sobota 6. června 2020

Multi-kulti v akci

https://vk.com/video400813730_456240359

19 komentářů:

  1. To je duvod proc tvrdim a trvam na tom,ze uplne nejdriv je potreba pretvorit ovcany v obcany a stado ve spolecnost.Bez toho je kazda snaha marna a ono pretvoreni je mozny jen kdyz si kazdej uvedomi,ze to je jen na nem samotnym,aby na sobe zacal makat,jinak proste jako civilizace koncime,ty veci nejdou nasilim,zakonem,nebo rozkazem,ale vuli a hladem po věděni co prichazeji s "oteviranim" oci.........proud

    OdpovědětVymazat
  2. Někde jsem četl,že lidé uvažují bud od pupku dolu,anebo od pupku nahoru. Tohle je NIČIVÉ energetické pole,které nakrmí ty entity,co s námi cvičí hezkých pár století. Jsou tu nadějné meditace a posuny vnímání,že ZDROJOVÉ energie by MOHLY konečně uvolnit ten energetický přísun,tolik proklamovanou UDÁLOST. Brunton to popisuje prognosticky v knize Duchovní krize člověka líčením současných událostí tak,že to nejhorší se projeví v plné síle,aby bylo následně zničeno fatálními událostmi.

    OdpovědětVymazat
  3. Jeste k vyrazu "multi-kulti"........nic takovyho neexistuje a ani existovat nemuze.Ruzny narody a hlavne "rasy",tedy ona cista a ty poskozeny muzou existovat v policejnim zrizeni(USA) vedle sebe a tak taky existujou,ale nikdy ne spolu,jiny moralni kodexy,vzdelani,zpusoby zivota,zakladni zvyky,vychova,mentalita atd. proste nedovolej!GP to dobre vi,proto ta jeho snaha udelat vsechny misencema.To jen k onomu "multi-kulti" nesmyslu........... proud

    PS:. Ale co muzou narody i rasy,co muzeme vsichni,zit dobre vedle sebe a z tech jistot byti mezi svejma si navzajem pomahat misto vmesovani a vyvrazdovani se!

    OdpovědětVymazat
  4. I Astrál má své bojovníky, ne jen vyšší světy. Dostat se z Astrální roviny stojí obrovské úsilí a nezvládne to skoro nikdo a aby se to povedlo, tak se musí spojit a vynaložit veliké úsilí vysoké Duše a i ty pak dostávají pořádně zabrat, aby si to případně rozmyslely a pokud možno pomáhat přestaly. I z těchto stránek mají mnozí s tímto své vlastní zkušenosti. Tam je "zakletý" určitý počet duší s otevřeným vnímáním(asi těch 30%). No a jasně, že to je nežádoucí pro samozvané momentální vládce Země. Proto je mnohem účinnější pomoci jedinci, než otvírat hromadně oči masám a ještě si myslet, že když je budu zesměšňovat a popichovat, že jim tim pomůžu. To ani omylem nefunguje.

    OdpovědětVymazat
  5. Energie, Síla, je neutrální a projeví se jen podle toho jak jí zpracuje přijímač.
    Tady nás pan Iv učí jak jí zpracovávat zde v materii, aby jsme nebyli sluníčkářský blbci a nebo konzumní darmožrouti.To myslím souvisí s tím pupkem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,i ja suhlasim Terezka.Kto je pripraveny toho staci jemne postrcit a on uz zvecsa ide.Kto nie tam nepomoze ani keby ho roztlacil..a tak to je vporiadku.Je vporiadku nechat cloveka byt takym aky chce byt..nemusi predca kracat po mojej ceste,ma vlastnu.Ona sa ta temnota teraz zviditenuje-vystrkuje rozky preto aby mohla byt zmenena ci odstranena a aby videl kto chce vidiet.V skutocnosti je to vsetko krasne a jednoduche,no ludia si to samy komplikuju. ..Mailo

      Vymazat
  6. Chtít zaráz pohnout celým světem (společností), takových už bylo. Nejen že to nejde, ale k tomu žádný nemá pravomoci.
    Uvažme, když všichni členové společnosti chodili do škol a tam, jak známo, byli mnoho let vedeni formou "kdo z koho", a že prý vyhraje ten nejsilnější haha, takže část lidí si odvykla pomáhat si navzájem. Obrrovská chyba pro společnost ale je to tak.
    A do těchto lidí se navážet a rýpat, co to jen asi přinese...
    -------

    Mě se více líbí Terezčin nápad snažit se pomoci jednotlivci, řekněme "na míru", zmíněný pak pozvedne dalšího člověka, ten zase další a tak bych viděl Změnu funkční a proveditelnou..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Mě se více líbí Terezčin nápad snažit se pomoci jednotlivci, řekněme "na míru", zmíněný pak pozvedne dalšího člověka, ten zase další a tak bych viděl Změnu funkční a proveditelnou.."..........taky to tak vidim,s tim,ze pomoct se da jen tomu kdo chce a jde skutecne jen o pomoc,makat musi on sam,je to jako s tim konem co ho privedes k vode,ale napit se uz musi sam.Je to samozrejme o jednotlivcich,jinak by slo o pouhy hnani bezduchyho stada co se chova jako ve videu,podle toho co v masse prevladne,zpravidla bezduchy niceni,ktery nekdo tem kdo stado strhnou zaplatil a pak uz se rabovanim zakrejva sprosta zlodejna........proud

      Vymazat
    2. Informační pole. Šel jsem ještě za soudruhu na noční a na prázdné tramvajové stanici se potácel opilec a něco si mumlal pro sebe. Najednou se na mně podíval a jasně,srozumitelně povídal EXISTUJE. Předtím jsem hluboce uvažoval o Zdroji. O týden později stál jiný opilec v tramvaji a na stanici vyklopýtal ven a na obrubníku si rozbil lebku. Okamžitý exitus. Pomoci jednotlivci na míru znamená pouze souznění intuice s POŽÁDÁNÍM o pomoc. Někdo ještě potřebuje hořký lék,někdo JIŽ sladký.

      Vymazat
  7. Jak blesky hospodařili se zednickým lingamem. https://vk.com/video400813730_456240361

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavý projekt z poloviny 90let,aneb proměna české krajiny https://vk.com/video400813730_456240362

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez "psi znamky"............nelze videt,vyzaduje registraci..........proud

      Vymazat
    2. Proude jen nebýt líný. Video je poučné, jen abys nepatřil do té skupiny o které mluví pan MUDr. C. Hoschl, tuším každý sedmý.
      GS

      Vymazat
    3. Je to holt ukrutná dřina si udělal nějaký 4 email pro nějaké registrace...

      Vymazat
    4. V pohode panove.....zadnej problem,pro me neni drina zasekat se emailama,ale rekneme ze o internetu neco malo vim ;-),jedna vec,druha vec je ze se snazim nekazat vodu a pit vino,takze se jistejme vecma ktery hlasam snazim i sam ridit a kdyz chci rovnou spolecnost,nebudu oblbovat tim ze kdyz budu potrebovat aby pro me rovna nebyla,tak to odsouhlasim. Kdyby Iv zavedl registraci tady,nejsem tu,a nejsem nikde kde je vyzadovana proste proto ze se to neslucuje s moji predstavou svobodny spolecnosti vyjma mist kde pokladam za nutny "zasahnout",opravdu nutne a jinak se tam dostat neda,nicmene jde jen o jednorazovky ktery se ukazou mozna 2 do roka ;-)..........proud

      PS:. ono je vubec casto zabavny sledovat ruzny jednotlivce co hlasaj na jedny strane a ceho se drzej na strane druhy sotva by museli cokoliv obetovat nebo z cehokoliv jen byt i slevit..........rikam tomu "cechackovstvi" :-))))

      Vymazat
    5. Proude, prozradíme Ti takový zlepšovák.
      Cvaknout na odkaz, dát otevřít v novém okně. Pak naskočí ta stránka, vykoukne na tebe přihlášení a když dáš nahoře v prohlížeči šipkou zpět(přejde na předchozí stránku), tak hele video můžeš pustit i bez přihlašování. A je to.

      Vymazat
    6. Diky moc Terrinko,funguje :-),safraporte,pisu ze o netu neco vim,za ty roky,ale tohle me nenapadlo,musim si to zapsat za usi :-)))).......proud

      Vymazat
    7. To víš, to se stalo náhodou, když jsem nadávala, že se nikam přihlašovat nebudu...

      Vymazat
  9. V pohraniči kdysi hospodařili naši milí němečtí sousedé a dnes hospodaří Poláci. https://www.denik.cz/regiony/polska-armada-zakazala-pristup-k-ceske-kaplicce-20200606.html?fbclid=IwAR1MisvuYEiPjuBxnXDNtXiMvzuM0jk0RUXzUFNAB65OGXekVTBsB0J4RL0 Zajímavý policajt,český Němec,placen českými danovými poplatníky. Je v tom prostě hokej,vašnosti. https://vk.com/video400813730_456239349

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.