 2020

Podvod jménem Covid-19

Lék na Covid-19 byl již dávno vyroben, než začala umělá pandemie, rusové, japonci, egypt již tento  lék měli a mají, ale to by znamenalo zkřížení plánů západních elit pro nastolení NWO.
Video je dnes již zablokované, ale písemný záznam je zde: http://www.michalapetr.cz/doku.php?id#dil_497_covid-19_putin_zachranuje_svet_lekem_za_279_usd_uz_se_vyrabi_i_v_egypte_praha_i_eu_mlci
To, že se stáhlo video, je vidět, že to byly správné informace, viz další článek, jež byl publikován pro širokou veřejnost, ne pro armádu, která je již od Corona zajištěna: 
https://cz.sputniknews.com/svet/2020063012158103-tri-ruske-prototypy-vakciny-proti-covidu-19-prokazaly-svou-efektivitu/ 

10 komentářů:

  1. Slovutný VK z Aeronetu měl k tomu komentářík https://vk.com/video400813730_456240348

    OdpovědětVymazat
  2. https://geopoliticsastrology.wordpress.com/2020/06/30/zadost-expedicnim-jednotkam-shaef-o-zadrzeni-nebo-eliminaci-clenu-mynarova-moravskeho-gangu/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak si tak porad lamu hlavu nad tim,ze jakejpak vubec lek.Vzdyt je to chripajzna,je na ni snad lek??? Pokud je mi znamo,chripajzna se "vylehava" s praskama na bolest,aby se "zprijemnilo" jeji vylezeni,protoze na ni nic neni,taky porad "mutuje" a primo na ni se neumira,jako na covid,dorazi jen ty se znicenou imunitou "uz nad hrobem",coz by udelalo i nachlazeni a z nej zapal plic,jako se to taky bezne deje...........proud

    OdpovědětVymazat
  4. Vzestup aktivace DNA https://www.youtube.com/watch?v=MkUKETEc1Ss&t=7s

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuším že ano.
      Včera byl velmi zajimavý den a každý měl jiné příznaky. Lidem v obchodech tak zvláštně "vypadávalo" přepočítávání při vrácení drobných u kase. Docela sranda. (Peníze jsou jen peníze) A při těchto stavech byla cítit taková velmi příjemná krásná jemňounká energie ZVRCHU, asi nad temenní čakrou. Zdravíme!

      Vymazat
    2. Doplním.
      Sekají se různé wifi přenosy. Vypadává radio (zdravím pane/paní Éter!) ;) a chvilema radio sousedoj místo hudby jen blbě hučí. Sekají se kasy v prodejnách, lidé čekají při placení. Sekají se počítače a vlastně asi vše umělé, co tu na Zemi postrádá smysl/co již nebude dál potřebné.
      Je často velmi cítit "Inteligentní Energie" a Božská Přítomnost zde.
      Přitom všem dění stále trvají příjemné pocity až euforické, jako když Milovaná bytost hladí a konejší, vše bude v okolí brzy dobré. Na Slunku je moc moc dobře. Děkuji, poklona.

      https://www.youtube.com/watch?v=jnCkMYD3img

      Vymazat
    3. Život je nekompromisný
      Splní nám obavy i sny
      Tak pozor na to, čo chceme
      Lebo tú kašu si zjeme

      https://www.youtube.com/watch?v=X1x0KQC6tfA
      Hudba z Marsu, Vrany

      Vymazat
  5. Přeji krásný den pane Iv,

    měl bych na Vás prosbu - na aeronetu jsem pod článkem (viz odkaz na konci) narazil na jeden zajímavý komentář a protože vím, že se orientujete i v oblasti astrologie chtěl bych Vás tímto poprosit o reakci na příspěvek:

    Henok

    Ano, máte pravdu. To, co se děje celá léta ve skrytu mafie a magie, je nyní odhalováno. Již deset let se vám snažíme otevírat oči tomu, co se opravdu děje. Mezitím nám všem jde doslova o život. Někteří to nepřežili, jiné jsme zachránili a můžeme tak pokračovat. Ještě neznáte podstatu toho, co se vlastně stalo. Kvůli různým chybám došlo v celém Vesmíru k tomu, co vědci nazývají Velkým třeskem. Důkaz tohoto výbuchu našli astronomové v reliktním záření, které je nejstarší vůbec. Tento výbuch zapříčinil jednu podstatnou událost a tou byl vznik antihmoty. Nyní vlastně se jedná o to, aby s touto hmotou život neanihiloval. Pokud by se tak stalo, nebyl by život možný v těle. Ti, kteří se anihilovali, se nazývají anděly světla. To znamená, že již nemají dostatek energie, aby se mohli narodit v těle. Z tohoto důvodu se snaží o cokoli, aby mohli žít v těle. Porušili všechna TABU, která existují a sají život jako zdroj své energie. Tyto anděly světla najdete v těch, kteří vám vládnou. Jsou na všech úrovních státní správy všude po celém světě. To znamená lži o demokracii a skutečnost je otroctví. Proto musíte vědět, že vám připravili muka, aby měli energií na svoje tak zvané žití. Je to však zápor, co zvolili a ze záporu se žít nedá. Možná, že jste přišli na to, co je to hřích a co ctnosti. Jen dodržováním zákonů života se dá přežít. Je tady řada těch, kteří žijí že záporu. Jejich etapa však nyní končí. Zákon o zachování hmoty a energie platí i pro život. Proto se nyní změní mnoho z toho, co znáte. Podívejte se na oblohu a posuďte sami. Kasiopea se vrací tam, kde byla před Vánoci. Velký vůz rovněž. To znamená cestu zpět. Žádejte hvězdáře, aby vám řekli pravdu. Je to velmi důležité pro pochopení souvislostí toho, co se nyní děje a bude dít.
    (https://aeronet.cz/news/mezi-svetovymi-elitami-propukla-panika-fbi-dopadla-ghislaine-maxwellovou-pravou-ruku-jeffreyho-epsteina-a-to-pouhe-4-mesice-pred-prezidentskymi-volbami-v-usa-byvala-epsteinova-sekretarka/)
    Předem moc děkuji za Váš čas.

    Nechť Vás Síla provází, s úctou honza p.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza P
      Andělé jsou bezpohlavní a zradili lidstvo, byli vytvořeni pomoci lidem v 3D, opak je pravdou, škodí, ikdyž náboženství a jiní je propagují, nejblíže tomu byl film Constantin.
      Co pozoruji, souhvězdí se zatím nemění, jen +/- 15st., ale to je běžná precese.
      Jen se mění příliv energií o širokém spektru kmitočtů, jež určitě nesou jisté informace, které spouštějí celkovou změnu zde na 3D (Bovisy).

      Vymazat
  6. Uryvek z komentářu VK Aeronetu https://vk.com/video400813730_456240424

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.