pondělí 11. května 2020

Jalta 2020




Jako jediný server vám odhaluji, co se bude dít po setkání tří velmocí v Jaltě, tedy Čína, Rusko a USA. Od zahájení jaltské konference uplynulo 4. února čtyřiasedmdesát let a vítězné země po II. Válce budou stále požadovat plnění této smlouvy. Dnes se Německo chce opět stát „vrchním velitelem“ Evropy a tomu se musí zabránit, dohodly se všechny tři velmoci. Německo používá ve své expanzi EU jako nástroj zotročení všech okolních národů a používá i v jiných okolních státech zaprodané politiky. Střední Evropa bude jako neutrální a s vlivem Ruska pro možné vysmeknutí Německa z dohod,které má plnit. Německo bude nyní kontrolováno ve své skryté revanšistické ideologie a ikdyž anglická MI6 se snaží vše zhatit, je zde zapojeno mnoho bezpečnostních služeb jako Mosad, ruské tajné služby, včetně francouzkých i CIA, které budou v zákulisí pracovat na udržení Jaltských dohod. Jednoduše řečeno, Němci budou poslouchat a nebudou vystavovat svou expanzí okolní národy a budou vyplácet reparace za II. Světovou válku. EU půjde směrem svého rozpadu, protože ta byla vytvořena jako zástěrka pro okupaci okolních zemí. Velká Británie prostřednictvím svých tajných služeb především MI 6, zahraniční rozvědky a diplomacie, se snažila této konferenci všemožně zabránit a diskreditovat nejvyšší představitele těchto zemí. Proto MI 6 organizovala v Honkongu mohutné demonstrace proti čínské vládě. Jak známo Honkong byl do roku 1997 britskou kolonií, od té doby je zvláštní administrativní oblastí Číny. Také v lednu 2020 došlo k neočekávanému pádu vlády Dmitrije Medveděva (hlavního představitele ruských liberálů ve státní moci), kteří mají těsné vztahy s Clintonovci a demokraty v USA. Je tam nyní ustavena nová vláda z pronárodních sil. Rusko samo je nyní velmi silně zasaženo koronavirusovou nákazou, zejména Moskva. Stejně jako v USA se opatření proti koronavirusu dotknou silně ekonomiky Ruska. Je také patrné, že Trump nemá pod svojí kontrolou všechny složky ozbrojených sil. Ve dnech oslav 75. výročí vítězství nad fašismem, kdy si celé Rusko připomíná tuto historickou událost, USA vyslaly vojensky provokovat do Barentsova moře (na severní námořní hranici Ruska) flotilu válečných lodí v čele s raketovým torpedoborcem Donald Cook (DDG-75), ve flotile jsou také esminci Porter a Rooswelt, a také britská fregata Kent! Samotný Donald Cook má na palubě desítky raket Tomahawk s jadernými hlavicemi. Rusko na základě toho bylo nuceno uvést do plné bojové pohotovosti svojí Severomořskou námořní flotilu, která je nejmohutnější na světě a která jim vyplula vstříc! Rusko prodalo Srbsku v posledních měsících nejmodernější protiletadlovou výzbroj - systémy PVO. Pokud němci nezačnou prrr, pod rouškou EU bude tento národ těmito mocnostmi vykleštěn a přestane být expanzní. Politici budou nést důsledky svého podřízeného chování a co se týče Ceskoslovenska , to bude v budoucnu opět sceleno do jednoho státního útvaru.
Ministerstvo obrany RF zdůraznilo, že cílem Jaltské konference je ochrana historické pravdy, boj proti falšování dějin a snaze o revizi výsledků 2. světové války a uspořádání států. Nikdo nebude přepisovat dějiny, natož poražení Němci, kteří již dvakrát zapřičinili strašné války a budou se striktně dodržovat závazky ustanovené po porážce Německa do budoucna. U nás doma by Novotný se svým MHD(městkou hromadnou dopravou), Hřib a Kolář zavčas měli vysunout z hlavy naprogramované pitomosti a věnovat se normálnímu životu a neškodit našemu státu, vždy se někde na prase vaří voda.
První vlaštovka již je hotova:
 

17 komentářů:

  1. Takže náš milý aketicky vyzáblý ministr zemědělství by mohl vydat nové směrnice,jak zacházet s pudou. Rozorat montovny a velkosklady,tamější nádeníky přeškolit na řidiče zemědělských vozidel a opraváře. Zavést opět hlubokou orbu bez ohledu na zvýšené náklad tak zničit letitý problém s hraboši. Na mělnicko opět cibuli a česnek, do křimic opět zelí,prostě puvodně soudružsky zpět k potravinové soběstačnosti. Mimochodem, Rusko přestalo vyvážení obilí do zahraničí,prioritou je domácí trh a zásobování obyvatelstva. Naše česká Šumava napul z pšenice a žita by tak mohla stát i 100Kč,pokud ji nezačnou péct z lukrativní řepky olejky.Za soudruhu se vlhké obilí sušilo na suškách,kde se pečlivě hlídala teplota,pak se suché obílí vezlo do sila. Dnes si leniví farmáři prohlédnou přede žněmi pole z dronu a vlhkou část
    obilí zalejí Monsantem. Pšenice rázem ZAHYNE a uschne.Roundup se pak dostane do milovaného chleba Šumava.DOBROU CHUT. Vznik ČSR předpověděl již Pjakin v roce 2016 https://vk.com/video400813730_456239160

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doslechl jsem že jsou v sýpkách a skladech mouky instalovány jakési rentgenové zářiče produkující životu škodlivé záření a tak se tam prý nedostanou škůdci. To musí být mňamka péct chleba z ozářené mouky, předtím polité Roundupem.
      Tyto a podobné předpisy prý došly z EU. A článek č.10 v naší Ústavě hovoří, že všechno právo EU je nadřazené právu našemu.

      CZEXIT a všecko znovu od píky?

      Vymazat
    2. U nás určitě nic neozařují, každou chvíli přinesu domů nějaké moli a v rýži brouky. Jinak to všechno nevidím tak černě, myslím, že se věcí hýbou tak, jak mají. Pravdy, které se nyní vyvalují jsou hořké, ale stříkají nás a mordují už dlouho, jenže jsme to nevěděli. . . , nebo nechtěli vědět. No, jsme tu stále a myslím, že když jsme přežili DDT a ledek, tak tohle dáme taky. ahooj Iva

      Vymazat
  2. Hodte si tam češtinu https://www.youtube.com/watch?v=-daen0u1LmU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to korendor
      Děkuji za autentické snímky z filmu, zachránili nás před fašismem ale nyní se to plíží to stejné z Německa v podobě EU, ale na to stejně dojedou, Němec musí kleknout na kolena a navždy, jinak nebude nikdy pokoj.

      Vymazat
  3. Mám nějaké vágní povědomí o symbolice 666. Tuším,že to je symbol člověka a symbol hmoty. A dáblem posedlí se vytasili v USA se zákonem pod jménem H.R, 6666. Naproti tomu mne zaujal dokumentík o hoře Kailas,která má výšku 6666 n.m. Zároven se tam uvádí vzdálenosti mezi dalšími objekty opět vždy po vzálenosti 6666km. Viz zde: https://vk.com/video400813730_456240317

    OdpovědětVymazat
  4. Jak se píše výše, tuto symboliku rozebírá i pan S.N.Lazarev v knize Výchova rodičů:

    "....To mluvíte o čipech?"
    "Ano, nedávno v TV ukazovali manželský pár z Miami. Nadšeně vyprávěli, že si nechali zavést čipy a teď se ničeho nebojí. Všechny jejich údaje jsou uloženy v čipu, pokud někdo z nich ztratí vědomí,okamžitě mu pomohou. Samé pozitivní momenty."

    "Takže vychází, že takový systém kontroly je pozitivní?"
    "Nic není jenom dobré nebo jenom špatné. V rukách jednoho lékaře se muže lék stát jedem, v rukách jiného škodlivou látkou, a v rukách třetího drahocenným lektvarem. Zvýšení možností kontroly je nebezpečné při nedokonalém myšlení."

    "Dříve jste uvedl, čipování na čele a pravé ruce, proč?"
    "Čip je elektronické zařízení, k jehož fungování je zapotřebí elektrická energie. Ta vzniká při rozdílu teplot. To znamená, že čip bude fungovat pouze na těch částech kůže, kde je rozdíl maximální. Tyto zóny jsou na čele a na pravé ruce."

    "A co znamená číslo 666?
    Podle Bible stvořil Bůh zemi za šest dní. Šestihranné komůrky včelích pláství symbolizují strukturu Vesmíru, proto číslo 6 do určité míry odráží rytmus Vesmíru, který vytvořil Bůh.
    Člověk se skládá ze tří prvků: tělo, duch a duše, tedy materie, prostor a čas. pokud neuctíváme Boha, ale to, co je Jím stvořeno, znamená to, že se vracíme k pohanskému uctívání idolů, jinými slovy uctíváme tři šestky."


    Doplním že jakýkoliv umělý zásah do lidského těla smrdí sírou a satanismem, vždyť jsme sem přišli dobře vybaveni a každý, kdo chce zotročit či kontrolovat druhého, se odklonil od Boha (Zdroje).

    OdpovědětVymazat
  5. Trochu lesa https://vk.com/video400813730_456240319

    OdpovědětVymazat
  6. Jak se grilují tuneláři https://www.youtube.com/watch?v=BK5RsUxJ-nY

    OdpovědětVymazat
  7. Ustava Ukrajiny má zakotveno v zákoně to,že Krym je samostatná ruská enkláva. A tady je německý nezávislý kanál https://www.youtube.com/channel/UC8RAD2-v7zLsCzF1LDEJu-w/videos?disable_polymer=1

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravim, "Ruska anexe Krymu....."??? Pokud me pamet neklame,Krym si vybral sam a dobrovolne vseobecnym referendem,coz je jedinej skutecnej a pravdivej rozhodujici organ a technika,dle myho nazoru,udivuje me,ze neco takovyho,tak samozrejmyho,ma,nebo nema bejt legalizovany,nebo ilegalizovany......o cem se vubec bavime,o cem je vlastne vubec potreba se bavit?...........proud

    OdpovědětVymazat
  9. I šel Putin kolem Hitlerové a ona si alespon sepjala ty ručičky,vševidoucí oka,alespon nějaká UTĚCHA... https://thumbs.gfycat.com/CandidGrayBassethound-size_restricted.gif?fbclid=IwAR1ZKQ0gpv4_7aSxxhOFEEtQ8QpWOgqYKerPsC2romgrDu1lRQxz_mw77qA

    OdpovědětVymazat
  10. Vlastně se jim to podařilo | Vidlákovy kydy
    https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/vlastne-se-jim-podarilo

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den,chtěla bych vědět,kdo dá do pořádku naši přírodu,je to katastrofa,lesy suchý,hmyz vymírá,za chvíli budou na řadě lidi.Za mého mládí ještě byly nádherné lesy a ted´by člověk brečel a pak se nějaký věděc diví,že není v zemi voda,proč asi.

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravím všechny, před čtyřiceti lety jsem přísahal, že ubráním moji milovanou Zem, tehdy jako mladý smrad jsem to moc neprožíval, ale poslední dobou mě začínají pálit prsty.Vyhrabat někde z bahna mojí milovanou 7,62mm sa vzor 58, tak ji vypucuju do mrtě,namažu, uctivě pokleknu, políbim a poprosím o souznění, naláduju a jdu bránit
    Vašek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Vašku,tohle veleznámé video je rychlý a spolehlivý návod https://vk.com/video400813730_456239384

      Vymazat
  13. http://2012portal.blogspot.com/2020/05/dragon-endgame.html

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.