středa 27. května 2020

Dávejte si pozor na svá přání





Mezi lidmi jsou někdy různé vztahy a to ve všech skupinách, jak známými, tak i cizími. Mluvím zde nyní o negativních přáních, které lidé často používají ve svých myšlenkách na druhé, někdy vědomě a někdy nevědomě. To se týká všech aspektů života i dnešního politického dění, jež pro blaho lidu „obecného“ nepřináší žádný užitek, naopak škodí a rozděluje lidi na lepší, nejlepší a samozvanou lepší třídu. Od nich jejich přáním je většinou jak oškubat ostatní ve svůj prospěch. I obyčejný soused, rád někdy nevědomky má negativní přání, znáte pořekadlo, když mně zdechla koza, tak sousedovi ať zdechnou obě kozy.

To se však netýká jen nějakých sousedských aspektů, platí to i o politice, ovládání mas jak jsem psal výše, kdy jako ta „lepší“ společnost přemýšlí a má přání, jak vše udělat jen ve svůj prospěch. Tak poletují v prostoru protonace energie myšlenek, které pokud se stále opakují, mají snahu se v prostoru realit uskutečnit. Tady čtenáři znají z mých článků o Síle jak s ní pracovat a zamezit jejich negativnímu uskutečňování, ale někdy jsou tyto energie od druhých a nebo spolků tak silné, že se jim daří narušovat váš život, ne uskutečňovat, ale jen narušovat váš proud Síly na kterou jste vědomě napojeni.

Chci vám nyní poodhalit ještě jedno řešení pro zrušení těchto vlivů a naopak, to co bylo posláno na vás se vrátí zpět na svého tvůrce. Použijte svou myšlenku na otočení celého procesu jednoduchou myšlenkou:
Přeji lidem vše, co oni přejí mně.

Pokud víte, odkud co přichází, slůvko „lidem“ nahraďte konkrétní osobou.Tímto myšlením, tedy energií nikoho nenapadáte, jste pozitivní, naopak funguje pak někdy i jako výchovný aspekt pro toho, kdo nějakou negativitu vyslal na vás – jeho přání se mu vrátí. To platí i pro politiku, EU, Bilderberg atd., jejich pozice se začnou rozpadat a tak provádíte tichou a plíživou obranu a nemusíte se nechat mlátit pendrekem do hlavy, když s něčím nesouhlasíte, ta druhá strana jak tyto energie fungují zná, ale ze strachu o sebe je vám nikdy sama neřekne. Ten kdo vám přeje štěstí, se dočká zase jen štěstí od vás.

33 komentářů:

  1. Zdravím. Nie náhodou mi zrovna tento článok prišiel vhod. V práci bolo po nejakej dobe opäť "veselo" a šéf mi tentokrát siahol na mzdu. Podľa výkladu horoskopu p. Tatjany som mal byť okolo 22. opatrný, pretože pri negatívnom aspete sa mi mohlo niečo prihodiť. A stalo sa. Samozrejme ako sa stalo už x-krát v minulosti, aj tentokrát som presvedčený o konaní neprávosti voči mojej osobe, tak som žiadal o pomoc Silu ako vždy. Vďaka za tento článok a že nezištne poskytujete takéto vodítka do života.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano,je dolezite ako(nielen)ludi vnimame-uvedomenie si ich pravej skutocnej podstaty v akejkolvek situacii.Uvedomenie si ktora cast-kto prave jedna ku mne,a ku ktorej casti chcem(ne)reagovat-venovat pozornost. Dakuem Iv,Terezka. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  3. Manželka si ze srdce přeje odejít do 5D,nebo fyzicky odejít. Již přes rok nevyšla z bytu a moje maličkost to kompenzuje tím,že alespon prchám jednou týdně z bytu někam na den do lesu,abych slyšel normální zvuky. Je mi 72let.takže bez uzardění přijmu kdykoliv kdekoliv odchod ze svého těla. No a včera při utěku z Prahy jsem za ranního kuropění viděl z vlaku vycházet DVĚ SLUNCE,jako rudé koule. Možná to bylo zpusobeno tím sklem okna vlaku. Možná někdo z vás to viděl in natura a muže to potvrdit. Dík za odpověd. https://vk.com/video400813730_456240344

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.nwoo.org/2020/05/19/souvisi-hromadne-pripady-nakazy-koronavirem-na-morave-se-sitemi-5g/#comment-2152997

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý anonymní,nejsi náhodou Alfred Naujocks?

      Vymazat
  5. Kulturrní uderrka..Na ČT ART dávají film Líná zátoka. A nelenil jsem a zakoukal se do děje..Francouzská nadsázka,natočená v roce 2016 vlastně popisuje dnešní stav společnosti,kdy je vše možné. Výborně vykreslené figury zdenerovaného panstva a luzy poddaných,kteří z nouze sahají k nejzazším kratochvílím. Kulturní obohacení dávají alespon po 22hod. aby dětičky,znuděné PC střílečkami neměli jinou inspiraci v přímém naturalismu. Figury mi ještě připomněly jeden skeč od Monte Pythona,naprosto přesně. https://uloz.to/file/jkGXHMh0gqQe/lina-zatoka-slack-bay-ma-loute-2016-hc-titulky-cz-720p-avi

    OdpovědětVymazat
  6. Všem dobrý den,
    Iv, rád bych Vám poděkoval za tip v odpovědi na můj poslední komentář. Ano, díky paní Micic jsem našel to své )). Máte neuvěřitelnou intuici, vlastně si ten horoskop chci vyložit sám a rád se zas budu učit. Dříve jsem hodně "experimentoval" s magií, kabalou, etc ... Ale vše jsem vzal zřejmě za špatný konec a také tak dopadl. Snad už bude lépe a Síla mě udrží v mezích.
    Mám vždy radost, když zde vyjde další článek o Síle a jejím "formování"?? Prostě o konstruktivní práci s Ní.
    Takže fakt dík, snad tentokrát nenarazím, astrologie a tarot mě vždy lákaly, jen rituálky si odpustím.
    Také jsem na stránkách Micic narazil na Dalimilovu kroniku, jak vzácné čtení, nám Čechům, nový pohled na historii, resp staronový. Když jsme měli literaturu, jak to že učitelé nedokázali tyto skvosty prodat puberťákům, ale učilo se to jen jako jakási historická fikce, ten rozpad společnosti byl skutečně již v procesu od 80tých let. Stalo se, co naděláme, snad Síla a vědomí konstruktivních lidí nedovolí úplnou zkázu, chci být optimista, ale skutečnost dění opravdu bolí.
    Prostě děkuji, a těším se na další články a komentáře.
    Zdeněk

    OdpovědětVymazat
  7. to Denis
    Pokud chcete studovat, tak by jste si mohl stáhnout volně dostupný program pro výpočty zde:http://www.astrolot.cz/software/soft13riyal.htm
    Kliknite až dole na konci článku na :Ke stažení zde. Je to v ZIP, a pak rozbalíte a nahrajete - spustíte soubor .exe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Iv,
      bohužel se nějak nemůžeme domluvit ani s cz webem ani s webem autora, resp soubory .exe se otevřou, ale to je vše. Přesto děkuji, již včera jsem si udělal registraci na astro.com doporučené pí. Micic a chvíli či déle si s tím vystačím.
      Přeji Vám vše dobré a těším se na nové informace či vhledy.
      Sílo, znič vše dílo Satanovo ve všem projeveném i neprojeveném Vesmíru.
      Místní, i Vám vše hezké ))
      Zdeněk

      Vymazat
    2. toe v angl Denis
      Jeden bezplatný astro program ještě zde, sice v angl. ale pro začátek taky dobrý: https://www.astrosoftware.com/cpnew/software/cosmic_star/index.html

      Vymazat
    3. Vám také nic neunikne )))

      opět dík, ale snažím se vystačit si s málem, ne že by AJ byl až takový problém, či NJ, RJ .. spíš už potřebuji základní charakteristiky planet, domů, vztahů a získat schopnost vhledu, t.j. studovat a hodně praxe. U tarotu někdy navedou symbolické obrázky, ty působí dobře na podvědomí, u astrol. je nutná i znalost, a to více než hodně. Jak jsem psal, míval jsem i tabulky efemerid pro korekci sw, ... prostě v určitém období jsem musel opustit cca 500 knih a odebrat se na sociální ubytovny. Jen upřímnost, ne sebelítost. V pondělí jedu za mamkou do ČB, tak tam vymetu antikvariáty a snad nějaké textové základy najdu.
      Prostě začít znovu, i výklad pí Micič mi dává šanci, snad se jí chopím a Sílečka pomůže, já na Ni nevěřím, já na Ni spoléhám )) a to díky Vám.
      Z jiného soudku, nebe nad Střední Moravou je v posledních pár týdnech krásné, opět výhružné šedivé mraky, vysoké, kterými prosvítá Slunce, fakt krása po letech šedi či zastřeného jasna, a tak čistý vzduch. Snad vážně méně práškují.
      Vše dobré a děkuji, sw stáhnu, Zdeněk

      Vymazat
  8. Orgonet a rozbor biologických zbraní http://orgo-net.blogspot.com/2020/05/stoleti-vyvoje-biologickych-zbrani.html

    OdpovědětVymazat
  9. V Rusku likvidují 5G vysílače https://vk.com/video400813730_456240346

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Rodinka. Do istej miery je vlastne to co nam Iv vysvetluje(a o com su vsetky clanky a vsade v tomto zmysle) vysvetlenie zakonov zivota(nielen) v hmote a ich spravne vylozenie-pochopenie. Ludia si a nielen sebe sposobuju utrpenie z dovodu nepoznania tychto zakonov ci ich skresleneho-zmanipuovaneho vysvetlenia.Mate nejake odporucanie ku knihe kde su tieto zakony v jednoduchosti opisane?Mozete odporucit knihu ktora sa priamo venuje tymto zakonom? Ak je ta moznost a poznate nejake jednoduche formulacie tychto zakonov ako velky zvedavec budem rad-vdacny a pomozu iste nielen mne.Nemyslim fyzikalne ale zakony zivota(nielen v hmote).I ked slovo zakony to celkom dobre nevystihuje. Aby som nacrtol co myslim tu je jeden. " Vsetko co je,vznikne chvylu trva a opet zanikne." Co z neho vypliva to je uz vecou uvedomenia atd.(ako ze nic nezanika len sa vrati ku svojej podstate,nerespektovanie toho zakona-snaha drzat a vlastnit nam sposobuje utrpenie atd..) a na to co zakon obnasa uz kazdy prichadza sam podla svojej fazy a potreby-cesty.Myslim mimochodom ze toto-tie zakony je to v prvomrade co by sa deti mali ucit v skole a povodne to tak bolo ze ludia ako Iv atd boli vseobecne velmy vazeny a toto odovzdavli povedzme tomu v jednoduchosti v prirodnej skole.Iv,Terezka,Rodinka..vazim si vas,a dakujem vam za pomoc ktorej sa mi od vas dostalo. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, doporučuji všichni díly knížky Odpouštím si od estonské autorky Luule Viilma. Mitko

      Vymazat
    2. to Mitko
      Pokud žijete a chováte se ve svém životě v globálu podle zákonů Univerza a neporušujete protokol, nemáte si co odpouštět. To je vše, ostatní jsou jen zbytečná zavádění do nějakých vin a podřízených jednáních. Ovšem, každý má svou cestu a když porušuje „protokol“ , tak ten stejně nikdy nedojde k introspekci – to je Marný.

      Vymazat
    3. Dakujem Mitko.Odpustanie si je zdanlivo dobre v istej faze pochopenia vecí ako sa maju.Potom vsak uz nieje potrebne. Neslo mi vsk o nastroje ale pravdy. Tu je teda este jedna,tato je skutocne dolezita... https://fungate.cz/nikdy-nepouzivej-zachod-ve-snu/ :-) ..Mailo

      Vymazat
  11. Díky Iv za astro programy. Jeden odkaz na stažení RiYAL je také níže, pokud by měl někdo problém. Stáhnout a nainstalovat, program se mi pak spustil a vypadá že funguje.

    http://www.expreso.co.cr/centaurs/riyal/Riyal_for_Windows.exe
    autor: Juan Antonio Revilla, thanks a lot!

    OdpovědětVymazat
  12. Jaké astrologické předpovědi mají čeští byznysmeni,aby obstáli,jestli VUBEC? http://dfens-cz.com/cherchez-la-prachy/

    OdpovědětVymazat
  13. Petr Chobot a ilegální diverzanti https://www.youtube.com/watch?v=S6vLxEpaIPI

    OdpovědětVymazat
  14. Projev prezidenta Trumpa a jako pikantnost bělošky líbající negrum boty a poldové mají KLEKÁNÍ před luzou. https://vk.com/video400813730_456240354

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdar,jedna doplnujici: "co je to ta "luza?" Uz bych se to jednou rad dozvedel,kdyz se tak pekne rozdelujeme,abych vedel kam spadam treba ja sam,jsou to ti obycejni lidickove co denne delaj blbce namachrovanejm kretenum co jim davaj almuznu tak na preziti aby museli znova prijit otrocit?............ ;-).Mozna ti pak napisu co si myslim o vsech kdo takovej vyraz uzivaj a co bych s nima udelal..........proud

      Vymazat
    2. Tady je ta luza https://vk.com/video400813730_456240005

      Vymazat
    3. Dobra,takzes jenom naletel,to nejsi sam a vysvetlovat ti co a jak by bylo na hodne dlouho a jeste s nejistym vysledkem.Ale jenom za me:"LUZA NEEXISTUJE"!!! Stejne jako neexistuje naclovek,ani podclovek. Existujou proste lidi a hodne z nich jsou previti,jenze tak byli vychovani,nebo spis nevychovani.Video co hazes je manipulativni NWO kousek,proc,to by zase bylo nadlouho.Ale elity potrebujou ty co jsou od rana do vecera za hubicku v praci,proto je dobry je neustale motivovat a ukazovat jim ty kdo na elity odmitaji delat,nebo ty ktery elity znicily, jako onu "luzu".Mozna na to jeste stacis nekdy prijit sam,to by bylo nejlepsi,protoze jen malokomu staci rict a pochopi...........proud

      Vymazat
  15. Tak opět stojí Mariánský sloup. Dle jedné teze to byl POZITIVNÍ energetický zařič,který novým pánum v roce 1918,tedy přesně siozednářum a Židum náramně rušil jejich okultní kejkle. A pokud to tak je,začal by rozklad toho okultního svinstva,co český kráter svírá přes 100 let.

    OdpovědětVymazat
  16. Marianskej sloup ke pro kazdyho tim,cim ho chce mit,jako je to ostatne se vsim.Zni to tak obycejne,ale je v tom obrovska Sila,kdyz vis co s ni a vyznas se v egregorech a jejich vytvareni,kosmickejch zakonech a kosmos nezna "Ne",nezna zapor, atd.,kazdej z nas je stvoritelem,ale tim i nicitelem,zalezi jen na nem a jeho uvedomeni,nebo neuvedomeni(to je jen takova mala napoveda)...........proud

    OdpovědětVymazat
  17. Su nejen 4.6.2020 velmi rád za tak krásné dílo, a ta atmoška tam. Velká poklona borcům, Petru Váňovi a kolektivu co na tom nechali kus života. Díky pane korendor za video. A co ony 4 Ctnosti (andělé v rožkách) snad budou také dopraveny na místo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marie pěkně stojí na krčku té potvory a myslím, že o to lépe, když jí u toho neasistují 4 křídlatý...

      Vymazat
  18. Trochu Prahy.Malý kvíz pro znalce jaré historie. Kdopak nám to sedí v restaurační předzahrádce Kaprova ulice.???. Malá nápověda..Narodil se v koncentráku roku 1945 a současně je to význačná celebrita PRAŽSKÉ KAVÁRNY.. https://vk.com/video400813730_456240357

    OdpovědětVymazat
  19. Všem dobrým lidem přeju nyní plné pochopení zdejší reality v celé její plnosti i nahotě abychom všichni PRAVdivě zjistili vše co se kolem nás děje.
    Všem lidem s tzv "pomalejším myšlením" což mohu být klidně já žádám předem ukázat možné Příčiny a jejich Následky a také, abychom to celé pak unesli, ať rozpoznáme všechny příčiny našich minulých nezdarů a soužení, a rázně s tím vším nyní zatočme k prospěchu našich dětí i nás.
    Dále přeji z celého svého srdce siozednářům a židům to samé co oni přejí nám Slovanům, no jak oni říkají "gojům".

    Srdečné poděkování posílám Rodince EuP, Iv Terezko děkuju že jste a také za poznání i pomoc které se mi od Vás dostalo.
    Díky Sílo!

    OdpovědětVymazat
  20. Ten, kdo mi to způsobuje, ať to se mnou žije...
    Tuto afirmaci jsem slyšel již před rokem od duchovního učitele. Pracovali jsme s ní na zajímavých místech. Doporučuji dvě věci: Konkrétní afirmaci lze blokovat, jejího "ducha" nikoliv. Proto by si každý, kdo chce tohle "tento princip" vyžít měl v článku uvedený návrh individualizovat. Zkrátka přepsat si to svými slovy do nějaké pouze své varianty. A za druhé až s tou afirmací budete pracovat myslete opravdu hlavně a hlavně na to, aby se těm, kteří vám přejí štěstí dařilo a nikoliv, aby byli trestáni ti, kteří vám škodí. Tato motivace je součástí afirmační energie a v tomto ohledu je výše uvedený článek podle mne nedostatečně "citlivý". Myslím, že mi porozumíte.
    Zrzek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Zrzek
      Děkuji, ale pokud pátráte odkud a jste adresní a ještě ani nevíte odkud nějaké energie na Vás „jdou“ a snažíte se uplatnit ten Váš způsob, zapojujete své Ego a jste tím pak osobně zodpovědný. Pokud jsem napojen na inteligentní energii Sílu a vím, že veškeré projevy v reálu tvoří ona, , nechávám tomu volný průběh a ani se vlastně nezapojuji, kdo vám přeje štěstí, dostane ho ještě více, kdo neštěstí, dostane neštěstího ještě více a ani konkrétní třeba skryté zdroje těchto energií mně nezajímají,Síla dodrží zákony Univerza a realizuje je sama. Je to zjednodušený, ale podstata tam je.

      Vymazat
  21. Americké pouliční kratochvíle. https://vk.com/video400813730_456240359

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.